squeez48 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στο φόρουμ ... Πριν μερικές μέρες παρέλαβα (μεταξυ άλλων) ένα σετ μνημών από συνφορμιτη: 1x8gb και 2x4gb. Ωραία λοιπόν ... Οι τέσσαρες δεν έπαιξαν καθόλου και εκκρεμεί να δω εάν θα δουλέψουν σε άλλη mobo. Το ζήτημα που με απασχολεί για αυτό το thread, το έχει να κάνει με τη μπλε οθόνη που βγάζουν τα windows μετά από 3-4 λεπτά λειτουργίας. Τότε γίνεται restart κλπ. Δε φταίει ο δίσκος (έφαγε τσάμπα φορματ ....) Υπάρχει καμία δυνατότητα για ρύθμιση στο bios προτού κραξω τον πωλητή 😁 Στο bios τις βλέπω κανονικά τις ram Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από squeez48
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, τρέξε memtest στο boot up, από φλασάκι/cd. Αν είναι προβληματικές οι μνήμες θα φανεί σύντομα. 1
squeez48 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, τρέξε memtest στο boot up, από φλασάκι/cd. Αν είναι προβληματικές οι μνήμες θα φανεί σύντομα. Ευχαριστώ - δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο ... Θα το κάνω σε λίγες ώρες και επανερχόμαστε! 2
squeez48 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Αυτό που κατέβασα δουλεύει αφού ξεκινήσουν τα windows. Είναι από 'δω: memtest Υπάρχει κι άλλο που ξεκινάει στο bootάρισμα;
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δεν το έχω τρέξει προσωπικά, αλλά ναι, παλιότερα το "καίγαμε" σε CD.
TopCLR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, squeez48 είπε Αυτό που κατέβασα δουλεύει αφού ξεκινήσουν τα windows. Είναι από 'δω: memtest Υπάρχει κι άλλο που ξεκινάει στο bootάρισμα; Μάλλον αυτό εδώ χρειάζεσαι. 1
Nikos747 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, squeez48 είπε Οι τέσσαρες δεν έπαιξαν καθόλου και εκκρεμεί να δω εάν θα δουλέψουν σε άλλη mobo. Τις δοκίμασες μόνες τους αν δουλεύουν ; Και με τι ρυθμίσεις τις βάζεις να δουλέψουν ;
squeez48 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Nikos747 είπε Τις δοκίμασες μόνες τους αν δουλεύουν ; Και με τι ρυθμίσεις τις βάζεις να δουλέψουν ; Νομίζω πως έχω δοκιμάσει κάθε δυνατό συνδυασμό. Ανά μία, ανά δυο, μόνες ή σε συνδυασμό με άλλες που δουλεύουν κανονικά. Από ρυθμίσεις: για τις 4αρες δε μπορώ να πω διότι δεν μπορώ να τις δω αφού το bios δεν φορτώνει. Η 8αρα παίζει με τις default ρυθμίσεις της μητρικής κάτι που με άλλες δυο ακριβως ιδιες δεν προκύπτει κανένα σφάλμα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από squeez48
Nikos747 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, squeez48 είπε Νομίζω πως έχω δοκιμάσει κάθε δυνατό συνδυασμό. Ανά μία, ανά δυο, μόνες ή σε συνδυασμό με άλλες που δουλεύουν κανονικά. Από ρυθμίσεις: για τις 4αρες δε μπορώ να πω διότι δεν μπορώ να τις δω αφού το bios δεν φορτώνει. Η 8αρα παίζει με τις default ρυθμίσεις της μητρικής κάτι που με άλλες δυο ακριβως ιδιες δεν προκύπτει κανένα σφάλμα. Μη το ψάχνεις πολύ τότε, αν είναι στη λίστα συμβατότητας της μητρικής και δε μπουτάρουν μόνες τους παρέδωσαν πνεύμα. Ωστόσο λογικά θα έχουν εγγύηση οπότε μπορείς να βρεις κάποια λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα