mclein Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 μπορειτε να κανετε οτι θελετε με τις κρυψωνες σας αλλα αποφυγετε αυτά : http://spirossoulis.com/epoxiko-kalokairi-pws-na-krypsete-pragmata-aksias-stin-paralia/ http://www.lifo.gr/guests/viral/56847 ----------- οι λογοι, προφανεις..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Θάψιμο στον κήπο, όσοι έχετε. 😛 Βάζετε μία γλάστρα μεγάλη από πάνω, και ξέρετε πού είναι και δεν τα μετακινούν βροχές κλπ. Και φυσικά, όποιος μπει σπίτι, δε θα βρει τίποτα απολύτως. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Αραγε, να αγορασω το fake book του amazon, ή να κοψω με κοπιδι εσωτερικα ενα παλιο βιβλιο, και στον δημιουργηθεντα κενο χωρο, να βαλω οτι θελω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burlador Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην ισπανια τα πουλούσαν έτοιμα εδω εχει πως να τα φτιαξεις,βέβαια εκει τα πουλούσαν για αλλη δουλειά,αμα εχεις 50 σιγα μην κάτσει κάνεις να τα ανοίξει ολα Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από Burlador 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyxeros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Η ποιο ασφαλής κρυψώνα είναι στο πατάρι μέσα στο καπάκι του θερμοσίφωνα με τις σκουριασμένες βιδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Πουλάνε και στην Ελλάδα ψεύτικα βιβλία. Νομίζω ότι τα έχω δει στο Πλαίσιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Την καλύτερη, την πιο ευφάνταστη κρυψώνα να έχεις, αν είσαι μέσα όταν μπουν; Να κακοποιήσουν εσένα και την οικογένειά σου για να τους πεις τί έχεις και που; Αν τύχει να λείψεις από το σπίτι για ικανό χρονικό διάστημα, πάρε μετρητα/τιμαλφή μαζί σου. Αν ο "έμπειρος μάστορας" "ξέρει τη δουλειά", θα μπει. Αυτοί που είναι ακόμη πιο επικίνδυνοι είναι οι απελπισμένοι/αδίστακτοι, που δεν λογαριάζουν να κακοποιήσουν μέχρι και ηλικιωμένους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 15 λεπτά πριν, orck είπε Πουλάνε και στην Ελλάδα ψεύτικα βιβλία. Νομίζω ότι τα έχω δει στο Πλαίσιο. Λεω να παρω ενα. Γιατι; Δεν φαινεται τελειο αλλα ειναι μια αποκρυψη. Η 'καλυτερη' λυση ειναι τα 'μπουκαλια' απο ειδη μπανιου που αναφερθηκαν πιο πανω. Αλλα στο δικο μου σπιτι ειναι πολλες ωρες αδειο, και δεν ρισκαρω να αφησω τιποτε. Στο πατρικο αν βαλω κατι σε μπουκαλια, οτι τον πιθανο κλεφτη θα τον προλαβει καμια μανα, και θα βρεθουν τα τιμαλφη στα σκουπιδια... Οποτε ενα fake book, παει στην ευχη, σε κανεναν δεν θα το πω, αλλα δεν θα το πεταξει ουτε ηλικιωμενος γονιος... Φαινεται καλουτσικη λυση προς το παρον, αν και στο μελλον θα οργανωθω καλυτερα με μπουκαλια μου φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Είναι να μη σου κάτσει στραβή! Εδώ μπήκαν στο σπίτι του άλλου και ηπιαν κι έφαγαν. Σε κάποιον άλλο χρησιμοποίησαν και τη τουαλέτα. Φαντάσου τώρα να σκεφτεί να κάνει κι ένα ντουζάκι Φρίκη είναι να σου κλέψουν ακόμα και το σκύλο! Έχει συμβεί με κόκκερ που αγαπούσε τους πάντες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Εχετε ακουσει κανεναν που να εχει ψαξει στο καπακι του παντζουριού; Ή στον καδο της ηλεκτρικης σκουπας; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, JimasGR είπε Εχετε ακουσει κανεναν που να εχει ψαξει στο καπακι του παντζουριού; Ή στον καδο της ηλεκτρικης σκουπας; Μπραβο! Μου θυμιζει φαση, ταινια 'μονος στο σπιτι'! Επιστρατευσε τις πλεον απιθανες ιδεες, και στο τελος τα καταφερε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ωραίο thread.Μου αρέσει πολύ... Πείτε και άλλες ιδέες για να ξέρουμε που να μην κρύψουμε τα χρήματά μας.Οι καλύτερες κρυψώνες απλά δε λέγονται ούτε καν σε φίλους.Πόσο μάλον δημόσια. Πάντως μέχρι τώρα καλά το πάτε.Πλήρως προβλέψιμοι σε όσες κρυψώνες έχετε αναφέρει.... 8 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) όταν μας είχαν ανοίξει το σπίτι, το μόνο μέρος που δεν είχαν ψάξει (και είχε λίγα λεφτά) ήταν ένας κουμπαράς σε κοινή θέα. Δεν πολύ έμοιαζε με κουμπαρά πάντως. Ένας κύλινδρος ήταν. όσκαρ βλακείας ggwp επίσης δεν έψαξαν μέσα στο Tower του PC, που θεωρητικά μπορείς να κρύψεις κάτι. άλλο μέρος που μπορώ να σκεφτώ, είναι να τα ράψεις μέσα σε κάνα λούτρινο. Δεν είδα να έχουν ξεκοιλιάσει κανένα. Εκτός και αν ο ληστής είναι Furry και.... Βιβλία επίσης δεν τα πείραξαν στη βιβλιοθήκη. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από guido 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, JimasGR είπε Εχετε ακουσει κανεναν που να εχει ψαξει στο καπακι του παντζουριού; Ή στον καδο της ηλεκτρικης σκουπας; καπακι εχω δει εγω ξηλωμενο μαζι με τα πλακακια γυρω του... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!!! Μέχρι και τα βρακιά ψάχνουν, μέχρι και το χαρτί τουαλέτας, μέχρι και τις σερβιέτες τους έχω ικανούς να ανοίγουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα