Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

modguru
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

image.jpeg.3660a785008b7a34acdbeb1e2aba2a4e.jpeg

Παιδιά καλησπέρα.

Ξαφνικά μου έβγαλε αυτό το μήνυμα και δεν ανταποκρίνεται το ps4 καθόλου.δεν μπορώ καν να μπω στην αρχική.Μόνο αυτό μου βγάζει.

Κατέβασα την ενημέρωση που λέει,σε στικάκι κτλ,το έβαλα,δεν το βρίσκει με τίποτα.

Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είμαι εντελώς άσχετος σε τεχνικά θέματα.

Το θέμα είναι ότι το πρωί το χρησιμοποιούσε ο μικρός κανονικά ,το έκλεισε,και πριν λίγο που το ξανά άνοιξε έβγαζε μόνο αυτήν την εικόνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Mitsos.t είπε

Παιδιά καλησπέρα.

Ξαφνικά μου έβγαλε αυτό το μήνυμα και δεν ανταποκρίνεται το ps4 καθόλου.δεν μπορώ καν να μπω στην αρχική.Μόνο αυτό μου βγάζει.

Κατέβασα την ενημέρωση που λέει,σε στικάκι κτλ,το έβαλα,δεν το βρίσκει με τίποτα.

Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Το έβαλες χύμα μεσα στο στικάκι? Γιατι πρεπει να ειναι στο φάκελο PS4 και μετα στον φάκελο update

Επεξ/σία από vorlon68

4 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Το έβαλες χύμα μεσα στο στικάκι? Γιατι πρεπει να ειναι στο φάκελο PS4 και μετα στον φάκελο update

Κατέβασα την ενημέρωση στον υπολογιστή και το έβαλα σε ένα στικάκι και ακολούθησα τις οδηγίες από το site του playstation.

Με προβληματίζει που δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως και μου βγάζει μόνο αυτήν την ενημέρωση.

Δηλαδη ειναι σαν να μην δουλευει το κοντρολ για να πατησεις ακυρο η οκ?

Βαλε το καλωδιο στο dual shock (αυτο που το φορτιζεις οταν τελειωνει η μπαταρια,) πανω στο ps4 και δες αν μπορεις να πατησεις ακυρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Mitsos.t είπε

Παιδιά καλησπέρα.

Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Επειδή την πατάνε οι περισσότεροι κατεβάζεις το αρχείο "επανεγκαταστασης" και όχι το απλό update το απλό είναι περίπου 480mb και το αρχικό τα διπλά mb.

https://www.playstation.com/el-gr/support/hardware/ps4/system-software/

Αρχείο επανεγκαταστασης οδηγίες κοιτάς 

Υπόψιν θα σβηστούν όλα.

Καλό θα είναι να τσεκαριστει η υγεία του σκληρού δίσκου σε έναν υπολογιστή 

Επεξ/σία από mikele13-
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/8/2022 στις 7:36 ΜΜ, bedazzled είπε

Το jailbreak είναι αυστηρά και μόνο για όσους έχουν μείνει σε εποχές PS1/2 (only SP, no online MP, no subscriptions, no updates, no trophies).

Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση το παραπάνω, τα updates και τα dlc υπάρχουν σχεδόν όλα και εγκαθιστούνται όπως και τα fpkg.

Επιπλέον όσον αφορα το online και τα trophies είναι κάτι που πολλούς δεν τους ενδιαφέρει και σίγουρα δεν ανήκουν εποχές PS1-PS2, που παρεμπιπτόντως, για όσους είναι παλιοί ήταν πολύ καλύτερες όσον αφορά το gaming.

Επίσης όπως είπε κι ο mikele για το φίλο που ζητάει επανεγκατασταση, πρέπει να κατεβάσει το retail αρχείο κι όχι το update. Ο δίσκος για ελεγχθεί πρέπει να βγει από το μηχάνημα αλλά πριν μπει σε αυτή τη διαδικασία ας κατεβάσει το σωστό αρχείο να δοκιμάσει.

Επεξ/σία από vamvakoulas
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ κι εγώ ότι παλιότερα ήταν καλύτερα.

Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η πλειοψηφία επιζητεί την ευκολία και ειδικά στην σημερινή εποχή που βγαίνουν 500 patches μέχρι να στρώσει ένα παιχνίδι... όχι να κάνει την κονσόλα ftp server. Για πειραματισμούς υπάρχουν τα PC, το Linux κλπ.

Τα trophies ενδιαφέρουν κάποιους, ειδικά τώρα που δένουν με reward/loyalty schemes. Σίγουρα όχι εμένα, γιατί τα θεωρώ engagement της πλάκας: εννοώ φάση τύπου «παίξε 1000 ώρες για να πάρεις €1 πίσω» (την δικιά μου εργατοώρα την τιμολογώ αρκετά παραπάνω, οπότε απλά προσπερνάω). Το online ενδιαφέρει όσους τους ψήνει το MP, μιας και το local είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Και μην ανησυχείς, έχω προλάβει εποχές Atari σε ξύλινη Telefunken με RF cable και χειροκίνητο συντονισμό σε συγκεκριμένο κανάλι. Βάζεις κασετάκι και παίζεις. Υπάρχει κάτι πιο εύκολο; Ούτε patches, ούτε DLC.

Για την συνδρομή τι έχεις να προτείνεις; Να την βάλει τελικά; Μαζί με jailbreak;

Επεξ/σία από bedazzled

Συγνώμη αλλα αμα έχει κάνει jailbreak το PS4 και του βγάζει αυτό το μηνυμα, τοτε μπορει να βάλει μόνο την 9.60 και δεν θα έχει jailbreak. Μήπως το αρχικό μηνυμα το έβαλε σε λάθος θέμα?

Προφανώς δεν θα ήξερε ο φίλος που ρώτησε, ή δεν θα διάβασε καθόλου το topic. Συνδρομές, online κλπ με jaibreak δεν πάνε μαζί. Αν κάποιος το θέλει αυτό, η πιο απλή λύση είναι να έχει 2 κονσόλες.

Στις 11/8/2022 στις 10:13 ΠΜ, DimosMcLaren είπε

Πες ότι ξεχνάμε το instant console ban σε περίπτωση που συνδεθεί PS4 jailbreak στο psn. 

Πώς γίνεται ρε παιδιά και jailbreak και online ; 

Αφού jailbreak μπαίνει έως 9.03 και για να παίξεις online χρειάζεται 9.60 αυτή τη στιγμή.

Πώς μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα δύο ;

Αν και γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει πλέον το jailbreak. Κάνεις μια νέα συνδρομή psn plus deluxe σε άλλη χώρα (π.χ. Τουρκίας 460 try = 25€) και ησυχάζεις. Νόμιμα και σε τιμές που μπορεί να αντέξει η τσέπη μας. 

Κάτοχος PS4 pro jailbreak και PS5. Το PS4 έχει να λειτουργήσει πάνω από 6μηνο. 

Έχουμε Λινκ για το Τουρκία πώς γίνεται;

Στις 14/8/2022 στις 10:13 ΜΜ, bitersweet είπε

Έχουμε Λινκ για το Τουρκία πώς γίνεται;

0. Οι πληρωμές πρέπει να γίνονται με cryptopay card. Κάποια άλλη κάρτα πχ revolut ή άλλη ελληνική δεν γίνεται δεκτή (τουλάχιστον σε εμένα δεν δούλεψε κάτι μόνο η cryptopay)

1. Δημιουργία εικονικής κάρτας cryptopay (με τα πραγματικά στοιχεία και διεύθυνση).

2. Βάλε μια εφαρμογή vpn (εγώ χρησιμοποίησα τη vpn lat unlimited για android)

3. Συνδέσουν σε Τούρκικο server.

4. Κάνε μια νέα εγγραφή στο psn ώστε να δημιουργήσεις έναν νέο τούρκικο λογαριασμό ( θα χρειαστεί να έχεις εύκαιρη μια τουρκική Διεύθυνση)

5. Συνέδεσε την cryptopay κάρτα στο λογαριασμό για αγορές.

Έτοιμος για αγορές ! 

• Thanks 2

2 ώρες πριν, DimosMcLaren είπε

2. Βάλε μια εφαρμογή vpn (εγώ χρησιμοποίησα τη vpn lat unlimited για android)

3. Συνδέσουν σε Τούρκικο server.

4. Κάνε μια νέα εγγραφή στο psn ώστε να δημιουργήσεις έναν νέο τούρκικο λογαριασμό ( θα χρειαστεί να έχεις εύκαιρη μια τουρκική Διεύθυνση)

Δεν χρειάζετε vpn για να κάνεις λογαριασμό άλλης χώρας.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγώ από PS2 πήγα σε PS4 και το έχω παίξει ελάχιστα. Με το που το πήρα έκανα update αφού με ρώτησε (που να ξερά) και πήγα σε 9.03 από 9.00 όπου ήμουν. Μετά ψάχτηκα για jailbreak αλλά διαπίστωσα ότι είναι για μέχρι 9.00 ενώ downgrading είναι πολύ ρίσκο αφού θέλει και μετατροπή στην ίδια την μητρική του PS4. Έκανα συνδρομή για 1 χρόνο στα 30€ (ήταν σε προσφορά) αλλά δεν ξανά έκανα update περιμένοντας το περιβόητο jailbreak να γίνει διαθέσιμο για 9.03. Το θέμα είναι ότι στην συνδρομή δεν μπορώ να μπω λόγω ότι (επίτηδες) δεν έχω πάει στην τελευταία αναβάθμιση (ούτε ξέρω πια είναι... κάτι σαν τις δόσεις του εμβολίου 😁). Αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι στο PS2 δεν είχα πρόβλημα χώρου. Αντέγραφα τα παιχνίδια στο 📀 και τα έπαιζα από εκεί. Τώρα απ' ότι έχω καταλάβει αυτό είναι αναπόφευκτο, όπου ακόμη και το 📀 να έχεις, πρέπει αναγκαστικά να το αντιγράψει στον σκληρό δίσκο κάτι που γεμίζει κατευθείαν. Γίνεται να αποτρέψουμε την αντιγραφή και να τα φορτώνει άμεσα από το 📀 ή θέλοντας και μη, πάμε σε αναβάθμιση σκληρού δίσκου με 4 Tb το λιγότερο ? (ούτε στο PC δεν έχω τόσο μεγάλο δίσκο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...