Προς το περιεχόμενο

Κρυψώνες για χρήματα & σημαντικά μικροαντικείμενα

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, aklostr είπε

Σημερινή είδηση... link

Σωληνα απορροφητηρα;;;;;

Δηλαδη σε λιγο θα ερχονται με το γκρειντερ να σου γκρεμισουν το σπιτι!!!

Ειλικρινα παντως, θα ηθελα να ηξερα δυο πραγματα για την εν λογω 'διαλυση' στη Λαρισα;

1) Οι μονοκατοικιες ηταν εντος/κοντα του αστικου ιστου, ή σε τιποτε αγροτικες περιοχες/φαρμες; Γιατι οταν διαλυεις το σπιτι και εισαι σε γειτονια, δε μπορει, κατι θα ακουστει πιο εξω/διπλα...

2) Ποση ωρα ειχαν στη διαθεση τους οι κλεφτες; Δεν νομιζω να ειχαν λιγο χρονο για να τα κανουν ολα αυτα.

Δε φτανει που σε κλεβουν, σου διαλυουν και το σπιτι κιολας!

Τελικα καλυτερα να αφησω ενα ποσο σε σχετικα εμφανες σημειο, να το παρει ο κλεφτης για τον 'κοπο του'(ημαρτον Θεε μου τι λεω!), μπας και γλυτωσω τα χειροτερα!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

48 λεπτά πριν, aklostr είπε

Σημερινή είδηση... link

Ξήλωσαν δύο σπίτια και στο ένα βρήκαν 10.000 κρυμμένα, βρωμάει η υπόθεση ότι είχαν πληροφόρηση.

Εκτός αν τελικά ένας στους 2 κρύβει δεκαχίλιαρα στο σπίτι του, τι να πω :P

7 λεπτά πριν, mezger είπε

Ξήλωσαν δύο σπίτια και στο ένα βρήκαν 10.000 κρυμμένα, βρωμάει η υπόθεση ότι είχαν πληροφόρηση.

Είναι άπειρες οι περιπτώσεις που διαλύουν τα πάντα (ή όχι απαραίτητα) και γραπώνουν τόσο μεγάλα ποσά. Και μάλιστα πολλές φορές την ίδια μέρα ή την επόμενη που ο ιδιοκτήτης τα είχε βάλει στο σπίτι. Προφανώς τέτοια θύματα και έχουν πολύ μεγάλη γλώσσα και ζουν στον κόσμο τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμήθείτε και την δολοφονία στον Νέο Κόσμο 

http://www.star.gr/ellada/415466/neos-kosmos-eksixniasthke-anthrwpoktonia-54xronoy-apo-to-2016-ndash-pws-h-astynomia-eftase-sta-ixnh-twn-drastwn

Ο άνθρωπος είχε κρυμμένα μετρητά και λίρες, το είχε πει σε άσχετο άνθρωπο, που το είπε σε έναν άλλο, που έβαλε δύο άλλους να τον ληστέψουν. 

Αυτοί τον έδειραν μέχρι θανάτου, χωρίς να μάθουν που τα είχε κρυμμένα, και τελικά δεν τα βρήκαν, αλλα τα βρήκε η αστυνομία.

Απορώ πως δεν έχει γίνει ταινία από τους αδερφούς Coen ακόμα.

Επεξ/σία από mezger

Καποιοι γνωστοί μου λένε οτι θα τους φορολογήσουν τα φυλαγμένα χρήματα στο σπίτι έτσι και τα πάνε στην τράπεζα. Κυκλοφορούν διάφορες φήμες που τρομοκρατούν τον κόσμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, mezger είπε

E ναι, μαλλον εκει παει το πραγμα...για ξηλωσεις/γκρεμισεις σπιτι, εισαι σιγουρος οτι ο ιδιοκτητης εχει κρυμμενα πολλα χρηματα, και δεν φευγεις(αν μπορεις φυσικα) αν δεν τα βρεις...

inside info, οτι χειροτερο....

Καποιες κρυψωνες που ετοιμαζω, μπορει να εχουν ειπωθει εδω, αλλα ομως δεν θα τα πω σε κανεναν γνωστο μου-φυσικι προσωπο...

Επεξ/σία από mindreader

4 λεπτά πριν, orck είπε

Καποιοι γνωστοί μου λένε οτι θα τους φορολογήσουν τα φυλαγμένα χρήματα στο σπίτι έτσι και τα πάνε στην τράπεζα. Κυκλοφορούν διάφορες φήμες που τρομοκρατούν τον κόσμο.

Ε ναι αμα είναι μαυρα σαν τη νύχτα, λογικό είναι, έχουν πλέον τα εργαλεία να βρίσκουν αυτόματα τέτοιες περιπτώσεις.

Αν τα έχουν δηλώσει κανονικά όταν τα έβγαλαν, δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Απ'την άλλη αν κάθονται και συζητάνε μαζί σου ή με τον οποιονδήποτε τι θα κάνουν με τα χρήματα που έχουν κρυμμένα στο απίτι, δε θα τα έχουν για πολύ οπότε problem solved.

Η διάρρηξη μπορεί να συμβεί στον καθένα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δυσκολέψουν τη δουλειά του κλέφτη, όσο το δυνατόν περισσότερο,τοποθετώντας μια καλή πόρτα με καλή κλειδαριά, κάποιες έξτρα ασφάλειες στα αλουμίνια και ένα σύστημα συναγερμού, έτσι ώστε να ποντάρουμε στην πιθανότητα να μην ασχοληθεί με το σπίτι μας και να πάει σε άλλο όροφο, σε σπίτι που θα είναι πιο εύκολος στόχος. Πέρυσι λειπαν οι δικοί μου στο χωριό και όταν γύρισα και εγώ από διακοπές, πήγα να ποτίσω τα λουλούδια και βρήκα το χάος... Είχανε μπει και τα είχανε κάνει ρημαδιο, πρώτη φορά δεν πήρε η μάνα μου τα χρυσαφικά μαζί της και τα πήρανε μαζί με 2 τηλεοράσεις. Το πώς φύγανε με 2 τηλεοράσεις στα χέρια στο κέντρο της Αθήνας, μου προκαλεί ακόμα και τώρα απορία. Μπήκανε από την πόρτα κανονικά, χωρίς ίχνος διάρρηξης, η κλειδαριά ήταν από τις κλασικές χρηματοκιβωτιου με το μακρύ κλειδί, που από ότι έμαθα εκ των υστέρων τις ανοίγουν σε δευτερόλεπτα. Βάλαμε μια πιο σοβαρή κλειδαριά και ελπίζουμε να μην τύχει πάλι, το ίδιο έκανα και στο δικό μου σπίτι. Αλλαγή κλειδαριάς, έξτρα πύργους στα αλουμίνια και προσεχώς συναγερμός. 

• Like 1

12 ώρες πριν, mindreader είπε

Ειλικρινα παντως, θα ηθελα να ηξερα δυο πραγματα για την εν λογω 'διαλυση' στη Λαρισα;

Το original άρθρο-ρεπορτάζ με περισσότερες πληροφορίες. 

Στις 6/6/2018 στις 10:58 ΠΜ, mindreader είπε

Αν καταλάβουν ότι είναι ψεύτικο και αποτελεί κρυψώνα θα το πάρουν όπως είναι. 

Στις 12/6/2018 στις 10:24 ΠΜ, mindreader είπε

To θεμα 'εφεδρικα κλειδια αυτοκινητου', με απασχολει αρκετα.
Ειναι απο τα κατεξοχην μικροαντικειμενα που θελω να μην ειναι ευκολα για ανευρεση σε τυχον κλοπη.
Γιατι αν τα παρουν, ή μου παιρνουν το αμαξι αν δεν το εχω παρει εγω(=χιλιαδες ευρω ζημια, και με την αποζημιωση της ασφαλειας δεν αγοραζεις ουτε...ροδες), ή θα πρεπει αν ειμαι τυχερος και το εχω μαζι μου, να παω αμεσα για αλλαγη κλειδιων/σετ κλειδαριων=εκατονταδες ευρω ζημια.

Εχω σκεφτει αν πρεπει να τα εχω στο δικο μου σπιτι τα εφεδρικα κλειδια, ή σε καποιο συγγενη, ωστε το 'tracking' να μην ειναι ευκολο προς το αμαξι μου.
Και το θειο μου να κλεψουν, αν εχω ας πουμε εκει τα κλειδια μου, δεν θα ξερουν οτι τα κλειδια ειναι απο το αμαξι του ανιψιου...ειπαμε, δεν θα κανουν ολοκληρο γενεαλογικο δεντρο...

Εσεις τι κανετε με το θεμα εφεδρικα κλειδια αυτοκινητου;

Μπορείς να νοικιάσεις μια θυρίδα σε τράπεζα! Μια μικρή για τα κλειδιά, λεφτά η ότι άλλο έχεις αξίας στο σπίτι και δεν θες να το βρουν σε περίπτωση διάρρηξης. 

Το κακό είναι ότι θα πληρώνεις ενοίκιο αλλά είναι το μόνο σημείο που μπορείς να έχεις τα πράγματα σου σε ασφάλεια. 

Πλέον ξέρουν όλες τις κρυψώνες των σπιτιών μας οι επαγγελματίες διαρρήκτες. Εμείς δεν είχαμε πολλά λεφτά στο σπίτι. Ζήτημα να υπήρχαν 150€ και έψαξαν μέχρι και τα κρέατα στην κατάψυξη, καζανάκι, κάδο πλυντηριου, ντενεκεδες σκουπιδιών σε μπάνιο κ κουζίνα, εκτυπωτή κτλ μήπως υπάρχει τίποτα κρυμμένο.

Αν έχουν αρκετό χρόνο στην διάθεση τους μέχρι τα πλακάκια σηκώνουν. 

Στις 7/6/2018 στις 9:45 ΜΜ, Diskimpex είπε

Συνηθως δεν γινονται διαρρηξεις μονο απο εναν.

Ποτέ! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...