Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Θεωρητικά τα ποντίκια laser είναι καλύτερα από τα optical αλλά το μεγαλύτερο laser ποντίκι που βρήκα ειναι ένα corsair me 8500 dpi. Αντιθέτως οπτικό βρήκα πάλι corsair me 12000 και με 16000 dpi. Τελικά ποια ποντίκια είναι καλύτερα; και αν είναι τα laser γιατί δεν έχουν περισσότερα dpi από τα οπτικά; 

Δημοσ.
8 minutes ago, blackm76 said:

Γειά σας.

Θεωρητικά τα ποντίκια laser είναι καλύτερα από τα optical αλλά το μεγαλύτερο laser ποντίκι που βρήκα ειναι ένα corsair me 8500 dpi. Αντιθέτως οπτικό βρήκα πάλι corsair me 12000 και με 16000 dpi. Τελικά ποια ποντίκια είναι καλύτερα; και αν είναι τα laser γιατί δεν έχουν περισσότερα dpi από τα οπτικά; 

Δες καλύτερα https://www.skroutz.gr/c/1865/gaming_pontikia/f/534760/Laser.html

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, blackm76 είπε

Γειά σας.

τα πάντα είναι σχετικά...

ένας καλός οπτικός αισθητήρας  πχ είναι καλύτερος από έναν μέτριο λέιζερ

τα dpi μην τα λογαριάζεις τόσο.. πάνω από 2500-3000 δεν ξέρω άτομο να παίζει. (εγώ είμαι στα 400 με 800, ανάλογα) 

όλα έχουν να κάνουν με το μέγεθος του χεριού σου, το πως κρατάς το ποντίκι,το τι κάνεις με αυτό, και το πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις....

• Like 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Εγώ έγραφα ποντίκια λασερ και όχι για gaming για αυτό δεν τα έβρισκα. 

8 λεπτά πριν, madnifestah είπε

τα πάντα είναι σχετικά...

ένας καλός οπτικός αισθητήρας  πχ είναι καλύτερος από έναν μέτριο λέιζερ

τα dpi μην τα λογαριάζεις τόσο.. πάνω από 2500-3000 δεν ξέρω άτομο να παίζει. (εγώ είμαι στα 400 με 800, ανάλογα) 

όλα έχουν να κάνουν με το μέγεθος του χεριού σου, το πως κρατάς το ποντίκι,το τι κάνεις με αυτό, και το πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις....

4 λεπτά πριν, ShooterX είπε

Oτι είπε ο από πάνω..++ ένα mousepad της προκοπής..από 10 ευρώ αρχίζουν..Αν παίζεις fps games δες τις προτάσεις του..αξιόλογες και έχει φτηνές :

http://www.rocketjumpninja.com/top-40/

Καταλαβα το λέτε απλά εγώ δεν το θέλω για παιχνίδια. Επεξεργασία εικόνας βίντεο και ήχου. 

Το μεγαλύτερο που βρήκα εγώ στη λίστα σε dpi είναι ένα petragon me 24000 dpi. 

Και έχει μόνο 34 ευρώ. Δεν είναι ακριβω. 

Ποιες μάρκες είναι καλές; εγώ ξέρω corsair kai razer. Συγκεκριμένα μου αρέσουν τα corsair. Και θέλω να είναι ενσύρματο. Δεν τρελενομαι για ασύρματο. 

Μου την δίνουν οι μπαταρίες. Θέλω να δουλεύει συνέχεια. 

Εσείς ποια μάρκα προτείνετε; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, blackm76 είπε

Εγώ έγραφα ποντίκια λασερ και όχι για gaming για αυτό δεν τα έβρισκα. 

Καταλαβα το λέτε απλά εγώ δεν το θέλω για παιχνίδια. Επεξεργασία εικόνας βίντεο και ήχου. 

Το μεγαλύτερο που βρήκα εγώ στη λίστα σε dpi είναι ένα petragon me 24000 dpi. 

Και έχει μόνο 34 ευρώ. Δεν είναι ακριβω. 

Ποιες μάρκες είναι καλές; εγώ ξέρω corsair kai razer. Συγκεκριμένα μου αρέσουν τα corsair. Και θέλω να είναι ενσύρματο. Δεν τρελενομαι για ασύρματο. 

Μου την δίνουν οι μπαταρίες. Θέλω να δουλεύει συνέχεια. 

Εσείς ποια μάρκα προτείνετε; 

https://www.e-shop.gr/modecom-mc-gm1-optical-gaming-mouse-black-red-p-PER.572344  ορίστε αυτό εδώ είναι και laser και φτάνει και μέχρι τα 1600dbi και ειναι καπου στα 10€

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panos0100 είπε

https://www.e-shop.gr/modecom-mc-gm1-optical-gaming-mouse-black-red-p-PER.572344  ορίστε αυτό εδώ είναι και laser και φτάνει και μέχρι τα 1600dbi και ειναι καπου στα 10€

Οπτικός δεν λέει ρε φιλαράκι; Λέιζερ είναι; Λογικά οχι.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Οπτικός δεν λέει ρε φιλαράκι; Λέιζερ είναι; Λογικά οχι.

Είναι lazer το ποντίκι της dell άλλα άμα θέλει οπτικό είναι άλλο θέμα τα οπτικά είναι πιστεύω και ποιο καλά  

Δημοσ.

Οτι δουλεια και να κανεις πανω απο 5000DPI θα χρησιμοποιησεις ΠΟΛΥ δυσκολα (5000DPI χρησιμοποιω εγω σε 30αρα, 35αρα και 40αρα οθονες πχ).

Απο εκει και περα παρε ενα ποντικι με LED σενσορα και θα εισαι μια χαρα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Οτι δουλεια και να κανεις πανω απο 5000DPI θα χρησιμοποιησεις ΠΟΛΥ δυσκολα (5000DPI χρησιμοποιω εγω σε 30αρα, 35αρα και 40αρα οθονες πχ).

Απο εκει και περα παρε ενα ποντικι με LED σενσορα και θα εισαι μια χαρα.

Καταλαβα. Laser οτιδήποτε πάνω από 5000dbi ειναι οκ. Αλλά αυτό με τα 24000dbi ισχύει; να δείτε το... 

http://www.shop13.gr/redragon-ensyrmato-gaming-pontiki-m802-2-titanobo-2-laser-11-pliktra-p-243974.html

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, blackm76 είπε

Καταλαβα. Laser οτιδήποτε πάνω από 5000dbi ειναι οκ. Αλλά αυτό με τα 24000dbi ισχύει; να δείτε το... 

http://www.shop13.gr/redragon-ensyrmato-gaming-pontiki-m802-2-titanobo-2-laser-11-pliktra-p-243974.html

Δεν ειναι αληθινα, ολα αυτα τα τρελα νουμερα τα πιανουν μεσω software. Και οπως σου ειπα και πριν ΔΕΝ τα χρησιμοποιει κανεις.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Δεν ειναι αληθινα, ολα αυτα τα τρελα νουμερα τα πιανουν μεσω software. Και οπως σου ειπα και πριν ΔΕΝ τα χρησιμοποιει κανεις.

Τι εννοείς μέσω software φίλε μου ;ότι το γράφει μόνο εκεί ότι είναι τόσο; και στην ουσία δεν είναι; 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, blackm76 είπε

Τι εννοείς μέσω software φίλε μου ;ότι το γράφει μόνο εκεί ότι είναι τόσο; και στην ουσία δεν είναι; 

Ο αισθητηρας της Avago αντε να ανεβαινει μετα βιας 12000DPI, τα υπολοιπα ειναι μεσω software. Ειναι απλα μαρκετινγκ για να "πιανουν" εκεινους που δεν γνωριζουν.

Παντως αν το παρεις και καταφερεις να δουλευεις με πανω απο 8000DPI θα σου πω μπραβο (μεχρι 6000DPI εχω παει εγω αλλα οκ καποιοι που ξερω εχουν παει και στα 8).

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Ο αισθητηρας της Avago αντε να ανεβαινει μετα βιας 12000DPI, τα υπολοιπα ειναι μεσω software. Ειναι απλα μαρκετινγκ για να "πιανουν" εκεινους που δεν γνωριζουν.

Παντως αν το παρεις και καταφερεις να δουλευεις με πανω απο 8000DPI θα σου πω μπραβο (μεχρι 6000DPI εχω παει εγω αλλα οκ καποιοι που ξερω εχουν παει και στα 8).

Που ξέρεις τι αισθητήρα φοράει; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, blackm76 είπε

Που ξέρεις τι αισθητήρα φοράει; 

Υπαρχουν πολυ συγκεκριμενα ηδη αισθητηρων στην αγορα που εχει η καθε εταιρεια και που μπορουν να γινουν interpolated στα 24000DPI.

Απο εκει και περα γνωμη μου ειναι να μην κοιτας τα DPI, αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...