kostasg33 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Λοιπόν ας αρχίσω με το σύστημα mobo b350f gaming cpu ryzen 5 2400g psu evga g3 650 ram 16 gb flare x 3200. Κάθε φορά που κλείνω ή επανεκκινω το pc δεν bootarei όταν το αποφασίζει να bootarei όμως στην mobo υπάρχει ένα άσπρο λαμπάκι ενώ όταν δεν τα καταφέρνει δείχνει πορτοκαλί λαμπάκι. Το έχει αντιμετωπίσει κάνεις; Επίσης όταν κλείνω το pc και κλείνω και το τροφοδοτικό με βεβαιότητα ξέρω ότι δεν πρόκειται να ανοίξει την επόμενη φορά και αναγκάζομαι να το ανοίξω και να βραχυκυκλωσω κάτι πινακια που είχα δει στο manual νομίζω και φέρνει το bios σε factory settings. Τι φταίει; τροφοδοτικό; μητρικη; ram;
EddieObscurant Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Σε πρώτη φαση κάνε update στο τελευταιο bios. Aν δεν διορθωθει το πρόβλημα, δοκίμασε τις μνημες με παραπάνω ρευμα (1,35v). Aν εξακολουθει ριξτες στα 3000mhz
kostasg33 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση έκανα bios update και είχα το ίδιο αλλά επειδή δεν θυμόμουν αν το έκανε πριν το bios update ξαναγύρισα στο προηγούμενο bios έχω δοκιμάσει και 3000 αλλά ακόμα και χωρίς να την πειράξω καθόλου στα 2400 από μόνη της αν θυμάμαι καλά. Επίσης στα 1.35 τις τρέχει το DΟCP profile στο οποίο αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα
EddieObscurant Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Αν εχει κάνει όλα τα παραπανω τότε με δοκιμες μονο θα βρεις τι φταιει με πιθανοτερο πάντα , τη μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα