voltmod Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Παράλληλα με τον πρώτο “5,0GHz επεξεργαστή” της Intel Core i7-8086K Limited Edition (η συχνότητα λειτουργίας του είναι 4,0GHz αλλά με Turbo θα αγγίζει τα 5,0GHz), η Intel παρουσίασε έναν ακόμη με τετραπλάσιο+ αριθμό πυρήνων. O 18-πύρηνος λοιπόν Core i9 της Intel παραμένει βεβαίως εντυπωσιακός, αλλά είναι πια… ξεπερασμένος. Ο Senior Vice President της Intel, Gregory Bryant κατά την διάρκεια του keynote στην έκθεση Computex 2018 παρουσίασε έναν 28-πύρηνο επεξεργαστή που θα αγγίζει σε συχνότητα λειτουργίας τα 5,0GHz! Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται single-socket επεξεργαστής για συστήματα desktop με τόσους πολλούς πυρήνες και φαίνεται πως θα είναι εξαιρετικά ισχυρός. Στο γνωστό εργαλείο benchmarking Cinebench, ο επεξεργαστής απέδωσε 7334 βαθμούς, σκορ που μέχρι σήμερα μπορούσαν να “πιάσουν” μόνο multi-processor συστήματα. Η Intel σύμφωνα με τον Gregory Bryant σκοπεύει να λανσάρει στην αγορά τον επεξεργαστή, για τον οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε πoλλές τεχνικές λεπτομέρειες, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
razorblade334 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, pcos είπε δεν ειναι για gamers, Μη χαιρεστε 😛 αλλο εαν ειναι overkill για games κι αλλο εαν θα ειναι εκδοση για σερβερς ή workstations. αυτο δε μπορεις να το ξερεις απο τωρα. ουτε δημοσιογραφοι δεν μπορουν να το ξερουν. τι ειπαμε εχεις ?amd και γι αυτο η υποτιμιση? 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 30 minutes ago, voltmod said: έναν 28-πύρηνο επεξεργαστή που θα αγγίζει σε συχνότητα λειτουργίας τα 5,0GHz Σε 1 core? 😛 1
Comic maniak Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Αντε με το καλο και στους Over 9000 πυρηνες! Lol jk δεν μα με χαλαγε να το εχω😅 2
Ringo106 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Αντε με το καλο και στους Over 9000 πυρηνες! Lol jk δεν μα με χαλαγε να το εχω😅 ουτε κι εμενα θα με χαλαγε να τον εχω, εχω βάλει και φωτοβολταικά στη στέγη , ready business λέμε...⚗️
Comic maniak Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Ringo106 είπε ουτε κι εμενα θα με χαλαγε να τον εχω, εχω βάλει και φωτοβολταικά στη στέγη , ready business λέμε...⚗️ Μια χαρα φιλε μου✌
johncorfas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Το μόνο που λείπει είναι το σωστά παραμετροποιημένο software για τέτοιους επεξεργαστές. Όλα τα αλλά τα έχουμε...
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 2 hours ago, Piterakos83 said: τον κόβω να χει κανα 3χίλιαρο εύκολα! Φήμες λένε ότι ο Threadripper 32-core θα έχει 1499$, αν ισχύει αυτό θα πρέπει να κατεβάσουν αρκετά τα όνειρα εκεί στην Intel. 1
paparovic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, razorblade334 είπε αλλο εαν ειναι overkill για games κι αλλο εαν θα ειναι εκδοση για σερβερς ή workstations. αυτο δε μπορεις να το ξερεις απο τωρα. ουτε δημοσιογραφοι δεν μπορουν να το ξερουν. Λολ, την παλεύεις; Προφανώς είναι Xeon. Και μπορείς να έχεις Xeon σε workstation. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δεν είναι Xeon, είναι HEDT(Consumer/Desktop έκδοση). 1
paparovic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Δεν είναι Xeon, είναι HEDT(Consumer/Desktop έκδοση). "The new processor runs in the LGA3647 socket, which is Intel’s Xeon enterprise socket with 3647 pins. "
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Που το διάβασες αυτό ; Δεν ισχύει, Cascade Lake-X είναι.
paparovic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Που το διάβασες αυτό ; Δεν ισχύει, Cascade Lake-X είναι. Δες το AnandTech: https://www.anandtech.com/show/12907/we-got-a-sneak-peak-on-intels-28core-all-you-need-to-know
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα