melaxrinomanoulo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 καλησπέρα εχω το εξής πρόβλημά εχω 2 ραμ ddr3 στα 2133 η μια ειναι corsair 8gb k η άλλη gskill 4gb μου βλέπει μονο την 4gb.. ειναι win10 64bit chipset: a68 cpu: a8 7600.. λογικά ειναι θεμα των timings??
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Το πιο πιθανο ειναι να θελει 2 ιδιες μνημες για να δουλεψει σωστα (ιδιες σε μεγεθος δλδ 8GB και 8GB). Κανε τραμπα τις θεσεις και δες αν θα σου αναγνωριζει την 8αρα.
melaxrinomanoulo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, melaxrinomanoulo είπε 11 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Το πιο πιθανο ειναι να θελει 2 ιδιες μνημες για να δουλεψει σωστα (ιδιες σε μεγεθος δλδ 8GB και 8GB). Κανε τραμπα τις θεσεις και δες αν θα σου αναγνωριζει την 8αρα. την 8gb την βλέπει στο bios αλλά οχι μέσα στα win ακόμα την έβαλα μόνη της την 8gb και δεν έφτασε καν μέχρι το βιος αρα λογικά δεν είναι συμβατή με την μητρική μου?? σοβαρά εχω μπερδευτεί πολύ
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Περα απο τα timings η μια που εχεις ειναι χρονισμενη στα 667 και η αλλη στα 800....Μπες στο BIOS και βαλτες και τις 2 στα 667 και δοκιμασε ετσι (τα timings αστα στο auto αλλα μην φορτωσεις καποιο profile).
melaxrinomanoulo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Στο auto είναι ο χρονισμός κ η συχνότητα.. το bios είναι παλαιού τύπου κ έχει απλά να ρυθμίσω συχνότητα για ραμ γενικά κ timings μου βλεπει μονο τα 4γβ
LastSurvivor Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Αν την 8αρα μόνη της δεν την βλέπει σε κανένα slot, τότε το πρόβλημα είναι αλλού. 1. Δεν είναι συμβατή με την μητρική 2. Έχει πρόβλημα η ραμ
melaxrinomanoulo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 47 λεπτά πριν, LastSurvivor είπε Αν την 8αρα μόνη της δεν την βλέπει σε κανένα slot, τότε το πρόβλημα είναι αλλού. 1. Δεν είναι συμβατή με την μητρική 2. Έχει πρόβλημα η ραμ αν ειχε πρόβλημα η ραμ θα την έβλεπε καθολου??
LastSurvivor Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δεν ξέρω να σε απαντήσω σίγουρα σε αυτό. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας απαντήσει. Πάντως μπορείς να την δοκιμάσεις και σε κάποιον άλλο υπολογιστή για να δεις αν δουλεύει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα