nasosnik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Εχω εγκαταστησει στο pc μου την Java κατεβασμενη απο το site της Sun.Ενω εχει εγκατασταθει κανονικα και ολα δειχνουν οκ,ιστοσελιδες που εχουν εφαρμογες Java μου λενε οτι δεν εχω Java εγκατεστημενη.Ακομα και στο site της Sun που την κατεβασα στο test μου λεει οτι δεν ειναι εγκατεστημενη.Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει?
pern112 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 einai tsekarismenh sta options toy internet explorer?tools/internet options/advanced
nasosnik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Ναι το εχω τσεκαρει και απο εκει και απο το security στα internet settings.Δεν δουλευει με τιποτα
ksenos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Έχει (η java) κάποιο configuration tool αν θυμάμαι καλά. Ίσως να θέλει να ενεργοποιήσεις το plugin αν και συνήθως είναι ενεργοποιημένο απο μόνο του.
nasosnik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Το εχω ενεργοποιησει και αυτο αλλα τιποτα
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Τουλάχιστον στα ΧP, κι εγώ είχα πάντα πρόβλημα με την Java της SUN. Η μόνη που δεν παρουσιάζει πρόβλημα είναι η Java virtual machine της Μicrosoft...
nasosnik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Τουλάχιστον στα ΧP, κι εγώ είχα πάντα πρόβλημα με την Java της SUN. Η μόνη που δεν παρουσιάζει πρόβλημα είναι η Java virtual machine της Μicrosoft... Τελικα βρηκα τι φταιει!!Γινοταν καποιο conflict με την Java των XP και την Java της Sun.Απεγκατεστησα αυτη των XP (run=RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection java.inf,UnInstall)και εγκατεστησα παλι της Sun.Τωρα δουλευει μια χαρα
Marcos_Aurilius Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Whatever... Το αποτέλεσμα μετράει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.