armin Δημοσ. Τετάρτη στις 02:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:44 μμ Τα Όσκαρ ανέκαθεν δίνουν βραβεία κατόπιν εορτής για τιμητικούς λόγους και λόγω ενοχής. Ο Sean Baker έχει βγάλει ταινιάρες προ του Ανόρα (η χειρότερη του κατ'εμέ) οι οποίες δεν είχαν καμία αναγνώριση από τα Όσκαρ. Και όλες του οι ταινίες είναι Αμερικάνικες, για Αμερικάνικα προβλήματα κοινωνικά κλπ κλπ. Επίσης, πολύ κλασσικό έναςντόπιος δημιουργός να βραβεύεται αντί για μία Γαλλίδα (βλ. Substance). Ούτε εμένα μου άρεσε η Μάντισον.
Gogotsa Δημοσ. Τετάρτη στις 03:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:30 μμ Μιας και πιασαμε τα oscar, το ανορα δεν ηταν κακη ταινια, καλη ηταν, αλλα οχι για oscar. Για κανενα δλδ....
fitsoulas2024 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:46 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:46 πμ (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, anax111 είπε Η ταινία είχε προβλήματα, σίγουρα δεν ήταν για ταινία της χρονιάς, αλλά η ερμηνεία της Μουρ ήταν εξαιρετική και το άξιζε. Τετοιες ταινιες δε πανε για σοβαρες υποψηφιοτητες(οπως σκηνοθεσια, ερμηνεια, παραγωγη) αλλα για εφε, ηχο, μακιγιαζ, κοστουμια, καλλιτεχνικη διευθυνση🙂 Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:46 πμ από fitsoulas2024
Speculoos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:01 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:01 πμ On 20/02/2025 at 20:39, swstost said: To Companion όντως πολύ συμπαθητικό. Το Gorge περίμενα να το δω είναι η αλήθεια, γιατί το trailer ήταν αρκετά υποσχόμενο. Η εντύπωσή μου αφού το είδα, είναι ότι ο σεναριογράφος ξεκίνησε να το γράφει, όταν έφτασε στην πρώτη ώρα θυμήθηκε ότι είχε μια επείγουσα δουλειά, έφυγε βιαστικά αφήνοντας το laptop ανοιχτό, το βρήκε ο 11χρονος γιός του και συνέχισε γράφοντας τη 2η ώρα. Δεν ξέρω πως αλλιώς να περιγράψω τη τεράστια διαφορά που υπάρχει για μένα ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο μισό. Στο πρώτο μισό το setting, η ιδέα, η χημεία των πρωταγωνιστών, πραγματικά με κράτησαν - στο δεύτερο ένιωθα σαν να βλέπω μέτριο b-movie με μεγάλο budget. On 21/02/2025 at 12:18, gsarig said: Συμφωνώ κι εγώ με αυτό πάνω-κάτω. Ενώ συνολικά το βρήκα συμπαθητικό, η πρώτη ώρα ήταν ξεκάθαρα το καλύτερο σημείο της ταινίας. Όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, μόλις αρχίζουν να δίνονται απαντήσεις πέφτει και το ενδιαφέρον. On 01/03/2025 at 19:39, kirileman said: Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε με τα παραπάνω. Πάρα πολύ ωραία η σχέση των 2 πρωταγωνιστών στο φαράγγι, πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Με το που πέσαν μέσα (το βλέπουμε στο τρέιλερ), το γυρίζει σε τρόμου-δράση-θρίλερ, τα ρίξαν όλα στο μπλέντερ και ό,τι βγει. 8/10 η πρώτη ώρα, 5/10 η δεύτερη. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Ryan και κάνει reviews για ταινίες που δε θα δούμε ποτέ 😅
ProponitisTouKanape Δημοσ. Παρασκευή στις 01:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:55 μμ Στις 5/3/2025 στις 2:06 ΠΜ, anax111 είπε Κρίμα για την Ντέμι Μουρ που της άξιζε το βραβείο. Και το αστείο είναι ότι με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώθηκε ο ηλικιακός ρατσισμός της βιομηχανίας του θεάματος που είναι και το θέμα του Substense! Ας το δούμε λίγο πιο high-level. Η Μουρ αποθεώθηκε για την ερμηνεία της (δε συζητάω αν ήταν καλή ή όχι) και υποτίθεται η θεματολογία της ταινίας είναι ο ηλικιακός ρατσισμός. Και φυσικά ποια καλύτερη ηθοποιός να το δείξει αυτό από μια υπερμποτοξαρισμένη 60άρα που θέλει να μοιάζει με 30άρα και πλέον δε πρέπει να έχει ούτε ένα ζωντανό μυ στο προσωπό της. Η ταινία όμως δε "κράζει" τη βιομηχανία, κράζει την ίδια τη Μουρ που ενώ ο χρόνος πέρασε προσπαθεί να κρατήσει την εμφάνισή της νεανική για να παραμείνει "relevant". Όταν την τελευταία δεκαετία κέρδιζαν Όσκαρ πρώτου γυναικείου η Yeoh, η McDormand (x2), η Colman, πού ήταν ο ηλικιακός ρατσισμός; Ποια όμως η διαφορα; Οτι ολες αυτές έπαιξαν ρόλους της ηλικίας τους. Δεν έπαιξαν τις 50άρες μπεμπέκες που νομιζουν οτι είναι 30. Και σωστά βραβεύθηκαν. Και αυτό είναι και το σωστό μήνυμα. Ότι μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας μπορεί να δώσει μια πολύ καλή ερμηνεία και να αναγνωριστεί για αυτό όπως θα αναγνωριστεί και ένας άντρας μεγάλης ηλικίας. Κι όπως ένας άντρας δε μπορεί να παίξει καλά στα 60 του τον γόη ή τον σουπερ πράκτορα που δέρνει κόσμο για πρωινό ή τον αθληταρά ή οποιοδήποτε νεανικό πρότυπο, έτσι και μια γυναίκα 60 χρονών δε θα παίξει καλά τη θεογκόμενα, γιατί δε θα είναι. Όσο ο χρόνος προχωράει, προχωράμε και εμείς. Και εξελισσόμαστε. Η Μουρ και η Κίντμαν και όλες αυτές που έχουν πλουτίσει τους πλαστικούς αυτό δεν έκαναν. Κάποιες γυναίκες αποδέχθηκαν τα χρόνια που πέρασαν και εξελίχθηκαν και άλλες θάβουν το κεφάλι τους στην άμμο και νομιζουν οτι θα παραμείνουν νέες για πάντα, γιατί εν τέλει μάλλον μόνο αυτό έχουν να δώσουν στη βιομηχανία, όχι τα acting skills τους. Το λάθος μήνυμα θα ήταν η βράβευση της Μουρ. Αν θες να είσαι στο προσκήνιο, πάτα ο,τι πλαστική υπάρχει, παραμορφώσου οριακά και προσποιήσου οτι το ημερολόγιο είναι 25 χρόνια πίσω. Και μετά (ψευτο)αυτοτρολαρίσου και λίγο και όλα καλά My two cents 2
john_dr Δημοσ. χθες στις 03:08 πμ Δημοσ. χθες στις 03:08 πμ Fight or Flight (2025) - IMDb Ξύλο, ξύλο, περισσότερο ξύλο και επιπλέον ξύλο. Ανεγκέφαλο, αλλά πολύ fun. Σκεφτείτε Bullet Train, αλλά σε αεροπλάνο φάση. 1
μαστερ Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Στις 20/2/2025 στις 9:39 ΜΜ, swstost είπε To Companion όντως πολύ συμπαθητικό. Το Gorge περίμενα να το δω είναι η αλήθεια, γιατί το trailer ήταν αρκετά υποσχόμενο. Η εντύπωσή μου αφού το είδα, είναι ότι ο σεναριογράφος ξεκίνησε να το γράφει, όταν έφτασε στην πρώτη ώρα θυμήθηκε ότι είχε μια επείγουσα δουλειά, έφυγε βιαστικά αφήνοντας το laptop ανοιχτό, το βρήκε ο 11χρονος γιός του και συνέχισε γράφοντας τη 2η ώρα. Δεν ξέρω πως αλλιώς να περιγράψω τη τεράστια διαφορά που υπάρχει για μένα ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο μισό. Στο πρώτο μισό το setting, η ιδέα, η χημεία των πρωταγωνιστών, πραγματικά με κράτησαν - στο δεύτερο ένιωθα σαν να βλέπω μέτριο b-movie με μεγάλο budget. Το είδα και δυστυχώς έχεις δίκιο. Τελικό αποτέλεσμα για μένα: απογοήτευση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα