kingjulien11_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Έχω στην κατοχή μου ένα Apple Watch Series 0 και ένα iPhone SE. Μέχρι σήμερα είχα το ρολόι στο watchOS 3 ενώ το iPhone στο τελευταίο λογισμικό. Αυτό που είχα παρατηρήσει είναι ότι αφού έκανα update το ρολόι στο 4 άρχισε να λειτουργεί πάλι σωστά. Όσο ήμουν στο 3 και 11 δεν μου έρχονταν οι ειδοποιήσεις και γενικότερα δεν δούλευε καλά το ρολόι με το κινητό. Τώρα που πήγα στο 4 λειτουργούν όλα τέλεια, έρχονται οι ειδοποιήσεις, απαντάω στα μηνύματα, όλα ΟΚ. Το θέμα μου είναι πως στο ρολόι δεν θα βγει το watchOS 5, αν λοιπόν κάνω update το κινητό σε iOS 12 θα σταματήσει πάλι να λειτουργεί όπως έπαθε και με 3 - 11? Ευχαριστώ!!!
thodoris20s Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δεν υπάρχει λόγος να πας σε beta έκδοση στην βασική σου συσκευή. Θα έχεις σίγουρα μικροπροβλήματα ή και μεγάλα. Σε iOS 12 φυσικά και θα λειτουργεί το ρολόι και ας έχει watchOS 4. Για μένα μείνε όπως είσαι και κάνε απλά το update σε iOS 12 όταν βγει το Σεπτέμβριο με το καλό σε public release.
kingjulien11_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, thodoris20s είπε Δεν υπάρχει λόγος να πας σε beta έκδοση στην βασική σου συσκευή. Θα έχεις σίγουρα μικροπροβλήματα ή και μεγάλα. Σε iOS 12 φυσικά και θα λειτουργεί το ρολόι και ας έχει watchOS 4. Για μένα μείνε όπως είσαι και κάνε απλά το update σε iOS 12 όταν βγει το Σεπτέμβριο με το καλό σε public release. Δεν εννοώ για την beta! Κανονικα απο Σεπτέμβριο θα μπω 12. Απλα με μπερδευει αυτο. Γτ φετος που δεν συμβαδιζαν τα δυο λειτουργικα που ειχα (11 + 3) δεν λειτουργούσε σωστά το ρολόι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα