Jim.Panag. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 καλημερα σε ολους. στο λαπτοπ μου....εχει χαλασει το button onn-of με αποτελεσμα να μην μπορω να το ανοιξω. Υπαρχει καποιος τροπος -κολπο να το ανοιγω????
coolerman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=6050a2259701&_sacat=0&_sop=15 1
Jim.Panag. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μεχρι να το αλλαξω....δεν υπαρχει καμια παρακαμψη???
nikοs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Με κάτι μεταλλικό να βραχυκυκλώσεις τα πινάκια που καταλήγει η καλωδιοταινία επάνω στην μητρική του λάπτοπ όμως αυτό προϋποθέτει να είναι λυμένο το λάπτοπ, οπότε δεν στέκει! Όταν λες χάλασε τι έπαθε δλδ? 1
Jim.Panag. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 το ελυσα κ ειδα οτι το φλεξακι που καταληγει κ κουμπωνει στη μητρικη.....εχουν κοπει καποιες επαφες απο την καλωδιοταινια του button. κ πως απομονωνεται ακριβως??? οταν λες μεταλλικο??
nikοs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Αν εχουν απλα κοπεί οι επαφές τότε κάνε το εξής: 1)Mε ένα κοπίδι κόψε την καλοδιωταινία ακριβώς εκεί που αρχίζει το λευκό κομμάτι δλδ κάτω από την κόκκινη γραμμή που σου δείχνω εδώ. 2)Βάλε την καλωδιοταινία σε μια σκληρή επιφάνεια και στερέωσε την με 2 κομμάτια μονωτικής ταινίας ώστε να μην κουνιέται. 3)Από την κάτω πλευρά εκεί δλδ που πριν κόψεις βρίσκονταν οι μεταλλικές επαφές ξεκίνα σιγά σιγά να ξύνεις την πλαστική επίστρωση ώστε να εμφανιστούν οι μεταλλικές επαφές. 4)Μόλις τελειώσεις με τα παραπάνω τοποθέτησε σε αυτή την πλευρά το μπλέ πλαστικό της φωτογραφίας που σου έχω με κύκλο και στερέωσε το με μια σταγόνα κόλλας ή ένα μικρό κομμάτι μονωτικής. Αν τα κάνεις όλα σωστά η καλωδιοταινία σου θα πρέπει να δουλεύει σαν καινούργια! 1
Jim.Panag. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 nikos.....η πατεντα σ πολυ καλη. τη συνδεσα κ μου αναψαν καποια ατογμη τα λαμπακια....κ τωρα μ εχει μεινει ανοιχτο το λανπακι του ασυρματου wifi αλλα το button onn off δεν δουλευει. Μηπως κατα το ξυσιμο καπου βραχυκυκλωνει???
nikοs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 8/6/2018 στις 10:10 ΜΜ, Jim.Panag. είπε nikos.....η πατεντα σ πολυ καλη. τη συνδεσα κ μου αναψαν καποια ατογμη τα λαμπακια....κ τωρα μ εχει μεινει ανοιχτο το λανπακι του ασυρματου wifi αλλα το button onn off δεν δουλευει. Μηπως κατα το ξυσιμο καπου βραχυκυκλωνει??? Μάλλον δεν την έκανες τέλεια την πατέντα !!! Πρέπει να προσέξεις ώστε όλες οι μεταλλικές επαφές να εξέχουν λίγο και να είναι ευθυγραμμισμένες !!! Το ξύσιμο πρέπει να γίνει με πολύ χειρουργικές κινήσεις και γενικά θέλει λεπτό χειρισμό.Αν τα κάνεις όλα σωστά δεν γίνεται να μην δουλέψει.Κατά την τοποθέτηση της ταινίας πίσω στην υποδοχή πρόσοχή μην στραβώσει κάποια επαφή... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από nikοs 1
Vertzil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά για και χαρά σας, Είμαι γενικά της άποψης να μην προτείνουμε πατέντες και τα σχετικά όταν με λιγότερο από 10 ευρώ γίνεται η δουλειά μας-ας περιμένουμε και καμιά εβδομάδα,δεν θα χαλάσει και ο κόσμος-και να έχουμε το κεφάλι μας 100% ήσυχο χωρίς να υπάρχει φόβος για κάποιο πιθανό ενδεχόμενο βραχυκύκλωμα η άλλη βλάβη στη μητρική !!! Συνήθως στην Ελλάδα μας μετά από ''επιτυχημένη'' πατέντα όλα παραμένουν στάσιμα,με την ''πατενταρισμένη'' λύση να ζει και να βασιλεύει μέχρι την επόμενη φορά που θα παρουσιαστή ξανά το ίδιο πρόβλημα και πάλι τα ίδια από την αρχή μέχρι που να μην παίρνει άλλο !!! Το αναφέρω απλά επειδή είμαι παθών.....ευτυχώς γιατί τώρα έμαθα να αποφεύγω τις ''κακοτοπιές'' !!!! Ευχαριστώ Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από Vertzil 1
nikοs Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 17/6/2018 στις 12:33 ΜΜ, Vertzil είπε Παιδιά για και χαρά σας, Είμαι γενικά της άποψης να μην προτείνουμε πατέντες και τα σχετικά όταν με λιγότερο από 10 ευρώ γίνεται η δουλειά μας-ας περιμένουμε και καμιά εβδομάδα,δεν θα χαλάσει και ο κόσμος-και να έχουμε το κεφάλι μας 100% ήσυχο χωρίς να υπάρχει φόβος για κάποιο πιθανό ενδεχόμενο βραχυκύκλωμα η άλλη βλάβη στη μητρική !!! Συνήθως στην Ελλάδα μας μετά από ''επιτυχημένη'' πατέντα όλα παραμένουν στάσιμα,με την ''πατενταρισμένη'' λύση να ζει και να βασιλεύει μέχρι την επόμενη φορά που θα παρουσιαστή ξανά το ίδιο πρόβλημα και πάλι τα ίδια από την αρχή μέχρι που να μην παίρνει άλλο !!! Το αναφέρω απλά επειδή είμαι παθών.....ευτυχώς γιατί τώρα έμαθα να αποφεύγω τις ''κακοτοπιές'' !!!! Ευχαριστώ Οι πατέντες δεν είναι πάντα κακές φίλε μου, μπορεί να γίνει μια σωστη πατέντα , καλοδουλεμένη και το αποτέλεσμα να είναι άριστο, πάντα παίζει ρόλο το χέρι που την κάνει! Κατά γενική ομολογία πολλοί δεν ξέρουν να τις πράττουν και προξενούν χειρότερο πρόβλημα από το αρχικό. Στην περίπτωσή μας , αν του φίλου πιάνουν τα χέρια του μπορεί να φτιάξει το πρόβλημά του με την πατέντα που του πρότεινα και το αποτέλεσμα να είναι οριστικό και ίδιο με το αν θα αγόραζε καινούργια καλωδιοταινία. Σε κάθε περίπτωση όμως , η αγορά ενός νέου ανταλλακτικού είναι πάντα η πιο safe λύση! Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από nikοs 1
Vertzil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Συμφωνώ μαζί σου Νικόλα και συμπληρώνω ότι εκτός από τα χέρια πρέπει να ''πιάνουν'' και τα μάτια αλλιώς δεν γίνεται δουλειά !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα