Προς το περιεχόμενο

Κρυψώνες για χρήματα & σημαντικά μικροαντικείμενα

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 14/6/2018 στις 2:11 ΜΜ, Parapas είπε

Στις 13/6/2018 στις 10:36 ΜΜ, aklostr είπε

Το original άρθρο-ρεπορτάζ με περισσότερες πληροφορίες. 

Εγκατάσταση πόρτας ασφαλείας, όχι με μπετόν περιμετρικά της κάσας, αλλά με αφρό πολυουρεθάνης.

273450e28a98a39eb3d34d40eff95a77_XL.jpg

2.jpg

Για κλωτσιές είναι μάλλον οι συντάκτες

:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν έβαλα πόρτες ασφαλείας σπίτι μου, (έχω δύο εισόδους) μου έλεγε ο "μάστορας" να μου βάλει αφρό πολυουρεθάνης (αφρός χαμηλής διογκωσης) 

Επειδή είμαι και εγώ τις οικοδομής,έβαλα μπετόν και στις 2 ;)

Μου είπε δεν υπάρχει περίπτωση τώρα να χτυπήσει ο κλέφτης και να πέσει,η να βγει από την κάσα. (Τον ρώτησα και τον πίεσα λίγο να μου πει,την αλήθεια ότι αν δηλαδή βάλεις αφρό στην τελική με δυνατά χτύπηματα φεύγει η πόρτα με την κάσα,και μου λέει αλήθεια ειναι!!!!)

Οπότε μόνο χτισιμο γύρω γύρω παιδια ;)

Βέβαια αν δεν είσαι της δουλειάς,η ο μάστορας βιάζεται δεν θα περιμένει εσένα,θα θέλει να βάλει αφρό και να φύγει....

Επεξ/σία από stelios18120

3 hours ago, Doubt said:

Εγκατάσταση πόρτας ασφαλείας, όχι με μπετόν περιμετρικά της κάσας, αλλά με αφρό πολυουρεθάνης.

273450e28a98a39eb3d34d40eff95a77_XL.jpg

2.jpg

Για κλωτσιές είναι μάλλον οι συντάκτες

:P

Δε διαφωνώ και δεν είμαι μηχανικός. Εγώ απλά το γεγονός ότι ξήλωσαν ακόμα και τον απορροφητηρα ήθελα να θίξω. 

Δεν ειναι καλυτερο η κρυψωνα να ειναι καπου μπροστα στα ματια μας;

Δηλαδη, οχι πουθενα 'χωμενη', αλλα πχ καπου μολις μπαινεις στο σπιτι, μολις πεσει το βλεμμα σου στο δωματιο. Να την βλεπεις μπροστα σου....αλλα να μην την βλεπεις! Μεταμφιεση/αποκρυψη δηλαδη.

Δεν εχει περισσοτερες πιθανοτητες να παραμεινει απαραβιαστη, μια κρυψωνα που ειναι εκει μπροστα μας, ενωπιον ολων, χωρις κανεις φυσικα να το γνωριζει;

Εγώ τις δεσμιδες με τα 500€υρα τις έβαλα σε ένα κρυστάλλινο βάζο πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού..έβαλα μέσα και μερικά λουλούδια κι είμαι οκ...αποκλείεται να το προσέξουν οι κλέφτες ...είναι τόσο οφθαλμοφανης η κρυψώνα.

Ο απορροφητηρας ειναι κλασσικη κρυψωνα των παλιων

Οπως και η καταψυξη,και τα κλειδια στην γλαστρα κτλ

Τιποτα απο αυτα δεν λογιζεται ως κρυψωνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως αν τα τσιμεντωσεις στο υπογειο δε θα τα βρουν ποτέ. Μόνο αν σε βασανισουν(ταναλια, καμινετο κλπ):unsure:

Στις ‎15‎/‎6‎/‎2018 στις 9:48 ΜΜ, teddy71 είπε

Εγώ τις δεσμιδες με τα 500€υρα τις έβαλα σε ένα κρυστάλλινο βάζο πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού..έβαλα μέσα και μερικά λουλούδια κι είμαι οκ...

Ή μπορεις να τα βαλεις στο καλαθακι του WC. Ριχνεις και μερικα σκ@τοχαρτα από πανω και εισαι κομπλε.

Επεξ/σία από rus

11 ώρες πριν, rus είπε

Παντως αν τα τσιμεντωσεις στο υπογειο δε θα τα βρουν ποτέ. Μόνο αν σε βασανισουν(ταναλια, καμινετο κλπ):unsure:

Ή μπορεις να τα βαλεις στο καλαθακι του WC. Ριχνεις και μερικα σκ@τοχαρτα από πανω και εισαι κομπλε.

To γελας αλλα παλιοτερα(πιθανως πριν τα εξελιγμενα scanners...) οπως ξερω μερικοι περνουσαν οτι ηθελαν απο τα τελωνεια των αεροδρομιων, μεσα σε σακουλες με απλυτα....φαντασου τωρα μια στοιβα με βρωμικα εσωρουχα...σιγα μην καθονταν ο αλλος να ψαχνει μες τις βρωμιες...αρα δεν ειναι και τοσο ακυρο οσο φαινεται....

Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

τελικα ο φτωχος σαν εμενα στα @@ του ολα 

Κι εμεις φτωχοι ειμαστε. Αν ημασταν πλουσιοι δεν θα συζητουσαμε εδω...θα τα ειχαμε λυμενα τα θεματα...

• Confused 1

37 λεπτά πριν, villasg είπε

Εγω τα εχω στην αυλη στο σπιτι της λιζας  μεσα

Σκυλος εκθετος σε κηπο ειναι ευκολος στοχος για εναν ληστη μεσαιου βεληνεκους και παιχνιδακι για αποφασισμενους εγκληματιες.

Μεσα στο σπιτι,αυτο δηλαδη που αντικρυζεις αποτομα οταν και εαν ανοιξεις την πορτα,ειναι παρα πολυ δυσκολο να αντιμετωπιστει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...