mylo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Έληξε το συμβόλαιο με τη forthnet και παίρνουν τηλ τον πατέρα μου για προσφορά. Η προσφορά ήταν ακριβότερη από αυτό που πληρώναμε και επειδή σπάστηκε πήγε στη vodafone και έκανε σύνδεση εκεί. Μετά από καμιά εβδομάδα και ενώ η μεταφορά δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα, τον παίρνει τηλ η forthnet και κάνει αντιπροσφορά. οκ λέει προχώρα το. Για να το προχωρήσουμε στείλε μας την ταυτότητα σου. Την στέλνει. Στα καπάκια τηλ. η vodafone με ακόμα καλύτερη προσφορά και τους λέει οκ προχώρα και μη με ζαλίζεται άλλο. Η μεταφορά ολοκληρώθηκε εχθές. Σήμερα έρχεται sms από forthnet ότι εκδόθηκε ο λογαριασμός και το ποσό είναι -23 και η συνολική οφειλή 80 περίπου. οι προηγούμενοι λογαριασμοί είναι πληρωμένοι. Τι παίζει να είναι αυτό το 80αρι? πρόστιμο ? για ποιο λόγο? τα φώτα σας παρακαλώ. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από mylo
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 αν μιλησεις με τον παροχο θα σου πει τι ειναι.αν και το 80αρι μου κανει για τελος διακοπης. εκτος αν ειχε μεινει κατι απο πιο παλια.σε καθε περιπτωση απλα μιλα μαζι τους να σου πουν τι ειναι. συνηθως αν δεν μπορει να ακυρωθει η αιτηση σου σε ενημερωνουν οτι δεν μπορει να ακυρωθει στο σταδιο που βρισκεται και οτι αμα διακοψεις θα πληρωσεις τελος διακοπης. On 05/06/2018 at 19:52, mylo said: Έληξε το συμβόλαιο με τη forthnet και παίρνουν τηλ τον πατέρα μου για προσφορά. Η προσφορά ήταν ακριβότερη από αυτό που πληρώναμε και επειδή σπάστηκε πήγε στη vodafone και έκανε σύνδεση εκεί. Μετά από καμιά εβδομάδα και ενώ η μεταφορά δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα, τον παίρνει τηλ η forthnet και κάνει αντιπροσφορά. οκ λέει προχώρα το. Για να το προχωρήσουμε στείλε μας την ταυτότητα σου. Την στέλνει. Στα καπάκια τηλ. η vodafone με ακόμα καλύτερη προσφορά και τους λέει οκ προχώρα και μη με ζαλίζεται άλλο. Η μεταφορά ολοκληρώθηκε εχθές. Σήμερα έρχεται sms από forthnet ότι εκδόθηκε ο λογαριασμός και το ποσό είναι -23 και η συνολική οφειλή 80 περίπου. οι προηγούμενοι λογαριασμοί είναι πληρωμένοι. Τι παίζει να είναι αυτό το 80αρι? πρόστιμο ? για ποιο λόγο? τα φώτα σας παρακαλώ.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Αδύνατον να ξέρεις αν δεν δεις πως είναι χρεωμένο. Σε κάθε περίπτωση κάποιες εταιρίες, κυρίως voda και nova, έχουν κόστος απλής διακοπής υπηρεσίας η οποία κοστολογείται περίπου τόσο. Δηλαδή και να μην έχει δέσμευση πρέπει να πληρώσεις απλά και μόνο για την διακοπή και μεταφορά του. Είναι από αυτά τα κόστη που λέμε περί "δωρεάν" φορητότητας και τελών ενεργοποίησης. Απλά μεταφέρθηκαν αλλού.
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 19 hours ago, ikaruga24 said: Αδύνατον να ξέρεις αν δεν δεις πως είναι χρεωμένο. Σε κάθε περίπτωση κάποιες εταιρίες, κυρίως voda και nova, έχουν κόστος απλής διακοπής υπηρεσίας η οποία κοστολογείται περίπου τόσο. Δηλαδή και να μην έχει δέσμευση πρέπει να πληρώσεις απλά και μόνο για την διακοπή και μεταφορά του. Είναι από αυτά τα κόστη που λέμε περί "δωρεάν" φορητότητας και τελών ενεργοποίησης. Απλά μεταφέρθηκαν αλλού. το κοστος μεταφορας ειναι σε νεα γραμμη ειτε μετακομισι ειτε να εχει καταργηθει η γραμμη τελειως και να ζητηθει καινουρια.εδω βεβαια δεν εχει γινει αυτο.επισης ακομα και σε αυτες τις περιπτωσεις υπαρχει δεσμευση για 1 χρονο.αν ειχε καταργηθει η γραμμη τελειως περα οτι δεν θα επαιζε θα περιμενε και αρκετες ημερες για να τον ενεργοποιησουν ξανα. 11 hours ago, mylo said: εν αναμονή του λογαριασμού ... μπορεις λογικα και τηλεφωνικα να μαθεις οπως και αν εχεις nova myaccount μπορει να γραφει και εκει.
41ex Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Να ρωτήσω κάτι σχετικό: έχω 24μηνο συμβόλαιο στη HOL, 1. όταν τελειώσει αν δεν επιθυμώ να συνεχίσω (θέλω δηλαδή να καταργήσω τηλέφωνο και ιντερνετ) πρέπει να πληρώσω? 2. αν τελειώσει το 24μηνο συνεχίζω με τον μήνα ή αυτόματα ξαναμπαίνω σε κάποιο πακέτο με νέα χρονική δέσμευση? 3. τα ίδια ισχύουν και στις άλλες εταιρειές?
mylo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Στις 26/6/2018 στις 10:44 ΠΜ, 41ex είπε Να ρωτήσω κάτι σχετικό: έχω 24μηνο συμβόλαιο στη HOL, 1. όταν τελειώσει αν δεν επιθυμώ να συνεχίσω (θέλω δηλαδή να καταργήσω τηλέφωνο και ιντερνετ) πρέπει να πληρώσω? 2. αν τελειώσει το 24μηνο συνεχίζω με τον μήνα ή αυτόματα ξαναμπαίνω σε κάποιο πακέτο με νέα χρονική δέσμευση? 3. τα ίδια ισχύουν και στις άλλες εταιρειές? Για το 2, συνεχίζεις με το μήνα. Επανέρχομαι στο αρχικό μου θέμα. Λογαριασμός ακόμα δεν έχει έρθει, και πήγε ο πατέρας μου και ρώτησε στο κατάστημα και του είπαν ότι το ποσό των 82€ αφορά διακοπή. Παίρνει λοιπόν τηλ την κυρία που μας είχε πάρει να μας κάνει προσφορά και μίλησε με μια άλλη, έλειπε εκείνη, της εξήγησε το θέμα και του είπε να κάνει γραπτός - mail - fax ένα αίτημα και θα το δουν. ΣΤο αίτημα λοιπόν τι ακριβώς να γράψω; πέραν των γεγονότων, να κλαφτω και λίγο ή όχι;
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 On 26/06/2018 at 10:44, 41ex said: Να ρωτήσω κάτι σχετικό: έχω 24μηνο συμβόλαιο στη HOL, 1. όταν τελειώσει αν δεν επιθυμώ να συνεχίσω (θέλω δηλαδή να καταργήσω τηλέφωνο και ιντερνετ) πρέπει να πληρώσω? 2. αν τελειώσει το 24μηνο συνεχίζω με τον μήνα ή αυτόματα ξαναμπαίνω σε κάποιο πακέτο με νέα χρονική δέσμευση? 3. τα ίδια ισχύουν και στις άλλες εταιρειές? 1.οχι αφου ληγει το συμβολαιο σου. 2.μπορει να συνεχισεις ανα μηνα η να σου γινει προταση για πακετο για 1 χρονο κτλ. 3.ναι. On 03/07/2018 at 17:13, mylo said: Για το 2, συνεχίζεις με το μήνα. Επανέρχομαι στο αρχικό μου θέμα. Λογαριασμός ακόμα δεν έχει έρθει, και πήγε ο πατέρας μου και ρώτησε στο κατάστημα και του είπαν ότι το ποσό των 82€ αφορά διακοπή. Παίρνει λοιπόν τηλ την κυρία που μας είχε πάρει να μας κάνει προσφορά και μίλησε με μια άλλη, έλειπε εκείνη, της εξήγησε το θέμα και του είπε να κάνει γραπτός - mail - fax ένα αίτημα και θα το δουν. ΣΤο αίτημα λοιπόν τι ακριβώς να γράψω; πέραν των γεγονότων, να κλαφτω και λίγο ή όχι; τα γεγονοτα οπως εχουν.
mylo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, poulinos είπε τα γεγονοτα οπως εχουν. Αυτό έκανα. Τελικά δε θα πληρώσω τίποτα
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 19 minutes ago, mylo said: Αυτό έκανα. Τελικά δε θα πληρώσω τίποτα μια χαρα αφου βγηκε ακρη.λογικο καποιος λαθος αφου ειχες το δικαιωμα υπαναχωρησης εκτος αν ειχε περασει το χρονικο διαστημα που οπως φαινεται σε σενα μαλλον δεν ειχε περασει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα