Ntinaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, john_023 είπε Είναι όλα ψηφιακά πλέον, με δίσκους . Εκτος κι αν ειναι IMAX 70mm
manolis940 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Harry Potter Marathon Πολλές φορές με έχει μπριζώσει η σύζυγος για μαραθώνιο Harry Potter όλο το αποφεύγω αλλά κάποια στιγμή μέχρι και εγώ λύγισα. Είχα να τις δω πάνω από δεκαετία, είχαν ξεθωριάσει τα πιο πολλά και έτσι είπα οκ θα τις δω κάπως ευχάριστα μιας και θυμώμουν για κάποιο λόγο ότι είναι ταινίες χωρίς ιδιαίτερο βάθος και αρκετά flat. Ακριβώς το αντίθετο ωστόσο. η J.K.Rowloing έχει φτιάξει ένα αρκετά όμορφα πολύπλοκο κόσμο, ωραίους χαρακτήρες αλλά και μια Ιστορία που μόνο flat δεν την λες. Μην τα πολυλογώ μπόρεσα να βρω κάποια παιδικά σφάλματα σε μερικά σημεία αλλά στο σύνολο του το σενάριο-πλοκή, σκηνοθεσία και η απίστευτη υποκριτική ικανότητα όλων εκεί μέσα φέρνει ένα τελικό αποτέλεσμα που εκτίμησα σήμερα περισσότερο απ' ότι παλαιώτερα. Μάλιστα άλλαξα γνώμη για κάποιες από αυτές που μέχρι σήμερα θεωρούσα στο μυαλό μου ως αποτυχία. Τουναντίων είναι μια σειρά ταινιών που αξίζει τον χρόνο όσον νεώτερων δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ αλλά και παλαιώτερων που δεν έτυχε να ασχοληθούν επειδή τις θεώρησαν πολύ παιδικές ή κουράστηκαν με τα σημερινά project. Tripple 9 Ωραία φυλλάδια και αφίσες, όχι πολλά υποσχόμενο casting αλλά όχι και αδιάφορο.... αλλά μέχρι εκεί. Το Triple 9 είναι η ταινία που έχει τόσο γραμμική πλοκή που αν την δεις ξαπλωμένος θα σε πάρει ο ύπνος. Ακριβώς γι αυτό την χρησιμοποιώ και εγώ. 1 μήνα τώρα την βάζω στο κινητό να παίζει και σε λιγότερο από 10 λεπτά κοιμάμαι. Να την δοκιμάσετε άμα δυσκολεύεστε με τον ύπνο. 😂 4
taksidiotis Δημοσ. Κυριακή στις 03:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:27 μμ Nosferatu 2024 Την είδα την ταινία κι έτσι μπορώ να γράψω πλέον την γνώμη μου περί αυτής. Ακολουθούν spoilers. Spoiler Καταρχήν.δε θα έπρεπε να φέρει το θρυλικό όνομα της πρώτης ταινίας του 1922.ιεροσυλια για τους απανταχού Nosferatu fans,η αλλιώς λέγε με και Δράκουλα. Περισσότερο μοιάζει με σκοτεινό παραμύθι που όμως επικρατεί μια σύγχυση. Καταρχήν δεν έχει κάποια ουσιαστική εξήγηση για το δέσιμο που δεν είναι έρωτας η αγάπη,μεταξύ του ζόμπι βαμπίρ και της κάκιστης πρωταγωνίστριας. Έτσι απλά με την φαντασία της φλογοβολου της ψυχής,τον ανέστησε και μπλέξανε τα μπούτια τους...Ε την ακάθαρτη,την πρόστυχη. Μάλιστα έκαναν και τόσο καλό τηλεπαθητικο σεξ,που του αμοιρου ζόμπι Nosferatu,του έμεινε κι έτσι είπε μετά από χρόνια να πάει και να την βρει μπας και δει χαρά πάλι. Και κάπως έτσι το στορυ κυλάει έχοντας που και που και κάποιες στιγμές που πλησιάζει το κανονικό στορυ που γνωρίζουμε. Πολύ σάλτσα μέσα,πολλά ποντίκια,μια ξαφνική πανώλη,μια γκόμενα που προσπαθεί με μπόλικη υπερβολή να πείσει ότι είναι ηθοποιός,αλλά το όνομα Depp δε σε σώζει, τουλάχιστον στην ταινία αυτή κι ένας Nosferatu που περισσότερο θυμίζει μισοσαπητο πτώμα,γι αυτό άλλωστε τον αποκαλώ και ζόμπι, παρά βαμπίρ. Κατά την γνώμη μου,η ταινία είναι αχταρμας,με αρκετά κενά και χωρίς τη σοβαρότητα που απαιτεί ένα φιλμ που φέρει το όνομα του Nosferatu. Κρίμα και για τον Dafoe που επέλεξε να παίξει αυτόν τον καρικατούρα ρόλο. Το μόνο καλό είναι η φωτογραφία-εικονα που έχει η ταινία. Θα μπορουσε σαν σενάριο,να είναι πιο σωστά δομημένο και με σοβαρότερη επεξήγηση των γεγονότων που σαφώς θα έφερνε μια πιο ωραία ιστορία. Ο Ορλοκ επίσης,δεν μου άρεσε.ας τον έκαναν έστω όπως τον πρώτο ηθοποιο που τον έπαιξε. Ίσως την ξαναδώ κάποια στιγμή,όμως δε νομίζω ότι η γνώμη μου θα αλλάξει. 6/10 με πολύ επιείκεια.
Gogotsa Δημοσ. Κυριακή στις 06:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:32 μμ Εγω αντιθετως τη βρηκα πολυ καλη με εξαιρετικο τελος........ !!!
razimar Δημοσ. Κυριακή στις 07:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:15 μμ (επεξεργασμένο) Στις 13/1/2025 στις 10:13 ΜΜ, john_023 είπε Παιδιά μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν.. Με τι ακριβως μηχάνημα γίνεται η προβολής ταινίας στους κινηματογραφους? Υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης τετοιων μηχανημάτων απο κάπου? Δεν μιλαω για προτζεκτορες αλλα για συσκευές που χρησιμοποιεί καθαρά μια κινηματογραφικη αίθουσα. Φαντάζομαι είναι ψηφιακά τα μέσα και όχι οι παλιές μηχανές για φιλμ Προτζέκτορες έχουν σε κινηματογραφικές αίθουσες αλλά επαγγελματικούς, μάρκες όπως BARCO, CHRISTIE κτλ. Δεν παίρνουν φιλμ για να παίξουν τις ταινίες, αλλά κάτι που είναι σαν σκληρός δίσκος και λέγεται DCP (Digital Cinema Package) Έτσι τους έρχεται η ταινία απο τα στούντιο. Ελλάδα δεν νομίζω να υπάρχει να νοικιάσεις τέτοιο προβολέα καθώς η τιμή τους, να πάρεις έναν τέτοιο καινούργιο, μπορεί να διαβεί άνετα και τα 100 χιλιάρικα. Κανονικό προβολέα 100% θα βρεις να νοικιάσεις. Επεξ/σία Κυριακή στις 07:17 μμ από razimar 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα