Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα εχω το εξής πρόβλημά εχω 2 ραμ ddr3 στα 2133 η μια ειναι corsair 8gb k η άλλη gskill 4gb μου βλέπει μονο την 4gb.. ειναι win10 64bit chipset: a68 cpu: a8 7600.. λογικά ειναι θεμα των timings??

Δημοσ.

Το πιο πιθανο ειναι να θελει 2 ιδιες μνημες για να δουλεψει σωστα (ιδιες σε μεγεθος δλδ 8GB και 8GB).

Κανε τραμπα τις θεσεις και δες αν θα σου αναγνωριζει την 8αρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, melaxrinomanoulo είπε
11 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Το πιο πιθανο ειναι να θελει 2 ιδιες μνημες για να δουλεψει σωστα (ιδιες σε μεγεθος δλδ 8GB και 8GB).

Κανε τραμπα τις θεσεις και δες αν θα σου αναγνωριζει την 8αρα.

την 8gb την βλέπει στο bios αλλά οχι μέσα στα win ακόμα την έβαλα μόνη της την 8gb και δεν έφτασε καν μέχρι το βιος αρα λογικά δεν είναι συμβατή με την μητρική μου??

σοβαρά εχω μπερδευτεί πολύ 

555.png

Δημοσ.

Περα απο τα timings η μια που εχεις ειναι χρονισμενη στα 667 και η αλλη στα 800....Μπες στο BIOS και βαλτες και τις 2 στα 667 και δοκιμασε ετσι (τα timings αστα στο auto αλλα μην φορτωσεις καποιο profile).

Δημοσ.

Στο auto είναι ο χρονισμός κ η συχνότητα.. το bios είναι παλαιού τύπου κ έχει απλά να ρυθμίσω συχνότητα για ραμ γενικά κ timings 

μου βλεπει μονο τα 4γβ

222.png

Δημοσ.

Αν την 8αρα μόνη της δεν την βλέπει σε κανένα slot,  τότε το πρόβλημα είναι αλλού.

1. Δεν είναι συμβατή με την μητρική

2. Έχει πρόβλημα η ραμ

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, LastSurvivor είπε

Αν την 8αρα μόνη της δεν την βλέπει σε κανένα slot,  τότε το πρόβλημα είναι αλλού.

1. Δεν είναι συμβατή με την μητρική

2. Έχει πρόβλημα η ραμ

αν ειχε πρόβλημα η ραμ θα την έβλεπε καθολου?? 

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σε απαντήσω σίγουρα σε αυτό. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας απαντήσει. Πάντως μπορείς να την δοκιμάσεις και σε κάποιον άλλο υπολογιστή για να δεις αν δουλεύει.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...