Arkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Ε καλα το Barbie θα το δεις για τη Margot, η οποια ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη και παιζει να περασεις και καλα κιολας γιατι το στησανε και αρκετα καλα. Οσο καλα δλδ χωρις να δωσεις και την απαιτουμενη σημασια, αν και προσπαθει να περασει καποια μηνυματα τυπου ματαιοδοξιας, χωρις να τα καταφερνει και 100%. Παντως το μοναδικο προβλημα που βρισκω σε αυτη την υπεργυναικα ειναι οτι ειναι....... τέλεια, χωρις το παραμικρο λαθος/ψεγαδι πανω της για να μπορεσει να την αναδειξει. Ας ειχε λιγο στραβη μυτη ρε παιδι μου...... ή κατι αλλο. Σε μερικες σκηνες φαινεται υπερβολικα ομορφη... Βρισκω εξαιρετικα ομορφη και την Mackey την οποια πρωτο ειδα στο Sex Education και οντως βγαζει κατι απο Robbie απλα στο πιο αγνο η Robbie βγαζει κατι πιο προστυχο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Barbie[2023] https://www.imdb.com/title/tt1517268 ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Οσο θετικες σκεψεις ειχα πριν τη δω πρακτικα λογο της βαθμολογιας του imdb τοσο πιο κακη και τρομερα overrated μου φανηκε. Απο που να το πιασω? Με την αρχικη σεκανς που τρομαρα τους πηγαν να κανουν κατι απο 2001: A Space Odyssey? Μιλαμε για κακιστη αντιγραφη και φανηκε τρομερα γελοια ολη η σεκανς. Απο εκει και περα εχουμε ενα αρχικο μισαωρο στην ψευτικη χωρις Barbieland οπου ολες οι Barbie που εχουν φτιαχτει απο τη Mattel μεχρι σημερα ζουν αρμονικα και κανουν κυριολεκτικα οτι θελουν ζουν το ονειρο τους. Μαζι τους προφανως και οι Κεν που θελουν την Barbie αλλα αυτη δεν τους δινει σημασια ψαχνουν να βρουν και αυτοι το νοημα τους. Οταν η Barbie στερεοτυπο[Margot Robbie] αρχισει να εχει διαφορες κακες σκεψεις θα αρχισει να γινεται κατι αλλο απο Barbie δεν θα μπορει καν να περπατησει οπως περπατανε ολες οι Barbie στις μυτες των ποδιων τους. Θα ξεκινησει ενα ταξιδι στον εξω πραγματικο κοσμο να βρει το κοριτσακι που παιζει μαζι της και την εχει δωσει τετοιες σκεψεις. Δεν ξερω τι νοηματα προσπαθησαν να περασουν ειναι τοσο ασυνεπεις τοσο μπερδεμενα που απλα χανονται μεσα απο τους κακους διαλογους και το "οτι να ναι χωρις νοημα σεναριο". Φωτεινο θετικο στοιχειο η Margot Robbie η οποια δειχνει οτι δεν ειναι απλα μια πανεμορφη bimbo ηθοποιος αλλα το εχει και με την υποκριτικη οσο γινεται. Για τον Gosling δεν ξερω ειναι λιγο σαν να βαριεται. Βαρεθηκα τη ζωη μου στα τραγουδια και στην χαζη πλοκη πιστευω οτι μιλαμε για μια απο τις πιο overrated ταινιες των τελευταιων χρονων απορω τι θετικα στοιχεια μπορουμε να παρουμε γιατι ουτε χιουμορ ειχε ουτε σεναριο ουτε budget ουτε τιποτα. Θα εβαζα χειροτερη βαθμολογια αλλα το τελευταιο 5λεπτο καπως μιλησε στην καρδια του θεατη οποτε μονο λογο αυτου θα την ανεβασω λιγο. Δεν θα προτεινα να την δειτε ουτε μεγαλοι αλλα ουτε τα παιδια σας η ταινια ειναι καθαρα για να καψουμε μερικα κυτταρα του εγκεφαλου μας και μεχρι εκει. Αν θελουμε αν δουμε την Robbie υπαρχουν πολυ καλυτερες ταινιες για να τη θαυμασουμε. Εγω εχασα 110 λεπτα απο το χρονο μου δυστυχως με αυτο το πραγμα. 4.5/10 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Ειδα μια ωρα χθες και περα απο τις λιγες στιγμες με την θεα Μάργκοτ Ρόμπι στον εξω κοσμο με τα προβληματα του κοσμου πραγματικα νομιζω δεν βλεπονταν. Το αρχικο μισαωρο στην barbieland θεωρω οτι ηταν ο πατος του wokeness και του κακου χιουμορ το βρηκα απαισιο με τραγικους διαλογους και υποκριτικη απο τα lidl. Θα την τελειωσω σημερα μακαρι να αλλαξει αυτη η αποψη μου γιατι για την πρωτη ωρα ειναι ενα 4/10 και πολυ λεω. Μενει να δω αν ανεβει στο δευτερο μισο. Βασικά το τελευταίο 20λεπτο καταστρέφει την ταινία. Μέχρι εκεί εμένα προσωπικά μου άρεσε. Εκεί στο τέλος έγινε .... She Hulk. Τώρα είδα το νέο σου ποστ. Ναι τα λεπτά με την Ρουθ είναι καλά, όταν λέω εδώ το τελευταίο 20λεπτο εννοώ από την λογοδιάρροια μέχρι την Ρουθ. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από john_dr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, john_dr είπε Βασικά το τελευταίο 20λεπτο καταστρέφει την ταινία. Μέχρι εκεί εμένα προσωπικά μου άρεσε. Εκεί στο τέλος έγινε .... She Hulk. Τώρα είδα το νέο σου ποστ. Ναι τα λεπτά με την Ρουθ είναι καλά, όταν λέω εδώ το τελευταίο 20λεπτο εννοώ από την λογοδιάρροια μέχρι την Ρουθ. Καλά εκεί ήταν ότι πιο woke έχω δει σε ταινία τώρα καταλαβαίνω το κράξιμο που πέφτει στο she hulk αν μιλάμε για τέτοιο forceness. Εκεί με τη Ρουθ και στο τι είναι άνθρωπος ή μια ιδέα και στο όλο συναίσθημα που μας προσδιορίζει ήταν πολυ καλό. Όπως και στα σημεία που η Robbie αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω δεν μου άρεσε καθόλου σκεφτόμουν συνεχως τι βλέπω και να βγάλω κάποιο νόημα κάποια αλληγορία από όλο αυτό αλλά μάταια. Σίγουρα βρήκες καλά στοιχεία με τη βαθμολογία σου κάτι που δεν κατάφερα να κάνω. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @Arkin εδω σε εχω.......... A Thousand and One https://www.imdb.com/title/tt12427158/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_A%20thousan Και σχολιασε μου, εκτος απο τη ταινια που σιγουρα θα κανεις και την ηθoποιια της Τeyana, χωρις να σου πω αν εμενα μου αρεσε ή οχι. Οσων αφορα το Margot vs Mackey εγω πιστευω το ακριβως αντιθετο. Η Margot not sexy και η αλλη ολα τα λεφτα (Παρτα μωρη αρρωστη κ.λ.π.). Η Margot oπως ειπα και πριν, μου φαινεται πολυ τέλεια και αυτο τη χαλαει πολυ. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από Gogotsa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Arkin είπε Σίγουρα βρήκες καλά στοιχεία με τη βαθμολογία σου κάτι που δεν κατάφερα να κάνω. Είμαι πιο εύκολος με τα παραμύθια και δεν ψάχνω συνήθως νοήματα σε αυτά, απλά ένα καλοστημένο και ευχάριστο στόρυ. Αν και εδώ που τα λέμε, ένας από τους λόγους που π.χ. θεωρώ κορυφαίο το How to train your dragon, είναι τα μηνύματα που στέλνει και με τι μαεστρία τα στέλνει. Πες μου ότι δεν το έχεις δει αυτό επειδή είναι animation. Να το δεις. 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, john_dr είπε Είμαι πιο εύκολος με τα παραμύθια και δεν ψάχνω συνήθως νοήματα σε αυτά, απλά ένα καλοστημένο και ευχάριστο στόρυ. Αν και εδώ που τα λέμε, ένας από τους λόγους που π.χ. θεωρώ κορυφαίο το How to train your dragon, είναι τα μηνύματα που στέλνει και με τι μαεστρία τα στέλνει. Πες μου ότι δεν το έχεις δει αυτό επειδή είναι animation. Να το δεις. 😁 Το how to train your dragon το 1 ειναι εξαιρετικο 3 φορές το έχω δει. Μόνο το 3 νομίζω δεν έχω δει. Από παιδικα έχω δει τα πάντα από τα καλά που υπάρχουν και τα ξανά βλέπω άνετα κάθε φορά. Καταλαβαίνω ότι απλά έβαλες το σημείο σκέψης του μυαλού στην άκρη με το barbie δυστυχώς για μένα δεν έφτασε μόνο αυτό με ότι είδα. Παρα ήταν κακο για να δώσω ελαφρυντικα όπως κάνω σε περιπτώσεις άλλων ταινιών. Εδω έψαχνα σανίδα σωτηρίας η οποία ήρθε για λίγο αλλά τελικά το καράβι είχε βουλιάξει από ώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Η Margot oπως ειπα και πριν, μου φαινεται πολυ τέλεια και αυτο τη χαλαει πολυ. Δείχνει και πολύ προσιτή όμως. Στην παραπάνω φωτογραφία που ανέβηκε με τις δύο δίπλα δίπλα, η Margot δείχνει ως ένας ευχάριστος άνθρωπος(βγάζει καλοσύνη και αισιοδοξία το πρόσωπό της, όχι ναρκισσισμό και αλαζονεία) και η άλλη σαν να περνάει κατάθλιψη. Βέβαια από μια φωτογραφία συμπεράσματα δεν βγαίνουν. Η μόνη άλλη πανέμορφη ξανθιά που μπορώ να σκεφτώ τώρα και η οποία έβγαζε αυτή την αίσθηση του ότι είναι και προσιτή, είναι η Cameron Diaz. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Gogotsa είπε @Arkin εδω σε εχω.......... A Thousand and One https://www.imdb.com/title/tt12427158/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_A%20thousan Και σχολιασε μου, εκτος απο τη ταινια που σιγουρα θα κανεις και την ηθoποιια της Τeyana, χωρις να σου πω αν εμενα μου αρεσε ή οχι. Οσων αφορα το Margot vs Mackey εγω πιστευω το ακριβως αντιθετο. Η Margot not sexy και η αλλη ολα τα λεφτα (Παρτα μωρη αρρωστη κ.λ.π.). Η Margot oπως ειπα και πριν, μου φαινεται πολυ τέλεια και αυτο τη χαλαει πολυ. Θα την τσεκάρω δεν την ξέρω καθόλου την ταινία. Και θα κάνω και μια νύξη για την υποκριτική της ηθοποιου για σένα. Η Margot την σκέφτομαι σε ταινίες όπως wall street η Babylon και μου βγάζει αυτό το sexy. Είναι τέλεια σαν σύνολο για αυτό και προωθείτε τόσο. Η Mackey είναι έρωτας στο sex education απλά την χαζευες. Έπαιξε ωραία και στο Νείλο με την Gadot. 2 λεπτά πριν, john_dr είπε Δείχνει και πολύ προσιτή όμως. Στην παραπάνω φωτογραφία που ανέβηκε με τις δύο δίπλα δίπλα, η Margot δείχνει ως ένας ευχάριστος άνθρωπος(βγάζει καλοσύνη και αισιοδοξία το πρόσωπό της, όχι ναρκισσισμό και αλαζονεία) και η άλλη σαν να περνάει κατάθλιψη. Βέβαια από μια φωτογραφία συμπεράσματα δεν βγαίνουν. Η μόνη άλλη πανέμορφη ξανθιά που μπορώ να σκεφτώ τώρα και η οποία έβγαζε αυτή την αίσθηση του ότι είναι και προσιτή, είναι η Cameron Diaz. Ποιος δεν έχει αγαπήσει την diaz στο κάτι τρέχει με τη Μαίρη. Μπουμπούκι ήταν και όντως η Robbie στην παραπάνω φωτογραφία βγάζει κάτι γλυκό και η Mackey κάτι πιο θλιβερό αλλά όπως είπες είναι οι φωτογραφίες. Την έβαλα γιατί τις συγκρίνουν αρκετά στο διαδίκτυο σε ζυγωματικά στο πρόσωπο. Αμφότερες κούκλες και η κάθε μία με τον τύπο της. Η Robbie υπερβολικά τέλεια όπως σωστά έγραψε ο gogotsa πάνε να περάσουν αυτό στις περισσότερες ταινίες της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Ενταξει η Diaz ειναι παλια, για τωρα μιλαμε. Tη Margot θυμαμαι την ειχα πρωτοδει στο about time, αλλα εκει που μου εκανε εντυπωση ηταν στο I, Tonya. Και οι 2 ταινιαρες, σας τις προτεινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Home for Rent (2023) https://www.imdb.com/title/tt26547790/ Αρκετά καλή ταινία από Ταϊλάνδη για τους fan του horror. Στα χνάρια του ''The Medium'' αν και όχι τόσο τρομακτικό, σε κρατάει όμως χωρίς να καταντάει κουραστικό. Την προτείνω. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 14/9/2023 στις 10:14 ΜΜ, Glikos είπε Έλεγα να το δω χθες αλλά τελικά είδα το The Medium, θα το βάλω απόψε όμως. Δείχνει δυνατό πάντως. Για Αυστραλία και ειδικά Ην. Βασίλειο συμφωνώ, έχουν βγάλει κορυφαίες ταινίες - σειρές. Στις 16/9/2023 στις 12:34 ΜΜ, Glikos είπε Home for Rent (2023) https://www.imdb.com/title/tt26547790/ Αρκετά καλή ταινία από Ταϊλάνδη για τους fan του horror. Στα χνάρια του ''The Medium'' αν και όχι τόσο τρομακτικό, σε κρατάει όμως χωρίς να καταντάει κουραστικό. Την προτείνω. Για το talk to me περίμενα κριτική, για άλλο μας είπες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, enterhere είπε Για το talk to me περίμενα κριτική, για άλλο μας είπες. Έχεις δίκιο δεν έγραψα κριτική. Αλλά μιας που το ανέφερες θα πω δυο λόγια. 😊 Δυνατή και ποιοτική ταινία με ωραίο acting, όχι σαν κάτι αγγούρια που παίζουν σε αρκετά horror της κακιάς ώρας. Αναφέρω κάποιες λεπτομέρειες παρακάτω. Μην τις διαβάσεις αν δεν την δεις πρώτα. Spoiler Στο τέλος βλέπουμε το πνεύμα της Mia στο νοσοκομείο να περιφέρεται και να κοιτάει τους φίλους της χωρίς να έχει καταλάβει ακόμα ότι πέθανε και ότι βρίσκεται σε μια κατάσταση limbo. Εγκλωβισμένη σε κάποιο μέρος στο υπερπέραν όπως και τα υπόλοιπα πνεύματα τα οποία εμφανίζονταν κατά την διάρκεια του 'παιχνιδιού' με το χέρι. (Τα οποία δεν ήταν όλα evil). Επίσης ο Riley είχε σχεδόν ανακάμψει από τα τραύματα του που σημαίνει ότι πέρασε κάμποσος καιρός. Ίσως η Mia να ήταν αρκετό καιρό στο υπερπέραν χωρίς να καταλάβει καν τι έγινε. Είδαμε επίσης τον πατέρα της να μπαίνει στο ασανσέρ που σημαίνει ότι είτε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σώθηκε, οπότε παίρνει εξιτήριο και πάει σπίτι, είτε πέθανε και το πνεύμα του πάει παρακάτω, εξού και ο συμβολισμός με το ασανσέρ (πχ πάει πάνω = παράδεισος). Το πνεύμα που παρίστανε την μητέρα της Mia ήταν κάποιο από τα αρχικά πνεύματα μιας γυναίκας που πνίγηκε. Ίσως αυτό που μπήκε αρχικά μέσα της την πρώτη φορά. Γι'αυτό και ακουγόταν ήχος από νερό σε κάτι φάσεις. (Αυτό δεν το άκουσα/πρόσεξα πάντως, το διάβασα σε κάτι σχόλια στο ίντερνετ). Κατά την διάρκεια της ταινίας βλέπουμε το πνεύμα που παρίστανε την μάνα της να φαίνεται όλο και πιο παραμορφωμένο διότι με τον καιρό γινόταν όλο και πιο αδύναμο και δεν μπορούσε να μοιάζει σαν την μητέρα της 100%. Έλεγε στην Mia ότι και καλά πρέπει να σκοτώσει τον Riley για να σώσει την ψυχή του αλλά ο λόγος ήταν ότι όσο καιρό έμενε το πνεύμα σε κάποιον ζωντανό τόσο πιο αδύναμο γινόταν. Γι'αυτό και στο τέλος γιατρεύτηκε ο πιτσιρικάς αφού το πνεύμα έφυγε μιας που δεν κατάφερε να τον σκοτώσει. Η σκηνή της Mia με τον καθρέπτη χωρίς να βλέπει τον εαυτό της ήταν ωραία πινελιά μιας που είχε αναφέρει η ίδια νωρίτερα ότι έβλεπε έναν τέτοιο εφιάλτη. Καθώς επίσης και τα Ελληνικά που μίλησε ο τόπος στο τέλος, ευχάριστη έκπληξη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Tenebre[1982] https://www.imdb.com/title/tt0084777 Μοναδικος στο ειδος του ο Argento σε μια ταινια που για την εποχη της εδωσε πολυ δυνατο μυστηριο και πολλους ιδιαιτερους φονους στους οποιους ο ιδιος Argento επιμεληθηκε και εκτελεσε ωστε να υπαρχει ακριβεια και να ειναι ακριβως οπως τους φανταστηκε στο σεναριο του. Ενας συγγραφεας ενος αρκετα παρανοϊκου βιβλιου με δολοφονιες ανωμαλιες κτλ καταφθανει στη Ρωμη. Ξαφνικα αρχιζουν να γινονται διαφορες δολοφονιες γυναικων οι οποιες μπορω να πω οτι σχεδον ολες ειναι απο τις ομορφοτερες Ιταλικες υπαρξεις της εποχης αισθησιακες και πανεμορφες ο Argento ξερει να κανει σωστες επιλογες οχι μονο στους βασικους ρολους αλλα και στις αιθεριες υπαρξεις των ταινιων του. Η ταινια κυριολεκτικα κραταει το μυστηριο μεχρι το τελος παιζει με τον θεατη και δεν δινει τιποτα στο πιατο οπως πρεπει να γινεται σε μια ταινια μυστηριου με πολλους φονους. Καποιοι φονοι ειναι πληθωρικοι ειδικα προς το τελος. Μεσα στις top 5 ταινιες του σκηνοθετη και απο τα κλασικοτερα slasher ολων των εποχων το οποιο δεν μενει μονο εκει αλλα εξελισσει των genre σε κατι πιο βαθυ και δεν λειπει και αυτη η αισθησιακη ανωμαλη και ονειρικη ατμοσφαιρα. Οταν δεν επαναπαυεσαι αλλα συνεχως θελεις να κανεις κατι καινουργιο. Πρωτος ο Hitchcock και ακολουθησε ο Argento πανω στο ειδος. 8/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Glikos είπε Έχεις δίκιο δεν έγραψα κριτική. Αλλά μιας που το ανέφερες θα πω δυο λόγια. 😊 Δυνατή και ποιοτική ταινία με ωραίο acting, όχι σαν κάτι αγγούρια που παίζουν σε αρκετά horror της κακιάς ώρας. Αναφέρω κάποιες λεπτομέρειες παρακάτω. Μην τις διαβάσεις αν δεν την δεις πρώτα. Απόκρυψη περιεχομένων Στο τέλος βλέπουμε το πνεύμα της Mia στο νοσοκομείο να περιφέρεται και να κοιτάει τους φίλους της χωρίς να έχει καταλάβει ακόμα ότι πέθανε και ότι βρίσκεται σε μια κατάσταση limbo. Εγκλωβισμένη σε κάποιο μέρος στο υπερπέραν όπως και τα υπόλοιπα πνεύματα τα οποία εμφανίζονταν κατά την διάρκεια του 'παιχνιδιού' με το χέρι. (Τα οποία δεν ήταν όλα evil). Επίσης ο Riley είχε σχεδόν ανακάμψει από τα τραύματα του που σημαίνει ότι πέρασε κάμποσος καιρός. Ίσως η Mia να ήταν αρκετό καιρό στο υπερπέραν χωρίς να καταλάβει καν τι έγινε. Είδαμε επίσης τον πατέρα της να μπαίνει στο ασανσέρ που σημαίνει ότι είτε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σώθηκε, οπότε παίρνει εξιτήριο και πάει σπίτι, είτε πέθανε και το πνεύμα του πάει παρακάτω, εξού και ο συμβολισμός με το ασανσέρ (πχ πάει πάνω = παράδεισος). Το πνεύμα που παρίστανε την μητέρα της Mia ήταν κάποιο από τα αρχικά πνεύματα μιας γυναίκας που πνίγηκε. Ίσως αυτό που μπήκε αρχικά μέσα της την πρώτη φορά. Γι'αυτό και ακουγόταν ήχος από νερό σε κάτι φάσεις. (Αυτό δεν το άκουσα/πρόσεξα πάντως, το διάβασα σε κάτι σχόλια στο ίντερνετ). Κατά την διάρκεια της ταινίας βλέπουμε το πνεύμα που παρίστανε την μάνα της να φαίνεται όλο και πιο παραμορφωμένο διότι με τον καιρό γινόταν όλο και πιο αδύναμο και δεν μπορούσε να μοιάζει σαν την μητέρα της 100%. Έλεγε στην Mia ότι και καλά πρέπει να σκοτώσει τον Riley για να σώσει την ψυχή του αλλά ο λόγος ήταν ότι όσο καιρό έμενε το πνεύμα σε κάποιον ζωντανό τόσο πιο αδύναμο γινόταν. Γι'αυτό και στο τέλος γιατρεύτηκε ο πιτσιρικάς αφού το πνεύμα έφυγε μιας που δεν κατάφερε να τον σκοτώσει. Η σκηνή της Mia με τον καθρέπτη χωρίς να βλέπει τον εαυτό της ήταν ωραία πινελιά μιας που είχε αναφέρει η ίδια νωρίτερα ότι έβλεπε έναν τέτοιο εφιάλτη. Καθώς επίσης και τα Ελληνικά που μίλησε ο τόπος στο τέλος, ευχάριστη έκπληξη. Μπήκε στην λίστα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα