Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Σκυλος εκθετος σε κηπο ειναι ευκολος στοχος για εναν ληστη μεσαιου βεληνεκους και παιχνιδακι για αποφασισμενους εγκληματιες.

Το σκυλι την νύχτα ειναι μεσα στο σπιτι μονιμα .
Για το λογο που λες καθως και το οτι θα σε ειδοποιήσει να κανεις τα δέοντα ( maverick + φυσίγγια αυτοάμυνας καουτσούκ  )  , απλα στην αυλη στο σπιτακι δεν θα ψάξει κανείς ......... στο μεγαλο σπίτι θενε να μπούνε να ψαξουν ....

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, mindreader είπε

Κι εμεις φτωχοι ειμαστε. Αν ημασταν πλουσιοι δεν θα συζητουσαμε εδω...θα τα ειχαμε λυμενα τα θεματα...

κοιτα φιλε μου εγω το ενωω- 400 ευρω εχω στο ονομα μου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, villasg είπε

Εγω τα εχω στην αυλη στο σπιτι της λιζας  μεσα

Η λιζα

Και το σπιτι της
EKAO3sr.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=ARgQhwWNL_I

4 ώρες πριν, mindreader είπε

Κι εμεις φτωχοι ειμαστε. Αν ημασταν πλουσιοι δεν θα συζητουσαμε εδω...θα τα ειχαμε λυμενα τα θεματα...

Αν ειμασταν πλούσιοι δε θα ειχαμε χρονο να συζητάμε εδώ. Θα ειμασταν διαρκως απασχολημένοι στο να πολλαπλασιασουμε τα πλουτη μας.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
Στις 19/6/2018 στις 12:50 ΜΜ, villasg είπε

Σωστα οι πλουσιοι εχουν τραπεζικες θυριδες

Που πλέον θα κατάσχονται αν χρωστάς στο δημόσιο .

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotia είπε

Που πλέον θα κατάσχονται αν χρωστάς στο δημόσιο .

Ετσι....

για να δεις μετα πως ξαναγυρνουν και μενουν σπιτι τα οποια χρηματα....

τραπεζες....οι νομιμοι κλεφτες....

Δημοσ.

Τράπεζες μεν ,αλλά αναφέρεται αύξηση καταθέσων στις τράπεζες τους τελευταίους μήνες.Γι'αυτό χαλαρωσαν τα capital control .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να εχω καμια χιλιαδα θηκες cd, τις παλιες κλασικες ξερετε.
Νομιζω καλιστα κι εκει μπαινουν χαρτονομισματα, αναμεσα στην πισω μαυρη πλατη, το χαρτακι της πλατης και το διαφανο πλαστικο.
Θα ειχε πολυ πλακα να δω κλεφτες να σπανε cd θηκες επι ωρες(με κινδυνο να καταστρεψουν και τα ποθητα χαρτονομισματα-στραφι ο κοπος τους!), ή να τις φορτωνουν just in case που κατι υπαρχει εκει μεσα...
Αν και δυσκολο να φορτωσουν το μισο σπιτι, απλα για να τουν αλλου με την ησυχια τους...
Πιστευω οτι μπορουμε να τους κανουμε τη ζωη, πολυ δυσκολη.

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.

Εγώ έχω πατεντάρει το ασύρματο τηλέφωνο μπάνιου, θα μπορείς να κάνεις ντους χωρίς υδραυλικούς σωλήνες ! Αλλά για να είμαι σίγουρος, πούλησα τη πατέντα στην Apple. Με αυτά τα λεφτά, έφυγα από τη Γη γιατί τους σιχάθηκα όλους 😴 και έτσι δεν πρόκειται να με κλέψουν 😁

• Haha 1
  • 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παντως φαινεται οτι τα fake books, ειναι μια διαδεδομενη τεχνικη αιωνων....εβλέπα προχτες την ταινια Firebrand (στα χρονια του μεσαιωνα;), ειχε κρυμμενο περιδεριο η βασιλισσα μεσα σε βιβλιο...

Δημοσ.
On 04/10/2024 at 09:36, mindreader said:

Παντως φαινεται οτι τα fake books, ειναι μια διαδεδομενη τεχνικη αιωνων....εβλέπα προχτες την ταινια Firebrand (στα χρονια του μεσαιωνα;), ειχε κρυμμενο περιδεριο η βασιλισσα μεσα σε βιβλιο...

Shovel_gold_Sod-turning-shovel_1_2048x2048.jpg

• Haha 3
Δημοσ.
Στις 6/6/2018 στις 9:47 ΠΜ, spectaculator είπε

Η πλάκα είναι να κρύψεις κάτι μέσα σε κάτι άλλο, και η/ο δική/δικός σου να το δώσουν στον παλιατζή ή να το πετάξουν στα σκουπίδια.

εχει γινει αυτο. σε ελληνικη ταινια με Βουτσα, με την πολυθρονα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ποιο λόγο να έχεις τα λεφτά σπίτι αν δεν είσαι παράνομος. 

Πλέον ούτε στο πορτοφόλι δεν έχουμε μετρητά 

Επεξ/σία από adi32
  • Haha 1
Δημοσ.
41 minutes ago, adi32 said:

Για ποιο λόγο να έχεις τα λεφτά σπίτι αν δεν είσαι παράνομος. 

Πλέον ούτε στο πορτοφόλι δεν έχουμε μετρητά 

Με τόσους να καμαρώνουν ότι φοροδιαφεύγουν ή/και δουλεύουν μαύρα,  λες να έχουν τα λεφτά τους στην τράπεζα;  🤣

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...