sphinxgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν είσαι κλέφτης και έχεις χρόνο μπορείς να ξηλώσεις τα πάντα και ναι το κάνουν. Ανοίγουν / σπάνε ηλεκτρικές συσκευές , κάθε είδους αντικείμενο που μέσα του έχει κενό κλπ Μια ιδέα που μόλις μου ηρθε? πολλές γλάστρες και μέσα σε μια απο αυτές σε κουτί ότι θελετε να βάλετε! Υποθέτω δεν θα θέλει να βγει σε θεα κάποιος και να σπάει γλάστρες αφού φυσικά έχει σπάσει όλο το σπίτι! *αγαπητέ κλέφτη που μας διαβάζεις να ξέρεις πως στο σπίτι μου δεν έχω γλάστρες γιατί μαζεύουν κουνούπια!!!! Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από sphinxgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Η πιο καλή κρυψώνα είναι στα πιο εμφανή σημεία συνήθως. Εκεί μπροστά στα μάτια μας. Βέβαια εγώ προσωπικά έχω (και λόγω δουλειάς μ μου είναι εύκολο) κουρτινοξυλο το οποίο είναι όλο κούφιο κ μπορώ να κρύψω ότι θέλω. Επίσης στον κολλητό μ,μιας και τον είχαν κλέψει πρόσφατα, στην κουζίνα του το ένα κουτίπου μιας και το αλλάξαμε το κάναμε ξεβιδωνοντας δύο βίδες να ανοίγει απ την κάτω μεριά κ στον τοίχο φτιάξαμε ένα κουτάκι ώστε να τοποθετεί ότι θέλει κ έπειτα να ξανά βάζει το κουτί στην αρχική του θέση. Σιγά μην μην κάτσει ο κλέφτης να ξηλώσει μάζες και κουτιά κουζίνας . Αυτό που βέβαια μας τρόμαξε όταν τότε που τον έκλεψαν πήγαμε στην αστυνομία μας είπαν πως οι κλεφτες έχουν μηχανηματακια που βλέπουν που βρίσκονται τα χρήματα. Αυτό νομίζω αναιρεί όλες τις κρυψώνες που μπορεί να σκεφτουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nipoa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 εχω την καλυτερη πιο ασφαλη αντε γεια κρυψωνα για τα χρηματα μου. τα 50 ευρω μου χωρανε παντου! ναι! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Αν εχετε ψευδοροφη με σποτακια, αφαιρεστε με καθαρα χερια το σποτ και αφηστε εσωτερικα στην γυψοσανιδα οτι θελετε (αρκει να χωραει απο την διαμετρο) και ξαναβαλτε το. Οχι σε θυριδα τις ανοιγουν. Αν εχετε φωτιστικο κρεμαστο βαλτε χρηματα σε σακκουλακι στην βαση που ακουμπαει στο ταβανι. (ξεχναω πως το λενε). Ιδεες θα σας κατεβουν πολλες. εσεις θα κρινετε τι μπορει να σας προφυλαξει περισσοτερο στην κακια στιγμη. πχ φιλος εχει κανει χωρο αποθηκευσης με εσωτερικη προσβαση στην οροφη του σκυλοσπιτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, *nenya* είπε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!!! AΣΤΑΝΑΠΑΝΕ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ! Το μόνο που μας σώζει είναι να βρω εγώ μια καλή κλειδαρού κι εσύ έναν καλό κλειδαρά Οh wait... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 'Εθαβαν τα χρήματά τους και τα βρήκαν... σάπια! - Τραγελαφικές ιστορίες Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από aggelos87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSIF SALEM Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο κάτω μέρος απο το καπάκι του βόβρου φτιάχνουμε μια ειδική κρύπτη και βάζουμε ο,τι θέλουμε.Απο φράγκα μέχρι και τους πολύτιμους λίθους της πεθεράς σας Η παίρνουμε μια χύτρα ταχύτητος ρίχνουμε το παραδάκι μέσα,την κλείνουμε-σφραγίζουμε και με μια αλυσίδα που κρέμεται κάτω απο το καπάκι του βόθρου την ποντίζουμε στον πάτο του βόθρου Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από IOSIF SALEM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μέσα σε κανένα κουτί από βιντεοπαιχνίδι ή dvd/blu ray ταινίας αν εχεις μεγάλλη συλλογή. Δεν νομίζω ούτε να κλέψει το Pro 2009 κανένας κλέφτης, ούτε κανένα dvd της Τροίας, plus αν εχεις πολλα σιγα μην τα ανοιξουν ενα ενα... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από CoderX99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δεν υπαρχει ασφαλης κρυψωνα, μονο ηλιθιοι κλεφτες - Κεβιν Μακαλιστερ (θα μπορουσε?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Το να βάλετε συναγερμό της προκοπής δεν σας έχει περάσει απ το μυαλό ε;; Και να πω πως δεν έχετε λεφτά... 5 σελίδες τώρα ψάχνετε που να τα κρύψετε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, aggelos87 είπε Το να βάλετε συναγερμό της προκοπής δεν σας έχει περάσει απ το μυαλό ε;; Και να πω πως δεν έχετε λεφτά... 5 σελίδες τώρα ψάχνετε που να τα κρύψετε + εταιρεία συνδεδεμένη με συναγερμό 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε ναι, Ειδικά αν είναι να μπούνε μέσα την ώρα που κοιμάσαι 1000 φορές να έχεις τα χρήματα σου πάνω στο τραπέζι να τα πάρουν και να φύγουν απο να τα χεις σε κρυψώνα. Λίγους έχουν σακατάψει;; Το θέμα είναι να μην μπουν Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από aggelos87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelis_D9 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Το "Κλεμμένο Γράμμα" του Έντγκαρ Άλαν Πόε δεν το έχει διαβάσει κανείς; 😀😀🤣🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ο συναγερμος τι ακριβως προσφερει; Ποιος κοιταζει γιατι χτυπαει ενας συναγερμος; Ποσες φορες εχετε ακουσει να χτυπαει καποιος και ποσες φορες πηγε καποιος να δει τι ειναι; Κατα την γνωμη μου το πιο αχρηστο πραγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 14 ώρες πριν, orck είπε Ο συναγερμος τι ακριβως προσφερει; Ποιος κοιταζει γιατι χτυπαει ενας συναγερμος; Ποσες φορες εχετε ακουσει να χτυπαει καποιος και ποσες φορες πηγε καποιος να δει τι ειναι; Κατα την γνωμη μου το πιο αχρηστο πραγμα. Αν ενημερώνει απευθείας στο κινητό τον ιδιοκτήτη που σε συνδυασμό με κάμερες θα μπορεί να βλέπει τι γίνεται στο σπίτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα