Arkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Δύο ερωτήσεις: Ο Αϊνστάιν ήταν "για τις Απόκριες", ή φταίει που μετά τον Geoffrey Rush στο Genius δεν μπορώ να δω άλλον να ενσαρκώνει τον θείο Albert? 😁 Τη Δουνκέρκη την έχεις πιο πάνω ή πιο κάτω απ' το Oppenheimer? Δεν με ενοχλησε ο ηθοποιος που υποδυεται τον Αϊνστάιν ουτε σε εμφανιση και ας μην ηταν σε εμφανιση το 100% που εδωσε ο Geoffrey Rush στο genius εβγαλε στο 100% αυτο που επρεπε για να δειξει την σοβαροτητα της καταστασης. Δεν εχω δει Δουνκερκη ακομα ειναι η μονη ταινια του Nolan που δεν εχω δει ακομη μεχρι σημερα μαζι με τις μικρου μηκους που εχει κανει αλλα θα την δω συντομα και θα αναφερω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 The Killer (2023) - IMDb Πολύ καλή ταινία. Η αλήθεια είναι ότι είναι αργή. Και είχα ξεκινήσει να την δω με την σιγουριά ότι μάλλον θα βαρεθώ και θα την κλείσω σε κάποιο σημείο. Αλλά παρόλο τον αργό ρυθμό της, κρατάει τον θεατή. Στον οποίο θεατή δεν αποκαλύπτει τίποτα. Ο θεατής βλέπει τις εξελίξεις απλά ακολουθώντας τον πρωταγωνιστή. Μπορεί πάνω κάτω να ξέρεις πως θα κινηθεί η ταινία, αλλά παρόλα αυτά σου δημιουργεί το ενδιαφέρον να δεις πως θα αποτυπωθεί αυτό στην οθόνη. 7.3/10 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 The Hunger Games[2012] https://www.imdb.com/title/tt1392170 Πρωτη θεαση της ταινιας και θα παρω σερι και τις υπολοιπες μιας και που βγηκε η καινουργια και θα πω οτι επειδη εχω δει πολλες φορες το εξαιρετικο Ιαπωνικο Battle Royale του 2000 περιμενα πολλα πολλα παραπανω απο την ταινια. Η συγκριση ειναι αναποφευκτη και δυστυχως ειναι 2-3 επιπεδα κατω. Αρχικα το PG-13 καταστρεφει απο μονο του την ταινια. Πας να δεις ταινια battle royale και σου δειχνει κατι ψηλα απο αιμα και gore δηλαδη οκ ρε Hollywood θες να πουλησεις και στα παιδακια να πανε κινηματογραφο δεν παει ετσι ομως και θα κριθεις για αυτο. Προσπαθησαν να κανουν κατι αρκετα μεγαλυτερο οσον αφορα την εκταση οπου ολος ο κοσμος παρακολουθει live τους θανασιμους αγωνες και οτι υπαρχει ζουμι απο πισω αλλα οπως ειδα την ταινια καταλαβα οτι μετα απο το τελος της ξεκιναει το πραγματικο puzzle να ξεδιαλυνεται με τις υπολοιπες συνεχειες. Μου φανηκε επισης πολυ υποτονικη σε πολλα σημεια κυριως στο δευτερο μισο που λες θα παρει μπρος εκει αρχιζει τα χαζα και λες δεν μπορει η αλλη ηταν στο δεντρο σταθερη και οι αλλοι οι καγκουρες που και καλα εχουν παρει μερος σε ποσους αγωνες δεν μπορουν να την πετυχουν οκ. Η οτι οι κανονες αλλαζουν οπως θελουν και εν ωρα αγωνα χωρις καμια σημασια δεν τρεχει τιποτα. Γενικα πολλα μικρα και μεγαλα λαθακια που την κανουν αρκετα υπερτιμημενη. Θα δω και τις συνεχειες μιας και θελω να δω πως θα προχωρησει και αν καταφερουν να κανουν λιγο πιο περιπλοκο το lore αλλα για μια πρωτη γευση το Battle Royale ειναι πολλες φορες καλυτερο. 6.5/10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, Arkin είπε The Hunger Games[2012] https://www.imdb.com/title/tt1392170 Πρωτη θεαση της ταινιας και θα παρω σερι και τις υπολοιπες μιας και που βγηκε η καινουργια και θα πω οτι επειδη εχω δει πολλες φορες το εξαιρετικο Ιαπωνικο Battle Royale του 2000 περιμενα πολλα πολλα παραπανω απο την ταινια. Η συγκριση ειναι αναποφευκτη και δυστυχως ειναι 2-3 επιπεδα κατω. Αρχικα το PG-13 καταστρεφει απο μονο του την ταινια. Πας να δεις ταινια battle royale και σου δειχνει κατι ψηλα απο αιμα και gore δηλαδη οκ ρε Hollywood θες να πουλησεις και στα παιδακια να πανε κινηματογραφο δεν παει ετσι ομως και θα κριθεις για αυτο. Προσπαθησαν να κανουν κατι αρκετα μεγαλυτερο οσον αφορα την εκταση οπου ολος ο κοσμος παρακολουθει live τους θανασιμους αγωνες και οτι υπαρχει ζουμι απο πισω αλλα οπως ειδα την ταινια καταλαβα οτι μετα απο το τελος της ξεκιναει το πραγματικο puzzle να ξεδιαλυνεται με τις υπολοιπες συνεχειες. Μου φανηκε επισης πολυ υποτονικη σε πολλα σημεια κυριως στο δευτερο μισο που λες θα παρει μπρος εκει αρχιζει τα χαζα και λες δεν μπορει η αλλη ηταν στο δεντρο σταθερη και οι αλλοι οι καγκουρες που και καλα εχουν παρει μερος σε ποσους αγωνες δεν μπορουν να την πετυχουν οκ. Η οτι οι κανονες αλλαζουν οπως θελουν και εν ωρα αγωνα χωρις καμια σημασια δεν τρεχει τιποτα. Γενικα πολλα μικρα και μεγαλα λαθακια που την κανουν αρκετα υπερτιμημενη. Θα δω και τις συνεχειες μιας και θελω να δω πως θα προχωρησει και αν καταφερουν να κανουν λιγο πιο περιπλοκο το lore αλλα για μια πρωτη γευση το Battle Royale ειναι πολλες φορες καλυτερο. 6.5/10 Σταματα να ποσταρεις, γιατι εχω καταλαβει ποτε εισαι με το κοριτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Το Τζον Γουικ.... μου αρεσε πολυ! ( για το ειδος του εννοω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 https://www.imdb.com/title/tt13957560/ η ιστοριουλα για το πως εγινε η φαση με το reddit και το gamestop, στο χρηματιστηριο κτλ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Ειδα χθες το when evil lurks.Καιρο ειχε να με κρατησει ταινια τοσο προσηλωμενο.Πραγματικα παρα πολυ καλη.Αυτη ειναι η θριλερ ταινια της χρονιας και οχι το talk to me που λενε.Απιστευτη ατμοσφαιρα και ενδιαφερον σεναριο.Στην αρχη ειναι λιγο wtf is going on αλλα στα εξηγουν ολα στην πορεια.Μου αρεσε παρα πολυ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Cobweb 2023 Ξεκαθαρα καλύτερο απ ο,τι περίμενα Ειχε τα πάντα, plot twists, ερμηνείες, σκηνοθεσία, ένα καλό στορυ 7/10 άνετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 The Runaways https://www.imdb.com/title/tt6168914/ Πολυ ιδιαιτερη ταινια, πολυ "αγγλικη" αλλα ωραια. Εχει καποια κενα σε μερικα σημεια, ομως βλεπεται ανετα και σε οποιον αρεσουν τα αγγλικα τοπια, θα την απολαυσει. Σαν θεμα ειναι λιγο στεναχωρο, αλλα δεν εστιαζει 100% εκει η ταινια, οποτε δεν σε μαυριζει παρα πολυ. 7/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Wish Το είδαμε χτες οικογενειακός. 4 μεγάλοι και 4 πιτσιρίκια. Boring as fuck, αδιάφορο animation, ιστορία....επικίνδυνη, κεντρική ηρωίδα gtp, τραγούδια που πέρασαν και δεν ακούμπησαν...νεος χαρακτήρας κλεμμένος από το super mario galaxy... Το έσωζε μόνο το ελληνικό dub το οποίο βρήκα εξαιρετικό. Από τους δημιουργούς του frozen λέει... Ε περιμένεις λίγη frozenια μαγεία... Ε ούτε καν 100 χρόνια disney εφέτος και αν αυτό που κατάφεραν φέτος στην τόση σημαντική επέτειο ονομάζεται Wish τους βλέπω για λουκέτο. Κυριολεκτικά. Επίσης δεν διαπίστωσα woke στοιχεία. Ή woke δηλαδη ή μαλακία...εκεί έχει καταντήσει η disney; 3/10 Αυτά από την σκοπιά του ενήλικα. Στα παιδιά που είναι και το βασικό target group άρεσε αρκετά. Βεβαια σήμερα δεν κάναμε καθόλου κουβέντα γιαυτό οπότε ίσως να ήταν και ο ενθουσιασμός της θέασης μιας νέας ταινίας. Θα δείξει η αντοχή του στο χρόνο αναφορικά με τις νεότερες ηλικίες. Το καλύτερο φετινό animation το παίρνει σχεδόν χωρίς αντίπαλο το spider verse, ένα επος απο την αρχή μέχρι το τέλος. Και από μεριάς disney (ή μάλλον zag η οποία νομίζω ανήκει στην d) το καλύτερο animation το παίρνει η Lady Bug. Επειδή σινεμά το είδα και αυτό μου άρεσε πολύ η εικόνα. Λίγο πριν τς 43 έχω πάει 15 - 20 φορές φέτος cinema. Μόνο animation, το πουλο, μας πήραν φαλάγγι τα παιδιά!!! Άκυρο μόλις θυμήθηκα ότι είδα Barbie και Oppenheimer cinema οταν διακοπαραν τα παιδια 😁 Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από chill 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 American Animals[2018] https://www.imdb.com/title/tt6212478 Αξιολογη βιογραφικη ταινια του Bart Layton οπου 4 φιλοι το 2004 προσπαθουν να διαφοροποιηθουν και να κανουν κατι μεγαλο για τον εαυτο τους ωστε να ζησουν τη μεγαλη ζωη. Η ολη ιστορια αφηγειται εξαιρετικα απο τους πραγματικους ανθρωπους που διεπραξαν το εγκλημα με τους ηθοποιους να τιμανε πιστα τους ρολους τους μεχρι το τελος. Ενα βιβλιο 6 εκατομμυριων μια ληστεια σε μια πασιγνωστη βιβλιοθηκη στην Αμερικη 4 φιλοδοξοι νεοι και ενα τσαπατσουλικο σχεδιο. Μου αρεσε που λενε τα πραγματα οπως ειναι και η ολη φαση μεταξυ τους τι και πως και με τα ονειρα που ειχαν το σχεδιο με τον καθε χαρακτηρα να παλευει για τον εαυτο του. Θα την βρειτε στο ERTFLIX σε παρα πολυ καλη ποιοτητα. 7.1/10 The Hunger Games Catching Fire[2013] https://www.imdb.com/title/tt1951264 Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα αλλα σιγουρα ηταν καλυτερη απο την πρωτη κυριως στο κομματι της πλοκης οπου μπορει να μην εβγαζε πολυ νοημα κυριως στο δευτερο μισο αλλα το τελος ξεδιαλυνε αρκετα κομματια που μεχρι εκεινη τη στιγμη θεωρουσα τρυπες. Απο εκει και περα μας τρελαναν παλι στο ρομαντζο με την ταινια να δειχνει στο πρωτο 45λεπτο γεγονοτα ενος χρονου απο το τελος της πρωτης και πως η Κατνις εδωσε ελπιδα στους ανθρωπους με οτι εκανε και ξεκιναει μια επανασταση. Κλασικα αλλαζουν παλι οι κανονες των παιχνιδιων το οποιο ας πουμε εν μερη δικαιολογειται με το τελος που εδωσαν. Γενικα τρυπες υπαρχουν μαλιστα αρκετες που δεν στεκουν προσπαθουν να βγαλουν κατι μεγαλο απο το ολο franchise να μας δειξουν μια γενικη εικονα του σχεδιου τους αλλα στο τελος ειναι ακομα ενα teenage blockbuster της σειρας με μεγαλο budget που προσπαθει μεν αλλα χανει υπερβολικα στα επι μερους σημεια. Θετικο οτι παρολο τα 135 λεπτα που κραταει περναει η ωρα πολυ γρηγορα δεν το καταλαβαινεις δηλαδη κατι που σημαινει οτι κατι κανουν καλα αν κατσεις ομως και αναλυσεις σκηνες και σεναριο τοτε βγαινει στην επιφανεια η πραγματικοτητα. Αναμφιβολα ενα υπερτιμημενο franchise για τον κινηματογραφο γραμμενο ακριβως για να βγαλει λεφτα που με 2-3 πινελιες και ενα R Rating θα μπορουσε να γινει κατι πραγματικα μεγαλο. 6.8/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις είδα την Barbie.... Απλά μην. Μην χάσετε την ώρα σας να την δείτε. Ένας αχταρμας χωρίς νόημα με nonstop κοινωνικά μηνύματα που τα λένε απλά για να τα πούνε. Γραφικά τέλεια, σενάριο μηδέν. Μόνο τα πρώτα 10-15 λεπτά ήταν καλά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Xθες ειδα το godzilla minus one στον κινηματογραφο.Απλα κατουραει οτιδηποτε εχει βγαλει το hollywood με το ονομα godzilla μεσα.Οσοι ειστε φαν αξιζει να πατε να την δειτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Στις 1/12/2023 στις 2:49 ΠΜ, JohnnyDragon είπε Μόλις είδα την Barbie.... Απλά μην. Μην χάσετε την ώρα σας να την δείτε. Ένας αχταρμας χωρίς νόημα με nonstop κοινωνικά μηνύματα που τα λένε απλά για να τα πούνε. Γραφικά τέλεια, σενάριο μηδέν. Μόνο τα πρώτα 10-15 λεπτά ήταν καλά. Την σηκώνει η 3090 μου; 60fps/4K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @Arkinειδα πολλές ταινίες που πρότεινες πρόσφατα 😂αλλά θέλω να μιλήσω γ αυτό π είδα χθες το βράδυ Past lives 9.9/10 Past Lives (2023) - IMDb Απίστευτο διαμάντι μπορεί να μην είναι γ όλους αλλά με αποτελείωσε το τέλος γτ έχω ζήσει κάτι παρόμοιο. Απίστευτα συναισθήματα αν κ η ταινία δεν εμβαθύνει καθόλου σε χαρακτήρες αλλά δείχνει ποσό απάνθρωπη μπορεί να είναι η μετανάστευση κ ότι μερικές φορές απαιτεί θυσίες για να πάμε μπροστά. Η ταινία είναι κυρίως για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα αλλά αξίζει να τη δείτε Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2023 από najinblue3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα