villasg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, vagos789 είπε Σκυλος εκθετος σε κηπο ειναι ευκολος στοχος για εναν ληστη μεσαιου βεληνεκους και παιχνιδακι για αποφασισμενους εγκληματιες. Το σκυλι την νύχτα ειναι μεσα στο σπιτι μονιμα . Για το λογο που λες καθως και το οτι θα σε ειδοποιήσει να κανεις τα δέοντα ( maverick + φυσίγγια αυτοάμυνας καουτσούκ ) , απλα στην αυλη στο σπιτακι δεν θα ψάξει κανείς ......... στο μεγαλο σπίτι θενε να μπούνε να ψαξουν ....
APPLEGEEK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 44 λεπτά πριν, mindreader είπε Κι εμεις φτωχοι ειμαστε. Αν ημασταν πλουσιοι δεν θα συζητουσαμε εδω...θα τα ειχαμε λυμενα τα θεματα... κοιτα φιλε μου εγω το ενωω- 400 ευρω εχω στο ονομα μου
rus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, villasg είπε Εγω τα εχω στην αυλη στο σπιτι της λιζας μεσα Η λιζα Και το σπιτι της https://www.youtube.com/watch?v=ARgQhwWNL_I 4 ώρες πριν, mindreader είπε Κι εμεις φτωχοι ειμαστε. Αν ημασταν πλουσιοι δεν θα συζητουσαμε εδω...θα τα ειχαμε λυμενα τα θεματα... Αν ειμασταν πλούσιοι δε θα ειχαμε χρονο να συζητάμε εδώ. Θα ειμασταν διαρκως απασχολημένοι στο να πολλαπλασιασουμε τα πλουτη μας. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από rus
Fotia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στις 19/6/2018 στις 12:50 ΜΜ, villasg είπε Σωστα οι πλουσιοι εχουν τραπεζικες θυριδες Που πλέον θα κατάσχονται αν χρωστάς στο δημόσιο . 1
mindreader Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Fotia είπε Που πλέον θα κατάσχονται αν χρωστάς στο δημόσιο . Ετσι.... για να δεις μετα πως ξαναγυρνουν και μενουν σπιτι τα οποια χρηματα.... τραπεζες....οι νομιμοι κλεφτες....
Fotia Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Τράπεζες μεν ,αλλά αναφέρεται αύξηση καταθέσων στις τράπεζες τους τελευταίους μήνες.Γι'αυτό χαλαρωσαν τα capital control .
Stamer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, liakjim είπε Tο ψηφίζω ως το πιο αφελές θέμα του 2018. παρομοίως
mindreader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρεπει να εχω καμια χιλιαδα θηκες cd, τις παλιες κλασικες ξερετε. Νομιζω καλιστα κι εκει μπαινουν χαρτονομισματα, αναμεσα στην πισω μαυρη πλατη, το χαρτακι της πλατης και το διαφανο πλαστικο. Θα ειχε πολυ πλακα να δω κλεφτες να σπανε cd θηκες επι ωρες(με κινδυνο να καταστρεψουν και τα ποθητα χαρτονομισματα-στραφι ο κοπος τους!), ή να τις φορτωνουν just in case που κατι υπαρχει εκει μεσα... Αν και δυσκολο να φορτωσουν το μισο σπιτι, απλα για να τουν αλλου με την ησυχια τους... Πιστευω οτι μπορουμε να τους κανουμε τη ζωη, πολυ δυσκολη. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από mindreader
Pokemon640 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Εγώ έχω πατεντάρει το ασύρματο τηλέφωνο μπάνιου, θα μπορείς να κάνεις ντους χωρίς υδραυλικούς σωλήνες ! Αλλά για να είμαι σίγουρος, πούλησα τη πατέντα στην Apple. Με αυτά τα λεφτά, έφυγα από τη Γη γιατί τους σιχάθηκα όλους 😴 και έτσι δεν πρόκειται να με κλέψουν 😁 1
mindreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Παντως φαινεται οτι τα fake books, ειναι μια διαδεδομενη τεχνικη αιωνων....εβλέπα προχτες την ταινια Firebrand (στα χρονια του μεσαιωνα;), ειχε κρυμμενο περιδεριο η βασιλισσα μεσα σε βιβλιο...
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 On 04/10/2024 at 09:36, mindreader said: Παντως φαινεται οτι τα fake books, ειναι μια διαδεδομενη τεχνικη αιωνων....εβλέπα προχτες την ταινια Firebrand (στα χρονια του μεσαιωνα;), ειχε κρυμμενο περιδεριο η βασιλισσα μεσα σε βιβλιο... 3
xsterg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Στις 6/6/2018 στις 9:47 ΠΜ, spectaculator είπε Η πλάκα είναι να κρύψεις κάτι μέσα σε κάτι άλλο, και η/ο δική/δικός σου να το δώσουν στον παλιατζή ή να το πετάξουν στα σκουπίδια. εχει γινει αυτο. σε ελληνικη ταινια με Βουτσα, με την πολυθρονα...
adi32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Για ποιο λόγο να έχεις τα λεφτά σπίτι αν δεν είσαι παράνομος. Πλέον ούτε στο πορτοφόλι δεν έχουμε μετρητά Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2024 από adi32 1
SB_1957 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 41 minutes ago, adi32 said: Για ποιο λόγο να έχεις τα λεφτά σπίτι αν δεν είσαι παράνομος. Πλέον ούτε στο πορτοφόλι δεν έχουμε μετρητά Με τόσους να καμαρώνουν ότι φοροδιαφεύγουν ή/και δουλεύουν μαύρα, λες να έχουν τα λεφτά τους στην τράπεζα; 🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα