Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να την δείτε από κοντά. Σε tv sencor έχω δει color banding λες και ήταν gifακι. Δεν έφταιγε το αρχείο, σε άλλες τηλεοράσεις δίπλα ήταν μια χαρα.

Καλή τιμή φυσικά για 55" αλλά θέλει ψάξιμο.

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 1
Δημοσ.

Την ίδια στιγμή υπάρχει η f&u στα 389€ που είναι και smart και 4Κ. Και αν πληρώσεις με κάρτα εθνικής με τους πόντους που δίνει από τον Γερμανό σου έρχεται και -75€ ουσιαστικά. 

Οπότε δεν ξέρω πόσο αξίζει η συγκεκριμένη την συγκεκριμένη στιγμή. 

Φυσικά αυτά τα λέω χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις στις τηλεοράσεις και τις όποιες διαφορές μπορεί να έχουν σε τεχνικά χαρακτηριστικά, πάνελ κλπ, οπότε σε αυτή την περίπτωση πάω πάσο. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε

Την ίδια στιγμή υπάρχει η f&u στα 389€ που είναι και smart και 4Κ. Και αν πληρώσεις με κάρτα εθνικής με τους πόντους που δίνει από τον Γερμανό σου έρχεται και -75€ ουσιαστικά. 

Οπότε δεν ξέρω πόσο αξίζει η συγκεκριμένη την συγκεκριμένη στιγμή. 

Φυσικά αυτά τα λέω χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις στις τηλεοράσεις και τις όποιες διαφορές μπορεί να έχουν σε τεχνικά χαρακτηριστικά, πάνελ κλπ, οπότε σε αυτή την περίπτωση πάω πάσο. 

Εννοείται ότι η F&U είναι πιο Vfm απο την Sencor για τους λόγους που αναφέρεις, UHD + Smart στις 55" με λίγα ευρώ παραπάνω. Θέλει και ρώτημα; :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, stroumfita2 είπε

ΔΕΝ έχω ούτε κάρτα της εθνικής, ούτε φίλους. 

Μα καλά ο Χουζούρης, ο Ξεφτέρης και ο Μπάρμπα Στούμφ δεν είναι φίλοι σου πιά; Tι έγινε; :fear:

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Μα καλά ο Χουζούρης, ο Ξεφτέρης και ο Μπάρμπα Στούμφ δεν είναι φίλοι σου πιά; Tι έγινε; :fear:

Την στρούμφισε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...