margaritagr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Καλά, γιατί πήγες, δεν είχες δει τις 2 πρώτες που ήταν άθλιες; Η 2η μου άρεσε Καλα αντικειμενικά ναι αναμενόμενο να ηταν αρπαχτή, ηλπιζα και σε λίγες στιγμές γέλιου αλλα δεν....
Sanjuro Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 ^Αυτή η ταινία πάντως δεν ξέρω από περιεχόμενο τι λέει αλλά έχει μια απ'τις χειρότερες αφίσες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Αναρωτιέμαι π.χ. ποιανού ιδέα ήταν να κάνει το "E"... "3"... μήπως κάποιος θεώρησε πως αφού κάναμε που κάναμε μια σκουπιδοταινία ας το αποδεχτούμε πλήρως;; "Better own it" που λένε και οι φίλοι μας οι Εγγλέζοι;; 1
armin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Birdbox (2018) Πολυ καλο θριλλερακι παραγωγης νετφλιξ αν δε κανω λαθος. Οι ερμηνειες ειναι εξαιρετικες απο ολοκληρο το καστ. Η ιστορια παιρνει τα ρισκα της εξελισσομενη σε δυο χρονικα πλαισια(στην αρχη της ''εισβολης'', και πεντε χρονια μετα), πραγμα που θα ηθελα να εβλεπα και απο το εμφανως συγκρισιμο ''A Quiet Place''. Το τελος δεν ηταν ο,τι καλυτερο, αλλα τοχουμε συνηθισει αυτο πια σε ταινιες του ειδους. 7,5/10 The Ballad of Buster Scruggs (2018) Μια ανθολογια 6 ιστορων σε στυλ western απο τους αδελφους Κοεν. Δεν ξερω αν θα επρεπε να ηταν σε μορφη σειρας αντι για ταινια μεγαλου μηκους αλλα γενικοτερα το 2ωρο κυλησε νερο με εξαιρεση τη 5η ιστορια που με κουρασε λιγο. Δεν εχω ασχοληθει ακομα με την ευρεση ψαγμενων μηνυματων σε καθε ιστορια, καποια στιγμη ισως βρω το χρονο να το κανω. Οι Κοεν ειναι οι αγαπημενοι μου σκηνοθετες και χαιρομαι πολυ που συνεχιζουν να φτιαχνουν τοσο ιδιαιτερες και παραλληλα διασκεδαστικες ιστοριες. 9/10 1
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Bird Box Συμπαθητική ταινία με σασπένς και καλές ερμηνείες. Μου άρεσε το σενάριο. Μόνο horror δεν είναι και δεν ξέρω γιατί έγινε τόσο hype. Το τέλος κάπως ξενέρωτο, χωρίς να εξηγεί τι και πως. Η Sandra Bullock την κουβάλησε την ταινία και τα κατάφερε όσο μπορούσε. Το περίμενα καλύτερο αλλά πλέον από ταινίες τέτοιου είδους δύσκολα να με εξιτάρει κάποια. Είχε αρκετά λάθη / υπερβολές, αλλά αναμενόμενο. Not that bad overall. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Glikos
firewalker Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 A star is born. Ωραία ταινία. Μου άρεσε πολύ η ερμηνεία του Κούπερ. https://www.imdb.com/title/tt1517451/
papoys1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Bird Box Ειλικρινά αναπόλησα ταινίες από Ελληνικές βιντεοκασέτες της 10ετίας του 80. Άθλια τη βρήκα. Παιδικό σενάριο όλο λάθη ή υπερβολές. Καλίτερα το nerflix να αγοράσει δικαιώματα από κάποιες παλιές καλές ξένες ταινίες παρά να παίζει τέτοιες και να χάνει το κύρος του. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από papoys1 5
tsofras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Είδα το The Foreigner εχθές Τσάκι Τσαν αρκετά καλή δεν το περίμενα ευχάριστη περιπετειουλα και δεν είναι κωμική. The Foreigner https://www.imdb.com/title/tt1615160/ 2
GeorgeAl92 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 14 ώρες πριν, papoys1 είπε Bird Box Ειλικρινά αναπόλησα ταινίες από Ελληνικές βιντεοκασέτες της 10ετίας του 80. Άθλια τη βρήκα. Παιδικό σενάριο όλο λάθη ή υπερβολές. Καλίτερα το nerflix να αγοράσει δικαιώματα από κάποιες παλιές καλές ξένες ταινίες παρά να παίζει τέτοιες και να χάνει το κύρος του. Ok τώρα πείστηκα ότι απλά δεν έχεις καθόλου γούστο....δεν πειράζει απλά αν πάτε για ταινία σε σπίτι μην αφήσεις τους φίλους σου να επιλέξουν τη ταινία που θα προτείνεις. Χρόνια πολλά. Υ.Γ.Ελπίζω να είναι κακό γούστο και όχι Ελλαδίστικη προσπάθεια να μηδενίσεις κάθε ταινία που αρέσει στους πολλούς ή παίρνει κάποιο βραβείο. 1
Sanjuro Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GeorgeAl92 είπε Ok τώρα πείστηκα ότι απλά δεν έχεις καθόλου γούστο... Καλά δεν είναι και καννα υπερ-αριστούργημα για να του λες του άλλου πως δεν έχει γούστο επειδή δεν του αρέσει, ας μην τρελαθούμε τώρα. Μπορεί να σταθεί αυτή η ταινία δίπλα στα παλιά Alien;; Στο The thing του carpenter;; Στο 12 monkeys;; Στο Dark City;; Έστω στα πιο πρόσφατα Ex Machina, Looper, και 10 cloverfield lane;; Σε καμία περίπτωση. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από Sanjuro 3
konpat Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Είδα και εγώ το BIRD BOX και με είχε σε αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα. 8/10 από εμένα
Πανος999 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Ειδα το ''nothing to hide'' ..Πολυ ενδιαφερουσα ταινια που ειχε να παρουσιασει κατι διαφορετικο..Βλεποντας την,σκεφτομουν ποσο δικιο εχει η ταινια..Μ εκαψε λιγο το τελος αλλα οκ.. Κ τωρα λεω να παω για bird box αλλα μ εχετε διχασει..Ειναι μοιρασμενα τα σχολια..! 7/10
sargus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, konpat είπε Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Είδα και εγώ το BIRD BOX και με είχε σε αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα. 8/10 από εμένα Μπήκα να γράψω ακριβώς το ίδιο σχόλιο και με πρόλαβες. Είχε διάφορες ακυριές και σεναριακές ευκολίες αλλά ήταν πολύ ωραία φτιαγμένη με γρήγορο μοντάζ και με κρατούσε σε αγωνία όλη την ώρα ώστε να θέλω να δω τι θα γίνει μετά και να αδιαφορώ για τις μικροατέλειες. Την ευχαριστήθηκα. Αυτό που θα έκανα διαφορετικό είναι το εξής: Spoiler Στη φάση που ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κάθεται δεμένος στην καρέκλα να δει αν βλέπει κάτι μέσω του κυκλώματος των καμερών, δεν κατάλαβα γιατί έφυγαν οι υπόλοιποι και δεν έκατσαν να παρατηρούν και να τον προσέχουν. Επίσης, αυτό που ,με έτρωγε από την αρχή της ταινίας ήταν να πιάσουν κάποιον που είχε "δει" και να τον κρατήσουν δεμένο-εγκλωβισμένο ώστε α. να μάθουν αν αυτό το πράγμα περνάει μετά από λίγο και β. να ερευνήσουν το θύμα, να ρωτήσουν μήπως πάρουν απαντήσεις, γενικά να το ψάξουν λίγο. Ο ιδιοκτήτης που ήταν οικιοθελώς δεμένος στην καρέκλα ήταν ιδανικός για αυτόν τον πειραματισμό. Οπότε αυτός είναι άλλος ένας λόγος που με χάλασε που έφυγαν όλοι και τον άφησαν μόνο. Για να μην πούμε για την 1 περίπτωση στο εκατομμύριο που μπορεί να καταφέρεις να πεθάνεις έτσι όπως πέθανε ή άλλα τέτοια μικροπράγματα... 2
j0hnn1e Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 On 28/12/2018 at 12:25, Ntinaras said: Ειδα το Leave No Trace (2018) 7.2 εχει παιδια ειναι η πιο βαρετη ταινια που ειδα φετος δεν γινεται τιποτα. Περίμενα κάποια πλοκή, στο πρώτο 20λεπτο λέω οκ κάτι θα γίνει, στο 40λεπτο κατάλαβα ότι τσάμπα περιμένω. Απορω πως η ταινία έχει πάνω από 3/10, δεν έχει φωτογραφία-ιδιαίτερες σκηνές, δεν έχει μουσική, υπόθεση-σκηνοθεσία-υποκριτική δεν έχει, όποτε, τι ακριβώς βλέπουμε; Anyway, μια από τα ίδια και εγώ, μακρυά, μην την δείτε!
papoys1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 https://www.imdb.com/title/tt6921996/ Johnny English Strikes Again Μία ακόμη προβλέψιμη ταινία του Άτκινσον την οποία είδα απλά για να τη δω. Το είδος του είναι αλλού δεν τόχει ο άνθρωπος για ταινίες και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουν. Ξεκινάς για ένα ευχάριστο δίωρο μέχρι κάποιο σημείο αντέχεις μετά τη μέση περίμενα πως και πως το προβλέψιμο 100% τέλος. Ένα 5/10 και πολύ είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα