orck Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Αν ενημερώνει απευθείας στο κινητό τον ιδιοκτήτη που σε συνδυασμό με κάμερες θα μπορεί να βλέπει τι γίνεται στο σπίτι? Και εγώ σου λέω ότι όντως ενημερώνει και όντως έχει κάμερες και όλα δουλεύουν σωστά όπως πρέπει και ο κλέφτης δεν κόβει το τηλεφωνικό καλώδιο και έχουμε βάλει και 3g για να στέλνει δεδομένα και με ενημερώνει ότι κάποιος ξένος είναι μέσα στο σπίτι μου και τον βλέπω κιόλας. Και τον βλέπουν και από την εταιρία που παρακολουθεί το κέντρο. Και τι έγινε; Χαμός απο την σειρήνα στο σπιτι, δεν δίνει ΚΑΝΕΙΣ σημασία και εγώ σε πανικό να πάρω αστυνομία και να τσακίστω να πάω σπίτι με τελική και σούζα μαζι. Και τι έγινε; Φτάνω σπίτι και τι κάνω μετά; Μπαίνω μέσα μόνος μου να το παίξω ήρωας για να αντιμετωπίσω τον τελειωμένο ληστή που δεν θέλει να κάνει φυλακή οπότε θα με σκότωνε για πλάκα ή να περιμένω την αστυνομία; Ποια η διαφορά; Καταλαβαίνεις ότι το βλέπω κάπως το θέμα του συναγερμού. Με χαρά θα δεχθώ ότι κάνω λάθος, ανοιχτός σε συζητησεις. Δέχομαι μόνο ότι αγχωνεις τον κλεφτακο (τον κλεφτακο μόνο, ο μεγαλοκλεφτης δεν ιδρώνει από αυτά) και τον πιέζεις χρονικά να κάνει γρήγορα. Βέβαια μέσα στον αστικό ιστό σε πολυκατοικία που πάνω κάτω μένουν άλλοι πιστεύω ότι έτσι και αλλιώς προσπαθούν στο 5λεπτο να έχουμε φύγει από μόνοι τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Πράγματα που ξεβιδώνουν αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τα πάρουν οι κλέφτες. Πχ, πρίζες, πολύμπριζα, ηλεκτρικές συσκευές χαμηλής αξίας, μουσικά όργανα και ενισχυτές, ρολόγια τοίχου, θυροτηλέφωνα, κλπ. Θα κάτσουν να ξεβιδώσουν τα πάντα? Δεν νομίζω... Προσωπικά δεν είχα προς το παρόν εμπειρία, αλλά ούτε και λεφτά για να τα κρύψω έχω. Τα λίγα που έχω τα έχω στην τράπεζα. Όσοι έχετε πολλά βάλτε τα στην τράπεζα και για τα καθημερινά έξοδα χρησιμοποιείτε την καρτούλα σας και είστε κομπλέ. Δεν υπάρχει λόγος πλέον να κρατάτε λεφτά στα σπίτια. Για χρυσαφικά δεν το συζητάμε καν. Αν είχα θα τα ρευστοποιούσα και θα έβαζα τα λεφτά στην τράπεζα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Ρε παιδια παντως, ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι τοσο ευκολη η 'δουλεια' των κλεφτων. Οκ, θα μου πεις, αυτη ειναι η....'δουλεια' τους, και την ξερουν καλα! Αλλα ρε παιδια, μες σε ενα σπιτι, υπαρχουν κυριολεκτικα αμετρητα μερη να κρυψεις πραγματα! Ετσι δεν ειναι; Εγω πιστευω οτι εν τελει, μιλαμε με πιθανοτητες. Θα ψαξουν στα πιο πιθανα μερη. Οπως σωστα ειπωθηκε, ολα βεβαια εχουν να κανουν - με τον διαθεσιμο χρονο που εχουν στη διαθεση τους - ποσο μεγαλο ειναι το σπιτι - ποσα αντικειμενα εχει εντος. Πχ αλλο ενα μικρο διαμερισμα 50 τμ σε πολυκατοικια που μενει μονο ενας (λογικα, λιγα αντικειμενα και μικρος χωρος προς διερευνηση), και αλλο μια μονοκατοικια 150 τμ, με πιλωτη, αποθηκη, κλιμακοστασιο, και αμετρητα αντικειμενα. Ετσι δεν ειναι; Εκει τα πιθανα σημεια αποκρυψης πολλαπλασιαζονται εκθετικα. Εγω παντως, παρολη την οργανωση που εχω(ολα τακτοποιημενα, ομαδοποιημενα, με ευρετηρια για συγκεκριμενες κατηγοριες αντικειμενων κλπ), ερχονται στιγμες που και παλι δεν θυμαμαι που εχω καποια πραγματα!!! Εγω, που ο ιδιος τα εχω βολεψει! Και μετα πρεπει να δεχτω οτι αλλοι, εχουν το μυαλο και την ταχυτητα του Αινσταιν, και θα βρουν τα παντα ολα οπου κι αν ειναι; Εγω πιστευω οτι μαλλον καποιοι νοικοκυρηδες δεν τα κρυβουν και τοσο καλα. Ξερω, ειναι να μη σου τυχει θα πειτε. Αλλα σε ενα σπιτι μεγαλο, με χιλιαδες αντικειμενα, με αμετρητα σημεια αποκρυψης, δωματια, κουτες, μπουκαλια, επιπλα κλπ, θεωρω οτι με καλο κρυψιμο, ο αλλος οσο και να αναποδογυρισει, γκρεμισει, ξηλωσει, ανοιξει, διαλυσει πραγματα, και παλι θα θελει μερες να βρει το αντικειμενο αξιας ή χρηματα. Που σημαινει οτι σε λιγες ωρες, απλα θα τα εχει κανει λιμπα, αλλα εγω μπορει να εχω γλυτωσει οτι θελω. Πειτε τις σκέψεις σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Όσοι έχετε πολλά βάλτε τα στην τράπεζα Η γενικη αρχη ειναι οτι δεν πρεπει να τα εχεις ολα σε ενα σημειο,οποιο κι αν ειναι αυτο. Προφανως μεγαλο μερος θα ειναι στην τραπεζα. Επειδη ομως αυριο μεθαυριο μπορει να εχουμε παλι capital controls ή επειδη καποιος μπορει να εχει μια επαγγελματικη αποτυχια και η εφορια θα ερθει να τα σκουπισει ολα και να τον στειλει στα συσσίτια ,κανεις δεν τα αφηνει ολα στην τραπεζα. Οπως επισης ειναι κακη ιδεα να εχει καποιος σε μια πχ γλαστρα ενα σοβαρο ποσο. Προσωπικα εχω λεφτα και σε prepaid εξωτερικου ως μια λυση για εκτακτη αναγκη που μπορει να συμπεριλαμβανει (worst case scenario) και φυγη στο εξωτερικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν εχεις πολλα λεφτα σε τοιχους κτλ απο τις καθετες γραμμες-ταινιες ασφαλειας χτυπανε.. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από kage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Αφού φτάσαμε έως εδώ να πω ότι έχω βάρκα (από το jumbo) με κουπιά εάν τύχει κατι άσχημο πάω με το αυτοκίνητο μέχρι Λευκάδα και την ρίχνω στην θάλασσα μέχρι Ιταλία. Χωράμε και οι 4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, kage είπε Εχουν μικρους ανιχνευτές χρυσου κ μεταλλου... Οταν εχεις πολλα λεφτα σε τοιχους κτλ απο τις καθετες γραμμες-ταινιες ασφαλειας χτυπανε.. Θα ηταν χρησιμο αν ξεραμε, απο ποσα χαρτονομισματα και πανω, ειναι ανιχνευσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisArts Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, orck είπε Και εγώ σου λέω ότι όντως ενημερώνει και όντως έχει κάμερες και όλα δουλεύουν σωστά όπως πρέπει και ο κλέφτης δεν κόβει το τηλεφωνικό καλώδιο και έχουμε βάλει και 3g για να στέλνει δεδομένα και με ενημερώνει ότι κάποιος ξένος είναι μέσα στο σπίτι μου και τον βλέπω κιόλας. Και τον βλέπουν και από την εταιρία που παρακολουθεί το κέντρο. Και τι έγινε; Χαμός απο την σειρήνα στο σπιτι, δεν δίνει ΚΑΝΕΙΣ σημασία και εγώ σε πανικό να πάρω αστυνομία και να τσακίστω να πάω σπίτι με τελική και σούζα μαζι. Και τι έγινε; Φτάνω σπίτι και τι κάνω μετά; Μπαίνω μέσα μόνος μου να το παίξω ήρωας για να αντιμετωπίσω τον τελειωμένο ληστή που δεν θέλει να κάνει φυλακή οπότε θα με σκότωνε για πλάκα ή να περιμένω την αστυνομία; Ποια η διαφορά; Καταλαβαίνεις ότι το βλέπω κάπως το θέμα του συναγερμού. Με χαρά θα δεχθώ ότι κάνω λάθος, ανοιχτός σε συζητησεις. Δέχομαι μόνο ότι αγχωνεις τον κλεφτακο (τον κλεφτακο μόνο, ο μεγαλοκλεφτης δεν ιδρώνει από αυτά) και τον πιέζεις χρονικά να κάνει γρήγορα. Βέβαια μέσα στον αστικό ιστό σε πολυκατοικία που πάνω κάτω μένουν άλλοι πιστεύω ότι έτσι και αλλιώς προσπαθούν στο 5λεπτο να έχουμε φύγει από μόνοι τους. Αδελφέ , η εταιρεία παρακολούθησης σημάτων συναγερμού καλεί την αστυνομία ΚΑΙ εσενα και η αστυνομία πάει.ΤΟ να καλέσεις και εσυ την αστυνομία ΜΕΤΑ καλοδεχούμενο.Δίας με μηχανές πανε ΑΜΕΣΑ στο σημείο αλλα δεν μπαίνουν μεσα αν δεν εισαι εσύ να τους δώσεις οκ. Και αυτό κανει την μεγάλη διαφορά απο το να πέρνει εσένα ο συναγερμός και εσύ μεσα στον πανικό σου να μην ξέρεις τι να πρωτοκάνεις... Εχω πάθει και έχω μάθει , οπως και έχω και βίντεο / ντοκουμέντα για τα λεγόμενα μου Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από ArisArts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, orck είπε Ο συναγερμος τι ακριβως προσφερει; Ποιος κοιταζει γιατι χτυπαει ενας συναγερμος; Ποσες φορες εχετε ακουσει να χτυπαει καποιος και ποσες φορες πηγε καποιος να δει τι ειναι; Κατα την γνωμη μου το πιο αχρηστο πραγμα. 2 ώρες πριν, orck είπε Και εγώ σου λέω ότι όντως ενημερώνει και όντως έχει κάμερες και όλα δουλεύουν σωστά όπως πρέπει και ο κλέφτης δεν κόβει το τηλεφωνικό καλώδιο και έχουμε βάλει και 3g για να στέλνει δεδομένα και με ενημερώνει ότι κάποιος ξένος είναι μέσα στο σπίτι μου και τον βλέπω κιόλας. Και τον βλέπουν και από την εταιρία που παρακολουθεί το κέντρο. Και τι έγινε; Χαμός απο την σειρήνα στο σπιτι, δεν δίνει ΚΑΝΕΙΣ σημασία και εγώ σε πανικό να πάρω αστυνομία και να τσακίστω να πάω σπίτι με τελική και σούζα μαζι. Και τι έγινε; Φτάνω σπίτι και τι κάνω μετά; Μπαίνω μέσα μόνος μου να το παίξω ήρωας για να αντιμετωπίσω τον τελειωμένο ληστή που δεν θέλει να κάνει φυλακή οπότε θα με σκότωνε για πλάκα ή να περιμένω την αστυνομία; Ποια η διαφορά; Καταλαβαίνεις ότι το βλέπω κάπως το θέμα του συναγερμού. Με χαρά θα δεχθώ ότι κάνω λάθος, ανοιχτός σε συζητησεις. Δέχομαι μόνο ότι αγχωνεις τον κλεφτακο (τον κλεφτακο μόνο, ο μεγαλοκλεφτης δεν ιδρώνει από αυτά) και τον πιέζεις χρονικά να κάνει γρήγορα. Βέβαια μέσα στον αστικό ιστό σε πολυκατοικία που πάνω κάτω μένουν άλλοι πιστεύω ότι έτσι και αλλιώς προσπαθούν στο 5λεπτο να έχουμε φύγει από μόνοι τους. Αυτά που γράφεις είναι λίγο αντιφατικά, από τη μία λες πως ο συναγερμός είναι το πιο άχρηστο πράγμα, από την άλλη παραδέχεσαι πως είναι χρήσιμο όταν ο διαρρήκτης είναι "κλεφτάκος" συνεπώς κάθε άλλο παρά άχρηστο είναι μια και η συντριπτική πλειοψηφία διαρρήξεων σε κατοικίες γίνεται από κλεφτάκους. Αν δεν χτυπάει συναγερμός ο κλέφτης έχει την άνεση χρόνου να ψάχνει για ώρες, σε αντίθεση με όταν χτυπάει συναγερμός που θα σηκωθεί να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να σιγουρέψει ότι δεν θα του την πέσει ο ιδιοκτήτης, γείτονες, περαστικοί, εταιρεία φύλαξης ή αστυνομία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι «επαγγελματίες» του είδους, γνωρίζουν αρκετά καλά πως ο συναγερμός χτυπάει και χρειάζεται να γινει μια διαδικασία. Spoiler Οι εταιρίες συνήθως καλούν πρωτα τα άτομα που έχουν στη λιστα. Αν δεν απαντησει ο πρωτος, παίρνουν τον δευτερο, τον τριτο κτλ. Υπάρχει περίπτωση να απαντησει κάποιος και να πει ότι δεν έχει ιδέα γιατι χτυπάει. Ρωτάνε κατά βάση αν επιθυμούμε να καλέσουν αστυνομία και μετά την καλούν. Η αστυνομία θέλει κάποια λεπτά για να φθάσει εκει, όπου ΔΕΝ μπαινουν στο σπιτι. Αν προκειται για πολυκατοικία, πολλές φορές κάνουν βολτες από κάτω. Σίγουρα αποτελούν ένα επιπλέον τρόπο ασφάλειας, αλλά η ζημιά μπορει να γινει. Ημαρτον εδώ ο άλλος ειχε κρυφτει μέσα στη ντουλάπα!!!!!! Ο σκοπός είναι να ΜΗΝ μπουν. Για αυτό και τα σπίτια μας έχουν ανάγκη τουλάχιστον μιας σοβαρής πόρτας με μια καλή κλειδαριά και καλά αλουμίνια Χρυσαφικά, μεγάλης αξίας που δεν τα φοράμε παρά τα έχουμε μονο ως φυλαξη, είναι χιλιες φορές προτιμοτερο να νοικιάσεις μια μικρή θυρίδα. Δυστυχώς η Ελλάδα έχει γινει έρμαιο πολύ επικίνδυνων κακοποιών και η αστυνομία δεν μπορει να καλύπτει με περιπολίες διοτι το προσωπικό της δεν επαρκεί. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από pontez2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.makrihairis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Τελικά παρατηρώ ότι παρά την κρίση όλοι έχουν κάποια χρήματα να κρύψουν!!!☺️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Καπου ειχε γραφει οι μισοι εχουν λιπος ακομα και οι αλλοι μισοι χρωστανε παντου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 50 λεπτά πριν, G.makrihairis είπε Τελικά παρατηρώ ότι παρά την κρίση όλοι έχουν κάποια χρήματα να κρύψουν!!!☺️ 30 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Καπου ειχε γραφει οι μισοι εχουν λιπος ακομα και οι αλλοι μισοι χρωστανε παντου Και τι με αυτο; Ειναι κακο να εχει κρατησει καποιος 500-1000 η και παραπανω ευρω; Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να επιχειρηματολογησει κανεις οτι δεν ειναι μεμπτο κατι τετοιο. Ξερετε, το να μην εισαι σπαταλος δεν ειναι κακο, να τα εβγαλες με κλεψιμο ειναι το κακο. Συχνα ομως χανουμε τα ορια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δεν ειπε κανεις ειναι κακο.Καθενας κανει τα λεφτα του οτι θελει .Απλα για την απορια ποιοι εχουν λεφτα σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Diskimpex είπε Δεν ειπε κανεις ειναι κακο.Καθενας κανει τα λεφτα του οτι θελει .Απλα για την απορια ποιοι εχουν λεφτα σημερα. Όλοι φαντάζομαι, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις που κάποιοι είναι κυριολεκτικά απένταροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα