Stamer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Οι περισσότεροι δεν έχουν λεφτά στην άκρη πλέον (οι πιο μεγάλοι έχουν περισσότερα) εκτός αν κάποιος θεωρεί λεφτά και τα 500-1000 ευρω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Εξαρτάται. Αν με δυσκολία τα φέρνεις βόλτα, αν παίρνεις τον βασικό ή άντε κάτι παραπάνω και έχεις και οικογένεια, και τα 500€ είναι πολύ πολύ σημαντικό ποσό. Σίγουρα ο συναγερμός είναι αποτρεπτικό μέσο, αλλά αν οι επίδοξοι είναι "μαστόρια" ή χωρίς αναστολές, δεν θα τους εμποδίσει ούτε ο συναγερμός, ούτε πόρτα ασφάλειας. Για παράδειγμα, ένα "κόλπο" που κάνουν είναι το εξής: πετάνε κάτω από την πόρτα σου νερό και περιμένουν. Αν είσαι μέσα στο σπίτι, είναι πολύ πιθανό να ανοίξεις την πόρτα, για να δεις τί διάολο έγινε, από που τρέχουν τα νερά, και μπουκάρουν. Αν περάσει ώρα και δεν υπάρξει ανταπόκριση, ξέρουν ότι το πεδίο είναι ελεύθερο. Για εμένα (αν κάποιος άλλος θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό, δικαίωμά του, δεν θεωρώ ότι είναι λιγότερο "έξυπνοι" από εμένα) δεν πρέπει να έχεις πράγματα αξίας μέσα στο σπίτι που σηκώνονται εύκολα. Σε αυτά βάζω μετρητά και τιμαλφή/χρυσαφικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, Stamer είπε Οι περισσότεροι δεν έχουν λεφτά στην άκρη πλέον (οι πιο μεγάλοι έχουν περισσότερα) εκτός αν κάποιος θεωρεί λεφτά και τα 500-1000 ευρω. Εσύ δηλαδή τι θεωρείς τα 500-1000€? Ψιλά για καφέ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εσύ δηλαδή τι θεωρείς τα 500-1000€? Ψιλά για καφέ? Δεν το θεωρώ αρκετό ποσό το οποίο θα το ονόμαζα "κομπόδεμα" ή γενικά αρκετό για να θεωρηθεί ασφαλές για μια περίπτωση ανάγκης. Δεν είναι ψιλά για καφέ αλλά σιγά τα λεφτά κιόλας, έχει ακριβίνει τόσο πολύ η ζωή μας που δυστυχώς δεν έχουν καμια ιδιαίτερη αξία. Άλλοι αγοράζουν απλώς ένα κινητό με αυτά τα λεφτά Επίσης, πολλοί έχετε φάει κόλλημα με τον συναγερμό. Όσο και να μην το θέλετε, είναι πολύ καλό αποτρεπτικό μέσο! Μπορεί να μην πτοήσει τους κλέφτες για λίγο μόνο χρόνο. Για τον χρόνο που απαιτείται όμως για τις αγαπημένες σας κρυψώνες εδω μέσα, δεν θα ασχολιόταν τόση ώρα κάποιος (ή τέλος πάντων είναι εξαιρετικά δύσκολο). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Τα λεφτα ειναι κατι παρα πολυ σχετικο Για καποιον ειναι τρελο να εχει 1.000 ευρω στο σπιτι, για τον Bill Gates ειναι ξερω γω το απαραιτητο για να κανει τα ψωνακια η οικιακη βοηθος και εχει και χρηματοκιβωτιο με 10 millions μην τυχον σκασει καμια καλη ευκαιρια να αγορασει πινακα Picasso απο τον γειτονα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, vagos789 είπε Τα λεφτα ειναι κατι παρα πολυ σχετικο Για καποιον ειναι τρελο να εχει 1.000 ευρω στο σπιτι, για τον Bill Gates ειναι ξερω γω το απαραιτητο για να κανει τα ψωνακια η οικιακη βοηθος και εχει και χρηματοκιβωτιο με 10 millions μην τυχον σκασει καμια καλη ευκαιρια να αγορασει πινακα Picasso απο τον γειτονα Σωστό κι αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Στις 6/6/2018 στις 1:07 ΜΜ, orck είπε Πουλάνε και στην Ελλάδα ψεύτικα βιβλία. Νομίζω ότι τα έχω δει στο Πλαίσιο. Που σημαίνει ότι πιθανότατα κάποιος που ασχολείται με το σπορ το έχει δει και μπορεί να το αναγνωρίσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Stamer είπε Δεν το θεωρώ αρκετό ποσό το οποίο θα το ονόμαζα "κομπόδεμα" ή γενικά αρκετό για να θεωρηθεί ασφαλές για μια περίπτωση ανάγκης. Δεν είναι ψιλά για καφέ αλλά σιγά τα λεφτά κιόλας, έχει ακριβίνει τόσο πολύ η ζωή μας που δυστυχώς δεν έχουν καμια ιδιαίτερη αξία. Άλλοι αγοράζουν απλώς ένα κινητό με αυτά τα λεφτά Όντως μερικοί αγοράζουν απλώς ένα κινητό με 500-1000€, άλλοι όμως βγάζουν μήνες με αυτά τα λεφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Όντως μερικοί αγοράζουν απλώς ένα κινητό με 500-1000€, άλλοι όμως βγάζουν μήνες με αυτά τα λεφτά... Εννοείται, μα κι εγω επίσης είπα (ετσι βλέπω κι έτσι πιστεύω δηλαδή) οτι ο περισσότερος κόσμος δεν έχει λεφτά ή τουλάχιστον είναι αδύνατον να μαζέψει στην ακρη λεφτά! Φεύγουν αμέσως σε υποχρεώσεις Φυσικά οι περισσότεροι που αγοράζουν κινητό με 1000 μετά μένουν με 5ευρω για τον υπόλοιπο μήνα (στην Ελλαδάρα κυρίως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Εννοείται, μα κι εγω επίσης είπα (ετσι βλέπω κι έτσι πιστεύω δηλαδή) οτι ο περισσότερος κόσμος δεν έχει λεφτά ή τουλάχιστον είναι αδύνατον να μαζέψει στην ακρη λεφτά! Φεύγουν αμέσως σε υποχρεώσεις Υπαρχουν ομως λεφτα απο παλαιοτερες καλες εποχες Ξερω ουκ ολιγους που σηκωσαν πανικοβλητοι απο τις τραπεζες 50-100 χιλιαρικα που τωρα εγιναν καπνος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Τα σηκωσαν λιγο πριν τα καπιταλ κοντρολ το 2015 .Μεσα σε 3 χρονια να φας 50-100 χιλιαρικα χωρις σπαταλες ειναι δυσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
studiokristo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, mindreader είπε Ρε παιδια παντως, ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι τοσο ευκολη η 'δουλεια' των κλεφτων. Οκ, θα μου πεις, αυτη ειναι η....'δουλεια' τους, και την ξερουν καλα! Αλλα ρε παιδια, μες σε ενα σπιτι, υπαρχουν κυριολεκτικα αμετρητα μερη να κρυψεις πραγματα! Ετσι δεν ειναι; Εγω πιστευω οτι εν τελει, μιλαμε με πιθανοτητες. Θα ψαξουν στα πιο πιθανα μερη. Οπως σωστα ειπωθηκε, ολα βεβαια εχουν να κανουν - με τον διαθεσιμο χρονο που εχουν στη διαθεση τους - ποσο μεγαλο ειναι το σπιτι - ποσα αντικειμενα εχει εντος. Πχ αλλο ενα μικρο διαμερισμα 50 τμ σε πολυκατοικια που μενει μονο ενας (λογικα, λιγα αντικειμενα και μικρος χωρος προς διερευνηση), και αλλο μια μονοκατοικια 150 τμ, με πιλωτη, αποθηκη, κλιμακοστασιο, και αμετρητα αντικειμενα. Ετσι δεν ειναι; Εκει τα πιθανα σημεια αποκρυψης πολλαπλασιαζονται εκθετικα. Εγω παντως, παρολη την οργανωση που εχω(ολα τακτοποιημενα, ομαδοποιημενα, με ευρετηρια για συγκεκριμενες κατηγοριες αντικειμενων κλπ), ερχονται στιγμες που και παλι δεν θυμαμαι που εχω καποια πραγματα!!! Εγω, που ο ιδιος τα εχω βολεψει! Και μετα πρεπει να δεχτω οτι αλλοι, εχουν το μυαλο και την ταχυτητα του Αινσταιν, και θα βρουν τα παντα ολα οπου κι αν ειναι; Εγω πιστευω οτι μαλλον καποιοι νοικοκυρηδες δεν τα κρυβουν και τοσο καλα. Ξερω, ειναι να μη σου τυχει θα πειτε. Αλλα σε ενα σπιτι μεγαλο, με χιλιαδες αντικειμενα, με αμετρητα σημεια αποκρυψης, δωματια, κουτες, μπουκαλια, επιπλα κλπ, θεωρω οτι με καλο κρυψιμο, ο αλλος οσο και να αναποδογυρισει, γκρεμισει, ξηλωσει, ανοιξει, διαλυσει πραγματα, και παλι θα θελει μερες να βρει το αντικειμενο αξιας ή χρηματα. Που σημαινει οτι σε λιγες ωρες, απλα θα τα εχει κανει λιμπα, αλλα εγω μπορει να εχω γλυτωσει οτι θελω. Πειτε τις σκέψεις σας. Δυστυχώς, αν είναι έμπειροι, σου κάνουν το σπίτι μπίλιες σε χρόνο μηδέν!! Επίσης άλλοι ΜΠΟΡΕΙ να έχουν πληροφορίες εκ των έσω (μέσω π.χ. κάποιας/κάποιου που προσλαμβάνουμε για καθαριότητα), οπότε πηγαίνουν καρφωτά στα σημεία που κρύβονται τα αντικείμενα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από studiokristo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Συνηθως δεν γινονται διαρρηξεις μονο απο εναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/6/2018 στις 8:01 ΜΜ, orck είπε Ο συναγερμος τι ακριβως προσφερει; Ποιος κοιταζει γιατι χτυπαει ενας συναγερμος; Ποσες φορες εχετε ακουσει να χτυπαει καποιος και ποσες φορες πηγε καποιος να δει τι ειναι; Κατα την γνωμη μου το πιο αχρηστο πραγμα. προσφέρει πάντως μπόλικο χώρο στο εσωτερικό κουτί και άλλο τόσο στην εξωτερική σειρήνα [για τους μερακλήδες που θέλουν να τα κρύβουν σε κοινή θέα - άσε που κανείς την ώρα που βαράει δεν αντέχει στο ένα μέτρο από αυτή] ένα τέτοιο χρειάζεται Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από sil_unique Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, sil_unique είπε προσφέρει πάντως μπόλικο χώρο στο εσωτερικό κουτί και άλλο τόσο στην εξωτερική σειρήνα [για τους μερακλήδες που θέλουν να τα κρύβουν σε κοινή θέα - άσε που κανείς την ώρα που βαράει δεν αντέχει στο ένα μέτρο από αυτή] ένα τέτοιο χρειάζεται Αυτο το ειχα δει ζωντανα σε μια εκθεση που ειχα παει στο Ελληνικο, ειχαν ενα δωματιο, περιπου 16-20τμ με τετοια μαραφετια και με το που βαρουσε ο συναγερμος αρχισε και εριχνε, πραγματικα δεν εβλεπες τιποτα, ουτα στο μισο μετρο. Αυτο σιγουρα του δημιουργει πανικο και θελει να φυγει τρεχοντας. Δύο άρθρα τυχαια και ενδεικτικα https://lifehacker.com/5960300/the-best-places-to-hide-valuables-in-your-house Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα