nikos903 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Nikos Με μπαταρια και τροφοδοτικο στην πριζα εχω μια ταση των 3.3 volt απο τα 9 pins στα 2 προς το κεντρο μετρωντας 4 απο αριστερα και 4 απο δεξια.Χωρις τροφοδοτικο δεν εχω αυτη την ταση.Επισης δοκιμασα μονο τροφοδοτικο χωρις μπαταρια και εχω 3.3 v πακι στα ιδια pins Τωρα δεν ειμαι σιγουρος αν ολα ειναι σωστα που κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Οι επαφές που σου είπα είναι για τον κονέκτορα της φωτογραφίας, αν δεν είναι η μητρική σου ακριβώς έτσι μετράς κάτι άλλο. Ποιο είναι το λάπτοπ και ποιο το μοντέλο της μητρικής του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Η μητρικη δεν ειναι της φωτο ειναι απο dell m5010 με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων https://www.empowerlaptop.com/p/dell-m5010/ Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από giannis22k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Παρόμοια φαίνονται τα πινς αλλά δεν βλέπω και καλά.... Για δες έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ναι ιδια ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Και δεν δίνει τάση έτσι; 0 βλέπεις; DC με σκάλα 20. Αν πάλι είναι 0 βάλε το μαύρο στα πινάκια αριστερά. Κανονικά πρέπει να σου βγάλει ~12 βόλτ. Τέλος βάλε το μαύρο στην γη της μητρικής (τελευταία εικόνα) και με το κόκκινο δες όλα τα πινς αν βγάζει κανένα τίποτα πέραν των 3.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Το μετρησα οπως ειπες αλλα μονο τα 3 v εχω.Για την γεθωση που ειπες το εβαλα οπως δειχνεις στη φωτο πανω Τωρα εβγαλα και την μπαταρια του bios Βαζω το μαυρο στη γειωση και παιρνω απο δεξια οπως δτην φωτο στο πρωτο pin 1 κ κατι volt και μετα τα 3v στα μεσαια και ολα αυτα με ρευμα και μπαταρια επανω.Αν βγαλω το ρευμα και αφησω την μπαταρια μονο δεν εχω ενδειξεις πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Πρέπει να δοκιμάσεις την μπαταρία έξω απο το λάπτοπ σε πρώτη φάση να αποκλείσεις το ένα απο τα 2 τουλάχιστον. Κάνε αυτό με την αντίσταση που κάνει ο άλλος εδώ για να ενεργοποιήσεις την μπαταρία (γειώνεις ένα πινάκι σε μια επαφή στην μέση και τότε θα δώσει η μπαταρία τάση στην έξοδο). Βάζεις δηλαδή το πολύμετρο στα + και - της μπαταρίας με καλώδια και παίρνεις μια αντίσταση και βάζεις την μια της άκρη στο - και με την άλλη δοκιμάζεις σε ποιο πινάκι θα ενεργοποιηθεί η μπαταρία και θα δεις τάση στην έξοδο. Αν δείξει τάση είναι οκ, αν δεν δείξει πουθενά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα