kavloteo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 καλημερα παιδια !! ηρθε σμρ τεχνικος της cosmote για να συνδεσει το internet ( νεα συνδεση) και μου ειπε πως δν υπαρχει γραμμη που να φευγει απο το σπιτι μου κατω στο κουτι της πολυτακοικιας για το internet ( ενω το σπιτι εγινε ανακαινηση πριν 4-5 χρονια τα παντα μεσα ) και πιο παλια υπηρχε γραμμη για τηλεφωνο... και μου εδωσε ενα τηλεφωνο για να ερθουν να το δουν τεχνικοι της cosmote μπορειτε να μου δωσετε συμβουλες η κατι μηπως γινει κατι.... Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας !!!! επισης μενω Αθηνα
kavloteo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Το σπιτι ειναι δικο μας πια αγορασμενο δν υπαρχουν καλωδια σε καποιο παταρη η πουθενα αλλου που να φαινονται τουλαχιστον... καταλαβα και μας ειχαν πει εχουν περασει οι γραμμες και για συναγερμο και για τηλεφωνο/internet ηθελα να παρω καποιες συμβουλες απο καποιον που ξερει κατι παραπανω σε σχεση με αυτα... πριν παω σε τεχνικο η κατι αλλο @divo ευχαριστω πολυ παντως
kavloteo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 απλα ανοιξε την πριξα του ethernet και εβαλε 2 καλωδια πανω σε βιδες για να δει επισης δν βλεπω καποιο καλωδιο στο σπιτι μονο του σεναγερμου τα οποια ειναι μονο 2 στο μπαλκονι και ενα στον κεντρικο χωρο του σπιτιου επισης εχουν αλλαχτει τα παντα μεσα στο σπιτι το σπιτι ξαναφτιαχτηκε απο την αρχη εμεινα μονο τα θεμελια σκεψου γιαυτο το λεω.... @divo
kavloteo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 @divo του τηλεφωνου εκει περα καταλαβες που εννοω οχι δν εχω βαλει συναργεμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα