Arkin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Terrified[Aterrados][2017] https://www.imdb.com/title/tt7549892 Κρυμμενο διαμαντακι απο Αργεντινη καθαροαιμο horror και οχι τοσο low budget ειδικα στα περιεργα οντα εχει δωθει αρκετη λεπτομερεια και ειναι αληθοφανες και ακρως τρομακτικα. Η ιστορια μας εχει να κανει με καποια πολυ τρομακτικα οντα οπου εχουν αρχισει να τρομοκρατουν καποια σπιτια ανθρωπων σε μια γειτονια. Οταν πιασουν δουλεια η καλυτεροι αστυνομικοι πανω στα παραφυσικα φαινομενα οι αποκαλυψεις τους θα ειναι σοκαριστικες. Το lore της ταινιας το βρηκα εξαιρετικο και οπως παρουσιαζετε λιγο λιγο με το μυστηριο να κραταει μπορω να πω μεχρι το τελος οπου δεν το βρηκα ανταξιο της υπολοιπης ταινιας και θα ηθελα το κατι παραπανω. Εχει σκηνικα που προσφερουν καθαρο τρομο μεσα απο αυτα τα αγνωστα οντα και πως τρομοκρατουν τους κατοικους της περιοχης. Θα ηθελα λιγο καλυτερη εξηγηση λιγο καλυτερη συνοχη μετα τη μεση της ταινιας καπου νομιζω το χανει ενω η ατμοσφαιρα ειναι top notch και λες κατι καλο θα γινει στο τελος εκει τελειωνει καπως αγαρμπα. Παραμενει ομως ενα απο τα πιο αξιολογα horror της τελευταιας 10ετιας μας με οσο δεν παει αποπνικτικη ατμοσφαιρα και το creepiness level στο τερμα. 7.5/10 2
Arkin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) The Lord of the Rings The Fellowship of the Ring[2001][Blu Ray 4K HDR Extended Edition] https://www.imdb.com/title/tt0120737 Ακουστε μια ιστορια. Την τελευταια 15ετια ειναι η τριτη φορα με σημερα που βλεπω ολοκληρο το Fellowship of the Ring και μαλιστα και τις 3 φορες την Extended εκδοση. Δεν εχω δει ποτε τις αλλες 2 ταινιες για καποιο λογο που δεν γνωριζω αλλα και ουτε εχω διαβασει τιποτα δεν εχω φαει spoiler για το τι συμβαινει παρακατω ολα αυτα τα χρονια. Ηρθε η ωρα ομως. Οσον αφορα την πρωτη ταινια τι μπορω να γραψω για αυτο το επος? Ισως ο πιο απιστευτος κοσμος δημιουργια του υπεροχου μυαλου του J. R. R. Tolkien που ξεδιπλωθηκε στις μεγαλες μας οθονες μεσα απο τον ταλαντουχο σκηνοθετη Peter Jackson. Δεν εχω δει τις αλλες εκδοσεις της ταινιας αλλα η BR Extended μετα την εισαγωγη με το παρελθον ξεκιναει σαν ενα ονειρικο παραμυθι με τον κοσμο των Χομπιτ πραγματικα νιωθεις οτι εισαι μεσα σε εναν παραμυθενιο κοσμο ειναι τετοια η υπερπροσπαθεια απεικονισης του βιβλιου του Tolkien απο τον Jackson στην οθονη που ξερεις οτι θα ζησεις μεσα απο τα 200 λεπτα που κραταει η ταινια ενα φανταστικο κοσμο γεματο ομορφα μερη γεματο καλοσυνη αλλα και κακια και ολα αυτα στον υπερθετικο βαθμο. Η σκηνοθεσια δεν σε αφηνει σε ησυχια ειναι παντα εκει στα δρωμενα χωρις να πλατιαζει παρολο τη διαρκεια της ταινιας η μουσικη ανατριχιαστικα επικη και η δραση μαζι με την περιπετεια τον φιλων μας σε μια αρμονικη ισορροπια ποτε δεν νιωθεις οτι υπερισχυει το ενα η το αλλο. Φυγαμε για το Two Towers υποσχεση οτι θα ξεκινησω και θα τελειωσω και τις αλλες 2 ταινιες γιατι μια δυο τρεις νομιζω ηρθε η ωρα. 9.4/10 Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2023 από Arkin 2
armin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 2 hours ago, Arkin said: Σοβαρεψου Αρκιν, μονο 10ρι επιδεχεται τετοια ταινια. Το 0.6 που αφαιρεσες επιχειρηματολογησε το πλιζ αλλιως κανσελντ. Το κλάμα βγηκε απ'το παράδεισο (2001) Απτο δημοτικο ειχα να τη δω τη συγκεκριμενη και προφανως τοτε τι να εκτιμησω...τι να καταλαβω απο αυτη τη πανεξυπνη κωμικοτατη σατυρα του ελληνικου σινεμα, με τις αικονικ ατακες, τις αξεχαστες ερμηνειες και τα φαντεζι κοστουμια της Τζελας και λοιπων...Προφανως δεν ειναι τελεια, αλλα εχει μεινει ανεξιτηλη στο χρονο. 8.5/10 1
mecanomecano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Πρόσφατα ειδα μερικές ταινιες του Tom Hanks. Συμπέρασμα
Menelaos83 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Στις 22/6/2023 στις 5:10 ΠΜ, Arkin είπε Silenced[Do-ga-ni][2011] https://www.imdb.com/title/tt2070649 Μια απο τις ταινιες που δεν φοβαται να δειξει το πραγματικο προσωπο της αθλιας κοινωνιας μας δεν φοβαται να πει την αληθεια η οποια ομως ειναι εντελως εξοργιστικη για τον απλο κοσμο που θα τη δει. Βασισμενη σε αληθινη ιστορια με θεμα πολλαπλους αρρωστους βιασμους κωφαλαλων παιδιων σε ενα σχολειο απο δασκαλους και διευθυντες. Δεν ειναι ευκολη στη θεαση ταινια ειναι σκληρη σου προκαλει τεραστιο θυμο για αυτα τα σκουπιδια για αυτα τα κτηνη της κοινωνιας μας που κανουν τετοια τερατα σε μικρα παιδια. Δεν ειναι μια λυτρωτικη ταινια αντιθετως ειναι κατι απιστευτα δραματικο και η εξελιξη και το τελος ειναι μια πραγματικη σκιαγραφηση στον αρρωστο κοσμο που ζουμε στον οποιο βοθρο ειναι μεσα απο δικηγορους μεχρι αστυνομους μεχρι αυτα τα σκουπιδια που βιαζουν παιδια και μαλιστα με τετοιες αναπηριες. Εγω απλα θα ευχηθω καλο καψιμο στην κολαση σε οσους κανουν τετοια τερατα σε ολο τον κοσμο και ευχομαι οτι χειροτερο να ειναι τα πιο μιζερα μισητα ανθρωπακια σε ολη τους τη ζωη. Λιγες ταινιες σου προκαλουν τετοια οργη οι Κορεατες δεν φοβουνται να δειξουν την αληθεια οπως πραγματικα ειναι και μπραβο απο εκει και περα επειδη μιλαμε για ενα τρομερο εγκλημα το θεμα ειναι τη κανει η κοινωνια και εμεις για ολο αυτο. ΤΙΠΟΤΑ δυστυχως. 8/10 Γροθια στο στομαχι πραγματικα η ταινια, δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι τα εχεις γραψει ολα. Υπαρχει και στο νετφλιξ οποιος θελει να το δει αλλα με αγγλικους υποτιτλους. 1
john_dr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 18 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν εχω δει ποτε τις αλλες 2 ταινιες για καποιο λογο που δεν γνωριζω αλλα και ουτε εχω διαβασει τιποτα δεν εχω φαει spoiler για το τι συμβαινει παρακατω ολα αυτα τα χρονια. Ηρθε η ωρα ομως. WHAT THE ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ????? Εντάξει σε ζηλεύω που θα τα δεις πρώτη φορά. 5 ώρες πριν, mecanomecano είπε Πρόσφατα ειδα μερικές ταινιες του Tom Hanks. Πιστεύω να είδες και αυτήν εδώ The Money Pit (1986) - IMDb 3 1
Arkin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, john_dr είπε WHAT THE ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ????? Εντάξει σε ζηλεύω που θα τα δεις πρώτη φορά. Πιστεύω να είδες και αυτήν εδώ The Money Pit (1986) - IMDb Αστα αστα και εγω απορω με μενα μερικες φορες οταν εχω δει ατελειωτες ταινιες. Να σου πω το καλυτερο? Δεν εχω δει ποτε κανενα Matrix και Indiana Jones. Τρομερο ετσι? Τωρα που βγηκε το 5ο Indiana θα τα δω ομως με τη σειρα και τα Matrix μονο το πρωτο για τα αλλα ανεκαθεν ακουγα οτι δεν ειναι καλες ταινιες με την 4η που βγηκε περσι να ειναι αχταρμας τελειως. 1
john_dr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Matrix και Indiana Jones Ένα ΒΑΝ στον κύριο και να μην ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του ξανά πριν δώσει και περάσει γραπτές εξετάσεις πάνω στον Νίο και τον Ίντι. Υποθέτω δεν έχεις δει και τα Hobbit? Οπότε, μόλις τελειώσεις με το LoTR, ξεκινάς με τα πρώτα τρία Indiana Jones(το 2ο δεν είναι στα επίπεδα του 1ου, αλλά το 3ο είναι ίσως και καλύτερο, οπότε μην σταματήσεις στο 2ο), ώστε να δεις πρώτα τα καλά. Το 4ο Indiana Jones το βλέπεις και δεν το βλέπεις. Αν δεν το δεις δεν πειράζει. Ας πούμε ότι απλά το βλέπεις για τον Φορντ και την Μπλάνσετ, αλλά είναι μακριά από τα άλλα τρία. Πάμε στο Matrix. Τα δύο άλλα Matrix δεν είναι άσχημα. Εντάξει το Matrix μπορείς να το κόψεις στην πρώτη ταινία και να πεις δεν υπάρχουν τα άλλα, ότι το story τελειώνει εκεί. Αν δεις τα άλλα δύο απλά σου αλλοιώνουν την αρχική θεώρησή σου για τον κόσμο του Matrix και νομίζω για αυτό τα απορρίπτουν πολλοί. Αλλά έχουν αρκετές καλές σκηνές, όπως αυτή στον αυτοκινητόδρομο με τους δίδυμους ή ....ΟΚ, no more spoilers, έχουν πολύ καλές σκηνές. Αξίζει να τους ρίξεις μια ματιά. Στην χειρότερη θα μας δώσεις μια ανάλυση του τι δεν σου άρεσε και είσαι καλός στον μίνι σχολιασμό ταινιών. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ 4ο MATRIX, μιας και σε έχω κόψει για άτομο του ποιοτικού. Δεν νομίζω να είσαι σαν και μένα που θα δει κάτι ακόμα και ηλίθιο λες και είναι μια υποχρέωση που πρέπει να ικανοποιήσει επειδή έχει δει τα προηγούμενα π.χ. Fast and the Ridiculous, Trashformers. Το 4ο δεν το βλέπεις. Εγώ το είδα, δεν θα το ξαναδώ. Αν θελήσω ποτέ να ξανά δω Matrix θα δω τα τρία πρώτα και τέλος. το 4ο δεν υπάρχει. Hobbit αν δεν έχεις δει είναι ένα κλικ ίσως και δύο πιο κάτω από το LoTR. Βέβαια είναι 3 χιλιάδες κλικ πιο πάνω από το τηλεοπτικό LoTR, οπότε ναι, βλέπονται μια χαρά αν δεν τα έχεις δει. 1
Diinekis21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 @Arkin Απλά WTF, no LoTR, Matrix & Indiana. Ζηλεύω κιόλας αν δεν έχεις φάει spoilers. Το αίσθημα της ανακάλυψης αυτών των κόσμων ήταν απίστευτο! E δες τα Matrix 2,3. Κακές ταινίες δεν είναι, απλά βλέπουν το 1 με κιάλια. Και το "4" νομίζω επιβάλλεται (με πολύ ποπ-κορν, παρέα και διαλείμματα). Πρέπει να το δει κανείς για να καταλάβει πόσο μαλακία είναι! Απλή περιγραφή δε μπορεί να πιάσει τη "χάρη" της... 1
Arkin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, john_dr είπε Ένα ΒΑΝ στον κύριο και να μην ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του ξανά πριν δώσει και περάσει γραπτές εξετάσεις πάνω στον Νίο και τον Ίντι. Υποθέτω δεν έχεις δει και τα Hobbit? Οπότε, μόλις τελειώσεις με το LoTR, ξεκινάς με τα πρώτα τρία Indiana Jones(το 2ο δεν είναι στα επίπεδα του 1ου, αλλά το 3ο είναι ίσως και καλύτερο, οπότε μην σταματήσεις στο 2ο), ώστε να δεις πρώτα τα καλά. Το 4ο Indiana Jones το βλέπεις και δεν το βλέπεις. Αν δεν το δεις δεν πειράζει. Ας πούμε ότι απλά το βλέπεις για τον Φορντ και την Μπλάνσετ, αλλά είναι μακριά από τα άλλα τρία. Πάμε στο Matrix. Τα δύο άλλα Matrix δεν είναι άσχημα. Εντάξει το Matrix μπορείς να το κόψεις στην πρώτη ταινία και να πεις δεν υπάρχουν τα άλλα, ότι το story τελειώνει εκεί. Αν δεις τα άλλα δύο απλά σου αλλοιώνουν την αρχική θεώρησή σου για τον κόσμο του Matrix και νομίζω για αυτό τα απορρίπτουν πολλοί. Αλλά έχουν αρκετές καλές σκηνές, όπως αυτή στον αυτοκινητόδρομο με τους δίδυμους ή ....ΟΚ, no more spoilers, έχουν πολύ καλές σκηνές. Αξίζει να τους ρίξεις μια ματιά. Στην χειρότερη θα μας δώσεις μια ανάλυση του τι δεν σου άρεσε και είσαι καλός στον μίνι σχολιασμό ταινιών. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ 4ο MATRIX, μιας και σε έχω κόψει για άτομο του ποιοτικού. Δεν νομίζω να είσαι σαν και μένα που θα δει κάτι ακόμα και ηλίθιο λες και είναι μια υποχρέωση που πρέπει να ικανοποιήσει επειδή έχει δει τα προηγούμενα π.χ. Fast and the Ridiculous, Trashformers. Το 4ο δεν το βλέπεις. Εγώ το είδα, δεν θα το ξαναδώ. Αν θελήσω ποτέ να ξανά δω Matrix θα δω τα τρία πρώτα και τέλος. το 4ο δεν υπάρχει. Hobbit αν δεν έχεις δει είναι ένα κλικ ίσως και δύο πιο κάτω από το LoTR. Βέβαια είναι 3 χιλιάδες κλικ πιο πάνω από το τηλεοπτικό LoTR, οπότε ναι, βλέπονται μια χαρά αν δεν τα έχεις δει. Αστα και παιζει να εχω δει χιλιαδες ταινιες ετσι. Hobbit εχω δει το πρωτο οταν βγηκε τις αλλες καθολου. Τελειωνω αρχοντα και πιανω τα 3 Hobbit να τα δω σε 3D τηλεοραση που εχω μετα μενει η σειρα που δεν προκειται να την δω ουτε για αστειο. Indiana γνωριζω οτι τα πρωτα 3 ειναι τα καλυτερα με αυτο του 2008 το χειροτερο και το 5 τιμιο απο οτι διαβαζω θα τα δω ολα με τη σειρα μολις κυκλοφορησει το 5 στα γνωστα μερη. Για τα Matrix ειναι αυτο αν ειναι να μου καταστρεψουν την πρωτη ταινια οι αλλες ταινιες σιγουρα δεν θα μου αρεσει οποτε ειναι ενα ρισκο τις βλεπεις-δεν τις βλεπεις. Ψαχνω και αναζητω το ποιοτικο καλα με εκοψες αλλα εχω και το OCD πχ αν βαλω να δω μια σειρα ταινιων θελω να τις δω ολες και τωρα στο Matrix υπαρχει μια παλη μεσα μου να δω μη δω τις αλλες 3. Σκεψου ειδα nightmare on elm street/friday/Saw/Texas Chainsaw Massacre ολες τις ταινιες με τη σειρα δεν ειπα δηλαδη αα αυτη περνει χαλια βαθμολογια οποτε την αφηνω ειναι κολλημα οπως και τα franchise που ανεφερες δεν εχω χασει ταινια και ας ξερω τι θα δω. OCD. 7 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε @Arkin Απλά WTF, no LoTR, Matrix & Indiana. Ζηλεύω κιόλας αν δεν έχεις φάει spoilers. Το αίσθημα της ανακάλυψης αυτών των κόσμων ήταν απίστευτο! E δες τα Matrix 2,3. Κακές ταινίες δεν είναι, απλά βλέπουν το 1 με κιάλια. Και το "4" νομίζω επιβάλλεται (με πολύ ποπ-κορν, παρέα και διαλείμματα). Πρέπει να το δει κανείς για να καταλάβει πόσο μαλακία είναι! Απλή περιγραφή δε μπορεί να πιάσει τη "χάρη" της... Αστα αστα σου λεω spoiler δεν εχω φαει για καμια ταινια πως το καταφερα δεν εχω ιδεα 1-2 σκηνες εχω δει απο matrix και το πρωτο indiana που δεν ηταν spoiler στην τηλεοραση παλιοτερα αλλα μεχρι εκει. Βλεπω να τις βλεπω ολες καλες κακες και βλεπουμε πως θα παει. Αντε και ενα τελευταιο. Εχω δει Godfather 1 μια φορα και ποτε το 2 και το 3. Μην συνεχισω καλυτερα αλλο γιατι δεν βλεπω να τη βγαζω καθαρη. 1 1
john_dr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Τα δύο Matrix τα βλέπεις για τις επιπλέον πολύ καλές σκηνές τουλάχιστον. Το 4ο, αφού λες ότι έχεις αντοχές απέναντι και στον κακό κινηματογράφο, ΟΚ, πάω πάσο.
Arkin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 31 λεπτά πριν, john_dr είπε Τα δύο Matrix τα βλέπεις για τις επιπλέον πολύ καλές σκηνές τουλάχιστον. Το 4ο, αφού λες ότι έχεις αντοχές απέναντι και στον κακό κινηματογράφο, ΟΚ, πάω πάσο. Ναι σκεψου του σαν κολλημα οτι αφου βλεπεις μια σειρα ταινιων δες τες ολες να εχεις τη συνολικη εικονα του franchise με την ανοδο και την πτωση του. 1
Arkin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) The Lord of the Rings The Two Towers[2002][Blu Ray 4K HDR Extended Edition] https://www.imdb.com/title/tt0167261 Τελος και το δευτερο επος της τριλογιας με μια λεξη απολαυστικοτατο. Οι πρωτες 2.30 ωρες εχουν αρκετα υποτονικα σημεια την τελευταια ωρα ομως καταλαβα οτι ολα ηταν ενα στησιμο των πιονιων για την επικα οργασμικη μαχη που ακολουθησε νομιζω οτι καλυτερο εχω δει μεχρι σημερα που λογικα η μαχη στην τελευταια ταινια θα την ξεπερασει και παλι ομως απειρες ανατριχιλες και σαν να μην ελειπε αυτο εχουμε και την μικροτερη αλλα επισης πολυ σημαντικη μαχη με τους Εντ στο Isengard. Η ταινια σε βαζει ακομα περισσοτερο στον παραμυθενιο κοσμο των βιβλιων του Tolkien νομιζω ο μετρ σε τετοιους κοσμους Jackson ηταν ο ιδανικος σκηνοθετης για να αποδωσει στο 1000% εναν τετοιο πληθωρικο κοσμο το βαθος και η πολυπλοκοτητα ειναι απιστευτη και φανταζομαι ποσα εχουν μεινει στα βιβλια και δεν αποδοθηκαν στην μεγαλη οθονη. Η δουλεια που εγινε με το Γκολουμ ειναι υποδειγματικη η ολη αντιπαραθεση με τον εαυτο του Γκολουμ-Σμιγκολ τρομερη αναμφιβολα σε κανει να τον λυπασαι με το τι εχει περασει. Παρατηρησα καπως περισσοτερα κωμικα στοιχεια στην δευτερη ταινια αλλα και περισσοτεροη θλιψη και σιγουρα περισσοτερο διαμελισμο Ορκς αυτο το χαρηκα με την μαχη και την καταληξη που ειχε. Θα ηθελα περισσοτερο αιμα και gore και οι 3 ταινιες βγηκαν ως Κ-13 θα προσθετε σιγουρα ενα R rating αλλα καταλαβαινω οτι ηθελαν να ειναι ταινιες για το mainstream κοινο που μπορουν να δουν ολοι οποτε δεν διαλεξαν μια πιο βιαιη εκδοχη στην αποτυπωση των βιβλιων. Οπως και να εχει γουσταρα φουλ ολες οι νεες προσθηκες χαρακτηρων και μυθικων τερατων εξαιρετικες και φυγαμε για το μεγαλο finale. 9.4/10 Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από Arkin 1
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Eli - https://www.imdb.com/title/tt5294518/?ref_=ext_shr_lnk Καλή ιδέα όμως πέφτει στο κενό. Σκηνοθετικά δεν είναι άσχημη όμως είναι περίεργη η ροή και σίγουρα δεν καταλαβαίνεις που θα πάει οπότε kudos σε αυτό. Η εκτέλεση μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Από κάποιο σημείο και έπειτα καταλαβαίνεις γιατί ο γιος έχει τόσο περίεργη και φοβισμένη η συμπεριφορά όμως είναι εκνευριστικός στην ηθοποιία του. Σκεφτείτε κάποια που είναι σε κατάσταση υστερίας και μετά επεκτείνετε αυτήν την συμπεριφορά επί 1.5 ώρα διάρκειας της ταινίας κάθε 3 λεπτά να ακούτε υστερικές τσιρίδες. 5/10 από εμένα. Απόλυτα μέτρια ταινία που απλά περνάει εύκολα αν δεν ψάχνετε κάτι σοβαρό όμως δεν χάνετε κάτι αν δεν την δείτε.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 14 hours ago, Arkin said: Ναι σκεψου του σαν κολλημα οτι αφου βλεπεις μια σειρα ταινιων δες τες ολες να εχεις τη συνολικη εικονα του franchise με την ανοδο και την πτωση του. Το δευτερο Matrix το βλεπεις σιγουρα. Φυσικά δεν ειναι σαν το πρώτο αλλά είναι αρκετά καλό κατ εμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα