Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

modguru
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, tsakonass είπε

Αν θες να μπεις τόσο βαθιά, σε κατευθύνω στο discord. Εκεί γίνεται το πάρτι. Καλά κάνεις και δεν φεύγεις από 505, ο,τι έγραψες ισχύει.

Ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορία, θα το προσπαθήσω αρκεί βέβαια να υπάρχουν και άτομα τα οποία θα είναι διατεθημενα να μοιραστουνε τη γνώση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μέχρι και την 7.55 τα backport patches γίνονται σχετικά εύκολα με κάποια εργαλεία, στην 9.00 δεν υπάρχει κάποιο εργαλείο ακόμα και υπάρχουν 2-3 άτομα που τα κάνουν χειροκίνητα. Παρολ'αυτα αν ψάξεις καλά, θα δεις ότι υπαρχουν backports για τους περισσότερους τίτλους, και δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να μπεις στην διαδικασία να το κάνεις μόνος σου.

6 ώρες πριν, vamvakoulas είπε

Μέχρι και την 7.55 τα backport patches γίνονται σχετικά εύκολα με κάποια εργαλεία, στην 9.00 δεν υπάρχει κάποιο εργαλείο ακόμα και υπάρχουν 2-3 άτομα που τα κάνουν χειροκίνητα. Παρολ'αυτα αν ψάξεις καλά, θα δεις ότι υπαρχουν backports για τους περισσότερους τίτλους, και δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να μπεις στην διαδικασία να το κάνεις μόνος σου.

Τελικα μετα απο αρκετες συζητησεις με ατομα σε ξενα forum διαπιστωσα οτι η διαδικασια backporting ειναι αρκετα πολυπλοκη για εμενα τουλαχιστον οποτε δυστυχως δεν μπορω να ασχοληθω.Υπομονη λοιπον για εμας που ειμαστε στην 5.05,η σκηνη backporting κινειται πλεον με αργους ρυθμους λογω της πολυπλοκοτητας της διαδικασιας κυριως για τα σχετικα καινουργια games και απο τη στιγμη που ασχολουνται 1-2 ατομα με το θεμα δεν μπορει να γινει διαφορετικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει λόγος να είσαι στο firmware 5.05..Στο firmware 9.00 το hack είναι stable και είναι εύκολη η διαδικασία..Emulators τρέχω χωρίς προβλήματα (RetroArch, pfba, pnes, psnes).. Εφαρμογές homebrew τρέχουν μια χαρά στην 9.00 και με το Goldhen v2.2 τρέχεις cheat χωρίς να μπαίνεις ps4 trainer και να τρέχεις payload.. Τα παιχνίδια δεν χρειάζονται backport κτλ(αυτά που είναι συμβατά μέχρι το firmware 9.00 ,γιατί τα καινούργια που βγαίνουν και χρειάζονται firmware 9.03 δεν γίνεται κάτι μέχρι να βγει καινούργιο jailbreak) τρέχουν χωρίς προβλήματα από εσωτερικό και εξωτερικό δίσκο.. 

Οδηγός για cheat σε GoldHen v2.2 από Goldhen menu

Επεξ/σία από vagosvts7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παλι διαφωνω καθέτως. Αν εισαι στην 5.05 -το οποίο δεν ονομαστηκε τυχαια golden firmware- δεν αναβαθμίζεις. Σε οποιοδηποτε αλλο προσωπικα θα αναβάθμιζα, μιας και το εχω δουλεψει το 9.00 και ειναι αρκετα stable. Το 5.05 δεν ειναι ομως μονο το πιο stable και ευκολο-ταχυτερο σε χρήση, αλλα ειναι και το χαμηλότερο ofw που υποστηριζει hen και αφηνει (εστω και θεωρητικα) μια μικρη ελπιδα για μελλοντικο cfw.

ΥΓ. Οσον αφορα το backporting, δεν εχω αντιμετωπισει ποτε καποιο προβλημα σε τεραστια συλλογη εκατονταδων τιτλων, συν τοις αλλοις και την 9.00 να εχει καποιος παλι καποια στιγμη στο μελλον πολυ πιθανο ειναι να χρειαστει backporting στα νεα games -αν κι εφοσον μπορουν να γινουν dump ή σπασει σε επομενο ofw και δεν ειναι ιδιαιτερα σταθερο βλ. 7.55. 

Επεξ/σία από vamvakoulas

Τώρα που λένε ότι θα βγάλουν για 9.03/9.04/9.50 θα τα βγάλουν για όλα μαζί ? Διότι είμαι στην 9.03, έχω κατεβάσει κάποιο παιχνίδι το οποίο απαιτεί 9.04 και δεν το αναβαθμίζω επίτηδες, διότι περιμένω ένα τρίμηνο να βγάλουν για 9.03 και φοβάμαι ότι εάν πάω σε 9.04 μετά θα χρειάζεται να περιμένω ακόμη περισσότερο εκτός και εάν το βγάλουν όλα μαζί. Τέλος η 9.50 είναι διαθέσιμη διότι την 9.04 μου δείχνει για αναβαθμίσω εκτός και εάν την 9.50 δεν την έχουν βγάλει ακόμη για Ευρώπη.

22 ώρες πριν, John-n78 είπε

Τώρα που λένε ότι θα βγάλουν για 9.03/9.04/9.50 θα τα βγάλουν για όλα μαζί ? Διότι είμαι στην 9.03, έχω κατεβάσει κάποιο παιχνίδι το οποίο απαιτεί 9.04 και δεν το αναβαθμίζω επίτηδες, διότι περιμένω ένα τρίμηνο να βγάλουν για 9.03 και φοβάμαι ότι εάν πάω σε 9.04 μετά θα χρειάζεται να περιμένω ακόμη περισσότερο εκτός και εάν το βγάλουν όλα μαζί. Τέλος η 9.50 είναι διαθέσιμη διότι την 9.04 μου δείχνει για αναβαθμίσω εκτός και εάν την 9.50 δεν την έχουν βγάλει ακόμη για Ευρώπη.

Περίμενε λίγο ακόμη. Σύντομα θα βγει  το επόμενο cfw.

Να σας ρωτήσω κάτι ξέρετε πως να κάνετε το ps4 jailbreak μόνο αυτή που ξέρουν να μιλήσουν γιατί έχω ανεβάσει πολλά post και λέει ο καθένας ότι νανε που είναι λάθος αυτά που λένε 

15 ώρες πριν, Aristintis είπε

Να σας ρωτήσω κάτι ξέρετε πως να κάνετε το ps4 jailbreak μόνο αυτή που ξέρουν να μιλήσουν γιατί έχω ανεβάσει πολλά post και λέει ο καθένας ότι νανε που είναι λάθος αυτά που λένε 

αναλογα το firmware που εχεις...σε ποιο εισαι?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...