Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, shamrock-13- είπε

Καλησπέρα! Είμαι στην έκδοση 9.00 και το έχω κάνει jailbreak με τον κλασικό τρόπο με το στικάκι και λειτουργεί κανονικά.
Για να μην κάνω συνέχεια plug/unplug το στικάκι , πήρα τις προάλλες το esp32-s2 έτσι ώστε η συγκεκριμένη λειτουργία να γίνεται αυτοματοποιημένα. Όμως, ακολουθώντας διάφορα tutorial , δεν έχω καταφέρει να το κάνω jailbreak με αυτόν τον τρόπο. Κάνω το flashing tou esp κανονικά από το pc , το συνδέω στο ps4 , συνδέομαι κανονικά με τους κωδικούς και όποτε ανοίγω τον browser , περιμένω και απλά μου λέει "kernel exploit failed"(κάτι τέτοιο τέλος πάντων, δεν θυμάμαι ακριβώς το error που πετάει). 
Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να κάνω λάθος;  Έχω επιστρέψει στον κλασικό τρόπο πάλι με το στικάκι , που δεν έχω κανένα θέμα , απλά έτσι από περιέργεια , θέλω να δω τι μπορεί να πηγαίνει στραβά με τον άλλον τρόπο! :P 
Σας ευχαριστώ.

Μάλλον Έχεις κάνει cache στον browser τον κλασικό τρόπο. Κάνε delete cookies, history, cache κτλ στον browser 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, shamrock-13- είπε

Καλησπέρα! Είμαι στην έκδοση 9.00 και το έχω κάνει jailbreak με τον κλασικό τρόπο με το στικάκι και λειτουργεί κανονικά.
Για να μην κάνω συνέχεια plug/unplug το στικάκι , πήρα τις προάλλες το esp32-s2 έτσι ώστε η συγκεκριμένη λειτουργία να γίνεται αυτοματοποιημένα. Όμως, ακολουθώντας διάφορα tutorial , δεν έχω καταφέρει να το κάνω jailbreak με αυτόν τον τρόπο. Κάνω το flashing tou esp κανονικά από το pc , το συνδέω στο ps4 , συνδέομαι κανονικά με τους κωδικούς και όποτε ανοίγω τον browser , περιμένω και απλά μου λέει "kernel exploit failed"(κάτι τέτοιο τέλος πάντων, δεν θυμάμαι ακριβώς το error που πετάει). 
Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να κάνω λάθος;  Έχω επιστρέψει στον κλασικό τρόπο πάλι με το στικάκι , που δεν έχω κανένα θέμα , απλά έτσι από περιέργεια , θέλω να δω τι μπορεί να πηγαίνει στραβά με τον άλλον τρόπο! :P 
Σας ευχαριστώ.

Μια χαρά είναι ο τρόπος να περνάς το exploit με το usb stick και πολύ εύκολος.. 1 λεπτό δουλειά είναι.. Αλλιώς βάζεις το ps4 σε rest mode αναμονή και δεν φεύγει το exploit.. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά πάνω από 10 μήνες είναι που δεν βγαίνει αναβάθμιση στο jailbreak για 9.03 από 9.00 όπου είναι τώρα ? Ήταν ποτέ χρονικά τόσο πολύ ? Μπορεί να μην βγάλουν ποτέ για 9.03 ?

Δημοσ.

Μπορεί να μην βγει ποτέ ξανά γενικά. Δεν είναι κάτι δεδομένο.

Από την 5.05 στην 6. κατι είχε κάνει πολλά χρόνια..

Όποιος επιθυμεί jailbreak πρέπει να είναι υπομονετικός ή να έχει και 2 κονσόλα για online. Που είναι και η καλύτερη λύση.

Δημοσ.

Κάθε φορά που ανοίγω το PS4 μου λέει για ενημέρωση τώρα ή αργότερα. Πώς γίνεται να του πω να αγνοεί τις ενημερώσεις ? Διότι κάποια στιγμή θα πατηθεί καταλάθος το ενημέρωση τώρα και εκεί είναι που θα περιμένουμε χρόνια για το jailbreak στην τωρινή τελευταία έκδοση (10.01 εάν δεν κάνω λάθος).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, John-n78 είπε

Κάθε φορά που ανοίγω το PS4 μου λέει για ενημέρωση τώρα ή αργότερα. Πώς γίνεται να του πω να αγνοεί τις ενημερώσεις ? Διότι κάποια στιγμή θα πατηθεί καταλάθος το ενημέρωση τώρα και εκεί είναι που θα περιμένουμε χρόνια για το jailbreak στην τωρινή τελευταία έκδοση (10.01 εάν δεν κάνω λάθος).

Θα το αποσυνδέσεις απο το ίντερνετ και θα κοιτάξεις στις λήψεις μήπως στην κατέβασε την ενημέρωση και από εκεί θα την διαγράψεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους .

Είμαι σε  jailbreak 9.00 από 18 Δεκεμβρίου 2021 και όλα είναι  καλά  .

Αξίζει η μετάβαση  από  GoldHEN2.0b που είμαι τώρα  σε  GoldHEN v2.2.4 .

Έχω να κερδίσω η να χάσω κάτι .

Ευχαριστώ . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, xelonas είπε

Γιατί σου φαίνεται κάτι δύσκολο να το δοκιμάσεις???

Βέβαια είναι καλύτερη η πιο καινούργια έκδοση.

Όχι δεν  είναι κάτι δύσκολο να το δοκιμάσω !

Αλλά βλέπω σε ξένα  forum να γράφουν για αρκετά προβλήματα  και ασυμβατότητες με παιχνίδια  που δεν παίζουν .

Αν συμβαίνει αυτό δεν ξέρω αν μπορώ να γυρίσω πίσω στην GoldHEN2.0b γι αυτό και ρωτάω .

Στην  GoldHEN2.0b που είμαι δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα ! ! !  

Εσύ την έχεις περάσει για να μου πεις εντυπώσεις ?  

Και γενικά όποιος  την έχεις περάσει να μας πει εντυπώσεις ?

Ευχαριστώ πολύ .             

Επεξ/σία από stavaister
Δημοσ.

Να υποθέσω ότι για να χρησιμοποιήσουμε Playstation Store, plus κλπ... θέλει οπωσδήποτε το PS4 να έχει την τελευταία έκδοση στο λογισμικό ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok. Διότι έχω 9.03 στο PS4 περιμένοντας την πολυπόθητη αναβάθμιση του jailbreaking εάν βγει ποτέ, που είναι αυτή την στιγμή στο 9.00 και έχω βρει ένα παιχνίδι να αγοράσω αλλά το βρίσκω και στην μισή τιμή αλλά να μου σταλεί μόνο ο κωδικός ο οποίος απ' ότι έχω καταλάβει δεν μπαίνει μέσα από το παιχνίδι, δηλαδή να ενεργοποιήσω για λίγο το internet να μπω μέσα στο παιχνίδι και να κάνω κάπου registration με τον κωδικό που θα αγοράσω ώστε να το έχω full διότι τώρα το έχω ως trial αλλά εάν έχω καταλάβει σωστά θα πρέπει να μπω στο PlayStation Store (στο οποίο όπως είπαμε δεν μπορώ να μπω με κάποιον τρόπο επειδή είμαι στην 9.03) να κάνω redeem code και να κατεβάσω το παιχνίδι ως full. Σωστά έχω καταλάβει ? Δηλαδή να αγοράσω το παιχνίδι σε φυσική μορφή ως δίσκο όπου έχει την διπλάσια τιμή από τον σκέτο κωδικό ?

Επεξ/σία από John-n78
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, John-n78 είπε

Ok. Διότι έχω 9.03 στο PS4 περιμένοντας την πολυπόθητη αναβάθμιση του jailbreaking εάν βγει ποτέ, που είναι αυτή την στιγμή στο 9.00 και έχω βρει ένα παιχνίδι να αγοράσω αλλά το βρίσκω και στην μισή τιμή αλλά να μου σταλεί μόνο ο κωδικός ο οποίος απ' ότι έχω καταλάβει δεν μπαίνει μέσα από το παιχνίδι, δηλαδή να ενεργοποιήσω για λίγο το internet να μπω μέσα στο παιχνίδι και να κάνω κάπου registration με τον κωδικό που θα αγοράσω ώστε να το έχω full διότι τώρα το έχω ως trial αλλά εάν έχω καταλάβει σωστά θα πρέπει να μπω στο PlayStation Store (στο οποίο όπως είπαμε δεν μπορώ να μπω με κάποιον τρόπο επειδή είμαι στην 9.03) να κάνω redeem code και να κατεβάσω το παιχνίδι ως full. Σωστά έχω καταλάβει ? Δηλαδή να αγοράσω το παιχνίδι σε φυσική μορφή ως δίσκο όπου έχει την διπλάσια τιμή από τον σκέτο κωδικό ?

Γιατί δεν μπαίνεις από το PC; Μπορείς να το βάλεις στο library τουλάχιστον αν το βρήκες σε καλή τιμή. Νομιζω όμως δεν μπορείς το το καταβάσεις και να το παίξεις...

Επεξ/σία από gdal73
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gdal73 είπε

Γιατί δεν μπαίνεις από το PC;

Δηλαδή μπορώ να το αγοράσω στην μισή τιμή με κωδικό, να μπω από pc για redeem code και μετά να μου το κατεβάσει αυτόματα στην κονσόλα ή μπορεί να μην το κατεβάσει επειδή δεν έχω πρόσβαση στο Ps plus λόγω του 9.03 ?

Δημοσ.

Νομίζω δεν μπορείς να το κατεβάσεις στην κονσόλα. Γιατί δεν δοκιμάζεις με κάποιο άλλο παιχνίδι που έχεις στο library του ps4 αν γίνεται να το κατεβάσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...