Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kronos73 είπε

Όχι δεν έχω, πάντως έχω δει σε φίλους αυτόν και θα τον αγόραζα αν χρειαζόμουν ανεμιστήρα

είναι καλύτερος ποιοτικά, αισθητικά και πιο αθόρυβος, αξίζει να πας από τα 19 στα 25 ευρώ

ελπίζω να βοήθησα.

Αυτός έχει στο praktiker 19,99. Καλύτερος από τους κινέζικους της συμφοράς σίγουρα, 5ετή εγγύηση.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Themos3 είπε

Δεν γνωρίζω για τον ανεμιστήρα του θέματος αλλά από πέρσυ όντας κάτοχος του MFS16217 έχω αλλάξει γνώμη για τους ανεμιστήρες.
Ποιότητα κατασκευής και ιδιαίτερα της βάσης στήριξης, ροή αέρα, προγράμματα λειτουργίας και η πραγματικά αθόρυβη λειτουργία του για τα 50€ περίπου που τον είχα πάρει είναι παραπάνω από εντυπωσιακά.
Δε νομίζω πως θα έπαιρνα ξανά ανεμιστήρα του 20άρικου αν και αυτός θα μου βγάλει τουλάχιστον 5ετία λόγω εγγύησης.

ΥΓ. Βλέπω σε άλλα καταστήματα οτι ο συγκεκριμένος έχει και λειτουργία Ιονιστή γιατί στον Κωτσο δεν το αναφέρει.

Πρακτικά όταν λες ότι έχει και λειτουργία Ιονιστή, τι σημαίνει αυτό?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Missionary είπε

Πρακτικά όταν λες ότι έχει και λειτουργία Ιονιστή, τι σημαίνει αυτό?

Πρακτικά τίποτα, απλώς να 'χαμε να λέγαμε...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα παιδιά τι σόι λειτουργία ιονιστή είναι αυτό που έχει, απλά το είδα να αναγράφεται σε άλλα site και το είπα να το ψάξει όποιος ενδιαφέρεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Themos3 said:

Δεν γνωρίζω για τον ανεμιστήρα του θέματος αλλά από πέρσυ όντας κάτοχος του MFS16217 έχω αλλάξει γνώμη για τους ανεμιστήρες.
Ποιότητα κατασκευής και ιδιαίτερα της βάσης στήριξης, ροή αέρα, προγράμματα λειτουργίας και η πραγματικά αθόρυβη λειτουργία του για τα 50€ περίπου που τον είχα πάρει είναι παραπάνω από εντυπωσιακά.
Δε νομίζω πως θα έπαιρνα ξανά ανεμιστήρα του 20άρικου αν και αυτός θα μου βγάλει τουλάχιστον 5ετία λόγω εγγύησης.

ΥΓ. Βλέπω σε άλλα καταστήματα οτι ο συγκεκριμένος έχει και λειτουργία Ιονιστή γιατί στον Κωτσο δεν το αναφέρει.

Αυτός είναι απίστευτος.. Είχε μπει τις προάλλες σε προσφορά αλλά δεν τον πρόλαβα :(

Και σκέψου 2 μέρες πριν την προσφορά το είχα ψήσει άσχημα να τον πάρω.. Φαντάσου ξενέρα που δεν πρόλαβα για 2 ώρες.

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Themos3 είπε

Η λειτουργία ύπνο που έχει επιπλεον αυτος που αναφέρεις τι είναι? Την χρησιμοποιεις?

Δημοσ.

Πάντως 1 ανεμιστήρας που έχω 2-3 χρόνια της Izzy που τον είχε πάρει 50-55€ απο το Practiker είναι με 5 πλαστικά φτερά 50 Watt και κάνει λίγο θόρυβο.Είχε μόνο 2 χρόνια εγγύηση.Στο κατάστημα δεν ακουγόταν καν.

Υπήρχε και 1 της Daewoo 60 Watt με 5 χρόνια εγγύηση και μεταλλικά φτερά στην ίδια τιμή αλλά ήταν λίγο πιο ογκώδες.Δεν ξέρω αν ήταν πιο αθόρυβος απο τον Izzy αλλά νομίζω πιο ποιοτικός και με 5 χρόνια εγγύηση.

Οτι πρέπει και για τα κουνούπια.  😎

Το τηλεκοντρόλ είναι "όλα τα λεφτά"  😉

Με μεταλλικά φτερά κάνουν πιο πολύ θόρυβο;

Δημοσ.

Μαρκετίστικο είναι.
Οι λειτουργίες Normal και Natural παίζουν σε ταχύτητες 1-6 (δεν έχω καταλάβει την διαφορά τους και ούτε με απασχόλησε ποτέ).
Η λειτουργία breeze παίζει σε ταχύτητα 0, είναι εντελώς αθόρυβη και είναι αυτή που χρησιμοποιώ μόνιμα σχεδόν να σκάει δίπλα μου...

Δημοσ.

Εμένα πάντως ο θόρυβος απ τους ανεμιστήρες με κάνουν να κοιμάμαι πιο εύκολα. 

Δεν είμαι καθυστερημένος, αλήθεια λέω :P 

Έχουμε αυτον εδώ έναν χρόνο τώρα https://www.bestprice.gr/item/2154873677/newest-vs3-50-black.html 

αλλά τον χρησιμοποιούσαν οι δικοί μου. 

Τον πήρα εγώ εδώ και 2 μέρες και με έχει βοηθήσει άπειρα στον ύπνο λόγω του θορυβου (μόνιμα στην τριτη σκάλα) 

και είναι πολύ δυνατός. 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Themos3 είπε

Μαρκετίστικο είναι.
Οι λειτουργίες Normal και Natural παίζουν σε ταχύτητες 1-6 (δεν έχω καταλάβει την διαφορά τους και ούτε με απασχόλησε ποτέ).
Η λειτουργία breeze παίζει σε ταχύτητα 0, είναι εντελώς αθόρυβη και είναι αυτή που χρησιμοποιώ μόνιμα σχεδόν να σκάει δίπλα μου...

Αρα και την χρησιμοποιεις και σου ειναι και χρησιμη! Οποτε περιμενω κανενα ντιλ για εκεινον καθως το βράδυ στον ύπνο θα ειναι το ιδανικο μαλλον

Δημοσ.

ηταν να παρω αυτον της προσφοραας,αλλα δε τσιγκουνευτηκα τα 9 ευρω κ πηρα τον κλασσικο τον ασπρο λογω περισσοτερων ταχυτητων(δυστυχως ουτε εγω τον ειχα προλαβει κ ας μπαινω καθε 3 κ λιγο εδω μεσα...)

θελει να σου κοβει κ λιγακι στο στησιμο-δεν ειναι να τον στησει καμια γιαγιακα μονη της

πρωτες εντυπωσεις καλες απο θεμα θορυβου κ αποδοσης-απο υλικα δε τρελαθηκα κιολας...αλλα ο χρονος θα δειξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.apothema.gr/united-usf-696-126980p?source=agreegators 70 Watt, με τηλεχειριστήριο, 49 € και δωρεάν μεταφορικά, πολύ καλός (https://www.united-electronics.gr/product.asp?catid=1596&title=united-usf696-ανεμιστηρασ-18)...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

https://www.apothema.gr/united-usf-696-126980p?source=agreegators 70 Watt, με τηλεχειριστήριο, 49 € και δωρεάν μεταφορικά, πολύ καλός (https://www.united-electronics.gr/product.asp?catid=1596&title=united-usf696-ανεμιστηρασ-18)...

Προτεινεις αυτον εναντι των αλλων 2 Morris? 

Επεξ/σία από kokyriakidis
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kokyriakidis είπε

Την ίδια απορία έχω και εγώ για τον @zacharis1955 γιατί με έχουνε φάει οι ζέστες και τα κλιματιστικά είναι ανθυγιεινά όσο δεν πάει!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kokyriakidis είπε

48 λεπτά πριν, studiokristo είπε

Την ίδια απορία έχω και εγώ για τον @zacharis1955 ...

Nαι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...