x0ntr0s Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα παιδιά έφτιαξα για ένα παλικάρι έναν υπολογιστή με αυτά τα κομμάτια : AMD Ryzen 3 2200G 3,7 GHz (Raven Ridge) GIGABYTE GA-AB350-Gaming, Mainboard (Rev 1.0) Patriot DIMM 8 GB DDR4-2800 Kit Corsair CX450M, Seagate ST1000DM010 1 TB Λοιπόν όλα καλά όλα ωραία όταν μετά από δυο βδομάδες μου λέει κράσαρε ενώ έπαιζα fortnite (πρασίνισε η οθόνη κόλλησε του έκανε restart ola kala)..πάω το βλέπω για θερμοκρασίες για ρεύματα όλα καλά..κάνω τα updates κάνω το memtest των windows scan για την registry κανένα πρόβλημα ..του είπα να το παρακολουθεί μετα από δυο βδομάδες φτου ξανά τα ιδιά μπαίνω event viewer kai μου έβγαζε για kernel error..τώρα περιμένω να δω άλλες δυο βδομάδες τι θα κάνει.. αν μπορεί κανείς να βοηθήσει ευχαριστω πολύ..
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Χέσε ψηλά και αγνάντευε. Πολλά μπορεί να φταίνε. Αρκετοί έχουν αυτό το θέμα. Ανέφερε ποια έκδοση BIOS έχει η μητρική. Ανέφερε ποια έκδοση win έχεις. Καλό είναι κάνει καθαρή εγκατάσταση τα win. Απεγκατέστησε με το DDU τους drivers της κάρτας γραφικών και ξανά εγκατάσταση. Προσπάθησε να κάνεις downgrade τις μνήμες στα 2666 ή και στα 2400 Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από BlueBlood7
x0ntr0s Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα λοιπόν έχει bios f22, win 10 1803 και ξέχασα να αναφέρω ότι το έχω στοκ όλο το σύστημα..περιμένω να δω πως θα πάει με τα update pou tou ekana αν του ξανακρασαρει να το κάνω φορμάτ από την αρχή..απλά λέω μην είναι κανένα τροφοδοτικό ή μητρική..αλλά από την άλλη δεν θα το έκανε πιο συχνα?? Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από x0ntr0s
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 29 minutes ago, x0ntr0s said: Καλημέρα λοιπόν έχει bios f22, win 10 1803 και ξέχασα να αναφέρω ότι το έχω στοκ όλο το σύστημα..περιμένω να δω πως θα πάει με τα update pou tou ekana αν του ξανακρασαρει να το κάνω φορμάτ από την αρχή..απλά λέω μην είναι κανένα τροφοδοτικό ή μητρική..αλλά από την άλλη δεν θα το έκανε πιο συχνα?? Την τελευταία φορά που είχα green screen, ήταν όταν πέρασα πριν 1 μήνα ακριβώς το software της μητρικής. Συγκεκριμένα είχα 4 και όχι 1. Μόλις το έκανα uninstall με το revo uninstaller, σταμάτησε να το κάνει. Άλλοι το έχουν πάθει εξαιτίας του τροφοδοτικού. Άλλοι το έπαθαν επειδή δεν τους είχαν κάτσει καλά τα windows και με ένα reinstall τους έφτιαξε.
x0ntr0s Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραία πράγματα..οπότε θα το πατήσω ένα reinstall αν του ξανασυμβεί και θα σας επανέλθω με τα αποτελέσματα ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από x0ntr0s
x0ntr0s Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Λοιπον επανέρχομαι..τον πήρα σπίτι για να τον δω από κοντά για κάποιες μέρες..έχουμε και λέμε έχω κάνει όλα τα update,δεν έχω κάνει ακόμα φορμάτ για να δω τι συμβαίνει..λοιπόν συμβαίνει όταν παιζω minecraft(σε άλλα games όπως assassin creed syndicate kai fortnite δεν μου έχει συμβει) μαυρίζει/πρασινιζει η οθονη.. ΑΛΛΑ... δεν κρασασει αν βγάλεις το hdmi kai το ξαναβάλεις επανέρχεται η εικόνα..τι λέτε να είναι??
TopicStrarter Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δηλαδή δεν κολλάει ο υπολογιστής και απλά πρασινίζει η οθόνη; Δοκίμασε να αλλάξεις το καλώδιο τότε.
Salvation81 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 57 λεπτά πριν, x0ntr0s είπε Λοιπον επανέρχομαι..τον πήρα σπίτι για να τον δω από κοντά για κάποιες μέρες..έχουμε και λέμε έχω κάνει όλα τα update,δεν έχω κάνει ακόμα φορμάτ για να δω τι συμβαίνει..λοιπόν συμβαίνει όταν παιζω minecraft(σε άλλα games όπως assassin creed syndicate kai fortnite δεν μου έχει συμβει) μαυρίζει/πρασινιζει η οθονη.. ΑΛΛΑ... δεν κρασασει αν βγάλεις το hdmi kai το ξαναβάλεις επανέρχεται η εικόνα..τι λέτε να είναι?? Συνηθως αυτο ειναι θεμα Windows, το ειχα παθει και εγω και με επανεγκατασταση εστρωσε. (ειχα δοκιμασει αλλη καρτα, απεγκατασταση οδηγων και πολλα αλλα χωρις τυχη). Κατι τελευταιο, αν βαλεις Minecraft με το που μπουταρει το PC στο κανει η στο κανει αν το βαλεις μετα απο 30 λεπτα 1 ωρα πχ; Εμενα στα καπακια δεν το εκανε, το εκανε αν επαιζα κατι μετα απο πολυ ωρα.
SeXBOX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 1 hour ago, x0ntr0s said: Λοιπον επανέρχομαι..τον πήρα σπίτι για να τον δω από κοντά για κάποιες μέρες..έχουμε και λέμε έχω κάνει όλα τα update,δεν έχω κάνει ακόμα φορμάτ για να δω τι συμβαίνει..λοιπόν συμβαίνει όταν παιζω minecraft(σε άλλα games όπως assassin creed syndicate kai fortnite δεν μου έχει συμβει) μαυρίζει/πρασινιζει η οθονη.. ΑΛΛΑ... δεν κρασασει αν βγάλεις το hdmi kai το ξαναβάλεις επανέρχεται η εικόνα..τι λέτε να είναι?? Έχεις εγκαταστήσει κανένα από τα προγράμματα της Gigabyte; Αν ναι κανε uninstall με το Revo να καθαρίσεις ότι υπολείμματα γιατί τα προγράμματα της δημιουργούν προβλήματα. Αν δεν έχεις τότε πας στο αν εγκατέστησες τους Chipset drivers της AMD και τέλος μάλλον τροφοδοτικό το κόβω αν δεν είναι τα άλλα.
x0ntr0s Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε Δηλαδή δεν κολλάει ο υπολογιστής και απλά πρασινίζει η οθόνη; Δοκίμασε να αλλάξεις το καλώδιο τότε. Εχει δοκιμαστεί σε δύο οθόνες ξεχωριστά με διαφορετικά hdmi 49 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Συνηθως αυτο ειναι θεμα Windows, το ειχα παθει και εγω και με επανεγκατασταση εστρωσε. (ειχα δοκιμασει αλλη καρτα, απεγκατασταση οδηγων και πολλα αλλα χωρις τυχη). Κατι τελευταιο, αν βαλεις Minecraft με το που μπουταρει το PC στο κανει η στο κανει αν το βαλεις μετα απο 30 λεπτα 1 ωρα πχ; Εμενα στα καπακια δεν το εκανε, το εκανε αν επαιζα κατι μετα απο πολυ ωρα. Αυτό δεν το παρατήρησα να σου πω την αλήθεια..θα το δοκιμάσω μετά από 30' από όταν τον ανοίξω να δω γ να σε πω..
TopicStrarter Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, x0ntr0s είπε Εχει δοκιμαστεί σε δύο οθόνες ξεχωριστά με διαφορετικά hdmi διαφορετικά καλώδια; έχει DVI ή dport να δοκιμάσεις με αυτό; Επίσης δεν μ είπες ο υπολογιστής κολλάει; ή μόνο η οθόνη πρασινίζει και θέλει να βγάλεις και να βάλεις το καλώδιο και μετά όλα καλά;
x0ntr0s Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε διαφορετικά καλώδια; έχει DVI ή dport να δοκιμάσεις με αυτό; Επίσης δεν μ είπες ο υπολογιστής κολλάει; ή μόνο η οθόνη πρασινίζει και θέλει να βγάλεις και να βάλεις το καλώδιο και μετά όλα καλά; Exei dvi nai(δεν το έχω δοκιμάσει), δεν κολλάει απλά άλλες φορές πρασινιζει αλλη φορά μου μαύρισε αλλά και στις δύο περιπτώσεις με βγάλσιμο/βαλσιμο hdmi ήμουν κομπλέ.. 23 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Έχεις εγκαταστήσει κανένα από τα προγράμματα της Gigabyte; Αν ναι κανε uninstall με το Revo να καθαρίσεις ότι υπολείμματα γιατί τα προγράμματα της δημιουργούν προβλήματα. Αν δεν έχεις τότε πας στο αν εγκατέστησες τους Chipset drivers της AMD και τέλος μάλλον τροφοδοτικό το κόβω αν δεν είναι τα άλλα. Έχω κάποια προγράμματα της gigabyte θα τα βγάλω να δω..και γω έλεγα μήπως είναι τροφοδοτικό αλλά δεν θα το έκανε σε όλα τα games..και ειδικά σε πιο βαριά.. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από x0ntr0s
TopicStrarter Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 άρα ή το καλώδιο ή οι οθόνες ή η μητρική. δοκίμασε με DVI κάνει τα ίδια; Αν όχι πάρε ένα ακριβότερο HDMI ή ένα που να ήταν μέσα σε καμια καλής μάρκας τηλεόραση ή bluray Αν κάνει τα ίδια και με το DVI τότε μάλλον έχει θέμα η μητρική αν μπορείς κούμπωσε τον σε άλλη μητρική αλλιώς στείλτην πίσω Αν κάνει τα ίδια με άλλη μητρική τότε σωστά μάντεψες ειναι ο επεξεργαστής παίζει βέβαια να ειναι και οι οθόνες αλλά επειδή είπες δύο διαφορετικές τότε σε περίπτωση που με τα καλώδια (DVI και καλό HDMI ) έχεις τα ίδια τότε μάλλον ειναι η μητρική ή ο επεξεργαστής. Ένα ακόμη που θα έπρεπε να κοιτάξεις ειναι μήπως δεν συναρμολόγησες καλά το PC και βραχυκυκλώνει κάπου )βγάλε το io shield και λάσκαρε τις βίδες kai τσέκαρε αν κάνει τα ίδια.
x0ntr0s Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε άρα ή το καλώδιο ή οι οθόνες ή η μητρική. δοκίμασε με DVI κάνει τα ίδια; Αν όχι πάρε ένα ακριβότερο HDMI ή ένα που να ήταν μέσα σε καμια καλής μάρκας τηλεόραση ή bluray Αν κάνει τα ίδια και με το DVI τότε μάλλον έχει θέμα η μητρική αν μπορείς κούμπωσε τον σε άλλη μητρική αλλιώς στείλτην πίσω Αν κάνει τα ίδια με άλλη μητρική τότε σωστά μάντεψες ειναι ο επεξεργαστής παίζει βέβαια να ειναι και οι οθόνες αλλά επειδή είπες δύο διαφορετικές τότε σε περίπτωση που με τα καλώδια (DVI και καλό HDMI ) έχεις τα ίδια τότε μάλλον ειναι η μητρική ή ο επεξεργαστής. Ένα ακόμη που θα έπρεπε να κοιτάξεις ειναι μήπως δεν συναρμολόγησες καλά το PC και βραχυκυκλώνει κάπου )βγάλε το io shield και λάσκαρε τις βίδες kai τσέκαρε αν κάνει τα ίδια. Θα το δοκιμάσω όταν γυρίσω σπίτι να ελεγξω με dvi..το καλώδιο hdmi είναι καλό γιατί το είχω για το δικό μου pc..λες να έχω δύο στα δύο στις οθόνες??το θεωρώ δύσκολο όχι όμως ακατόρθωτο..εγώ σε ρωτάω όμως δεν θα το έκανε σε όλα τα games-εφαρμογες- videos kai δη στα πιο βαριά games??
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δοκίμασες να σβήσεις τα πάντα από software μητρικής κτλ; Στο είχα ξανά πει αλλά δεν πρέπει να το έκανες Στο έχει πει άλλος ένας πιο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα