Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ανάμεσα στα προϊόντα περιποίησης μπάνιου-σώματος κλπ, να υπάρχει και ένα αδιαφανές, άδειο, καθαρισμένο, με κάτι κρυμμένο μέσα. Εγώ το παίρνω και στις διακοπές αυτό. Μιλώ για κάτι που εξωτερικά θα φαίνεται κάπως έτσι
mclein Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 χρηματοκιβωτιο εντοιχισμενο ή ενδοδαπεδιο. οχι απο τα lidl ή practiker. σοβαρό + στιβαρο, κοστους ανω των 250€. μονο επαγγελματιες τ'ανοιγουν + δυσκολα θα ερθουν σε ενα κλασικο σπιτι μεσο-αστου ! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορείς επίσης να το έχεις ανοίξει στα πλάγια, να βάλεις μέσα ότι θέλεις και να το ξανακολλήσεις. Αν είναι ανάμεσα σε άλλα 10 μπουκαλάκια, ποιος θα ασχοληθεί; (μιλώ για τη λοσιόν που ανέβασα πιο πάνω) Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης
mindreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, wahnsinn είπε Ανάμεσα στα προϊόντα περιποίησης μπάνιου-σώματος κλπ, να υπάρχει και ένα αδιαφανές, άδειο, καθαρισμένο, με κάτι κρυμμένο μέσα. Εγώ το παίρνω και στις διακοπές αυτό. Μιλώ για κάτι που εξωτερικά θα φαίνεται κάπως έτσι Τρομερη ιδεα! Για πειτε οσοι ξερετε: λετε να ψαχνουν και ενα-ενα τα μπουκαλια με τα κρεμοσαπουνα και τα γαλακτώματα του μπάνιου;;;;
Stamer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, mindreader είπε Τρομερη ιδεα! Για πειτε οσοι ξερετε: λετε να ψαχνουν και ενα-ενα τα μπουκαλια με τα κρεμοσαπουνα και τα γαλακτώματα του μπάνιου;;;; Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, όντως είναι πολύ καλή ιδέα (δεν ειρωνεύομαι). Αναρωτιέμαι όμως σε ποιόν άλλον μπορεί να αρέσει αυτή η ιδέα και να πει επίσης... "μάθαμε και κάτι νέο σήμερα" 2
sphinxgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Σε διαφορετικές κλοπες στην πολυκατοικία μας, απλά να σας αναφέρω πως άνοιξαν όλες τις κονσέρβες που υπήρχαν στα σπίτια... 1 3 2
orck Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, tritonas00 είπε εχε μεσα το σπιτι αυτο Ξερω ότι το γράφεις για πλάκα. Όμως υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν καλή ιδέα να φυλακίσουν ένα ζώο μέσα στο σπίτι μόνο του, το οποίο από την βαρεμάρα και το στρες του θα γαβγίζει συνέχεια σε όποιον περνάει έξω από την πόρτα χωρίς λογο. Είναι κρίμα να βρεις τον σκύλο σου νεκρό με λίγο κατσαριδοκτονο (η τυφλό με ένα οποιαδήποτε σπρευ). Το θέμα με τις πόρτες είναι μεν καλό αλλά πιστεύω ότι η σούπερ ντουπερ πόρτα με τις άπειρες τεχνολογίες σου δίνουν μια ΨΕΥΔΗ αίσθηση ασφάλειας. Γιατί να μπει από την πόρτα που εχεις μια καλή κλειδαριά όταν μπορεί με ένα κατσαβίδι να κάνει την δουλειά του από το συρόμενο παντζούρι αλουμίνιου στο μπαλκόνι;
pontez2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Aν έχουν τον χρόνο, ψάχνουν τα πάντα. Δεν ξέρω για σαμπουαν αλλά έχω δει να έχουν ψάξει μέσα στις συσκευασίες τροφίμων, να έχουν ρίξει στο δάπεδο καφέ, ζάχαρη.
mindreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε Σε διαφορετικές κλοπες στην πολυκατοικία μας, απλά να σας αναφέρω πως άνοιξαν όλες τις κονσέρβες που υπήρχαν στα σπίτια... Απιστευτο... 1 λεπτό πριν, pontez2 είπε Aν έχουν τον χρόνο, ψάχνουν τα πάντα. Δεν ξέρω για σαμπουαν αλλά έχω δει να έχουν ψάξει μέσα στις συσκευασίες τροφίμων, να έχουν ρίξει στο δάπεδο καφέ, ζάχαρη. Σωστη επισημανση. Και με μια καλη κρυψωνα, ουσιαστικα 'χρονο' κερδιζουμε. Μεχρι να πρεπει να φυγουν, ή να προλαβουμε κλπ
pontez2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, orck είπε Γιατί να μπει από την πόρτα που εχεις μια καλή κλειδαριά όταν μπορεί με ένα κατσαβίδι να κάνει την δουλειά του από το συρόμενο παντζούρι αλουμίνιου στο μπαλκόνι; Αν βάλεις σουπερ ντουπερ πόρτα, θα έχεις φροντισει να βάλεις και καλά αλουμίνια και φυσικά συναγερμό. Μπορουν να μπουν, θα δυσκολευτούν, αλλά όσο δυσκολευονται τόσο το καλυτερο για εσένα. Ενας καλός φίλος του φόρουμ που ασχολείται με το κομμάτι, μου ειχε πει για ένα παλιό σπίτι "φαντάσου παραβιάζοντας το ξυλινο παράθυρο να βρεθουν μπροστά σε ένα αλουμινένιο ρολό και να γνωριζουν οτι μέσα υπάρχει συναγερμός". 1
Stamer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο δυσκολεύεις έναν κλέφτη. Τίποτα δεν είναι απαραβίαστο. Απλά όσο ενισχύεις (αλουμίνια, κλειδαριές αλουμινίων/κόντρα κλειδαριές, συναγερμό, περιμετρικούς συναγερμούς κ.λ.π. κ.λ.π.) τόσο προστατεύεσαι καλύτερα (όχι απόλυτα 100%). 1
mindreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Με βλεπω προσεχως να παιρνω παραμαζωμα ολα τα μπουκαλια με μεγαλουτσικο στομιο στο σουπερ μαρκετ... Για video vhs, εντελως χαζη ιδεα λετε, να βαλει καποιος κατι μεσα στην υποδοχη των κασετων;
orck Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mindreader είπε Με βλεπω προσεχως να παιρνω παραμαζωμα ολα τα μπουκαλια με μεγαλουτσικο στομιο στο σουπερ μαρκετ... Για video vhs, εντελως χαζη ιδεα λετε, να βαλει καποιος κατι μεσα στην υποδοχη των κασετων; Ναι ότι κουβαλιεται μπορεί να το πάρουν. Δεν ξέρεις τι θα γυαλίσει στον τελειωμένο που μπήκε σαν εκτιμητής στο σπίτι σου. Αυτό με τις κρυψώνες δεν μου αρέσει. Κόντεψα να πετάξω χρήματα που είχαν κρυφτεί σε σκουπίδια.... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από orck
vagos789 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μια ευφανταστη κρυψωνα εχει αλλους κινδυνους, καποιος τριτος δεν θα δωσει σημασια και πχ θα πεταξει ή θα χαρισει το μπουκαλι που εχετε βαλει τα χρηματα Ακομα και εσεις ο ιδιος μπορει να ξεχασετε την κρυψωνα υστερα απο πολυ καιρο Παντως εχει αρκετες ιδεες το θεμα που μπορουν να "παιξουν",δεν θα σας πω ομως ποια δεν ειχα σκεφτει ποτε και μου αρεσε πολυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα