Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

modguru
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, mentel είπε

Ναι κανονικα 

Λογικά το ερρορ βγαίνει διότι το παιχνίδι-update δεν ειναι για την έκδοση 9.00 που εχεις. Ψάξτο λίγο https://orbispatches.com

έχει καμιά ιδέα πως το διορθώνω γιατί δεν έχω ιδέα????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

23 λεπτά πριν, hippoaki είπε

έχει καμιά ιδέα πως το διορθώνω γιατί δεν έχω ιδέα????

σβησε το παιχνίδι, δες ποια εκδοση υποστηρίζει η 9.00 απο το orbis και τσεκαρε και τα βιντεο του modded warfare οπου το αναφέρει. με λιγο ψαξιμο θα λύσεις ολες τις αποριες σου

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@vamvakoulas

Spoiler

και ο modded warfare τα ίδια λέει πανω κάτω, οτι δεν θα βγαινουν πολλά backport οποτε πολλοί απο 5.05 θα αναγκαστούν να αναβαθμίσουν. ενω η 9.00 ειναι πολύ σταθερή διχως θέματα και εξτρα κατεβάσματα backport.

το ένα ήδη το πήγα στην 9.00 και το παρακολουθώ, και τους επόμενους μήνες θα δω μηπως κάνω και το 6.72 που εχω, αν και με το rest mode δεν αντιμετωπίζα κανένα προβλημα.

Επεξ/σία από prefuse

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ με την 7.55 δεν είχα θέμα σε rest mode ποτέ, αλλά το είχα μήνα να κάθετε έτσι γιατί δεν έπαιζα και δεν το έκλεινα γιατί αν έπρεπε να ξανά τρέξω Goldhen δεν το έπαιρνε κατευθείαν μερικές φορές και είχα (panic error, restart κτλ) .. Τώρα που είμαι στην 9.00 το κλείνω κανονικά, τον ανοίγω μπαίνω στη σελίδα karo218 χωρίς να είμαι συνδεμένος στο Internet πατάω Goldhen βάζω το φλασακι και είμαι έτοιμος με την πρώτη.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Και εγώ με την 7.55 δεν είχα θέμα σε rest mode ποτέ, αλλά το είχα μήνα να κάθετε έτσι γιατί δεν έπαιζα και δεν το έκλεινα γιατί αν έπρεπε να ξανά τρέξω Goldhen δεν το έπαιρνε κατευθείαν μερικές φορές και είχα (panic error, restart κτλ) .. Τώρα που είμαι στην 9.00 το κλείνω κανονικά, τον ανοίγω μπαίνω στη σελίδα karo218 χωρίς να είμαι συνδεμένος στο Internet πατάω Goldhen βάζω το φλασακι και είμαι έτοιμος με την πρώτη.. 

Τί είναι το kernel panic & το memory error που μπορείς να πάθεις μετά το jailbreaking ? Και πόσο χρόνο περίπου διαρκεί η όλη διαδικασία ώστε εάν κλείσεις το PS4 όπου χρειάζεται να μπεις στο karo218 και μέσω usb να το ξανά κάνεις jailbreak ? Τέλος επειδή θα πρέπει λογικά να έχουμε ένα μόνιμο τέτοιο usb για να τέτοιες περιπτώσεις, τί μεγέθους το minimum θα πρέπει να είναι και σε τί format (fat32, exfat κλπ...) ?

Επεξ/σία από John-n78

Μην ανχώνεσαι δεν παθαίνει κάτι η κονσόλα με τα panic errorsκαι τα restart.. Και 2gb φλασακι να έχεις κάνεις την δουλειά σου και 512mb να έχεις που λέει ο λόγος το αρχείο είναι πολύ μικρό.. Απλά πρέπει να έχεις το φλασακι σε exfat, εγω με 16gb το έκανα γιατί αυτό μου είχε περισσέψει.. 

1 ώρα πριν, vagosvts7 είπε

Μην ανχώνεσαι δεν παθαίνει κάτι η κονσόλα με τα panic errorsκαι τα restart.. Και 2gb φλασακι να έχεις κάνεις την δουλειά σου και 512mb να έχεις που λέει ο λόγος το αρχείο είναι πολύ μικρό.. Απλά πρέπει να έχεις το φλασακι σε exfat, εγω με 16gb το έκανα γιατί αυτό μου είχε περισσέψει.. 

Και σε 16mb αν βρεις γίνεται. Εγώ τι έχω σε ένα 256mb flash 🙂

• Like 1

2 ώρες πριν, John-n78 είπε

Τί είναι το kernel panic & το memory error που μπορείς να πάθεις μετά το jailbreaking ? Και πόσο χρόνο περίπου διαρκεί η όλη διαδικασία ώστε εάν κλείσεις το PS4 όπου χρειάζεται να μπεις στο karo218 και μέσω usb να το ξανά κάνεις jailbreak ? Τέλος επειδή θα πρέπει λογικά να έχουμε ένα μόνιμο τέτοιο usb για να τέτοιες περιπτώσεις, τί μεγέθους το minimum θα πρέπει να είναι και σε τί format (fat32, exfat κλπ...) ?

1)Η κονσόλα σου δεν έχει πρόβλημα,

2)Ένα με 2 λεπτα  μαξ,

3)το αρχείο ειναι 4mb (πρόσεξε mega bite οχι giga bite) οπότε χρειάζεσαι ενα αποθηκευτικό μέσο πάνω απο 4mb πού να το συνδέεις στην κονσόλα σου με την χρήση usb όταν σου ζητηθεί

4) φορματ exfat

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, prefuse είπε

Και σε 16mb αν βρεις γίνεται. Εγώ τι έχω σε ένα 256mb flash 🙂

256mb φλασακι? Πόσο χρόνια πριν το είχες και το ξετρύπωσες? Στην αγορά παίζουν μέχρι 4GB από ότι έψαξα λίγο και είναι σε τιμές τον 16GB μην σου πω και ακριβότερα 😂.. 

Επεξ/σία από vagosvts7

21 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

256mb φλασακι? Πόσο χρόνια πριν το είχες και το ξετρύπωσες? Στην αγορά παίζουν μέχρι 4GB από ότι έψαξα λίγο και είναι σε τιμές τον 16GB μην σου πω και ακριβότερα 😂.. 

διαφημιστικό που το ειχα σε ενα βαζο με άχρηστα usb stick.😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, prefuse είπε

διαφημιστικό που το ειχα σε ενα βαζο με άχρηστα usb stick.😂

Οχι τοσο αχρηστα τελικα :P
Τωρα μπορεις να τα πουλας μαζι με το αρχειο για 10 ευρω το καθενα στο ινσομνια!
Ποσο σταθερο ειναι το 9.00 σε σχεση με το 7,55;

Επεξ/σία από StamTheMan

6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Οχι τοσο αχρηστα τελικα :P
Τωρα μπορεις να τα πουλας μαζι με το αρχειο για 10 ευρω το καθενα στο ινσομνια!
Ποσο σταθερο ειναι το 9.00 σε σχεση με το 7,55;

ολοι λενε οτι ειναι παρα πολυ σταθερο.

3-4 φορες που εκανα ολα οπως πρεπει χωρις kp

προσωπικά χρησιμοποιω και λογο συνηθειας, το rest mode για αμεσο boot στο παιχνιδι που επαιζα.

Μόλις τώρα, prefuse είπε

ολοι λενε οτι ειναι παρα πολυ σταθερο.

3-4 φορες που εκανα ολα οπως πρεπει χωρις kp

προσωπικά χρησιμοποιω και λογο συνηθειας, το rest mode για αμεσο boot στο παιχνιδι που επαιζα.

Μολις χθες εμαθα οτι βγηκε jb για την 9.00,δεν εχω καν ψαξει τι και πως.

Παιζει να γινεται χωρις usb με καποιο τροπο σε αυτη την εκδοση;

Η 7.55 μου σπαει ασχημα τα νευρα,πολλα errors και KP.

4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Μολις χθες εμαθα οτι βγηκε jb για την 9.00,δεν εχω καν ψαξει τι και πως.

Παιζει να γινεται χωρις usb με καποιο τροπο σε αυτη την εκδοση;

Η 7.55 μου σπαει ασχημα τα νευρα,πολλα errors και KP.

οχι

τσεκαρεις modded warfare/mrmario2011 στο yt

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...