Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gdal73 είπε

Μόνο από τα replies από κάτω μπορείς να το καταλάβεις....

Τα είδα τα replies αλλά μου κάνει εντύπωση καθώς δεν έχω δει γενικότερα να είναι κοινά αποδεχτό ότι υφίσταται jailbreak για 9.04 καθώς μέχρι τώρα γνώριζα ότι ισχύει για μέχρι 9.00 ενώ για 9.03 δεν έχει βγει ακόμη κάτι και επειδή ήμουν 9.00 και πήγα σε 9.03 και δεν μπορούσα να κάνω jailbreak, λέω μην την πατήσω και πάω σε 9.04 και σε περίπτωση που το άρθρο είναι fake δεν θα μπορώ να κάνω jailbreak ούτε όταν θα βγει για 9.03 καθώς το περιμένω μήνες.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, John-n78 είπε

Τα είδα τα replies αλλά μου κάνει εντύπωση καθώς δεν έχω δει γενικότερα να είναι κοινά αποδεχτό ότι υφίσταται jailbreak για 9.04 καθώς μέχρι τώρα γνώριζα ότι ισχύει για μέχρι 9.00 ενώ για 9.03 δεν έχει βγει ακόμη κάτι και επειδή ήμουν 9.00 και πήγα σε 9.03 και δεν μπορούσα να κάνω jailbreak, λέω μην την πατήσω και πάω σε 9.04 και σε περίπτωση που το άρθρο είναι fake δεν θα μπορώ να κάνω jailbreak ούτε όταν θα βγει για 9.03 καθώς το περιμένω μήνες.

Υπομονή μόνο  μπορείς να κάνεις και απέφυγε όλες τις αναβαθμίσεις από εδώ και πέρα...Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή θα βγει jailbraek και για κάποια έκδοση μετά την 9.00......

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gdal73 είπε

Υπομονή μόνο  μπορείς να κάνεις και απέφυγε όλες τις αναβαθμίσεις από εδώ και πέρα...Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή θα βγει jailbraek και για κάποια έκδοση μετά την 9.00......

Άρα είναι μούφα το άρθρο ? Διότι μου έγραψες να βασιστώ στις απαντήσεις απο κάτω οι οποίες γράφουν ότι δουλεύει και τα σχετικά.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, John-n78 είπε

Άρα είναι μούφα το άρθρο ? Διότι μου έγραψες να βασιστώ στις απαντήσεις απο κάτω οι οποίες γράφουν ότι δουλεύει και τα σχετικά.

Δες μόνο τις ημερομηνίες που είναι στις απαντήσεις...Τέτοια μπορείς να βρεις στο δικτυο εκαντοντάδες τα οποία φυσικά δεν ισχύουν.... Αν βγει κάτι θα το δεις εδώ:  https://wololo.net/ps4-jailbreak-ps4-cfw4dummies/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gdal73 είπε

Δες μόνο τις ημερομηνίες που είναι στις απαντήσεις...Τέτοια μπορείς να βρεις στο δικτυο εκαντοντάδες τα οποία φυσικά δεν ισχύουν.... Αν βγει κάτι θα το δεις εδώ:  https://wololo.net/ps4-jailbreak-ps4-cfw4dummies/

Ναι, δίκιο έχεις. Στάθηκα στο περιεχόμενο των απαντήσεων και δεν παρατήρησα την ημερομηνία όπου έχουν γραφτεί τα σχόλια. Λένε ότι δεν γίνεται να κάνεις downgrade από 9.03 σε 9.00 ή εάν γίνεται πρέπει να κάνεις hardware modification στην πλακέτα όπου είναι ριψοκίνδυνο. Εάν όμως κάνεις αλλαγή σκληρού δίσκου λόγω χωρητικότητας, τότε όπως έχω διαβάσει πρέπει να ξαναπεράσεις το firmware του PS4. Οπότε εάν πάρω άλλο δίσκο και το βάλω μέσα στο PS4, μπορώ να περάσω την 9.00 έκδοση ώστε να το κάνω jailbreak ? Ή με την ίδια λογική, εάν βγάλω τον δίσκο όπου έχει μέσα και τον συνδέσω στο PC και με format τον κάνω empty, δεν μπορώ να περάσω την έκδοση 9.00 του PS4 ?

Επεξ/σία από John-n78
Δημοσ.

Δεν υπαρχει ακομα τροπος να γινει downgrade το firmware του ps4.Οπου βλεπεις να λενε οτι γινεται ειναι απατη.

Αν χρειαστει να αλλαξεις δισκο και ζητησει να κανεις firmware update,πρεπει να βαλεις το ιδιο που εχει η κονσολα η νεοτερο firmware.Αν πας να του βαλεις παλιοτερη εκδοση απο αυτη που εχει η κονσολα, δεν θα γινει το firmware update.

Με δυο λογια κανεις υπομονη να σπασει η 9.03.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Δεν υπαρχει ακομα τροπος να γινει downgrade το firmware του ps4.Οπου βλεπεις να λενε οτι γινεται ειναι απατη.

Αν χρειαστει να αλλαξεις δισκο και ζητησει να κανεις firmware update,πρεπει να βαλεις το ιδιο που εχει η κονσολα η νεοτερο firmware.Αν πας να του βαλεις παλιοτερη εκδοση απο αυτη που εχει η κονσολα, δεν θα γινει το firmware update.

Με δυο λογια κανεις υπομονη να σπασει η 9.03.

Άρα το firmware του PS4 δεν είναι αποθηκευμένο στον δίσκο αλλά σε κάποιο chip που βρίσκεται πάνω στην μητρική του  PS4 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν έχεις κάνει jailbreak και είσαι στην έκδοση 9.00 για να υποστηρίξεις παιχνίδια που απαιτούν μεταγενέστερη έκδοση του 9.00 χρειάζεται να βρεις το αντίστοιχο backport του συγκεκριμένου παιχνιδιού για έκδοση 9.00. Κάτι τέτοιο μπορεί να κάνεις και εάν δεν έχεις κάνει jailbreaking ? Είμαι στην 9.03 και δεν θέλω να πάω σε 9.04 καθώς περιμένω το πότε θα βγει το jailbreak σε 9.03 για να το κάνω. Ως τόσο μέσα από το ps plus δίνεται free κάποιο παιχνίδι. Το βάζω και μου λέει πως απαιτείται 9.04 κάτι το οποίο δεν θέλω να βάλω. Μπορώ μέσω backport να το κάνω συμβατό για 9.03 ή η έννοια του backport είναι μόνο σε jailbreaking ps4 ?

Επεξ/σία από John-n78
Δημοσ.
10 ώρες πριν, John-n78 είπε

Εάν έχεις κάνει jailbreak και είσαι στην έκδοση 9.00 για να υποστηρίξεις παιχνίδια που απαιτούν μεταγενέστερη έκδοση του 9.00 χρειάζεται να βρεις το αντίστοιχο backport του συγκεκριμένου παιχνιδιού για έκδοση 9.00. Κάτι τέτοιο μπορεί να κάνεις και εάν δεν έχεις κάνει jailbreaking ? Είμαι στην 9.03 και δεν θέλω να πάω σε 9.04 καθώς περιμένω το πότε θα βγει το jailbreak σε 9.03 για να το κάνω. Ως τόσο μέσα από το ps plus δίνεται free κάποιο παιχνίδι. Το βάζω και μου λέει πως απαιτείται 9.04 κάτι το οποίο δεν θέλω να βάλω. Μπορώ μέσω backport να το κάνω συμβατό για 9.03 ή η έννοια του backport είναι μόνο σε jailbreaking ps4 ?

εφόσον είσαι στην 9.03 περιμένεις αν βγει κάτι, μπορεί να βγει, μπορεί και όχι.

Τα backport ισχύουν για jailbreak ps4.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας, μια ερώτηση ήθελα να κάνω καθ ότι είμαι εντελώς άσχετος με το αντικείμενο, απλά σκέφτομαι την αγορά μεταχειρισμενου ps4 jailbreak στη 9.00. 

Μπορεί να παίξει ένα ps4 jailbreak παιχνίδια pc από εξωτερικό δίσκο; 

Αν ναι το έχει δοκιμάσει κάποιος από εδώ; 

Το ρωτάω αυτό γιατί κυκλοφορούν κάτι βιντεάκια στο YouTube που περνάς Linux και παίζει παιχνίδια PC. 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Galteo67 είπε

Παιδιά καλησπέρα σας, μια ερώτηση ήθελα να κάνω καθ ότι είμαι εντελώς άσχετος με το αντικείμενο, απλά σκέφτομαι την αγορά μεταχειρισμενου ps4 jailbreak στη 9.00. 

Μπορεί να παίξει ένα ps4 jailbreak παιχνίδια pc από εξωτερικό δίσκο; 

Αν ναι το έχει δοκιμάσει κάποιος από εδώ; 

Το ρωτάω αυτό γιατί κυκλοφορούν κάτι βιντεάκια στο YouTube που περνάς Linux και παίζει παιχνίδια PC. 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. 

Αν περάσεις Linux σαφώς και γίνεται (χωρίς να το έχω δοκιμάσει)*

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη την παρεα.Εχω ενα ps4 σε 5.05 το οποιο δεν εχω σκοπο να αναβαθμισω στην 9.00 κυριως λογω της διαδικασιας με το φλασακι αλλα και του οτι δεν παιζει να ειναι τοσο stable οσο η 5.05 οσο και να χτυπιουνται μερικοι.Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης.Γνωριζει καποιος την διαδικασια για να κανουμε backport τα games και αν ναι ποσο δυσκολη ειναι;Αυτη τη στιγμη με backports ασχολειται μονο ενα ατομο στο twitter,ετσι δεν γινεται δουλεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/3/2022 στις 3:31 ΠΜ, LORD-VITRIOL είπε

Καλησπερα σε ολη την παρεα.Εχω ενα ps4 σε 5.05 το οποιο δεν εχω σκοπο να αναβαθμισω στην 9.00 κυριως λογω της διαδικασιας με το φλασακι αλλα και του οτι δεν παιζει να ειναι τοσο stable οσο η 5.05 οσο και να χτυπιουνται μερικοι.Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης.Γνωριζει καποιος την διαδικασια για να κανουμε backport τα games και αν ναι ποσο δυσκολη ειναι;Αυτη τη στιγμη με backports ασχολειται μονο ενα ατομο στο twitter,ετσι δεν γινεται δουλεια

Αν θες να μπεις τόσο βαθιά, σε κατευθύνω στο discord. Εκεί γίνεται το πάρτι. Καλά κάνεις και δεν φεύγεις από 505, ο,τι έγραψες ισχύει.

Επεξ/σία από tsakonass

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...