Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 19/3/2022 στις 11:36 ΠΜ, John-n78 είπε

Τώρα που λένε ότι θα βγάλουν για 9.03/9.04/9.50 θα τα βγάλουν για όλα μαζί ? Διότι είμαι στην 9.03, έχω κατεβάσει κάποιο παιχνίδι το οποίο απαιτεί 9.04 και δεν το αναβαθμίζω επίτηδες, διότι περιμένω ένα τρίμηνο να βγάλουν για 9.03 και φοβάμαι ότι εάν πάω σε 9.04 μετά θα χρειάζεται να περιμένω ακόμη περισσότερο εκτός και εάν το βγάλουν όλα μαζί. Τέλος η 9.50 είναι διαθέσιμη διότι την 9.04 μου δείχνει για αναβαθμίσω εκτός και εάν την 9.50 δεν την έχουν βγάλει ακόμη για Ευρώπη.

Περίμενε λίγο ακόμη. Σύντομα θα βγει  το επόμενο cfw.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να σας ρωτήσω κάτι ξέρετε πως να κάνετε το ps4 jailbreak μόνο αυτή που ξέρουν να μιλήσουν γιατί έχω ανεβάσει πολλά post και λέει ο καθένας ότι νανε που είναι λάθος αυτά που λένε 

Δημοσ.
  Στις 24/3/2022 στις 4:31 ΜΜ, Aristintis είπε

Να σας ρωτήσω κάτι ξέρετε πως να κάνετε το ps4 jailbreak μόνο αυτή που ξέρουν να μιλήσουν γιατί έχω ανεβάσει πολλά post και λέει ο καθένας ότι νανε που είναι λάθος αυτά που λένε 

αναλογα το firmware που εχεις...σε ποιο εισαι?

• Like 1
Δημοσ.

Το usb που απαιτείται για jailbreak, είτε όταν κλείσει η κονσόλα όπου "χάνεται" το jailbreak και απαιτείται μία mini διαδικασία για την επαναφορά του jailbreak είτε για απλή σύνδεση του usb για μεταφορά και εγκατάσταση pkg αρχείων, πρέπει υποχρεωτικά να είναι fat32 ή αναγνωρίζει και σύστημα διαμόρφωσης exfat ? Διότι έχω ένα usb 256 Gb και λόγω Ventoy όπου του έχω περάσει μέσα για multiboot, διαμορφώνει αυτόματα το usb σε exfat. 

Δημοσ.
  Στις 26/3/2022 στις 11:02 ΠΜ, John-n78 είπε

Το usb που απαιτείται για jailbreak, είτε όταν κλείσει η κονσόλα όπου "χάνεται" το jailbreak και απαιτείται μία mini διαδικασία για την επαναφορά του jailbreak είτε για απλή σύνδεση του usb για μεταφορά και εγκατάσταση pkg αρχείων, πρέπει υποχρεωτικά να είναι fat32 ή αναγνωρίζει και σύστημα διαμόρφωσης exfat ? Διότι έχω ένα usb 256 Gb και λόγω Ventoy όπου του έχω περάσει μέσα για multiboot, διαμορφώνει αυτόματα το usb σε exfat. 

Εγώ με δίσκο εξωτερικό ntfs περνάω τα pkg αρχεία στο ps4 σε εξωτερικό δίσκο που έχει διαφοροποίηση το ps4 σε exfat(εκεί γίνονται εγκατάσταση) ..Λογικά θα διαβάζει και exfat δίσκους το ps4 για να περνάς αρχεία, αν και δεν το έχω δοκιμάσει..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αυτό με το 9.03 γιατί το καθυστερούν τόσο πολύ ? Εδώ και καιρό ακούγεται ότι σε μία δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμο αλλά τίποτα. Εκτός αυτού έχω κρατήσει το update απενεργοποιημένο διότι περιμένω πότε θα βγάλουν επιτέλους το hacking για 9.03 ενώ τώρα έχουν βγάλει έκδοση μέχρι 9.51 την οποία δεν έχω κάνει και για το λόγο αυτό δεν μπορώ να μπω ούτε στο ps plus όπου έχω ενεργή συνδρομή. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να έχω πρόσβαση στο ps plus αν και με παλιά έκδοση λογισμικού ώστε να μπορώ να παίξω τα παιχνίδια όπου εδώ ήδη στο ps plus ?

Δημοσ.
  Στις 30/4/2022 στις 6:29 ΜΜ, John-n78 είπε

Αυτό με το 9.03 γιατί το καθυστερούν τόσο πολύ ? Εδώ και καιρό ακούγεται ότι σε μία δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμο αλλά τίποτα. Εκτός αυτού έχω κρατήσει το update απενεργοποιημένο διότι περιμένω πότε θα βγάλουν επιτέλους το hacking για 9.03 ενώ τώρα έχουν βγάλει έκδοση μέχρι 9.51 την οποία δεν έχω κάνει και για το λόγο αυτό δεν μπορώ να μπω ούτε στο ps plus όπου έχω ενεργή συνδρομή. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να έχω πρόσβαση στο ps plus αν και με παλιά έκδοση λογισμικού ώστε να μπορώ να παίξω τα παιχνίδια όπου εδώ ήδη στο ps plus ?

Μόλις τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησαν ταπεινά συγγνώμη αλλά λόγω πρωτομαγιας απεργουν και αυτοί. Δεν υπάρχει τρόπος άλλος παρά μόνο να παίζεις οτι έχεις σε δισκο....

Δημοσ.
  Στις 1/5/2022 στις 10:18 ΠΜ, VonLoutsos είπε

Μόλις τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησαν ταπεινά συγγνώμη αλλά λόγω πρωτομαγιας απεργουν και αυτοί. Δεν υπάρχει τρόπος άλλος παρά μόνο να παίζεις οτι έχεις σε δισκο....

Σε μένα το σήκωσε ένας απεργοσπάστης, ζήτησε συγγνώμη που δεν απεργεί και μου το έκλεισε. Ξαναπήρα και δεσμεύτηκε ότι τι επόμενες ημέρες θα διαθέσει τον πηγαίο κώδικα για να βοηθήσει λίγο την κατάσταση. Λίγο αναμονή θέλει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω 9.51 , γίνεται να γίνει jailbreak? 
Με ενδιαφέρει για ένα παιχνίδι (Diablo 3 / Seasonal save modding ) να κάνω decrypt το save και έπειτα να το φτιάξω όπως θέλω.  
Έχω βρει και ένα σχετικό οδηγό για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

https://www.psxhax.com/threads/diablo-iii-reaper-of-souls-ros-seasonal-ps4-modding-guide-tools.12774/

https://github.com/god-jester/D3ROS-Modding-Seasons

Αυτή την στιγμή το έχω Offline και με DNS servers , δεν με ενδιαφέρει η κονσόλα αυτή πλέον έχω PS5.

165.227.83.145 και 192.241.221.79

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...