andreas1gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Νομιζω οτι δεν ταξιδεψαν στο χρονο απλα οταν η γη υπηρχε σε αυτη τη φαση πριν 65 εκατομμυρια χρονια υπηρχαν αλλοι πλανητες που ζουσαν ανθρωποι οι οποιοι ηταν τοσο εξελιγμενοι που εκαναν τετοια ταξιδια σε αλλους μακρινους πλανητες. Δεν αναφερθηκε καπου για ταξιδι στο χρονο εκτος αν καπου το εχασα. Δηλαδή λες να υπήρχαν ανθρώπινα όντα πριν 65.000.000 χρόνια και μιλούσαν και Αγγλικά;;; Τα χάπια μου τώρα… 🤪 Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Νομιζω οτι δεν ταξιδεψαν στο χρονο απλα οταν η γη υπηρχε σε αυτη τη φαση πριν 65 εκατομμυρια χρονια υπηρχαν αλλοι πλανητες που ζουσαν ανθρωποι οι οποιοι ηταν τοσο εξελιγμενοι που εκαναν τετοια ταξιδια σε αλλους μακρινους πλανητες. Δεν αναφερθηκε καπου για ταξιδι στο χρονο εκτος αν καπου το εχασα. Ακριβώς αυτό. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι υπήρχαν πριν εμφανιστούμε εμείς στην Γή. Πλέον μπορούμε να ρίξουμε και μια ματιά στην σκοτεινή πλευρά της σελήνης μήπως εχει θαμμένα τιποτα τρανσφόρμερς Ας πω και εγω την γνώμη μου. Καλή προσπάθεια και κεντρική ιδέα , μονο που δεν υλοποιήθηκε όπως θα έπρεπε και παρέμεινε αδιάφορη.... Ταινία που την βλέπεις μια φορά και μετά delete ! Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από CONAN_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Δηλαδή λες να υπήρχαν ανθρώπινα όντα πριν 65.000.000 χρόνια και μιλούσαν και Αγγλικά;;; Τα χάπια μου τώρα… 🤪 Ταινια ειναι οχι ντοκιμαντερ δεν την βλεπουμε για τις ανακριβειες η μη με την πραγματικη ζωη. Που και εδω δεν εχουμε ιδεα τι συμβαινει εκει εξω η τι υπηρχε πριν τοσα χρονια. Εγω την εβαλα 5.7 την ταινια την εκρινα σαν ταινια και μονο οπως παντα αντικειμενικα και ειχε αρκετα θεματακια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 2 hours ago, andreas1gr said: Δηλαδή λες να υπήρχαν ανθρώπινα όντα πριν 65.000.000 χρόνια και μιλούσαν και Αγγλικά;;; Τα χάπια μου τώρα… 🤪 Δλδ θες να μου πεις ότι in a Galaxy Far Far Away μιλάνε αγγλικά? Ας μην αναφέρω πόσες άλλες ταινίες/σειρές/κτλπ. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Arkin είπε Ταινια ειναι οχι ντοκιμαντερ δεν την βλεπουμε για τις ανακριβειες η μη με την πραγματικη ζωη. Που και εδω δεν εχουμε ιδεα τι συμβαινει εκει εξω η τι υπηρχε πριν τοσα χρονια. Εγω την εβαλα 5.7 την ταινια την εκρινα σαν ταινια και μονο οπως παντα αντικειμενικα και ειχε αρκετα θεματακια. Σε ποιο site μπορεις να βαθμολογεις με υποδιαιρεση της μοναδας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ghosted (2023) με Chris Evans, Ana De Armas Κωμωδία "επιστημονικής φαντασίας" με action τύπου James... Jasmine .. Bond σενάριο. Ανάλαφρο φιλμ που θα πετύχαινε κανείς σε μια άλλη διάσταση ως την μεσημεριανή κυριακάτικη κωμωδία και θα τη χάζευε να περάσει ευχάριστα σχεδόν δύο ώρες. Η κριτική θα είναι χαλαρή εννοείται όμως μη περιμένετε ένα υποσχόμενο ντουέτο να σώσει την κατάσταση. Βέβαια τώρα σκέφτομαι ότι κάπως έτσι ανάλαφρα είχα δει και το ' Knight and Day ' (2010) με Τομ Κρουζ και Κάμερον Ντίαζ - όμως σε αυτό το φιλμ εξ αρχής, στα πρώτα λεπτά, με κέρδισε όχι μόνο λόγω της ερμηνείας των πρωταγωνιστών αλλά επειδή ήταν και πιο καλογραμμένη η ιστορία και αρτιότερη στο είδος της σαν αντίστοιχη κωμωδία δράσης. Ήταν μια διασκεδαστική, γεμάτη δράση ρομαντική κωμωδία που είδα με όρεξη. Ήταν μια απροσδόκητη έκπληξη παρότι δεν έβλεπα ούτε βλέπω αυτό το είδος ταινιών κ ιδιαίτερα. Απεναντίας εδώ χρειάστηκε να προβώ σε μικρά διαλείμματα και να τη συνεχίσω πολύ αργότερα σε διάστημα δύο ημερών κιόλας όσο περίμενα να ολοκληρωθεί η "φόρτωση" άλλου έργου. Οι ηθοποιοί παρότι έχουν παίξει και οι δύο σε καλές ταινίες εδώ είτε χαραμίζονται -εμφανιζεται κι άλλος γνωστός ηθοποιός που δεν ξεφεύγει κι αυτός από το συγκεκριμένο μοτίβο-, είτε δεν πείθουν ιδιαίτερα σε κάποιες περιπτώσεις (σαν να κάνουν αγγαρεία) είτε δεν βγάζουν την απαραίτητη χημεία μεταξύ τους κάποιες στιγμές. Πατάει σε παρόμοια μονοπάτια λοιπόν όμως αποτυγχάνει και δεν δικαιολογείται όταν έχεις τόσα άτομα να εμπλέκονται στο σενάριο. Δύσκολο να γράψεις μια αντίστοιχα έξυπνη, κωμική και με ενδιαφέρουσα δράση ταινία μάλλον μετά τα 2010s;! Οπότε αν ψάχνετε κάτι παρόμοιας θεματολογίας όμως καλύτερη και δεν έχετε χρόνο θέασης και των δύο δείτε αυτή με τον Κρουζ. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, andreas1gr είπε Δηλαδή λες να υπήρχαν ανθρώπινα όντα πριν 65.000.000 χρόνια και μιλούσαν και Αγγλικά;;; Τα χάπια μου τώρα… 🤪 Τώρα κοροιδεύετε ρε παιδιά ??????? Καταρχήν δεν ταξίδεψε κανενας πισω στον χρόνο. Οι άνθρωποι αυτοί (πρωταγωνιστές) υπήρχαν πολύ πριν σε άλλο πλανήτη , και ανέπτυξαν την τεχνολογία τους ωστε να κάνουν διαστρικα ταξίδια. Σε καποιο απο αυτό , έπεσαν στη Γή οπως ηταν πριν απο 65εκατ χρόνια...... Εαν τους συναντούσαμε τώρα , η ηλικία τους θα ήταν πχ 65.003.000 ενω εμείς τώρα ειμαστε στο 00.002.023 (με αναγωγή σε εκατ. χρόνια) Απλώς ,δεν μπορούσαν οι σεναριογράφοι να βάλουν πράσινα/γκρι ανθρωπάκια που να μιλάνε αλαμπουρνέζικα να παίξουν στην ταινία, ή να μην μιλάνε καθόλου γιατι μιλάνε τηλεπαθητικά , γιατι μετά οι θεατές δεν θα μπορούσαν να δεθούν με τους πρωταγωνιστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sstratos είπε Απλώς ,δεν μπορούσαν οι σεναριογράφοι να βάλουν πράσινα/γκρι ανθρωπάκια που να μιλάνε αλαμπουρνέζικα να παίξουν στην ταινία, ή να μην μιλάνε καθόλου γιατι μιλάνε τηλεπαθητικά , γιατι μετά οι θεατές δεν θα μπορούσαν να δεθούν με τους πρωταγωνιστές. Ναι σαν αυτό το δέσιμο που είχαμε τώρα και θάβουμε την ταινία; 🤣 Το σενάριο μπάζει από παντού... ενώ είχε πολλές δυνατότητες.... έχω μια άλλη απορία... Δηλαδή η κρυογονική ψύξη που βλέπω και σε άλλες ταινίες σαν ανακάλυψη του ανθρώπου της γης στο μέλλον, είναι ουσιαστικά μια αρχαία τεχνολογία 65.000.000 ετών από εξωγήινους ανθρώπους...; χμμμμ Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SalemsLot Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε έχω μια άλλη απορία... Δηλαδή η κρυογονική ψύξη που βλέπω και σε άλλες ταινίες σαν ανακάλυψη του ανθρώπου της γης στο μέλλον, είναι ουσιαστικά μια αρχαία τεχνολογία 65.000.000 ετών από εξωγήινους ανθρώπους...; χμμμμ Εσύ εκεί κολλάς? Εδώ ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός. Επιστημονική φαντασία είναι. Η κρυογονική ψύξη δεν είναι αρχαία τεχνολογία στην ταινία. 65 εκατομμύρια "χρόνια" "πριν" για τους γήινους είναι "παρελθόν" μόνο για... τους γήινους. Αυτοί που δείχνει στην ταινία δεν είναι γήινοι. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από SalemsLot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Σοβαρά τώρα, διαβάζω ανάλυση για το "65" και υπάρχει και φαγωμάρα για το τι έγινε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Δηλαδή η κρυογονική ψύξη που βλέπω και σε άλλες ταινίες σαν ανακάλυψη του ανθρώπου της γης στο μέλλον, είναι ουσιαστικά μια αρχαία τεχνολογία 65.000.000 ετών από εξωγήινους ανθρώπους...; χμμμμ Ρε παιδιά τρολάρετε ετσι ????? 🙃 Οι ηθοποιοί που παιζουν στην ταινία είναι γήινοι + άνθρωποι. ΕΑΝ ειχε γινει στα αλήθεια κατι τετοιο, δεν θα ήταν γήινοι (ή ¨ανθρωποι" με την εννοια που το λέμε εμείς). Δεν θα ειχαν προέλευση τη γή αλλα κάποιο άλλο πλανήτη. Και τη χρονική στιγμή που αφηγείται η ταινία , οι γήινοι ανθρωποι δεν υπήρχαν κάν , αλλα αυτοί οι εξωγήινοι είχαν την τεχνολογια για διαστρικα ταξιδια / κρυογονική ψύξη κτλ κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sstratos είπε Το ότι είναι άνθρωποι στο παρουσιαστικό δεν σημαίνει πως είναι γήινοι. Αν υποθέσουμε πως υπάρχει ζωή κάπου εκεί έξω, η οποιά έχει τα ίδια στοιχεία κι εμφάνιση με εμάς κι ο πλανήτης τους λέγεται Κλάριον (όνομα δανεικό από ας πούμε αληθινό περιστατικό) προφανώς σαν είδος θα έχουν και το αντίστοιχο όνομα. Η ας το δούμε αλλιώς! Αν η ανθρωπότητα αποικήσει κάποια στιγμή στο μέλλον στον Άρη και μετά από κάποια χρόνια γεννηθούν παιδιά στον Άρη, τα παιδιά αυτά δεν θα θεωρούνται Γήινοι αλλά Αρειανοί. Ναι μεν θα έχουν καταγωγή από την Γή, λόγω των γονέων τους, αλλά θα είναι η πρώτη γενιά Αρειανών. Τα παιδιά αυτών αντίστοιχα, η δεύτερη γενιά δηλαδή, θα είναι γνήσιοι Αρειανοί και πάει λέγοντας. Λάθος μου που σε έκανα quote έκανα βασικά 😄 Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από Waiss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Ghosted 2023 Χάλι μαύρο. Με το ζόρι την είδα παρόλο που μου αρέσει η Armas που την λάτρεψα στο Blonde. Αλλά πότε θα καταλάβουν οι ανεγκέφαλοι του Χόλυγουντ ότι δεν μπορείς να βάλεις μια χαριτωμένη κουκλίτσα 1,55 ύψος σαν την Armas σε badass ρόλο; Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Το σενάριο από τα χειρότερα που έχω δει, οι διάλογοι άθλιοι, χημεία ζευγαριού 0. Ευτυχώς είχε κάποιες καλές σκηνές δράσεις και κάποιες αστείες σκηνές που οφείλονταν αποκλειστικά στην σκηνοθεσία και όχι στους ηθοποιούς. Γενικά όλη η ταινία μοιάζει να είναι ένα τεράστιο λάθος από όλους τους συντελεστές. Απογοήτευση από Apple που φημίζεται για τις προσεγμένες της παραγωγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 43 λεπτά πριν, anax111 είπε μια χαριτωμένη κουκλίτσα 1,55 ύψος σαν την Armas σε badass ρόλο; Ωρέ 1,68 γράφει το κορίτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Εχθές είδα το 65 (εκατομμύρια χρόνια πρίν). Πολύ καλή ιδέα, πολύ βαρετή εκτέλεση. Πρώτη φορά στη ζωή μου που έκανα τα ακόλουθα: - Είδα τα πρώτα 30 λεπτά της ταινίας - Βαρέθηκα τη ζωή μου - Μπήκα Wikipedia και διάβασα το plot - Έβαλα την ταινία στα τελευταία 5 λεπτά και είδα το τέλος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα