antonisreverse Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Πιστεύετε πως αξίζει η αγορά του Iphone SE 32GB τώρα,μετά απο 2 χρόνια στην τιμή των 250 ευρώ; Επίσης, το συγκεκριμένο κινητό έχει 4G? ευχαριστώ!
AlienTechGR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Εννοείται πως έχει 4G. Αν σου αρέσει το μέγεθος του και θες μια συσκευή, γρήγορη, με καλή μπαταρία και αρκετά καλή πίσω κάμερα, τότε go for it.
Alos912 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δεν υπαρχει πιο vaule 4 money κινητο απλα προσεχε μην βραχει Το se ειναι σαν το 6s 1
kriosgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ανάλογα τις ανάγκες σου σε χώρο. Το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό απλά τα 32GB είναι πιστεύω λίγα. Εξαρτάται φυσικά τι χρήση του κάνεις
SeNNinhA Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Εαν το ζητημα ειναι το μικρο μεγεθος τοτε σαφεστατα αξιζει.
AggelosTz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Εφόσον δεν ανακοινώθηκε και SE 2 σαφώς και αξίζει. Και είναι σε πολύ καλή τιμή.
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Υπαρχει λογος που το Iphone SE εχει 250ευρω και το Iphone 6s 32gb εχει 450+ευρω,δηλαδη διπλασια χρηματα με ισως σημαντικοτερες διαφορες την μεγαλυτερη(4.7ιντσες)οθονη και design. Αν το κινητο το χρησιμοποιεις αρκετα για χρηση internet/web browsing,emails,κανενα παιχνιδι κλπ οι 4 ιντσες του ειναι το λιγοτερο απαγορευτικες και αν εχεις μετρια προς μεγαλα χερια.
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Υπαρχει λογος που το Iphone SE εχει 250ευρω και το Iphone 6s 32gb εχει 450+ευρω,δηλαδη διπλασια χρηματα με ισως σημαντικοτερες διαφορες την μεγαλυτερη(4.7ιντσες)οθονη και design. Αν το κινητο το χρησιμοποιεις αρκετα για χρηση internet/web browsing,emails,κανενα παιχνιδι κλπ οι 4 ιντσες του ειναι το λιγοτερο απαγορευτικες και αν εχεις μετρια προς μεγαλα χερια. Μα, ο μόνος λόγος που βγηκε είναι για να είναι δυνατό και compact. Τώρα, έχεις δίκιο, μπορεί κάποιος να το αγοράζει επειδή είναι iPhone. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από Sheogorath
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Μα, ο μόνος λόγος που βγηκε είναι για να είναι δυνατό και compact. Τώρα, έχεις δίκιο, μπορεί κάποιος να το αγοράζει επειδή είναι iPhone. Δυνατο και compact αγαπητε ειναι και το Iphone 8,αν σκεφτεις οτι μιλαμε για 4.7 ιντσες κινητο σε μια γενια που πλεον ολα ειναι απο 5.5 ιντσες και πανω. Δυνατο και compact ειναι και το iphone x που ναι μεν ειναι κοντα 5.7-5.8ιντσες αλλα σαν μεγεθος ειναι στα ιδια με αντιστοιχο iphone 4.7 ιντσων. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι ακριβως θελω να πω. Αν θελεις να κανουμε και λιγο χαβαλε αυτο που θελω να πω ειναι οτι ''Size matters''για την τελικη τιμη
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Τι να σου πω, εγώ το πήρα γιατί είμαι τέρας συνήθειας και ήθελα 4"
mistr4l Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Απλά υπήρχε μεγάλη μερίδα χρηστών οι οποίοι επιθυμούσαν σε μέγεθος το 5άρι. Η apple το αφουγκράστηκε, προφανώς είχε περίσευμα από 5άρια, έβαλε τα χαρακτηριστικά του 6s (πλην εξαιρέσεων) με αποτέλεσμα ένα κινητό που πετάει και το οποίο έχει το κοινό του. Έχω το 6άρι αλλά υπάρχει και το se στην οικογένεια. Το se είναι φοβερό κινητό απ' όλες τις απόψεις. Αξίζει και παρα-αξίζει με 250Ε. Όπως όμως σωστά αναφέρθηκε, το μέγεθος για χρήση στο ινετ είναι λίγο κουραστικό αν έχεις συνηθίσει σε μεγαλύτερο κινητό (π.χ εγώ με το 6 όπου η διαφορά είναι αισθητή). Το μέγεθος όμως του se είναι ό,τι καλύτερο αν χρειάζεται κανείς compact και ταχύτατο κινητό. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να κάνω την αλλαγή στο se για μόνιμο κινητό αλλά τόσο η χρήση που κάνω, όσο και το design + οθόνη του 6αριού μ' εμποδίζουν. Αν σου κάνει το μέγεθος χτύπα το με κλειστά τα μάτια. Τέλος, τα 32Gb μια χαρά είναι.
Makis38 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Το έχω με τη σύζυγο αγορασμένα από Αμερική. Σχεδόν 2 χρόνια. Δεν θυμάμαι να έχει κάνει ποτέ ένα κιχ και με iOS 11 από την πρώτη στιγμή Τα δικά μας είναι 16άρια που για μένα που δεν είμαι και όλη την ώρα να βγάζω τι έφαγα, είναι μια χαρά. Καταντάει "βαρετό" επειδή είναι εντελώς απροβλημάτιστο.
george kesoglu Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Sheogorath είπε Τι να σου πω, εγώ το πήρα γιατί είμαι τέρας συνήθειας και ήθελα 4" γιαυτο το πηρα και εγω , ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο, παει σφαιρα , το προβλημα ειναι οτι μου εκδηλωθηκε αποτομα η πρεσβυωπια και θα αναγκαστω να ανεβω σε ιντσες Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από george kesoglu
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, george kesoglu said: γιαυτο το πηρα και εγω , ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο, παει σφαιρα , το προβλημα ειναι οτι μου εκδηλωθηκε αποτομα η πρεσβυωπια και θα αναγκαστω να ανεβω σε ιντσες Να υπενθυμίσω μόνο ότι μπορείς να βάλεις το text size control στο Control Center. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από CheOnWeb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα