Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Moonstruck (1987) 

Διαβασα μια λέξη γι 'αυτη σε μια κριτική...την έλεγαν "αφρώδη". Νομίζω ότι έτσι ακριβώς θα το έλεγα κι εγώ. Απολαυστικη στην ατμόσφαιρα, ο διάλογος είναι πνευματώδης με την Ιταλοαμερικάνικη αίσθηση του, ο Nicolas Cage είναι εκρηκτικος όσο ποτέ, η Cher είναι πάντα ένα θαύμα να τη βλεπεις, ωστόσο δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο για τη χημεία του ζευγαριού.

Στη τελικη, είναι αρκετά ρηχη σα ταινια, με ιταλοαμερικανικά στερεότυπα, υπερβολικα γυαλισμενο σκηνικό του Μπρούκλιν και ψιλοκλασσικη ταινια για Όσκαρ.

Y.Γ. Ρε παιδια πως βαζω φωτογραφια στο κειμενο? Το ξεχασα...

• Like 2
  • Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα το balloon του 2018,

https://www.imdb.com/title/tt7125774/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_balloon

Σε οσους αρεσε το εξαιρετικο "Οι ζωες των αλλων"...... ειστε εδω. Σε ποιον δεν αρεσε?

8/10 και πειτε μου πιο ηταν καλυτερο απο τα 2.

Δε χρειαζεται να σας πω οτι ειναι ταινιαρα απο ολες τις αποψεις. Θα το πειτε μονοι σας !

Επεξ/σία από Gogotsa
  • Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, armin είπε

Moonstruck (1987) 

Διαβασα μια λέξη γι 'αυτη σε μια κριτική...την έλεγαν "αφρώδη". Νομίζω ότι έτσι ακριβώς θα το έλεγα κι εγώ. Απολαυστικη στην ατμόσφαιρα, ο διάλογος είναι πνευματώδης με την Ιταλοαμερικάνικη αίσθηση του, ο Nicolas Cage είναι εκρηκτικος όσο ποτέ, η Cher είναι πάντα ένα θαύμα να τη βλεπεις, ωστόσο δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο για τη χημεία του ζευγαριού.

Στη τελικη, είναι αρκετά ρηχη σα ταινια, με ιταλοαμερικανικά στερεότυπα, υπερβολικα γυαλισμενο σκηνικό του Μπρούκλιν και ψιλοκλασσικη ταινια για Όσκαρ.

Y.Γ. Ρε παιδια πως βαζω φωτογραφια στο κειμενο? Το ξεχασα...

Εδω εισαι

https://postimages.org

και βαζεις το direct link οπου θες στο ποστ θα στο ανοιξει αυτοματα σε εικονα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχη ακολουθει ταινιαρα......

Cabrini

https://www.imdb.com/title/tt14351082/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_6_nm_2_in_0_q_cabrini

Mε το που ξεκιναει η ταινια, μονο απο τη σκηνογραφια, σκηνοθεσια και γενικως ολα τα τεχνικα, καταλαβαινεις οτι θα δεις ταινιαρα, που τελικα δε θα σε απογοητευσει σε καμια περιπτωση.

Καλη θεαση......... !!!

8,5/10

4 wins & 10 nominations total  🤓

Επεξ/σία από Gogotsa
  • Like 1
Δημοσ.

Τωρα θα σας εγραφα για το girl with the needle........... αλλη δυσκολη σουπερ-ταινιαρα, αλλα....... δεστε τις προηγουμενες πρωτα και τα λεμε.

Δημοσ.

Omohide poro poro (1991) images.jpg

Αυτή η ταινία όσο προχωρούσε γινόταν όλο και καλύτερη!! Είναι μια σπάνια απόλαυση όταν 2 ώρες κινηματογραφικού χρόνου αισθάνονται απολύτως απαραίτητα. Νιώθω ότι μου έχουν ξεφύγει τόσα πολλά μικρά πράγματα, και ανυπομονώ να τη ξαναδώ σύντομα και να τα ανακαλύψω όλα.9/10

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fail Safe (1964)

MV5-BNjcy-Zj-A1-Nzkt-Ym-Nm-Yy00-M2-Uw-LWFm-NTkt-Nz-Rm-Nj-Ni-ZWUy-ZGI1-Xk-Ey-Xk-Fqc-Gde-QXVy-MDI2-NDg0-NQ-V1-2828564695.jpg

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ένα αμερικανικό βομβαρδιστικό σε περιπολία, λαμβάνει μετά από σφάλμα εντολή να ρίξει πυρηνικά στη Ρωσία. Ακολουθεί έτσι ένα αγωνιώδες δίωρο, κατά το οποίο στρατηγοί και πολιτικοί προσπαθούν να αποτρέψουν την καταστροφή που πρόκειται να συμβεί. Ανάμεσα τους και αυτοί που όχι μόνο δεν θέλουν να διορθωθεί το λάθος, αλλά να εξαπολυθούν όλα τα διαθέσιμα πυρηνικά εναντίον του εχθρού.

Η ιστορία θυμίζει το καταπληκτικό Dr Strangelove, με τις δύο ταινίες να κυκλοφορούν την ίδια χρονιά! Παρόλο που θεωρώ το Strangelove μιας από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει, θεωρώ πως και το Fail Safe αξίζει σίγουρα μια θέαση. Σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, με τον τρόμο να είναι πραγματικός.

Επεξ/σία από stevenfins
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και ειμαστε στην εποχη που εχουν βγει ολα τα βραβευμενα, συνεχιζω ακαθεκτος........

Black Dog

https://www.imdb.com/title/tt28131427/?ref_=nv_sr_srsg_1_tt_7_nm_0_in_0_q_black%20dog

7.5/10

Οσοι απο εσας δε βλεπουν μονο αμερικανιες, του στυλ πιου πιου - μπαμ μπαμ, ειναι η εποχη που εχουν βγει ολες οι ταινιαρες απο τα φεστιβαλ, που αξιζει χαλαρα να τις δουμε ολοι.

Επεξ/σία από Gogotsa
  • Like 1
Δημοσ.

https://www.imdb.com/title/tt19637052/?ref_=ext_shr

Love lies bleeding. 

Τώρα συγνώμη, εγώ φταίω; Γιατί το κάνατε αυτό ρε παιδιά; μια ταινία που εύκολα θα μπορούσε να είναι κατηγορίας 7/10 με κάνετε να την βάλω 3/10; Για 5 λεπτά τέλους; 

Βασικά η ταινία είναι pulp fiction στην ίδια λογική που είναι το Χ ως slasher στα 80ς. Είναι ακριβώς ίδιας τεχνοτροπίας, σκηνοθεσίας κτλ. Μέχρι εδώ όλα καλά. Έναν εξαιρετικό Ed Harris όπως πάντα Και η κοπελιά μάτσο δυνατό εργαλείο. Εύσημα και στην άλλη τη λεσβια που δεν μάσησε και τα πέταξε όλα για να την ματσαρει (όχι σε σώμα). 

Μου άρεσε το απλό σκηνικό, αργό, εύκολα αναγνωρίσιμο και γενικά τίποτα δε σε χαλάει στην σκηνοθεσία, χαρακτήρες και παρουσίαση. Όλα βαίνουν καλώς μέχρι το τέλος. Καλά τι τους έπιασε; Πήραν τα ίδια ναρκωτικά και αναβολικά που έπαιρνε η μπαφαρισμενη τύπισσα στην ταινία; Ειλικρινά σε αυτό το διάστημα είναι λες και μπήκε άλλος σκηνοθέτης από άλλη ταινία και μπέρδεψαν το μοντάζ και σε λέει "αμάν τώρα τι κάνουμε;" και λέει "δε γαμιεται, βάλτο ως έχει!". 

Είναι ίδια περίπτωση με το ανέκδοτο με τον κούκο και τα ναρκωτικά. 

Τέλος πάντων, κρίμα. 3/10. Αντε βάλε +1 για τις λεσβιες οπότε με το ζόρι 4/10. Μα καλά πόσο ζάντα είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...