Arkin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, rus είπε Το εχουν ξεχειλωσει το θεμα. Υπαρχουν οι ταινιες του 1974 και του 1986 και ολα τα υπολοιπα τα λες και αρπαχτές... Αφου ομως εσυ ηδη το ψυλλιαζοσουν, γιατι καθησες και ειδες το συγκεκριμενο? Εχω δει τις αλλες 8 ταινιες οποτε δεν θα μπορουσα να αφησω αυτη που βγηκε φετος. Γενικα αν πιασω ενα franchise θελω να το τελειωσω και ας ειναι κακες καποιες ταινιες. Nightmare on elm street εχω αφησει μονο την τελευταια του 2010 friday τις εχω δει ολες καποιες ηταν αρκετες κακες. Εχει ενδιαφερον για μενα τουλαχιστον πως εξελλισουν το καθε franchise με τα χρονια και το ποσο καλυτερο η χειροτερο γινεται. Απο το texas αυτη του 1974 και του 1986 ειναι οι καλυτερες. Αξιολογες ηταν και αυτη του 2003 και του 2006 τις ειδα πολυ ευχαριστα.
rus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, Arkin είπε Εχω δει τις αλλες 8 ταινιες οποτε δεν θα μπορουσα να αφησω αυτη που βγηκε φετος. Γενικα αν πιασω ενα franchise θελω να το τελειωσω και ας ειναι κακες καποιες ταινιες. Nightmare on elm street εχω αφησει μονο την τελευταια του 2010 friday τις εχω δει ολες καποιες ηταν αρκετες κακες. Εχει ενδιαφερον για μενα τουλαχιστον πως εξελλισουν το καθε franchise με τα χρονια και το ποσο καλυτερο η χειροτερο γινεται. Α ναι, τις παιρνεις ολες στη σειρα, σα να ειναι σηριαλ 🙂 Αν συγκρινεις παντως τον πρωτο Νightmare με το ριμεϊκ του, ή το Fright Night με το ριμεϊκ του, απλα τραβας τα μαλλια σου. Σα να καταστρεφουν ενα θρυλο.
Arkin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, rus είπε Α ναι, τις παιρνεις ολες στη σειρα, σα να ειναι σηριαλ 🙂 Αν συγκρινεις παντως τον πρωτο Νightmare με το ριμεϊκ του, ή το Fright Night με το ριμεϊκ του, απλα τραβας τα μαλλια σου. Σα να καταστρεφουν ενα θρυλο. Δεν εχεις αδικο γενικα τα αυθεντικα σχεδον παντα ειναι καλυτερα απο τα remake. Υπαρχουν remake που σεβονται το αυθεντικο ομως σε σπανιες περιπτωσεις. Οι αυθεντικοι δημιουργοι πονανε αυτο που φτιαχνουν για αυτο και ειναι συνηθως εξαιρετικα τα πρωτοτυπα σεναρια ενω τα remake που ειναι αντιγραφη ειναι σε πιο flat και χυμα επιπεδο. 1
john_dr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 A Bronx Tale (1993) - IMDb ΑΛΗΘΙΝΟΣ κινηματογράφος, ΑΛΗΘΙΝΕΣ ερμηνείες, ΑΛΗΘΙΝΗ εμπειρία. Ούτε CGI, ούτε τραβηγμένη σκηνοθεσία, ούτε να σου χώσει μηνύματα μέσα στον λαιμό (αν και έχει), ούτε ατάλαντοι ηθοποιοί που νομίζουν ότι είναι καλοί ηθοποιοί, ούτε βλακείες, ούτε αηδίες, ούτε να ψάχνεις να βρεις την μια σκηνή που θα δικαιολογήσει τον χρόνο σου. 8.5/10 6
Arkin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Commando[1985][Directors Cut] https://www.imdb.com/title/tt0088944 Ταινια που πρεπει να εχω δει πανω απο 4 5 φορες την ξανα ειδα χθες την DC εκδοση που ειναι 2 λεπτα παραπανω δειχνει λιγο gore παραπανω και εχει καποιες σκηνες ακομα. Πολυ παλια που την ειχα δει εποχες 2000 δεν μου ειχε φανει τοσο γελοιο το τελευταιο 20λεπτο. Μεχρι εκεινο το σημειο που παει στο νησι και σκοτωνει καμια 100αρια ατομα που δεν θα εβρισκαν στοχο ουτε στα 10 εκατοστα ηταν κλασικη 80s action ταινια τον Schwarzenegger παντα απολαμβανω να τον βλεπω βγαζει ενα δεος ετσι βραχος που ειναι. Οπως και καποια Rambo εκεινης της εποχης ετσι και εδω εχουμε καποιες σεκανς που το 2022 δειχνουν αρκετα αστειες παλιοτερα τις βλεπαμε διαφορετικα. Η τελικη μαχη μια χαρα τιμια με τον Μπενετ. Ταινια που βλεπω τακτικα καθε λιγα χρονια και καθε φορα το τελευταιο 20λεπτο εκτος τη μαχη μου φαινεται ολο και πιο αστεια. Βαραει με το οπλο ο αλλος δεν εχει καν αιμα και πεφτει κατω και καλα τον πετυχε. Οπως και να εχει Schwarzenegger ειναι αυτος παντα θα ειναι απολαυστικος οπως και οι περισσοτερες ταινιες του. 6.5/10 3
masteripper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, Arkin είπε Commando[1985][Directors Cut] https://www.imdb.com/title/tt0088944 Ταινια που πρεπει να εχω δει πανω απο 4 5 φορες την ξανα ειδα χθες την DC εκδοση που ειναι 2 λεπτα παραπανω δειχνει λιγο gore παραπανω και εχει καποιες σκηνες ακομα. Πολυ παλια που την ειχα δει εποχες 2000 δεν μου ειχε φανει τοσο γελοιο το τελευταιο 20λεπτο. Μεχρι εκεινο το σημειο που παει στο νησι και σκοτωνει καμια 100αρια ατομα που δεν θα εβρισκαν στοχο ουτε στα 10 εκατοστα ηταν κλασικη 80s action ταινια τον Schwarzenegger παντα απολαμβανω να τον βλεπω βγαζει ενα δεος ετσι βραχος που ειναι. Οπως και καποια Rambo εκεινης της εποχης ετσι και εδω εχουμε καποιες σεκανς που το 2022 δειχνουν αρκετα αστειες παλιοτερα τις βλεπαμε διαφορετικα. Η τελικη μαχη μια χαρα τιμια με τον Μπενετ. Ταινια που βλεπω τακτικα καθε λιγα χρονια και καθε φορα το τελευταιο 20λεπτο εκτος τη μαχη μου φαινεται ολο και πιο αστεια. Βαραει με το οπλο ο αλλος δεν εχει καν αιμα και πεφτει κατω και καλα τον πετυχε. Οπως και να εχει Schwarzenegger ειναι αυτος παντα θα ειναι απολαυστικος οπως και οι περισσοτερες ταινιες του. 6.5/10 Αυτά τα λες τώρα....που "ωρίμασες" και απέκτησες κριτική σκέψη....όταν ήσσουν πιτσιρικάς και έβλεπες τα μούσκουλα του Arnie να φουσκώνουν και κατάπινες τις χούφτες Ποπ-Κορν αφήνοντας επιφωνήματα θαυμασμού....τότε...δεν ήταν 6.5/10 αλλά 11/10... Υπόψιν αστειεύομαι..... και εγώ την πέτυχα ψιλο πρόσφατα και μόνο ο καθρέφτης μου έλειπε να αναρωτηθώ πως είχαμε πάθει σχεδόν παράκρουση όταν βγήκε ...αλλά άλλες εποχές άλλα μυαλά.... 6
Arkin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Mad God[2021] https://www.imdb.com/title/tt15090124 Σιγουρα η πιο αλλοκοτη η πιο mind blowing ταινια που εχω δει στη ζωη μου δημιουργια 30 χρονων ξεκινησε το 1991 και ολοκληρωθηκε το 2021. Ο stop motion god Phil Tippett δημιουργει κατι μοναδικο κατι πραγματικα ιδιαιτερο που δεν νομιζω να υπαρχει παρομοια δημιουργια. Ο ιδιος εχει πει οτι δεν προσπαθησε να δωσει μια ιστορια αλλα να φτιαξει αυτο που εχει στη φαντασια του η να πω στους πιο τρομακτικους εφιαλτες του? Το Mad God εικαστικα δεν υπαρχει ομοιο του. Ειναι ενα Alice In Wonderland αλλα στο 100000 φορες πιο φρικιαστικο και πιο αλληγορικο αναλογα τη ερμηνεια θα δωσει ο καθενας. Ταινια που το 1% θα εκτιμησει δεν ειναι καθολου μα καθολου για το mainstream κοινο ουτε απο εξω ομως. Οσοι ειστε του Lovecraftian horror θα την λατρεψετε ακομα και αν δεν οδηγηθειτε καπου σεναριακα ο κοσμος του Mad God θα σας συνεπαρει απλα αφεθειτε σε αυτο που βλεπετε. Ειναι μια πραγματικη εμπειρια. 8/10 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από Arkin 1 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Arkin είπε Commando[1985][Directors Cut] https://www.imdb.com/title/tt0088944 Ταινια που πρεπει να εχω δει πανω απο 4 5 φορες την ξανα ειδα χθες την DC εκδοση που ειναι 2 λεπτα παραπανω δειχνει λιγο gore παραπανω και εχει καποιες σκηνες ακομα. Πολυ παλια που την ειχα δει εποχες 2000 δεν μου ειχε φανει τοσο γελοιο το τελευταιο 20λεπτο. Μεχρι εκεινο το σημειο που παει στο νησι και σκοτωνει καμια 100αρια ατομα που δεν θα εβρισκαν στοχο ουτε στα 10 εκατοστα ηταν κλασικη 80s action ταινια τον Schwarzenegger παντα απολαμβανω να τον βλεπω βγαζει ενα δεος ετσι βραχος που ειναι. Οπως και καποια Rambo εκεινης της εποχης ετσι και εδω εχουμε καποιες σεκανς που το 2022 δειχνουν αρκετα αστειες παλιοτερα τις βλεπαμε διαφορετικα. Η τελικη μαχη μια χαρα τιμια με τον Μπενετ. Ταινια που βλεπω τακτικα καθε λιγα χρονια και καθε φορα το τελευταιο 20λεπτο εκτος τη μαχη μου φαινεται ολο και πιο αστεια. Βαραει με το οπλο ο αλλος δεν εχει καν αιμα και πεφτει κατω και καλα τον πετυχε. Οπως και να εχει Schwarzenegger ειναι αυτος παντα θα ειναι απολαυστικος οπως και οι περισσοτερες ταινιες του. 6.5/10 Ταινία που πρέπει να έχω δει πάνω από 60 φορές. Μικρός τη νοίκιαζα κάθε Παρασκευή από το video club, την έβλεπα 2 φορές το Σάββατο και 2 τη Κυριακή και την επέστρεφα τη Δευτέρα. Το επόμενο σ/κ πάλι το ιδιο. Ταινία σταθμός για τον οποοονδήποτε γεμάτο τεστοστερόνη έφηβο των 80s. Δε δέχομαι οποιαδήποτε βαθμολογία κάτω του 10. Η σεκάνς που αρματώνεται πρίν αρχίζει να γαζώνει το νησί μπαίνει άνετα στο τοπ 5 σκηνών του παγκοσμίου κινηματογράφου ever. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από DeadOrganPlayer 6
CONAN_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Στις 17/6/2022 στις 9:42 ΠΜ, DeadOrganPlayer είπε Ταινία που πρέπει να έχω δει πάνω από 60 φορές. Μικρός τη νοίκιαζα κάθε Παρασκευή από το video club, την έβλεπα 2 φορές το Σάββατο και 2 τη Κυριακή και την επέστρεφα τη Δευτέρα. Το επόμενο σ/κ πάλι το ιδιο. Ταινία σταθμός για τον οποοονδήποτε γεμάτο τεστοστερόνη έφηβο των 80s. Δε δέχομαι οποιαδήποτε βαθμολογία κάτω του 10. Η σεκάνς που αρματώνεται πρίν αρχίζει να γαζώνει το νησί μπαίνει άνετα στο τοπ 5 σκηνών του παγκοσμίου κινηματογράφου ever. Η περιγραφή σου μου θύμισε παρόμοια κατάσταση με αυτήν την ταινία. η πρώτη που αντέγραψα οταν βρήκα κόλπο να γράφεις βιντεοκασέτες Η δέ σκηνή που αναφέρεις... πολυ μπροστά απο την εποχή της
