Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο PS4. Επειδή διάβασα ότι μπορείς να παίξεις και games από παλαιότερες κονσόλες, θα ήθελα πριν προβώ σε jailbreak αν κάποιος που το έχει κάνει του παίζει PS3 games και γενικά τι emulation μπορεί να υποστηρίξει. Για PS4 Games δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω το PS5.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GameLover είπε

Καλησπέρα,

Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο PS4. Επειδή διάβασα ότι μπορείς να παίξεις και games από παλαιότερες κονσόλες, θα ήθελα πριν προβώ σε jailbreak αν κάποιος που το έχει κάνει του παίζει PS3 games και γενικά τι emulation μπορεί να υποστηρίξει. Για PS4 Games δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω το PS5.

modded warfare youtube

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες οποίος θέλει για εναλλακτική ας δοκιμάσει στην 9.00 και αυτό το host , είναι γρήγορο και δοκιμασμένο από εμένα και έχει και offline ps4 trainer.. 

kmeps4.site

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 2
Δημοσ.
Εγω χρησιμοποιώ αυτο πολυ σταθερο δεν εχω παραπονο.

Μαζεψα τα καλυτερα host που αναφερουν στο ιντερνετ.
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολα τα host το ιδιο jailbreak κάνουν, το μονο που αλλάζει ειναι αν το ανανεώνουν συχνά με τα τελευταία payload και τι εξτρα παρέχουν αυτά. 

το αν ειναι σταθερό ή οχι δεν εξαρτάται απο το host site, τουλάχιστον αυτο ειχε πει ο modded warfare σε ενα βιντεο του. οποτε το KP ειναι θεμα τύχης και οχι σταθερού ή οχι host. Αν πχ χρησιμοποιούν όλα την ιδια έκδοση payload.

θα προτεινα και cache site για να μην μπαινετε καθόλου στο ιντερνετ, εκτος και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε καποιο έξτρα πχ cheats και στο online εχει προστεθεί νέα έκδοση.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες όποιος ενδιαφέρεται για emulators στο ps4 jb 9.00 έχουν βγει pemu (pfba, pnes, psnes) https://github.com/Cpasjuste/pemu/releases/tag/v5.0

Τους δοκίμασα κανονικά παίζουν και με εικόνες να δείχνουν στα παιχνίδια, αλλά όλα αυτά θέλουν χειροκίνητα να τα βρείτε και να τα περάσετε μέσω ftp (roms set και icons).. Στο pfba παίζουν και του mega drive, master system, nes roms εκτός από τις άλλες arcade roms(mame, cp1,cp2, neogeo κτλ) .. 

ΥΓ. Για retroarch δεν χρειάζεται να αναφέρω κάτι, υπήρχε αρκετό καιρό πριν στην ps4 hacking scene.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ.

Όπως γράφεις και ο ίδιος, δεν έχουν λόγο ύπαρξης εφόσον υπάρχει ο retroarch. Στην r4 αν ξέρεις να το σεταρεις σωστά έχεις φοβερή ρετρομηχανή για όλα. Μόνο στο Ν64 χωλαίνει λίγο αλλά με κάποια  configurations το έχω κάνει και δουλεύει και αυτό σχετικά καλά. Μέχρι και 3DO παίζει τι άλλο να πω, έχω βάλει 20-25 κονσόλες με τα εξώφυλλα όλα κομπλέ, είναι λίγο ταλαιπωρία αλλά αξίζει τον κόπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το jb 9.00 παιζει αυτοματα 5.05/6.72/7.xx αρχεια?το backport ισχυει για το αντιστροφο?

ευχαριστω

Επεξ/σία από kaiadas4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, επειδη setαρα προσφατα ενα ps4 στην 9.00 με wolf offline cache, δοκιμασα γυρω στα 4TB fpkg's με τα backported (5.05) updates τους και ολα επαιζαν κανονικοτατα.

Επεξ/σία από vamvakoulas
Δημοσ.

Ρωτησε καποιος για το ποια ειναι η ασφαλεστερη μεθοδος??? Νομίζω το εχουμε αναφέρει δεκάδες φορες, δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε. Μαλιστα, στην αρχή αν δεν κανω λάθος @prefuse μου έλεγες οτι ειναι περιττο, κι εγω επέμενα για το αντιθετο.

Προφανως λοιπόν και ειναι με esp η ασφαλέστερη μέθοδος, το εχω κανει ετσι απο την πρωτη εβδομαδα που εμφανιστηκε το Jailbreak. Αλλα αυτο δεν ειναι για ολους, και επισης πλέον, με offline cache, disable updates και αλλαγη dsn (al azif κλπ) δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ κινδυνος ακομα και για "καταλαθος" αναβάθμιση. Προφανώς βέβαια εαν καποιος εχει διαθεσιμο ενα esp8266 μπορει να το χρησιμοποιησει, αλλα δεν ειναι τόσο απαραιτητο οπως ηταν στα πρωτα στάδια του JB. 

Προτιμότερο ειναι, αν καποιος εχει διαθέσιμο το esp, και πιάνει το χέρι του, να το χρησιμοποιησει για να κανει ΑΥΤΟΜΑΤΟ jailbreak στην 9.00, ΧΩΡΙΣ να κανει plug το usb flash. 

Χρειάζεται μία αντισταση 1Ω κι ενα τρανζιστορ BC0548 . Παρακάτω εχω και το σχεδιάγραμμα.

Αν ποτέ αναβαθμίσω στην 9 ειναι το πρώτο που θα κάνω.

Παραθέτω και βιντεο απο την διαδικασία, ειναι πολυ απλό.

diagram.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, vamvakoulas είπε

Ρωτησε καποιος για το ποια ειναι η ασφαλεστερη μεθοδος??? Νομίζω το εχουμε αναφέρει δεκάδες φορες, δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε. Μαλιστα, στην αρχή αν δεν κανω λάθος @prefuse μου έλεγες οτι ειναι περιττο, κι εγω επέμενα για το αντιθετο.

Προφανως λοιπόν και ειναι με esp η ασφαλέστερη μέθοδος, το εχω κανει ετσι απο την πρωτη εβδομαδα που εμφανιστηκε το Jailbreak. Αλλα αυτο δεν ειναι για ολους, και επισης πλέον, με offline cache, disable updates και αλλαγη dsn (al azif κλπ) δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ κινδυνος ακομα και για "καταλαθος" αναβάθμιση. Προφανώς βέβαια εαν καποιος εχει διαθεσιμο ενα esp8266 μπορει να το χρησιμοποιησει, αλλα δεν ειναι τόσο απαραιτητο οπως ηταν στα πρωτα στάδια του JB. 

Προτιμότερο ειναι, αν καποιος εχει διαθέσιμο το esp, και πιάνει το χέρι του, να το χρησιμοποιησει για να κανει ΑΥΤΟΜΑΤΟ jailbreak στην 9.00, ΧΩΡΙΣ να κανει plug το usb flash. 

Χρειάζεται μία αντισταση 1Ω κι ενα τρανζιστορ BC0548 . Παρακάτω εχω και το σχεδιάγραμμα.

Αν ποτέ αναβαθμίσω στην 9 ειναι το πρώτο που θα κάνω.

Παραθέτω και βιντεο απο την διαδικασία, ειναι πολυ απλό.

diagram.jpg

Γιατί πρέπει κάποιος να ρωτήσει για να πούμε τη γνώμη μας;

Απο τη πρώτη στιγμή χρησιμοποιώ esp οπότε μάλλον με μπερδεύεις με άλλον.

Έχεις ένα "κόλλημα" (χωρίς παρεξήγηση), να μην επαναλαμβάνουμε και ότι αυτά έχουν ειπωθεί δεκάδες φορές, όμως συνεχώς ανακαλύπτουν το νήμα νέοι χρήστες που δεν νομίζω κάνεις να κάτσει να διαβάσει όλο το νήμα, εκτός αυτού, όλα και τα πράγματα συνεχώς αναβαθμίζονται, οπότε ότι λειτουργούσε πριν κάποιο καιρό, μπορεί να μην λειτουργεί τώρα. Οπότε κατά την δική μου γνώμη, καλά κάνουν και επαναλαμβάνονται κάποια πράγματα.

Εγώ έψαχνα μια λύση για μικρά παιδιά και κατέληξα στο esp που κοστίζει 4€ από eBay. Και δεν έχεις το φόβο ούτε του καταλάθος update, ούτε του out of memory που βγάζει κάποιες φορές και πρέπει να κάνεις αναγκάστηκα clear cache, αν χρησιμοποιούσαμε ένα host site offline. Τα αναφέρει και ο modded warfare στο βίντεο παραπάνω.

Αν βρεθεί χρόνος ίσως κάνω και το αυτόματο jailbreak χωρίς χρήση USB. Ευχαριστώ για το βίντεο οδηγό.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
Στις 26/1/2021 στις 8:19 ΜΜ, prefuse είπε

.......

πάντως για το ESP8266 (και εγω αυτό χρησιμοποιώ) δεν ειμαι και απόλυτα σίγουρος οτι ειναι η καλύτερη λύση, ναι μεν ειμαστε 100% offline (kids friendly), αλλα όπως λέει ο Modded warfare, ειναι προτιμότερο μια online μέθοδο jailbreak γιατι υπάρχουν updates, γινονται με το χρόνο πιο σταθερά και επωφελούμαστε απο τα νεότερα payloads. ....

Τελικα δεν σε μπερδευω με αλλον, δικο σου post, ακριβως πριν 1 χρονο οταν αρχισες να ασχολεισαι με το JB και ειναι απαντηση σου σε εμενα παλι [που ενω ΕΠΕΜΕΝΑ για το esp μιας και το χρησιμοποιουσα απροβληματιστα ηδη 2 χρονια σχεδον] , οτι με το 8266 δεν ειναι η καλυτερη λυση, και οπως λεει ο warfare blah blah. 

Αναφορά σε κείμενο

Έχεις ένα "κόλλημα" (χωρίς παρεξήγηση), να μην επαναλαμβάνουμε και ότι αυτά έχουν ειπωθεί δεκάδες φορές, όμως συνεχώς ανακαλύπτουν το νήμα νέοι χρήστες που δεν νομίζω κάνεις να κάτσει να διαβάσει όλο το νήμα, εκτός αυτού, όλα και τα πράγματα συνεχώς αναβαθμίζονται, οπότε ότι λειτουργούσε πριν κάποιο καιρό, μπορεί να μην λειτουργεί τώρα. Οπότε κατά την δική μου γνώμη, καλά κάνουν και επαναλαμβάνονται κάποια πράγματα.

Προφανως εχουμε αντιθετη αποψη, με το να γεμιζουμε το topic με τα ιδια και τα ίδια, το κανουμε αχανές, και να μοιαζει σαν chat του facebook. Υπαρχουν πολλες πληροφοριες εδω για όποιον θέλει να ασχοληθεί, και με το να επαναλαμβάνομαστε, νομίζω οτι το κάνουμε δυσκολότερο παρα ευκολότερο σε μια πχ ενδεχόμενη αναζήτηση κλπ.

Anyway, αυτα, περι ορεξεως λοιπον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, vamvakoulas είπε

Τελικα δεν σε μπερδευω με αλλον, δικο σου post, ακριβως πριν 1 χρονο οταν αρχισες να ασχολεισαι με το JB και ειναι απαντηση σου σε εμενα παλι [που ενω ΕΠΕΜΕΝΑ για το esp μιας και το χρησιμοποιουσα απροβληματιστα ηδη 2 χρονια σχεδον] , οτι με το 8266 δεν ειναι η καλυτερη λυση, και οπως λεει ο warfare blah blah. 

Προφανως εχουμε αντιθετη αποψη, με το να γεμιζουμε το topic με τα ιδια και τα ίδια, το κανουμε αχανές, και να μοιαζει σαν chat του facebook. Υπαρχουν πολλες πληροφοριες εδω για όποιον θέλει να ασχοληθεί, και με το να επαναλαμβάνομαστε, νομίζω οτι το κάνουμε δυσκολότερο παρα ευκολότερο σε μια πχ ενδεχόμενη αναζήτηση κλπ.

Anyway, αυτα, περι ορεξεως λοιπον

Έχεις δίκιο, εγώ το έγραψα αλλά τα πράγματα δεν είναι μαύρο άσπρο. Ναι μεν είναι η καλύτερη λύση για παιδιά και για να το παίρνεις παντού το ps4, έχεις δεν έχεις ίντερνετ εκεί που θα το συνδέσεις. Αλλά ισχύει και αυτό που είπε ο modded warfare (το κείμενο που παρέθεσες) που πραγματικά δεν ξέρω γιατί τον αντιπαθείς; Ίσως γιατί έκανε το jailbreak προσιτό για όλους με οδηγούς step by step χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουμε το μαγαζάκι της γειτονιάς που πουλάει το jailbreak? Ελπίζω πως όχι.

Ίσα ίσα αυτός και ο mr.mario 2011 είναι 2 πολύ αξιόπιστες πηγές για τη modded scene. Βέβαια εδώ κυκλοφορούν και άτομα που εκμεταλλεύονται ότι δεν υπάρχει σωστή πληροφόρηση και βγάζουν χαρτζιλίκι ψάχνωντας ps4 που γίνονται jailbreak από αγγελίες και πουλώντας τα μετά ως jailbreak ps4 με υψηλότερη τιμή. Κρίμα γιατί η modded scene δεν είναι αυτό αλλά πάντα θα υπάρχουν οι κερδοσκόποι που θα ψάχνουν ένα εύκολο κέρδος.

δεν ειμαι και απόλυτα σίγουρος οτι ειναι η καλύτερη λύση, ναι μεν ειμαστε 100% offline (kids friendly), αλλα όπως λέει ο Modded warfare, ειναι προτιμότερο μια online μέθοδο jailbreak γιατι υπάρχουν updates, γινονται με το χρόνο πιο σταθερά και επωφελούμαστε απο τα νεότερα payloads. ....

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.

Αδυνατώ να κατανοήσω

1) το πως βγαζεις το συμπέρασμα οτι αντιπαθω ( !! ?? ) τον Modded Warfare ή τον Μario2011. Δυο τυποι youtubαδες η οποίοι έχουν καποιους οδηγούς για JB κλπ και καλά κανουν, οπως υπάρχουν και αλλοι οχι τοσο γνωστοί οι οποίοι κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλυτεροι απλα δεν εχουν τοσα views και δεν ειναι τοσο mainstream. Τωρα η αντιπάθεια ( ! ) δεν ξερω που κολλαει σε ολο αυτο πραγματικα!

2) το πως πήγες το θέμα στις αγγελίες-τους κερδοσκόπους-τους καιροσκόπους-τα μαγαζάκια κτλ!!

Αλλα αν θες την γνωμη μου, μιας και το πιασαμε το θέμα αυτο (hack-mod επι πληρωμης), είναι κατι που εγώ δεν θα το έκανα προσωπικά αν και θα μπορούσα οπως και πολλοι άλλοι φανταζομαι, όμως δεν βρίσκω και καποιο φάουλ πανω σε αυτο. Και για να το εξηγήσω καλύτερα, αν και είναι μεγάλο θέμα συζήτησης, και εμείς που εχουμε hack-mod consoles εμμεσως εις βάρος αλλων το κάνουμε (δεν γνωριζω και πολλους που εχουν αγορασμενα τα παιχνίδια τους ενω εχουν χακαρισμενη κονσόλα - και μιλάω απο εποχης PS1 XBOX DREAMCAST κλπ) οπότε καλό ειναι να μην κουναμε και το δάχτυλο.  Στην εποχη που ανοιγαμε το PSX και βαζαμε το τσιπάκι στην πλακέτα, δεν θυμαμαι κανεναν να έλεγε στο "μαγαζάκι" οτι πρέπει να το κάνει τσάμπα, για την ψυχη της μάνας του. Ουτε οτι  θα σου χαρίζει τις "κοπιες" . Ολη η φάση ήταν και ΕΙΝΑΙ παράνομη και στη ζούλα εκ των πραγμάτων, και όποιος είναι πιο ικανός και ίσως και πιο πονηρός, καλώς ή κακώς θα το εκμεταλλευτεί.

Καπως έτσι λοιπον είναι και τώρα τα πράγματα, απλά ειναι λιγο πιο ευκολα (αφού δεν απαιτούν συνήθως επεμβάσεις σε επίπεδο hardware) και αν κάποιος είναι rookie-δεν το έχει-είναι αδαής-άσχετος με την καλη έννοια ή ακόμα και τεμπέλης, ολο και κάποιος θα βρεθεί να τον "βοηθήσει". Τώρα αν αυτό θα γίνει έναντι τιμήματος ή όχι, αυτό είναι άλλο θέμα και σίγουρα δεν μου πέφτει λόγος. Ο άλλος αυτόν το χρόνο που θα διαθέσει να φτιάξει την κονσόλα σου επειδη εσυ εισαι άσχετος, δεν έχεις ιδέα ή εισαι τεμπελης και βαριέσαι να ασχοληθεις (δεν μιλαω για σενα προφανως-τροπος του λέγειν ;) )  μπορεί να θέλει να στον χρεώσει. Δεν βρίσκω κατι το κακό σε όλο αυτο. Ο αλλος μπορεί να αλλαξει τα λαδια μονος του στο αμαξι αλλα βαριέται-δεν εχει χρονο-χωρο και παει τελικά στο συνεργείο, τι σημαίνει, οτι επειδή ειναι απλο κι ευκολο δεν θα πληρωθει το συνεργείο? Η πας στον γιατρο να σου γραψει 2 φαρμακα τα οποια τα παιρνεις χρονια και σου βαραει επισκεψη στο κεφαλι ενα πενηνταρικο για 3 λεπτα δουλεια, τι να κανουμε ετσι λειτουργουν τα πραγματα - thats life!! :))  Προς Θεου τα παραδειγματα ειναι εντελως θεωρητικα (ίσως και ατυχή :)))  no offence!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...