Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του περασμένου Ιανουαρίου στη CES για είσοδό της στην αγορά των προβολέων με ανάλυση 4K, η LG ανακοίνωσε ότι το πρώτο της μοντέλο στην κατηγορία, το HU80KA, το οποίο μάλιστα το είδαμε και από κοντά, θα κυκλοφορήσει σύντομα αν και η τιμή του είναι αναμενόμενα μεγάλη, στα 3.000 δολάρια.

Με μοντέρνο σχεδιασμό και ικανοποιητικές διαστάσεις προκειμένου να είναι άνετος κατά τη μεταφορά, ο 4K προβολέας της LG μπορεί να προβάλει εικόνα σε διαστάσεις 150 ιντσών και με φωτεινότητα που φτάνει τα 2.500 lumens. Επιπλέον εκτός από την κορυφαία ανάλυση, υποστηρίζει και το HDR πρότυπο ενώ ενσωματώνει δύο ηχεία των 7 watt, HDMI, οπτική έξοδο και Bluetooth. Όπως συμβαίνει και στις τηλεοράσεις της LG έτσι και ο HU80KA προβολέας, στηρίζεται στην πλατφόρμα του webOS η οποία παρέχει μια σειρά από ενδιαφέρουσες δυνατότητες όπως πρόσβαση στις καλύτερες streaming πλατφόρμες που παρέχουν 4K περιεχόμενο.

HU80KA.jpg.286f36e2fc53cc818b7aedc7ea87cf16.jpg

Πάντως ήδη η αγορά έχει αρκετές παρόμοιες προτάσεις και αν τα 3.000 δολάρια είναι ένας αποτρεπτικό παράγοντας αγοράς , μία από τις προτάσεις που ξεχωρίζουν είναι το μοντέλο TK800 της BenQ με την ίδια ανάλυση και μεγαλύτερη φωτεινότητα στα 3.000 lumens, το οποίο διατίθεται με μισή τιμή στα $1500.

Η κυκλοφορία του LG HU80KA θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα, αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

TheVerge

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Επισκέπτης
Δημοσ.

και δεν αγοραζεις μια τηλεοραση της LG καλυτερα? 

Δημοσ.

Η τιμή του είναι πολύ καλή για 4K προβολέα αλλά 2.500 lumens είναι λίγα για τόσα λεφτά. Θα ήθελα 3.000 lumens τουλάχιστον. Ωστόσο θα είναι φοβερό εργαλείο για προβολές σε μια αίθουσα με χωρητικότητα 300 ατόμων. 

• Like 3
Δημοσ.

Για αιθουσα με 300 άτομα δε ξέρω, αλλά για το σαλόνι μου και για 1-2 άτομα θα ήταν τέλειος ! 😀

• Like 7
Δημοσ.

Καθόλου κακή τιμή. 4k προβολέας 150 ιντσών είναι. Τηλεόραση για 88αρα θες 16000 ευρώ. Οπότε ναι τον θεωρώ τσάμπα για αυτό που δίνει. Τώρα για lumens contrast κάποιο αναλυτικό review θα μας δώσει πληροφορίες. 

• Like 1
Δημοσ.

Η Τιμή είναι πολύ χαμηλή και αναρωτιέμαι πόσος καιρός θα χρειαστεί για να φτιάξουν πιο μεγάλα μοντέλα για να αντικαταστήσουν την κλασική εικόνα του κινηματογράφου στίς αίθουσες και να βλέπουμε 4Κ HDR -_-

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

..ινσομνια ντροπη.. δεν το πιστευω οτι δεν αναφερθει καν οτι ο συγκεκριμενος ειναι.. LED .. δηλαδη ο μπενκ που μετα απο 1500 ωριτσες η λαμπα του θα πνεει τα λοισθια και δεν θα πουλιεται ουτε κανα 400σαρι με τη λαμπιτσα του να κανει κανα πεντακοσαρικο , θα μου πειτε ποσο φτηνος ειναι μετα..

ακριβος ο lg , υπαρχουν τρελα led προξεψτορακια για λιγα λεφτα //εχω ενα wowoto h9 και δεν παιζεται 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, val1990 είπε

Και η xiaomi γελαει γιατι η xiaomi ξερει

Θελω να παρω ενα AC για το καλοκαιρι σκεφτομαι να φυγω απο samsung LG και να παρω Xiaomi inverter ,να ειμαι και εγω τις μοδας.

Επεξ/σία από Agony
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.. 300 ιντσες ανετα ο lg και η καινοτομια του ειναι οτι ειναι και short throw και long .. αχχχ

επισης .. τα lummen ειναι πολυ σχετικα .. και φυσικα δεν ειναι 2500 ο lg ...alla oyte kai o benq.. οι led παντως εχουν καλυτερα χρωματα και ειναι πιο φωτινοι αναλογικα απο τους λαμπατους για ιδια lummen 

Επεξ/σία από exor
  • Thanks 1
Δημοσ.

καλή τιμη. μην ακουω βλακείες για τηλεοράσεις. μια τηλεόραση 60 ιντσες ειναι λιγότερο απο το 1/4 της εικόνας αυτου εδω.

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, exor είπε

..ινσομνια ντροπη.. δεν το πιστευω οτι δεν αναφερθει καν οτι ο συγκεκριμενος ειναι.. LED .. δηλαδη ο μπενκ που μετα απο 1500 ωριτσες η λαμπα του θα πνεει τα λοισθια και δεν θα πουλιεται ουτε κανα 400σαρι με τη λαμπιτσα του να κανει κανα πεντακοσαρικο , θα μου πειτε ποσο φτηνος ειναι μετα..

ακριβος ο lg , υπαρχουν τρελα led προξεψτορακια για λιγα λεφτα //εχω ενα wowoto h9 και δεν παιζεται 

4k ωρες αντοχη υπο κανονικη χρηση λεει η Benq για τη λαμπιτσα, τωρα για ανταλλακτικα εισαι σιγουρος οτι κοστιζει 500; γυρω στα 150 βρηκα.

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια ειναι οτι για αυτα που προσφέρει περίμενα να διαβάσω 30.000 , 3000$ κατα την γνώμη μου ειναι πολύ καλή τιμή και φυσικά προορίζεται για συγκεκριμένους αγοραστές και ανάγκες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...