talibanakos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Thaninho είπε Το να έρχομαι πιο γρήγορα δεν με απασχολεί Παρε παπι τοτε,μπορει να χρειαστει να ξεκινας λιγο νωριτερα για δουλεια για να μην πηγαινεις ταπα ( βενζινη και φθορες ) αλλα θα εισαι ωραιος. Εγω οδηγω Crypton X και μπορω να πω οτι ειναι το καλυτερο παπακι που εχω οδηγησει. Μου κοστισε 1500 μεταχειρισμενο,μπορεις να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις ενα σε καλη κατασταση. Βασικη προυποθεση να εχεις χωρο να το φυλας.. 2 λεπτά πριν, NickTG είπε Ποιοι είναι αυτοί οι όλοι και γιατί να κοροϊδεύουν? Οσοι ξερουν απο μηχανες. Ολα αυτα τα μικρα αντιγραφα μεγαλων μηχανων ειναι υπερτιμημενα και αχρηστα,δεν εχουν λογο υπαρξης. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από talibanakos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 8 minutes ago, talibanakos said: Ολα αυτα τα μικρα αντιγραφα μεγαλων μηχανων ειναι υπερτιμημενα και αχρηστα,δεν εχουν λογο υπαρξης. Θα τον κοροϊδεύουν όλοι επειδή εσύ θεωρείς ότι είναι υπερτιμημένα, άχρηστα και δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Μάλιστα. Βέβαια έχουν καλύτερη συμπεριφορά από κάθε άσχημο παπί, καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο, προφανώς καλύτερο κινητήρα και θα μπορεί να πάει και μια βόλτα παραπέρα. Θα μπορούσαμε εδώ να βάλουμε και το ποσό άσχημα είναι τα παπιά αλλά αυτό είναι στο γούστο του καθενός. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, talibanakos είπε Εγω οδηγω Crypton X και μπορω να πω οτι ειναι το καλυτερο παπακι που εχω οδηγησει. Μου κοστισε 1500 μεταχειρισμενο,μπορεις να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις ενα σε καλη κατασταση. Βασικη προυποθεση να εχεις χωρο να το φυλας.. Μαγνήτες είναι, για τα αλάνια ε; Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από Lanike71 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thaninho Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Τέτοιου είδους μηχανή νομίζω δεν θα με βολέψει γιατί το παντελόνι που φοράω στην δουλειά δεν είναι για να σηκώνω πόδια ψηλά όπως θα ανεβαίνω και θα ακουστεί το κρααα σίγουρα. Δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάζω εκεί. Κρατάω τα σκούτερ 200 με 300 ίσος και κάποιο κρυπτόν Χ ( Για κλέφτες δεν φοβάμαι πολύ πρέπει να είναι χρόνια στο κουρμπέτι για να το πάρουν από εκεί που θα το έχω αν τα καταφέρουν χάρισμα τους.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, NickTG είπε Θα τον κοροϊδεύουν όλοι επειδή εσύ θεωρείς ότι είναι υπερτιμημένα, άχρηστα και δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Μάλιστα. Βέβαια έχουν καλύτερη συμπεριφορά από κάθε άσχημο παπί, καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο, προφανώς καλύτερο κινητήρα και θα μπορεί να πάει και μια βόλτα παραπέρα. Θα μπορούσαμε εδώ να βάλουμε και το ποσό άσχημα είναι τα παπιά αλλά αυτό είναι στο γούστο του καθενός. Αμα συγκρινεις αυτα τα μηχανακια με τα παπακια τι να σου πω.. Θα μου πεις,με μηχανη δε μπορουν να συγκριθουν,οποτε αναγκαστικα τα συγκρινεις με τα παπακια. Τελος παντων δε σε κοβω και πολυ σχετικο αλλιως θα ηξερες οτι αλλη χρηση εχουν οι μηχανες,αλλη τα παπακια,αλλη τα σκουτεροειδη και αλλη αυτα τα μηχανακια.Κατσε,αυτα τα μηχανακια δεν εχουν χρηση,σορρυ μπερδευτηκα. Τα Χ και τα innova ειναι ζεστα ψωμακια,δυστυχως.. Εμενα μου ψειρισαν crypton πενα του ΄03 εξω απο το σπιτι,πριν 5 χρονια. Μετα πηρα ενα ριμαδι crypton του 98,αυτο δεν ασχοληθηκε κανεις να το παρει. Πριν 2 μηνες πηρα το X και του εχω συναγερμο,θα του βαλω και αλυσιδιτσα να ειμαστε σιγουροι. Το μονο θετικο ειναι οτι μενω σε στενακι που δεν περναει κοσμος,μονο οσοι μενουν εκει,οποτε ειναι ας πουμε κρυμενο. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από talibanakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, talibanakos είπε Παρε παπι τοτε,μπορει να χρειαστει να ξεκινας λιγο νωριτερα για δουλεια για να μην πηγαινεις ταπα ( βενζινη και φθορες ) αλλα θα εισαι ωραιος. Εγω οδηγω Crypton X και μπορω να πω οτι ειναι το καλυτερο παπακι που εχω οδηγησει. Μου κοστισε 1500 μεταχειρισμενο,μπορεις να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις ενα σε καλη κατασταση. Βασικη προυποθεση να εχεις χωρο να το φυλας.. Οσοι ξερουν απο μηχανες. Ολα αυτα τα μικρα αντιγραφα μεγαλων μηχανων ειναι υπερτιμημενα και αχρηστα,δεν εχουν λογο υπαρξης. Θα συμφωνήσω με το φίλο. Το πιο οικονομικό μέσο σε καύσιμο και σε αγορά είναι το παπί.Κινούμαι με ένα crypton x 135 του γιού μου.Το φουλάρω γύρω στα 3,5 βαριά 4 ευρώ απλή βενζίνη (δεν παίρνει και παραπάνω και βγάζει περίπου 80-100 χιλιόμετρα.Σέρβις του αλλάζεις μόνος ένα μπουζί ή λαδάκια και στο μάστορα σπάνια για κάτι πιο σοβαρό.Τα παπάκια πλέον δεν είναι τα 50άρια του παρελθόντος (της γενιάς μου) που δεν τράβαγαν στην ανηφόρα.Έχουν ανέβει σε κυβικά και δεν έχουν πρόβλημα ούτε στην ανηφόρα με ένα άτομο 70-90 κιλά. Από εκεί και πέρα μπορείς να πας σε μηχανή 400-500 και 600 αλλά θα θέλεις τουλάχιστον 2πλάσια ποσότητα σε καύσιμα και πολύ περισσότερα για σέρβις. Edit. Επίσης πέραν της δουλειάς θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για άλλες μικρότερες μετακινήσεις που δεν χρειάζεται να πας με αυτοκίνητο οπότε θα έχεις περισσότερο κέρδος.Μακριά από αυτόματα σκούτερ που λένε κάποιοι.Θα σου βγαίνει η βενζίνη ίσα με το αυτοκίνητο. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, papoys1 είπε Μακριά από αυτόματα σκούτερ που λένε κάποιοι.Θα σου βγαίνει η βενζίνη ίσα με το αυτοκίνητο. +1 27 λεπτά πριν, papoys1 είπε Το φουλάρω γύρω στα 3,5 βαριά 4 ευρώ απλή βενζίνη Εγω φουλαρω 5 ευρω 100ρα η οποια εαν δεν κινεισαι σε κινηση,φαναρια και σταματα ξεκινα ειναι τσεκαρισμενα πιο οικονομικη απο την απλη,κανει καλο στον κινητηρα και εχεις καλυτερη αποδοση και αυτονομια. Τσεκαρισμενο αυτο,καθως δουλευα κουριερ και ντελιβερυ πολλα χρονια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 1 hour ago, talibanakos said: Αμα συγκρινεις αυτα τα μηχανακια με τα παπακια τι να σου πω.. Θα μου πεις,με μηχανη δε μπορουν να συγκριθουν,οποτε αναγκαστικα τα συγκρινεις με τα παπακια. Τελος παντων δε σε κοβω και πολυ σχετικο αλλιως θα ηξερες οτι αλλη χρηση εχουν οι μηχανες,αλλη τα παπακια,αλλη τα σκουτεροειδη και αλλη αυτα τα μηχανακια.Κατσε,αυτα τα μηχανακια δεν εχουν χρηση,σορρυ μπερδευτηκα. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Έχεις δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) σωπατε ρε σεις.σιγα μην σηκωνουν τα παπια.δεν υπαρχει πιο αχρηστο πραγμα απο το παπι. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από mp123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Στις 6/6/2018 στις 3:31 ΜΜ, Thaninho είπε Με τα crypton x pcs nmax που μου προτείνατε μπορώ να κάνω δουλειά; Τέλος το αμάξι είναι σακαρακα δεν αξίζει να βάλω υγραέριο. Ναι θα την κανεις μια χαρα και οικονομικα.Αν ανεβεις σε κυβικα ανεβαζεις και εξοδα.Θα ειναι πιο ξεκουραστα μεν,αλλα δε νομιζω να σε ενδιαφερει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 +1 απο εμενα για το crypton X το οποιο σιγουρα θα ειναι και πιο οικονομικο και πιο γρηγορο απο το αμαξι σου συν οτι αναφερθηκε απο τους παραπανω ιδιοκτητες. Δεν μιλαμε για διαδρομες σε εγνατια οδο κλπ, αλλα συμφωνα με τα λεγομενα σου για επαρχιακο δρομο και δεν θα σε χαλασει ενα τετοιο παπι πιστευω. ΥΓ: Αν πουλαει κανεις Χ απο Θεσσ/νικη κ γυρω pm me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, mp123 είπε σωπατε ρε σεις.σιγα μην σηκωνουν τα παπια.δεν υπαρχει πιο αχρηστο πραγμα απο το παπι. Ε ναι αμα εχεις καβαλησει μονο σκουτεροβαρκα λογικο να εχεις τετοιες γνωμες. 3 ώρες πριν, NickTG είπε Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Έχεις δίκιο. Τι εμπειρια εχεις απο μηχανες/μηχανακια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 44 minutes ago, talibanakos said: Τι εμπειρια εχεις απο μηχανες/μηχανακια; Δεν έχω. Τώρα μαθαίνω ποδήλατο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Στις 6/6/2018 στις 3:31 ΜΜ, Thaninho είπε Προφανώς και τα 6 6μισή λίτρα που καίει δεν είναι πολλά άλλα τα 150 μόνο για δουλειά χωρίς καμία βόλτα μου φαίνονται πολλά. Αν τα βάλεις κάτω βέβαια, θα δεις ότι είναι οριακή η οικονομία που θα κάνεις, αν το αμάξι σου πάει με 6,5 lt/100km Ας πούμε ότι (ιδανικά) βρίσκεις ένα σκούτερ 250αρι - 300αρι με 2500, το οποίο καίει 3,5 λίτρα στα 100 Ανά 100 χλμ λοιπόν γλιτώνεις 3€, αν κάνεις το μήνα 50*22 = 1100 χιλιόμετρα, γλιτώνεις κάνα 35άρι, άντε ας πούμε 40 Από αυτό το 40άρι θα πρέπει λοιπόν να κάνεις απόσβεση σε κόστος κτήσης, δίπλωμα, εξοπλισμό, χώρια ότι βάζεις στο κεφάλι σου και ένα εξτρά όχημα με συντήρηση (όχι τόσο φτηνή), λάστιχα κλπ κλπ Γενικά, αν τα βάλεις κάτω με αυστηρά μαθηματικά, το μηχανάκι δε συμφέρει τόσο όσο νομίζουν μερικοί Υπάρχουν πράγματα βέβαια που ειδικά για τους κάτοικους στην πόλη είναι πολύ σημαντικά (κίνηση - ήτοι χρόνος και παρκάρισμα), αλλά από ότι κατάλαβα από τα γραφόμενά σου δεν έχεις τέτοια θέματα Οπότε κάνε ένα case study με τα παραπάνω δεδομένα στο μυαλό σου και ξανασκέψου του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Αν τα βάλεις κάτω βέβαια, θα δεις ότι είναι οριακή η οικονομία που θα κάνεις, αν το αμάξι σου πάει με 6,5 lt/100km Ας πούμε ότι (ιδανικά) βρίσκεις ένα σκούτερ 250αρι - 300αρι με 2500, το οποίο καίει 3,5 λίτρα στα 100 Ανά 100 χλμ λοιπόν γλιτώνεις 3€, αν κάνεις το μήνα 50*22 = 1100 χιλιόμετρα, γλιτώνεις κάνα 35άρι, άντε ας πούμε 40 Από αυτό το 40άρι θα πρέπει λοιπόν να κάνεις απόσβεση σε κόστος κτήσης, δίπλωμα, εξοπλισμό, χώρια ότι βάζεις στο κεφάλι σου και ένα εξτρά όχημα με συντήρηση (όχι τόσο φτηνή), λάστιχα κλπ κλπ Γενικά, αν τα βάλεις κάτω με αυστηρά μαθηματικά, το μηχανάκι δε συμφέρει τόσο όσο νομίζουν μερικοί Υπάρχουν πράγματα βέβαια που ειδικά για τους κάτοικους στην πόλη είναι πολύ σημαντικά (κίνηση - ήτοι χρόνος και παρκάρισμα), αλλά από ότι κατάλαβα από τα γραφόμενά σου δεν έχεις τέτοια θέματα Οπότε κάνε ένα case study με τα παραπάνω δεδομένα στο μυαλό σου και ξανασκέψου του Συμφωνω απλα να προσθεσω πως μη κανοντας χλμ στο αμαξι ,δεν εχεις ζημιες,τα σερβις ειναι πιο αραια κι οι φθορες λιγοτερες. Αποψη μου παρε παπακι αν θες να δεις οικονομια.Οτιδηποτε αλλο θα εισαι μια η αλλη. Δεν σπαει,δεν χαλαει και το κοστος συντηρησης ειναι ελαχιστο.Δεν θα εχεις την ανεση ενος σκουτερ με 300 κυβικα,αλλα θα κανεις την δουλεια σου.Τον λογο δηλαδη που ανοιξες το θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα