Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

modguru
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε κονσολα που εχει φαει ban και ειναι στην 11 θελουμε να παιξουμε το Hogwarts , το οποιο ζηταει ενημερωση στο παιχνιδι ( μεγαλο patch ) .
Ο φιλος που το εχει δεν ειναι τοσο εξοικειωμένος , οποτε δε μπορει να κανει το JB καθε φορα για να παιζει.
Υπαρχει τροπος να περαστει το patch μεσω JB  και να μπορει να παιζει απο το δισκακι ;

Επεξ/σία από StamTheMan
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ειμαι ακόμη στο 5.05 με ps-Phwoar από τη στιγμή που παίζουν ολα τα παιχνίδια με τα backports.

Το μόνο παιχνίδι που δε παίζει σωστά( δε κρατάει τα save) είναι το Hogwarts legacy , το οποίο λέει θέλει μια διόρθωση μέσω Apollo, αλλά θέλει μόνο με GoldenHen το οποίο δεν εχω στην 5.05.

Δε ξέρω αν κερδίσω κάτι αν πάω στην 9.00 ή στη νεότερη 11,00

Επεξ/σία από takisdemi
  • Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 9/6/2024 στις 4:01 ΜΜ, takisdemi είπε

Δε ξέρω αν κερδίσω κάτι αν πάω στην 9.00 ή στη νεότερη 11,00

ΟΧΙ 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στις 11/6/2024 στις 7:03 ΜΜ, Sakisoriginal21 είπε

καλησπερα διαβασα οτι ειναι σε εξελιξη χακαρισμα στην εκδοση 11......μεχρι κ 11.50 .ισχυει?ευχαριστω...

Μεχρι 11 αλλα ακομα δεν αξιζει,εκτος και αν εισαι πανω απο 9.

Στις 24/6/2024 στις 1:00 ΜΜ, dreaming123 είπε

Δουλεύει και σε μικρότερες version;9.50 έχω η να το κάνω αναβάθμιση σε 11 ;

Δουλευει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα

Μπορείτε είτε να γελάσετε είτε να βοηθήσετε αν γνωρίζετε😆

Κατεβάζω το Knowledge is Power αλλά δεν μπορώ να βάλω Ελληνικά. Δεν υπάρχουν ούτε στις ρυθμίσεις, ούτε όταν μπήκα στο internet άλλαξε τίποτα. Όταν παλιά το είχα αγοράσει και δεν ήμουν σε φάση jailbreak είχα Ελληνικά αλλά δεν θυμάμαι πως...

Ευχαριστώ

Δεν έχεις ελληνικά γιατί κατέβασες λαθος region (cusaXXXXX) . Το συγκεκριμένο σε ελληνικό είναι δυσεύρετο δεν θυμάμαι που το είχα βρει νομίζω από Τουρκία μεριά:)

Αν θες θα σου πω όταν έχω την ευχέρεια πιο πρέπει να ψαξεις

10 λεπτά πριν, vamvakoulas είπε

Δεν έχεις ελληνικά γιατί κατέβασες λαθος region (cusaXXXXX) . Το συγκεκριμένο σε ελληνικό είναι δυσεύρετο δεν θυμάμαι που το είχα βρει νομίζω από Τουρκία μεριά:)

Αν θες θα σου πω όταν έχω την ευχέρεια πιο πρέπει να ψαξεις

ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις και την άμεση απάντηση φίλε μου.

αν βρεις καλοδεχούμενο, αν όχι καλά να είμαστε, δεν θα πεθάνουμε για ένα παιχνίδι.

να είσαι καλά

Στις 7/7/2024 στις 9:39 ΠΜ, kaiadas4 είπε

Κατεβάζω το Knowledge is Power αλλά δεν μπορώ να βάλω Ελληνικά.

Για να μην ταλαιπωρηθεις τσαμπα ,δοκιμασε να παιξεις λιγο εστω και στα αγγλικα.

Εαν το θες για παιδακια , καπως παλευεται ,αλλιως εγω το θεωρω ψιλοβλακεια.
Πολυ αργο,χαζες ερωτησεις και το ολο concept χειροτερο και απο τον Βασιλια του Cringe, τον Buzz,απο το ομωνυμο παιχνιδι για ps3.

Εαν δεις οτι σε κραταει καπως ,το ψαχνουμε.
Στη χειροτερη το εχω καπου , αμα βρω χρονο να ασχοληθω  θα το ριπαρω και βλεπουμε πως θα το μεταφερουμε αν ειναι μεγαλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Για να μην ταλαιπωρηθεις τσαμπα ,δοκιμασε να παιξεις λιγο εστω και στα αγγλικα.

Εαν το θες για παιδακια , καπως παλευεται ,αλλιως εγω το θεωρω ψιλοβλακεια.
Πολυ αργο,χαζες ερωτησεις και το ολο concept χειροτερο και απο τον Βασιλια του Cringe, τον Buzz,απο το ομωνυμο παιχνιδι για ps3.

Εαν δεις οτι σε κραταει καπως ,το ψαχνουμε.
Στη χειροτερη το εχω καπου , αμα βρω χρονο να ασχοληθω  θα το ριπαρω και βλεπουμε πως θα το μεταφερουμε αν ειναι μεγαλο.

Σε ευχαριστώ ρε φίλε και μόνο για το ενδιαφέρον σου.

Το έχω παίξει το παιχνίδι και συμφωνώ μαζί σου ότι  δεν είναι κάτι που αξίζει να κινήσουμε γη και ουρανό για αυτό.απλα περισσότερο η απορία μου ήταν μήπως κατεβάζω λάθος ή μου ξεφεύγει κάτι στο σετ απ.

Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση και την βοήθεια.

Επεξ/σία από kaiadas4
  • Thanks 1

Στις 7/7/2024 στις 9:39 ΠΜ, kaiadas4 είπε

Καλημέρα

Μπορείτε είτε να γελάσετε είτε να βοηθήσετε αν γνωρίζετε😆

Κατεβάζω το Knowledge is Power αλλά δεν μπορώ να βάλω Ελληνικά. Δεν υπάρχουν ούτε στις ρυθμίσεις, ούτε όταν μπήκα στο internet άλλαξε τίποτα. Όταν παλιά το είχα αγοράσει και δεν ήμουν σε φάση jailbreak είχα Ελληνικά αλλά δεν θυμάμαι πως...

Ευχαριστώ

Καλησπέρα φίλε μου ψάχνεις  το CUSA09558 κάνε μια αναζήτηση αν δεν βρεις κάτι στείλε μου να σε βοηθήσω ... 

Καλησπέρα στην ομάδα, μια ερώτηση μήπως γνωρίζεται... 

Είχα σε παλιό ps4 jailbreak 5.05 εξωτερικό δίσκο όπου αποθήκευα εκεί κάποια παιχνίδια, τώρα σε Jailbreak 11.00 δεν μου τον αναγνωρίζει το δίσκο και ούτε φαίνονται τα παιχνίδια που είχα μέσα, γνωρίζεται μήπως κάτι που μπορώ να κάνω; 

Δεν με ενδιαφέρει τόσο τα παιχνίδια που είχε όσο να μπορώ να τον κάνω πάλι εξωτερική μνήμη για το ps4 ώστε να περνάω παιχνίδια. 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Galteo67 είπε

Καλησπέρα φίλε μου ψάχνεις  το CUSA09558 κάνε μια αναζήτηση αν δεν βρεις κάτι στείλε μου να σε βοηθήσω ... 

Καλησπέρα στην ομάδα, μια ερώτηση μήπως γνωρίζεται... 

Είχα σε παλιό ps4 jailbreak 5.05 εξωτερικό δίσκο όπου αποθήκευα εκεί κάποια παιχνίδια, τώρα σε Jailbreak 11.00 δεν μου τον αναγνωρίζει το δίσκο και ούτε φαίνονται τα παιχνίδια που είχα μέσα, γνωρίζεται μήπως κάτι που μπορώ να κάνω; 

Δεν με ενδιαφέρει τόσο τα παιχνίδια που είχε όσο να μπορώ να τον κάνω πάλι εξωτερική μνήμη για το ps4 ώστε να περνάω παιχνίδια. 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας! 

Για να δουλέψει ο εξωτερικός σκληρώς σαν μονάδα στην κονσόλα κάνε τα έξεις: συνέδεσε τον σκληρό στην κονσόλα, πάνε settings, devices, usb storage devices, πατάς Χ την usb αποθηκευτική συσκευή σου,  επιλέγεις format as extended storage (αυτή η επιλογή θα διαγράψει τα πάντα στον αποθηκευτικό σου χώρο), έπειτα next, format.
Μόλις τελειώσει το format θα δεις στα settings, storage σαν extended storage τον δίσκο και θα μπορείς να τον δουλεύεις σαν μονάδα αποθήκευσης παιχνιδιων.

Επεξ/σία από mentel
  • Like 1

2 ώρες πριν, mentel είπε

Για να δουλέψει ο εξωτερικός σκληρώς σαν μονάδα στην κονσόλα κάνε τα έξεις: συνέδεσε τον σκληρό στην κονσόλα, πάνε settings, devices, usb storage devices, πατάς Χ την usb αποθηκευτική συσκευή σου,  επιλέγεις format as extended storage (αυτή η επιλογή θα διαγράψει τα πάντα στον αποθηκευτικό σου χώρο), έπειτα next, format.
Μόλις τελειώσει το format θα δεις στα settings, storage σαν extended storage τον δίσκο και θα μπορείς να τον δουλεύεις σαν μονάδα αποθήκευσης παιχνιδιων.

Ok. 

Ευχαριστώ πολύ 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

PS4 SLIM 2216A 500GB - JAILBREAK

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο έχει εργοστασιακα firmware κάτω απο 11.00

Σε κάποιο αντίστοιχο forum του reddit έλεγαν ότι στο συγκεκριμενο μοντέλο μάλλον δεν μπορεί να γίνει jailbreak.

Υπάρχει κάποιος να ξέρει 100% να έχω μια σαφή εικόνα?

• Haha 1

Στις 1/8/2024 στις 9:12 ΜΜ, blacckvodka είπε

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο έχει εργοστασιακα firmware κάτω απο 11.00

Καινουργιο θα το παρεις;

Αν ειναι κατω απο 11,γινεται σε ολα JB.
Μηπως δεν διαβασες κατι σωστα;
Επισης,εχω κονσολες slim στην 9 ( που ειναι οτι καλυτερο ) και στην 11 ( δεν ειναι για απλους χρηστες  ) ,αν σε ενδιαφερει κοιτας και τις αξιολογησεις μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...