manosfp Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, k_dinos είπε Τη μέρα που είχε σε προσφορά την 58ρα, με πιστωτική κάρτα Αυτή πήρα κι εγώ και το φοβάμαι διπλά...
k_dinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, manosfp είπε Αυτή πήρα κι εγώ και το φοβάμαι διπλά... θα μπούνε, δεν χάνονται.. εμένα το πρόβλημά μου με τους πόντους είναι ότι ξεχνάω να τους εξαργυρώσω και λήγουν καμιά φορά
manosfp Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Αύριο κλείνουν δέκα μέρες από την υποτιθέμενη απόδοση των πόντων.
emiliosk Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 fyi εμενα εβαλαν τους ποντους σημερα το πρωι. (Τους ειχα στειλει email στις 14/07 και μου ειχαν απαντησει οτι το κοιταζουν στις 20/7)
manosfp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Εδώ ακόμα τίποτα και ψάχνω ποιος πρέπει να τα ακούσει....
stelos2003 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Εγω πηρα Εθνικη μου ειπαν ειναι θεμα Γερμανου, πηρα κεντρικα γερμανου μου ειπαν να παρω στο καταστημα που αγορασα την τηλεοραση, πηρα στο καταστημα που αγορασα τη τηλεοραση μου ειπαν οτι ειναι θεμα της εθνικης τους ειπα μιλησα με την εθνικη μου ειπαν να παρω σε εσας, τοτε μου ειπε να παρετε τα κεντρικα να το πειτε λεω πηρα τα κεντρικα και μου ειπαν να παρω σε εσας. Ενα χερι που χρειαζεται καποιος αλλα ποιος ομως... 2
venue6 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 εμενα με τα πολλα τελικα μου μπηκαν οι εξτρα ποντοι αλλα οχι οι βασικοί της αγορας. και δε το βλεπω να τους βαζουν κιολας. τι να πω δε ξερω
manosfp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Για διευκρίνισε τι εννοείς "με τα πολλά" να κάνω κι εγώ άλλα τόσα... Μόλις μπήκαν και σε μένα... Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από manosfp 1
stelos2003 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 και εμενα μαγκιτες μου επιτελους 2 εβδομαδες μετα
manosfp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Είναι κρίμα πάντως τέτοιες ωραίες προωθητικές ενέργειες να τις χαλάνε επειδή δε μπορούν να πιστώσουν τους πόντους στην ώρα τους... Ο άλλος ρε φίλε μπορεί να έχει βάλει στο πρόγραμμα του τα πονταλάκια αυτά... 1
emiliosk Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μία άσχετη ερώτηση ή οποία σχετίζεται με go4more ποντους. Γνώριζει κάποιος εάν η προσφορά που τρέχει αυτή την περίοδο "Γέμισε καύσιμα με την πιστωτική σου κάρτα και κέρδισε 5%!" https://www.nbg.gr/go4more/#/offers ισχύει και για τις κλασσικες χρεωστικές κάρτες της εθνικής τράπεζας που τραβάμε χρήματα από τα ατμ? (Εννοιείται ότι ειναι go4more καρτα)
manosfp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εννοείται ότι ισχύει, αρκεί να είναι στη λίστα των σύνεργαζόμενων το συγκεκριμένο πρατήριο. Επίσης να μην έχεις ληξιπρόθεσμα! Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από manosfp
devaggos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Έλεος πέρασε ο Αύγουστος και ακόμα στέλνω μειλ και παίρνω τηλέφωνα για αυτούς τους ρημαδοπόντους. Στο τηλέφωνο λένε ότι δεν ξέρουν κάτι γιατί δεν είναι στην αρμοδιότητα τους και σου λένε στείλε μειλ, και στα μειλ απαντάνε μέτα από 1-2 εβδομάδες κάθε φορά. Γελοίοι και τραγικοί Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από devaggos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα