Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

modguru
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το usb που απαιτείται για jailbreak, είτε όταν κλείσει η κονσόλα όπου "χάνεται" το jailbreak και απαιτείται μία mini διαδικασία για την επαναφορά του jailbreak είτε για απλή σύνδεση του usb για μεταφορά και εγκατάσταση pkg αρχείων, πρέπει υποχρεωτικά να είναι fat32 ή αναγνωρίζει και σύστημα διαμόρφωσης exfat ? Διότι έχω ένα usb 256 Gb και λόγω Ventoy όπου του έχω περάσει μέσα για multiboot, διαμορφώνει αυτόματα το usb σε exfat. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, John-n78 είπε

Το usb που απαιτείται για jailbreak, είτε όταν κλείσει η κονσόλα όπου "χάνεται" το jailbreak και απαιτείται μία mini διαδικασία για την επαναφορά του jailbreak είτε για απλή σύνδεση του usb για μεταφορά και εγκατάσταση pkg αρχείων, πρέπει υποχρεωτικά να είναι fat32 ή αναγνωρίζει και σύστημα διαμόρφωσης exfat ? Διότι έχω ένα usb 256 Gb και λόγω Ventoy όπου του έχω περάσει μέσα για multiboot, διαμορφώνει αυτόματα το usb σε exfat. 

Εγώ με δίσκο εξωτερικό ntfs περνάω τα pkg αρχεία στο ps4 σε εξωτερικό δίσκο που έχει διαφοροποίηση το ps4 σε exfat(εκεί γίνονται εγκατάσταση) ..Λογικά θα διαβάζει και exfat δίσκους το ps4 για να περνάς αρχεία, αν και δεν το έχω δοκιμάσει..

• 1 μήνα μετά...

Αυτό με το 9.03 γιατί το καθυστερούν τόσο πολύ ? Εδώ και καιρό ακούγεται ότι σε μία δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμο αλλά τίποτα. Εκτός αυτού έχω κρατήσει το update απενεργοποιημένο διότι περιμένω πότε θα βγάλουν επιτέλους το hacking για 9.03 ενώ τώρα έχουν βγάλει έκδοση μέχρι 9.51 την οποία δεν έχω κάνει και για το λόγο αυτό δεν μπορώ να μπω ούτε στο ps plus όπου έχω ενεργή συνδρομή. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να έχω πρόσβαση στο ps plus αν και με παλιά έκδοση λογισμικού ώστε να μπορώ να παίξω τα παιχνίδια όπου εδώ ήδη στο ps plus ?

15 hours ago, John-n78 said:

Αυτό με το 9.03 γιατί το καθυστερούν τόσο πολύ ? Εδώ και καιρό ακούγεται ότι σε μία δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμο αλλά τίποτα. Εκτός αυτού έχω κρατήσει το update απενεργοποιημένο διότι περιμένω πότε θα βγάλουν επιτέλους το hacking για 9.03 ενώ τώρα έχουν βγάλει έκδοση μέχρι 9.51 την οποία δεν έχω κάνει και για το λόγο αυτό δεν μπορώ να μπω ούτε στο ps plus όπου έχω ενεργή συνδρομή. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να έχω πρόσβαση στο ps plus αν και με παλιά έκδοση λογισμικού ώστε να μπορώ να παίξω τα παιχνίδια όπου εδώ ήδη στο ps plus ?

Μόλις τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησαν ταπεινά συγγνώμη αλλά λόγω πρωτομαγιας απεργουν και αυτοί. Δεν υπάρχει τρόπος άλλος παρά μόνο να παίζεις οτι έχεις σε δισκο....

5 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Μόλις τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησαν ταπεινά συγγνώμη αλλά λόγω πρωτομαγιας απεργουν και αυτοί. Δεν υπάρχει τρόπος άλλος παρά μόνο να παίζεις οτι έχεις σε δισκο....

Σε μένα το σήκωσε ένας απεργοσπάστης, ζήτησε συγγνώμη που δεν απεργεί και μου το έκλεισε. Ξαναπήρα και δεσμεύτηκε ότι τι επόμενες ημέρες θα διαθέσει τον πηγαίο κώδικα για να βοηθήσει λίγο την κατάσταση. Λίγο αναμονή θέλει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης

Έχω 9.51 , γίνεται να γίνει jailbreak? 
Με ενδιαφέρει για ένα παιχνίδι (Diablo 3 / Seasonal save modding ) να κάνω decrypt το save και έπειτα να το φτιάξω όπως θέλω.  
Έχω βρει και ένα σχετικό οδηγό για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

https://www.psxhax.com/threads/diablo-iii-reaper-of-souls-ros-seasonal-ps4-modding-guide-tools.12774/

https://github.com/god-jester/D3ROS-Modding-Seasons

Αυτή την στιγμή το έχω Offline και με DNS servers , δεν με ενδιαφέρει η κονσόλα αυτή πλέον έχω PS5.

165.227.83.145 και 192.241.221.79

Επισκέπτης
Μόλις τώρα, JohnJohn3484 είπε

Μόνο μέχρι 9.00. Άμα θες jailbreak μείνε εκεί και μην κάνεις update, αλλά να ξέρεις μπορεί ν αργήσει πάρα πολύ.

Ευχαριστώ για την συμβουλή. 
Να υποθέσω, αν βάλω καινούργιο δίσκο γίνεται να βάλω άλλο firmware ή όχι ; 

Επισκέπτης
Μόλις τώρα, JohnJohn3484 είπε

Ότι είχε ήδη το ps4 ή και μεγαλύτερο, ποτέ μικρότερο.

Όποτε όταν και αν βγει GoldHen για 9.51 

2 ώρες πριν, PeggyV είπε

Ευχαριστώ για την συμβουλή. 
Να υποθέσω, αν βάλω καινούργιο δίσκο γίνεται να βάλω άλλο firmware ή όχι ; 

το 90% του firmware περνιέται στην μητρική και τα απαιτούμενα components (cpu, Blu-ray κλπ) και το 10% στον σκληρό δίσκο.

Αυτό για να το γνωρίζεις.

1 ώρα πριν, mikele13- είπε

το 90% του firmware περνιέται στην μητρική και τα απαιτούμενα components (cpu, Blu-ray κλπ) και το 10% στον σκληρό δίσκο.

Αυτό για να το γνωρίζεις.

Απλά για εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον.

Κάπου στα βίντεο του modded warfare κάνει αναφορά για downgrade firmware αλλά η διαδικασία είναι τόσο δύσκολη που δεν την προτείνει και με μεγάλο ρίσκο να χαλάσεις το ps4. 

Και τα τελευταία νέα για νέο disclosure στο hackerone για το ps5

Επισκέπτης

αταλαβα ειναι σαν να περνας BIOS στην μητρικη στα PC αλλα με κλειδωμενο revert.

Eρωτηση :

Υπαρχει περιπτωση ετσι οπως ειναι στο 9.51 να παει στο 9 ή και μικροτερο firmware σε καποια επεμβαση στην μητρικη ?

απο θεμα ηλεκτρονικα-εξοπλισμο-γνωσεις ειμαι ΟΚ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, PeggyV είπε

αταλαβα ειναι σαν να περνας BIOS στην μητρικη στα PC αλλα με κλειδωμενο revert.

Eρωτηση :

Υπαρχει περιπτωση ετσι οπως ειναι στο 9.51 να παει στο 9 ή και μικροτερο firmware σε καποια επεμβαση στην μητρικη ?

απο θεμα ηλεκτρονικα-εξοπλισμο-γνωσεις ειμαι ΟΚ.

Όπως ανέφερα παραπάνω, υπάρχει τρόπος αλλά με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και μη εγγυημένα αποτελέσματα. Ψάξε στο ίντερνετ αλλά μόνο από αξιόπιστες πηγές όπως πχ ο modded warfare που και αυτός από αλλού είδε το guide. 

Αν βρεις το βίντεο που αναφέρεται σε αυτό που θέλεις, ίσως να έχει λινκ στην περιγραφή τον οδηγό. 

Αν δεν θέλεις να μπλέξεις και να χάσεις χρόνο σε ψάξιμο και οδηγούς με αμφιλεγόμενο αποτέλεσματα, προτιμότερο και πιο εύκολο, να πάρεις ένα έτοιμο ή ξεχασμένο με παλιότερο firmware, από αγγελία.

Επεξ/σία από prefuse

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...