johniem Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Θα σου πρότεινα, όπως και μερικοί άλλοι, το Honda SH με κλειστά μάτια. Μην κοιτάξεις αλλού! Δεν παθαίνει τπτ, πολύ χαμηλή κατανάλωση και πάρα πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά. Το μόνο αρνητικό του για μένα, είναι το πιο άσχημο σκούτερ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, mp123 είπε Οχι μεσαια κατηγορια ειναι .τα κανει ολα μια χαρα .σε κανα 3μηνο παω για cb ετσι να γουσταρουμε .καλο το σκουτερ αλλα δεν ειναι μηχανη. Χωρις εμπειρια καβαλας μεγασκουτερ και μετα πας και για cb? Ελπιζω να εννοεις το cb1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) για το 500f λεω. με προσοχη μια χαρα ειναι για τον σκοπο που το θελω. ελεγα να παρω 300αρι αλλα με το που οδηγησα το 500 λεω εδω ειμαστε.ουτε παραπανω ουτε παρακατω. πιτσιρικας ειχα παπι οπως ολοι.τωρα λεω μα καλα πως οδηγουσα αυτο το πραγμα. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από mp123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoulisMafia Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, mp123 είπε για το 500f λεω. με προσοχη μια χαρα ειναι για τον σκοπο που το θελω. ελεγα να παρω 300αρι αλλα με το που οδηγησα το 500 λεω εδω ειμαστε.ουτε παραπανω ουτε παρακατω. πιτσιρικας ειχα παπι οπως ολοι.τωρα λεω μα καλα πως οδηγουσα αυτο το πραγμα. Δεν ξερω αν επιλεγεις το cb λογου διπλωματος αλλα αν θες μπορεις να δεις και το mt 07. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 20 ώρες πριν, AristidisZ είπε Αν τα βάλεις κάτω βέβαια, θα δεις ότι είναι οριακή η οικονομία που θα κάνεις, αν το αμάξι σου πάει με 6,5 lt/100km Ας πούμε ότι (ιδανικά) βρίσκεις ένα σκούτερ 250αρι - 300αρι με 2500, το οποίο καίει 3,5 λίτρα στα 100 Αριστείδη επειδή είχα σκούτερ μη λέμε και ότι θέλουμε. 3,5 λίτρα άντε να καταφέρεις να κάψεις με κανένα 125 σε κατηφόρες και ισιώματα,γιατί στις ανηφόρες για να βγει θα κάψει περισσότερο και από αυτοκίνητο.Μη λέμε πράγματα που γράφουν τα μάνουαλ των εταιρειών.Να μιλάμε για κανονικές συνθήκες από εμπειρίες μας.Εκεί δεν υπάρχει σκούτερ 300 κυβικά να καίει 3,5 στα 100 από τα οποία τα 20-30 να είναι ανηφόρες. Ξέχασέ το αυτό το νούμερο. Ωραίο το σκούτερ άνετο ξεκούραστο η άνεση όμως πληρώνεται. Επίσης ο άνθρωπος λέει ότι έχει ένα σαράβαλο αυτοκίνητο για το οποίο θα είναι άγνωστο νούμερο το 6,5 λίτρα στα 100.Αν είχε καινούργιο νέας τεχνολογίας μικρό σε κυβικά σίγουρα δεν υπήρχε λόγος να ψάχνει οικονομικό σε καύσιμα δίκυκλο. 8 ώρες πριν, mp123 είπε για το 500f λεω. με προσοχη μια χαρα ειναι για τον σκοπο που το θελω. ελεγα να παρω 300αρι αλλα με το που οδηγησα το 500 λεω εδω ειμαστε.ουτε παραπανω ουτε παρακατω. πιτσιρικας ειχα παπι οπως ολοι.τωρα λεω μα καλα πως οδηγουσα αυτο το πραγμα. Εγώ πιτσιρικάς είχα μοτοσυκλέτες αρκετών κυβικών. Μεγαλώνοντας πήγα στην άνεση του σκούτερ για αρκετά χρόνια.Ήρθε όμως η ρημάδα η κρίση μου μας αναγκάζει να κόψουμε από παντού.Έτσι συμβιβάζομαι πλέον με το crypron-x 135 το οποίο για Αθήνα είναι πολύ πιο ευκίνητο στην κίνηση και θέλει περίπου τη μισή βενζίνη από το σκούτερ που είχα πριν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, SoulisMafia είπε Δεν ξερω αν επιλεγεις το cb λογου διπλωματος αλλα αν θες μπορεις να δεις και το mt 07. το απεριοριστο εχω .Μακαρι να ειμουν πιτσιριρκος να ειχα περιορισμο 🙂 στο a2 .Το εχω δει το mt 7, αλλα ειναι υπερβολη για αυτο που το θελω.Το 500f ειναι οκ για μεσα στην πολη . αποφασισα naked που ειναι μια μεση κατασταση σε ολα τα χαρακτηριστικα του. 59 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εγώ πιτσιρικάς είχα μοτοσυκλέτες αρκετών κυβικών. Μεγαλώνοντας πήγα στην άνεση του σκούτερ για αρκετά χρόνια.Ήρθε όμως η ρημάδα η κρίση μου μας αναγκάζει να κόψουμε από παντού.Έτσι συμβιβάζομαι πλέον με το crypron-x 135 το οποίο για Αθήνα είναι πολύ πιο ευκίνητο στην κίνηση και θέλει περίπου τη μισή βενζίνη από το σκούτερ που είχα πριν. παππου εγω με την κριση τωρα ειπα τελος τα αυτοκινητα.ενα μικρο για την γυναικα .για μενα σκουτερ συν μια μηχανη.πολυ πιο οικονομικα μου ερχετε ασε που ευχαριστιεμε οδηγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drakoulis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Το lpg στο αμάξι σου το τελευταίο έχεις αποκλείσει ? Αν χαλάς με βενζίνη πχ 160 ευρώ τον μήνα θα πας περίπου στα 90 με lpg. Φυσικά μιλάω πάντα για Κιτ που δεν θα σου ψεκάζει πολύ βενζίνη μαζί με το lpg και το κόστος μετατροπής θα είναι μικρότερο από αυτό αγοράς μοτοσυκλέτας και φυσικά μια ασφάλεια λιγότερη και λιγότερα τέλη για το τέλος του χρόνου αφού θα έχεις μόνο το αμάξι και όχι και τα 2 μαζί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, drakoulis είπε Το lpg στο αμάξι σου το τελευταίο έχεις αποκλείσει ? Αν χαλάς με βενζίνη πχ 160 ευρώ τον μήνα θα πας περίπου στα 90 με lpg. Φυσικά μιλάω πάντα για Κιτ που δεν θα σου ψεκάζει πολύ βενζίνη μαζί με το lpg και το κόστος μετατροπής θα είναι μικρότερο από αυτό αγοράς μοτοσυκλέτας και φυσικά μια ασφάλεια λιγότερη και λιγότερα τέλη για το τέλος του χρόνου αφού θα έχεις μόνο το αμάξι και όχι και τα 2 μαζί. Συμφωνω! Την ιδια κινηση ειχα κανει κι εγω πριν καποια χρονια στο Citroen C2 Vts που ειχα.Εκανα πολλα χιλιομετρα και κερδισα αρκετα με το BRC υγραεριο που εβαλα. Χωρια οτι πουληθηκε αμεσως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Εδω λεμε για μηχανακια,μην ξεφευγετε. 19 ώρες πριν, mp123 είπε πιτσιρικας ειχα παπι οπως ολοι.τωρα λεω μα καλα πως οδηγουσα αυτο το πραγμα. Την ιδια ακριβως αντιδραση ειχα οταν μετα απο 1 χρονο που οδηγουσα το cb μου ξανανεβηκα σε glx. Πως διαολο καναμε παντιλικια και σουζες με ενα κουτσουρο πανω σε ροδες,ακομα να καταλαβω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 παρε modenas xcite βρισκεις μεταχειρισμενα χιλιαρικο και κατι αποκλειεται να βρεις καλυτερο συνδιασμο αποδοσης - συντηρησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα