Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω την εξής απορία... Κατεβάζω και βλέπω full hd ταινίες (1080p) και ενώ η είκονα είναι πολύ καλή, έχει πρόβλημα ο ήχος. Για να ακούω πρέπει να έχω την ένταση πάρα πολύ δυνατά στις σκηνές με απλούς διαλόγους, αλλά να την μειώνω σε κανονικά επίπεδα σε σκηνές δράσης γιατί αλλιώς ακούω εγώ και... το υπόλοιπο οικοδομικό τετράγωνο :p . Καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό και αν μπορώ να το διορθώσω; ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Ποσα ηχεια εχεις και ποιον player χρησιμοποιεις? Μηπως ο ηχος ειναι πχ 5.1 και εσυ εχεις 2 ηχεια, οποτε οτι ειναι να παιξει απο τα 2 δεξια ηχεια παιζει στο 1 δικο σου, οποτε παιζει "μισο", αρα ακουγεται χαμηλοτερα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ηχεία της τηλεόρασης χρησιμοποιώ και τον BS player... Τώρα ψάχνω τον BS μήπως είναι όντως δηλωμένο κάτι άλλο..

Εμ... δ φαίνεται επιλεγμένο κάτι, αλλά ούτε με αφήνει να επιλέξω τα 2 ηχεία... Όταν το κάνω μου βγάζει σφάλμα ότι δεν μπορεί να αποθηκεύσει τις αλλαγές γιατί δεν επιτρέπεται να γράψει στον συγκεριμένο φάκελο (λαλα? )

Επεξ/σία από WaterQueen
Δημοσ.

Αν δεν ξερεις τι ηχο εχουν οι ταινιες που κατεβαζεις, κατεβασε μια που να εχει stereo ηχο και δες αν στο κανει και εκει, που ειμια σιγουρος οτι δεν θα στο κανει. Μετα, εφοσον θες να κρατησεις τις ταινιες που εχεις κατεβασει ως τωρα, βρες πως γινεται downmixing των 2+ καναλιων σε 2 στον bsplayer ή βαλε εναν player που να το κανει, πχ vlc.

Δημοσ.

Αυτο λεγεται dynamic range...

ετσι θα επρεπε να ειναι δηλαδη ο ηχος.

οταν μιλανε οι ανθρωποι θα πρεπε να ειναι χαμηλοφωνα, και οταν εχει εκρηξη, μαντεψε, θα πρεπε να ακουγεται σαν εκρηξη

αν σε ενοχλει παλι, μπορεις να το μειωσεις απο τις ρυθμισεις 

για αρχη πετα τον player Που εχεις και βαλε το mpc-hc η Mpc-be

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον ο TS μιλάει για προβολή στην τηλεόραση και όχι στο PC.

Και εγώ το παρατηρώ ότι ενώ στο pc οι διάλογοι ακούγονται πιο καλά με τον vlc κατά  την αναπαραγωγή στην τηλεόραση απευθείας από το σκληρό ή με player ο ήχος των διαλόγων μερικές φορές και όχι πάντα ακούγεται πολύ χαμηλά.

Πιθανώς γίνεται αυτό που λέει ο Ntinaras . Να θέλουν αυτή την έκρηξη ήχου ώστε μέσου αυτού να δώσουν έμφαση  στη συγκεκριμένη σκηνή.

Επεξ/σία από papoys1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...