Arkin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Στις 17/6/2022 στις 9:42 ΠΜ, DeadOrganPlayer είπε Ταινία που πρέπει να έχω δει πάνω από 60 φορές. Μικρός τη νοίκιαζα κάθε Παρασκευή από το video club, την έβλεπα 2 φορές το Σάββατο και 2 τη Κυριακή και την επέστρεφα τη Δευτέρα. Το επόμενο σ/κ πάλι το ιδιο. Ταινία σταθμός για τον οποοονδήποτε γεμάτο τεστοστερόνη έφηβο των 80s. Δε δέχομαι οποιαδήποτε βαθμολογία κάτω του 10. Η σεκάνς που αρματώνεται πρίν αρχίζει να γαζώνει το νησί μπαίνει άνετα στο τοπ 5 σκηνών του παγκοσμίου κινηματογράφου ever. Εχει καποιες σκηνες που μενουν και προκαλουν δεος ο Arnold ειναι σαν τανκ και του πανε τετοιες σεκανς. Εχει και κατι αλλες οπως αυτες που ανεφερα στο τελος που δειχνουν αρκετα αστειες σημερα. Μεχρι εκεινο το σημειο δεν ειχε παρομοιες εκτος ισως αυτη στο αεροπλανο κοπανησε τον αλλο και δεν το καταλαβε κανεις.
7nisiotis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Στις 17/6/2022 στις 4:31 ΠΜ, Arkin είπε Mad God[2021] https://www.imdb.com/title/tt15090124 Σιγουρα η πιο αλλοκοτη η πιο mind blowing ταινια που εχω δει στη ζωη μου δημιουργια 30 χρονων ξεκινησε το 1991 και ολοκληρωθηκε το 2021. Ο stop motion god Phil Tippett δημιουργει κατι μοναδικο κατι πραγματικα ιδιαιτερο που δεν νομιζω να υπαρχει παρομοια δημιουργια. Ο ιδιος εχει πει οτι δεν προσπαθησε να δωσει μια ιστορια αλλα να φτιαξει αυτο που εχει στη φαντασια του η να πω στους πιο τρομακτικους εφιαλτες του? Το Mad God εικαστικα δεν υπαρχει ομοιο του. Ειναι ενα Alice In Wonderland αλλα στο 100000 φορες πιο φρικιαστικο και πιο αλληγορικο αναλογα τη ερμηνεια θα δωσει ο καθενας. Ταινια που το 1% θα εκτιμησει δεν ειναι καθολου μα καθολου για το mainstream κοινο ουτε απο εξω ομως. Οσοι ειστε του Lovecraftian horror θα την λατρεψετε ακομα και αν δεν οδηγηθειτε καπου σεναριακα ο κοσμος του Mad God θα σας συνεπαρει απλα αφεθειτε σε αυτο που βλεπετε. Ειναι μια πραγματικη εμπειρια. 8/10 Παίζουν πουθενά υπότιτλοι Ελληνικοί ή Αγγλικοί;
Arkin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Παίζουν πουθενά υπότιτλοι Ελληνικοί ή Αγγλικοί; Δεν χρειαζεται υποτιτλους δεν εχει καθολου narration. 1
star12 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 THE INFINITE STORM Μια γυναικα που παει για αναρριχησεισ σε βουνα,κατα τη διαρκεια μιας απο αυτες σε ενα ψηλο βουνο, ερχεται αντιμετωπη με μια σφοδρη χιονοθυελα...Στη προσπαθεια της να επιστρεψει πισω,βρισκει ενα αντρα εγκλωβισμενο,και πρεπει να παλεψει τωρα για τους 2 τους Εχουν βγει πολλες ταινιες γυρω απο αυτο το θεμα,με χαρακτηρες να ναι εγκλωβισμενοι,σε μια καταιγιδα ειτε βουνο ειτε θαλασσα,και να αγωνιας για τη τυχη τους ...ιδιως αν το εργο βασιζεται σε πραγματικη ιστορια οπως εδω και ακομα θυμαμαι που χα δει το PERFECT STORM με το κλουνει στα 90ς ποσο εντυπωσιακο ηταν, που περα απο εφε ειχε αυτη τη συγκινηση Στη προκειμενη ταινια το εργο με αυτη την ιστορια,θα το χαρακτηριζα ως το πιο αδυναμο. Η ναομι γουατς δινει μια εξαιρετικη ερμηνεια,και παροτι πιο μεγαλωμενη ειναι παντα ομορφη για την ηλικια της, οπως 20 χρονια πριν.Ακομα και σε μια ταινια καπως χλωμη,τη κρατα ως το τελος Ο συμπρωταγωνιστης της λιγο αγνωστος η πολυ.ειναι το εξισου καλος.και η φωτογραφια ομορφη Το μεγαλο της ομων μειον ειναι οτι ειπαρχει ενα pacing .και παροτι προσπαθει να πεταξει κανα 2 σκηνες .για να σε κρατησει το ενδιαφερον, αυτες ειναι τοσο προβλεψιμες που ξερεις τι θα γινει. Στην πορεια η ταινια παιρνει μια αλλη τροπη ,,,,και σε ενα σημειο δεν ηξερα τι εβλεπα.Εργο με καταιγιδα?.ψυχ δραμα,η σαπουνοπερα ; λολ σιγουρα το οτι ειναι απο αληθινη ιστορια δε μπορουσαν να καναν περισσοτερα.Δηλαδη να προσθεσουν,η να αφαιρεσουν, και ουτε σε απογειωνει ,η σε ενδιαφερει να το ξαναδεις Ωστοσο τη βαζω ενα 5 για την ολη ατμοσφαιρα,που σε μεγαλες τηλεορασεισ ειναι απολαυση
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) The Dry Τίμιο slow burn crime drama με τον επίσης πάντα τίμιο Eric Bana. Χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικό είναι αρκετά ενδιαφέρον. The Unbearable Weight of Massive Talent Πρωτότυπη αυτοσαρκαστική κωμωδιοπεριπέτεια με τον Nicolas Cage να παίζει τον εαυτό του. Πολύ καλός όπως και ο Pedro Pascal. Ταινία με ιιδιαίτερο χιούμορ, εσκεμμένα παρωδία σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της. Γενικώς θα έλεγα οτι είναι πολύ διασκεδαστική αρκεί να μην προσπαθήσει κανείς να τη πάρει στα σοβαρά καθώς ούτε η ιδια η ταινία δε το κάνει αυτό. Spiderhead Kosinski και Miles Teller συνεργάζονται για δέυτερη φορά μέσα σto έτος μετά το Top Gun σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Το 5,5 του imdb θεωρώ αδικει κατάφορα τη ταινια καθώς είναι μια πολυ΄ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη προσπάθεια που θα μπορουσε κάλλιστα να είναι ένα επεισόδιο του Black Mirror (όχι από τα πολύ καλά βέβαια). Τα διλήμματα που θέτει η ταινία είναι εύστοχα και πάντα επίκαιρα. Παρόλα αυτά αδικει τον εαυτό της με το πολύ πρόχειρο τελευταίο 15λεπτο που μετατρέπεται σε παρωδία (ενώ μέχρι το σημείο αυτό είναι αρκετά σκοτεινη και πολλές φορες disturbing) χωρίς να είμαι σίγουρος ότι αυτό γίνεται εσκεμμένα. Κρίμα γιατί με λίγο διαφορετικη αντιμετώπιση θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ καλή και όχι μια χαμένη ευκαιρία. Πάντως θα πρότεινα να τη δει κανείς αν του αρέσει το είδος. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από DeadOrganPlayer 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα