Glikos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Το έχω έτοιμο το Trap θα το δω απόψε. 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τελικα ακομη δε το εχω δει το trap, αντ΄ αυτου ειδα το oddity και δε το μετανιωσα καθολου. Αξιολογο horror εχω να δω πολυ καιρο. Του βαζω 7 λογω του οτι ηταν πολυ μικρη παραγωγη και αφησε αρκετα κενα, για τοσο καλη συλληψη, αλλα οχι τοσο καλη σε αποδοση. https://www.imdb.com/title/tt26470109/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_oddity Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από Gogotsa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 12 hours ago, stormrain said: Το ειδα κι εγω το Τrap και μπορω να πω πως μου αρεσε παρα πολυ. Οκ, προφανως και ειχε plot holes, αλλα ειναι απο αυτα που προσωπικα μπορω να δεχθω, δεν με βγαζουν εκτος ταινιας δηλαδη. Ειχε αρκετο σασπενς, ηθελα να δω μεχρι τελους που θα παει η υποθεση και σιγουρα δεν με απογοητευσε. Το plot twist ετσι οπως ειχε στηθει τουλαχιστον, δεν σε πηγαινε προς τα κει, αν και σε εβαζε σε υποψιες η ολη αντιμετωπιση, αλλα μαλλον προς την αντιθετη πλευρα. Οπως και να εχει, για μενα ενα 7ρακι το παιρνει ανετα, περασα καλα, ημουν απορροφημενος και δεν κοιταξα σχεδον καθολου το κινητο μου (ναι, για μενα ειναι κριτηριο 😛 ) Ήθελα να το γράψω παραπάνω αυτό ακριβώς που είπες (νόμιζα ότι είμαι μόνο εγώ) πλέον βαθμολογω την ταινία αναλογα με τις πόσες φορές θα παρω το κινητό στα χέρια μου να χαζεύω όσο παίζει η ταινία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermo-sifounas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Για να ευχαριστηθεις το TRAP πρεπει να κανεις τα μεγαλυτερα αλματα λογικης σε ταινια που χω δει τα τελευταια 5 χρονια. Πραγματικα ο πρωταγωνιστης εχει ενα εξωφρενικα μεγαλο plot armour και ζει σ εναν κοσμο περιτριγυρισμενος απο ηλιθιους. Αν δεν εχεις θεμα με αυτο τοτε θα την ευχαριστηθεις, 5/10 απο εμένα. Το οddity απο την αλλη οπως προαναφερθηκε πολυ αξιολογο horror με υποβλητικο κλιμα που τα χαλαει στο τελος οπως το 99% των horror σημερα, λες και στηνουν πολυ ωραια μια ταινια και δεν ξερουν πως να την τελειωσουν. Ανετα ενα 7/10. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από thermo-sifounas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Χαριστικά 4/10 στο Trap από εμένα. Τόσο αφελές σενάριο είχα χρόνια να δώ. Και μιλάω για αφέλεια που σε εκνευρίζει αν πάρεις στα σοβαρά τη ταινία, όχι για μια ανάλαφρη κ χαριτωμένη αφέλεια. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από DeadOrganPlayer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Shooter (2007) Μιας που θα φύγει σε λίγες μέρες από το Netflix είπα να δω καμια περιπετειουλα. Καλά πέρασε η ώρα, βλέπετε, όχι κάτι τρελό προφανώς αλλά ένα 7/10 όσο δηλαδή έχει ακισ το imbd νομίζω την αντιπροσωπεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Trapper και γω χθες 🤪 Θεουλη μου!! Ενω εχει μια ωραια αρχη, μια αγωνια κλπ...μετα πατατα απο τις λιγες. Α ρε Σαλαμαυα και σε παω τρελλα και εχουμε δει ταινιες διαμαντακια απο σενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Exhuma (Pamyo - 2024) | imdb 6.9 | rotten 93/88 Θα πω πολύ καλή ταινία από Ν. Κορέα. Εχει φοβερη φωτογραφια, κλασσικα πια, και δυνατη ατμοσφαιρα. Αν και λιγο μεγαλη, δεν ενιωσα να κουραζομαι κάπου. Θα μπορουσε να εξηγησει λιγο πιο καθαρά κάποια πραγματα, το κανει αλλα ισως σε βαθμο που εγω να μην τα καταλαβα 100%. Βασίζεται νομιζω σε βιβλίο. Η φάση ειναι πως θέλουν να κανουν μια εκταφη λόγω κακών συμβάντων. Έχει γεομαντείες, ταοισμό, ιαπωνικά φολκλορ και γενικα ωραια τετοια συναφή. 7.7/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) The Union (2024) - IMDb Μιλαμε ειχα καιρο να δω τετοια πατατα το εκλεισα στο σημειο που η μαυρο χαλι μπερι που ειναι κατασκοπος αποφασισε να παρει στην ομαδα της τον μαρκ γουολμπεργκ επειδη τον ηξερε απο το σχολειο που τα ειχανε ,ηταν καλος στα αθληματα και ο τυπος απλα δουλευει οικοδομη. Τι βαθμολογια να βαλεις σε τετοια ταινια που την κλεινεις στο 1/3 της? 0/10 δεν βλεπετε Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από raid_av 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου https://www.imdb.com/title/tt22375054/ Aξιοπρεπέστατo slasher, σε μπερδεύει αρκετά στην αρχή ιδίως με τα κεφάλαια που ξεκινάει από το 3, πάει στο 5 κλπ . Η δε πρωταγωνίστρια πάρα πάρα πολύ καλή, πειστική στον ρόλο της !! Ευκολο 7/10 από μένα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, paiktaras69 είπε https://www.imdb.com/title/tt22375054/ Aξιοπρεπέστατo slasher, σε μπερδεύει αρκετά στην αρχή ιδίως με τα κεφάλαια που ξεκινάει από το 3, πάει στο 5 κλπ . Η δε πρωταγωνίστρια πάρα πάρα πολύ καλή, πειστική στον ρόλο της !! Ευκολο 7/10 από μένα Φίλτατε το ψάχνω στα γνωστά μέρη και δεν το βρίσκω. Που το είδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Glikos είπε Φίλτατε το ψάχνω στα γνωστά μέρη και δεν το βρίσκω. Που το είδες? στον κινηματόγραφο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, paiktaras69 είπε στον κινηματόγραφο Α οκ. Οπότε θα περιμένω. 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Kinds of Kindness (2024) Λανθιμος επιστρέφει στις ρίζες του και δε θα παραπονεθώ κόλας. Οι χαμηλές βαθμολογίες είναι επειδή πολύς κόσμος που δε τον ήξερε προ όσκαρς, πρωτοείδε αυτή τη πλευρά του καλλιτέχνη και σοκαρίστηκε. Εμείς ξέρουμε καλύτερα όμως... Πολύ ωραίες ιστορίες και οι 3, διδακτικές, διασκεδαστικές, φρικαλέες, λανθιμικές. Συνδεδεμένες ίσως λίγο αφηρημένα όμως και εκεί είναι που χάνει βαθμούς καθώς δεν διέκρινα ένα ισχυρό θεματικό κέντρο. 8/10 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Παιδες κρτατατε μικρο καλαθι για του Λανθιμου, γιατι πεφτει πολυ κραξιμο εκει εξω........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα