mariouklas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ψάχνω να πάρω ένα MacBook Pro retina αλλά θα προτιμούσα της προηγούμενης γενιάς αλλά δε βρίσκω πουθενά καινούργια, ξέρει κανείς αν μπορώ να τα βρω καπου, και επίσης ειδα ψάχνωντας στο Ίντερνετ αυτά από τα παμπλικ, ξέρει κανείς τι παίζει και αν πρόκειται για λάθος; Ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από mariouklas
Yiannis87 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δεν κυκλοφορούν καινούρια πλέον!! Έχει σταματήσει η παραγωγή και δεν νομίζω να υπάρχει stock 2 χρόνια μετά. Μόνο μεταχειρισμένα
Dimi1977 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 καινούργια δύσκολα να βρεις. Ψάξε σε μεταχειρισμένο. Αν δεν το ξέρεις ήδη, σου παραθέτω εδώ https://goo.gl/6M4qHD
mariouklas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Στις 22/6/2018 στις 4:14 ΜΜ, Dimi1977 είπε καινούργια δύσκολα να βρεις. Ψάξε σε μεταχειρισμένο. Αν δεν το ξέρεις ήδη, σου παραθέτω εδώ https://goo.gl/6M4qHD Ευχαριστω πολυ, δε το ηξερα το σαιτ. Στις 11/6/2018 στις 7:27 ΜΜ, Yiannis87 είπε Δεν κυκλοφορούν καινούρια πλέον!! Έχει σταματήσει η παραγωγή και δεν νομίζω να υπάρχει stock 2 χρόνια μετά. Μόνο μεταχειρισμένα Καταλαβα, νασαι καλα.
Yiannis87 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 κατά τη γνώμη μου απέφυγε μεταχειρισμένο, γιατί τα συγκεκριμένα μοντέλα εμφανίζουν το staingate. Δεν ξέρω ποιες είναι οι πιθανότητες να τις εμφανίσει κάποιο μοντέλο αν δεν τις έχει εμφανίσει ως τώρα, αλλά για καλό και για κακό... -πάντως εντελώς από προσωπική άποψη νομίζω αν είναι να εμφανιστεί, θα έπρεπε να έχει ήδη. Οπότε αν πας σε μεταχειρισμένο, καλό είναι να έχει εγγύηση ακόμα και να παίρνει apple care αν γίνεται. Στο ebay έχει σφραγισμένα καινούρια πάντως. Υ.Γ.: Για μεταχειρισμένα θα βρεις καλύτερες αγγελίες εδώ από ότι στο flip2, αλλά χωρίς την "εγγύηση" 1 μήνα πυ δίνει το flip2.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως στο Public Ερυθραίας έχουν MacBook Pro 13" 2015 σε display με τιμή κανονικά, οπότε λογικά έχουν κάποιο stock. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Dr.Fuzzy 1
Dimi1977 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, Yiannis87 είπε κατά τη γνώμη μου απέφυγε μεταχειρισμένο, γιατί τα συγκεκριμένα μοντέλα εμφανίζουν το staingate. Δεν ξέρω ποιες είναι οι πιθανότητες να τις εμφανίσει κάποιο μοντέλο αν δεν τις έχει εμφανίσει ως τώρα, αλλά για καλό και για κακό... -πάντως εντελώς από προσωπική άποψη νομίζω αν είναι να εμφανιστεί, θα έπρεπε να έχει ήδη. Οπότε αν πας σε μεταχειρισμένο, καλό είναι να έχει εγγύηση ακόμα και να παίρνει apple care αν γίνεται. Στο ebay έχει σφραγισμένα καινούρια πάντως. Υ.Γ.: Για μεταχειρισμένα θα βρεις καλύτερες αγγελίες εδώ από ότι στο flip2, αλλά χωρίς την "εγγύηση" 1 μήνα πυ δίνει το flip2. οι αγγελίες από ιδιώτη πάντοτε είναι φθηνότερες αλλά η εγγύηση σε μεταχειρισμένο θεωρώ πως είναι απαραίτητο. Η διαφορά των χρημάτων που ενδεχομένως γλιτώνεις την πληρώνεις μετά την αγορά από ιδιώτη, εάν και εφόσον προκύψει πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα