Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; [Part III]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Rental[2020]

The-Rental-poster-final.jpg

https://www.imdb.com/title/tt10003008/

Ενα αρκετα ενδιαφερον θριλερακι απο την πρωτη προσπαθεια του Dave Franko. 2 ζευγαρια νοικιαζουν ενα εξοχικο στην ακρη της θαλασσας για ενα διημερο ξεκουρασης. Κραταει το μυστηριο μεχρι το τελευταιο 20λεπτο. Ειναι αργη αλλα οι ενδιαφερον χαρακτηρες και η πολυ καλη ατμοσφαιρα κρατανε ολο το ενδιαφερον του θεατη. Το τελευταιο 20λεπτο γινεται αρκετα εντονο που ξετυλιγεται το μυστηριο. Αν και κλεινει ωραια η ταινια ανετα μπορουν να βγουν ακομα 1-2 ταινιες με παρομοιο concept. 6.8/10

Επεξ/σία από Arkin
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bad Education[2019]

MV5-BYm-E2-NDNl-MDkt-OTA5-YS00-Zm-Yy-LWE

https://www.imdb.com/title/tt8206668/

Το μεγαλυτερο σκανδαλο αποκρυψης αρκετων εκατομμυριων απο τον Frank Tassone και λοιπων υπαλληλων σε ενα απο τα πιο ευηποληπτα σχολεια της Αμερικης το Roslyn που εβγαλε πολλους αριστουχους μαθητες στα μεγαλυτερα πανεπιστημια του κοσμου. Ο Hugh Jackman σε ενα ρολο που δεν τον εχουμε ξαναδει αυτο του ομοφυλοφιλου επιθεωρητη σχολειων. Τρομερος ως συνηθως και το υπολοιπο cast επισης σε πολυ υψηλο επιπεδο η ταινια καταληγει να ειναι αρτια χωρις να κανει κοιλια σε κανενα σημειο. Θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο εντονη αν και ειχε τις στιγμες της. 7.5/10

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2

No Country for Old Men (2007)

Όσκαρ καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, σεναρίου και Β' Ανδρικού Ρόλου συνθέτουν μία πολύ ενδιαφέρουσα ταινία. Το χρήμα, η απληστία και ο φόβος είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της ταινίας και δύσκολα βαριέσαι κατά τη διάρκειά της.

Για μένα το τέλος είναι παραφωνία, καθώς φαίνεται πολύ ξαφνικό και αφήνει αρκετά αναπάντητα ερωτήματα.

7,2/10

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι Συνέβη στη Δευτέρα στο νετφλιξ, φοβερο ταινιακι, η Noomi Rapace απιστευτη, παιζει 7 διαφορετικους ρολους!! Το cast εχει μεσα Willem Dafoe και Glenn Close. Φοβερη και η ανατροπη προς το τελος. Η σχετικα χαμηλη βαθμολογια που εχει στο imdb, νομιζω εχει να κανει με τα μυνηματα που προσπαθει να περασει η ταινια στους θεατες, τα οποια δεν ειναι ξεκαθαρα, αλλα τα αφηνει στην κριση του καθενος.

9/10

Επεξ/σία από Mesqal
  • Like 2
  • Confused 1

Interstellar (2014)

Δεν είχε τύχει να ξαναδώ τη συγκεκριμένη. Νομίζω ότι είναι κοινά αποδεκτό ότι ο Nolan καταφέρνει να φτιάχνει ταινίες οι οποίες είναι αξιομνημόνευτες και ιδιαίτερες, παρουσιάζοντας πρωτότυπα στοιχεία, ή έστω πράγματα που έχουμε δει λίγες φορές. Το αρέσουν σε όλους ή όχι είναι άλλο θέμα.

Προσωπικά δεν έχω δει ταινία του Nolan και να μην μου αρέσει και το Interstellar δεν αποτελεί εξαίρεση. Αφήνω τελείως στην άκρη το εάν είναι επιστημονικά ορθό και εστιάζω στις πολύ ωραίες ιδέες, στην άψογη σκηνοθεσία και φωτογραφία και σε έναν πολύ δυνατό McConaughey.

8.5/10

• Like 3

Είδα το Greenland (2020).

Είναι η ιστορία μιας οικογένειας που προσπαθεί να επιβιώσει από έναν καταστροφικό για τη γη μας κομήτη που έρχεται.

Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ. Βέβαια ίσως δεν είμαι και αντικειμενικός διότι αυτού του είδους οι ταινίες είναι οι αγαπημένες μου. Επίσης, ο Gerald Butler έχει εξελιχθεί στον αγαπημένο μου ηθοποιό αφού σπάνια θα βγάλει ταινία που δε θα ευχαριστηθώ.

Του βάζω 8. 

• Like 1

Paths of Flory (1957) [8.4/10 imdb]

Kirk Douglas.. ξεχωρίζει άνετα στο καστ και θα έλεγα ανεβάζει την ταινία ένα κλικ μόνος του. Το σενάριο ασχολείται με την απόφαση ενός τάγματος κατα τη διάρκεια μιας μάχης και πως ο Kirk προσπαθεί ως αξιωματικός τους,να τους δικαιολογήσει στους ανωτέρους του. το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον και είναι απο τις λιγες φορες που θα μου άρεσε να κρατούσε λίγο παραπάνω η ταινία (96'). Την προτείνω ανεπιφύλαχτα.

• Like 1

The Aviator (2004)

Η πραγματική ιστορία του βίου και της πολιτείας (σε νεότερη ηλικία) του Howard Hughes, αμερικανού επιχειρηματία, πιλότου, σκηνοθέτου, παραγωγού και πολλά ακόμα. Είναι ο δημιουργός της Trans World Airlines, αεροπορικής η οποιά δραστηριοποιήθηκε από το 1930 έως το 2001.

Ο Scorsese έχει επιλέξει μία ιδιαίτερη χρωματική παλέτα για την ταινία, με έαν μπλε φωτισμό να υπάρχει παντού, θέλοντας να θυμίσει ταινίες παλαιότερης εποχής (αφού κάποια στιγμή νόμιζα ότι έχει πρόβλημα η TV :P). Η τανία είχε κερδίσει 5 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων αυτό του Β' Γυναικείου απο την Kate Blanchett. Οι περισσότερες ερμηνείες είναι δυνατές, ενώ και η μεγάλη διάρκεια της ταινίας δεν κουράζει.

Παρόλα αυτά σαν κάτι να μου έλειπε. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Ήταν μια καλή ταινία αλλά μέχρι εκεί.

6,7/10

Bright Days Ahead (2013)

Βαρέτη, ανάλατη, αδιάφορη είναι οι λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό για τη συγκεκριμένη ταινία. Ακόμα και αν σας αρέσει το είδος, σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινιές να δείτε.

4/10

Είδα το Run. Θρίλερ που μου άρεσε αρκετά. Όχι πως είχε κάτι σούπερ, αλλά νομίζω πως μου άρεσε το γεγονός πως δεν είχε πολλά κλισέ που έχουν πολλά αμερικάνικα θρίλερ.

https://www.imdb.com/title/tt8633478/

• Moderators
1 ώρα πριν, Arwindan είπε

Bright Days Ahead (2013)

Βαρέτη, ανάλατη, αδιάφορη είναι οι λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό για τη συγκεκριμένη ταινία. Ακόμα και αν σας αρέσει το είδος, σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινιές να δείτε.

4/10

Τι σου ειναι τα γούστα  :D

Την ειχα δει πριν κανένα μηνα και την ειχα βρει απολαυστική. Ειδικα οι ερμηνειες ηταν τελειες κατα την γνώμη μου.  Ο σύζυγος της Ardant εν τω μεταξύ, αν και μικρός ρολος, ηταν φοβερος.

• Like 1

Mosul

Μία μικρή ομάδα των ιρακινών ειδικών δυνάμεων σκοτώνει μαχητές του ISIS.

Από σενάριο δεν λέει κάτι, αλλά είναι απίστευτα τα πλάνα, ο τρόπος που γυρίστηκε και ειδικά η αληθοφάνεια ορισμένων σκηνών. Αν είχε και λίγο παραπάνω budget για μάχες θα ήταν πολύ δυνατή. Θετικό το ότι δεν έχει αμερικανιές και ότι είναι στα αραβικά.

Σε όποιον αρέσουν οι action ταινίες να τη δει.

7/10

• Like 2

Στις 27/10/2020 στις 11:13 ΠΜ, Nikosgiann είπε

The trial of the Chicago 7    -  8/10

Προκειται για αληθινη ιστορια, με το cast να ειναι αλλου (Sacha Baron Coen, Joseph Gordon-Levitt, Eddie Redmayne, John Carroll Lynch, Frank Langella , Michael Keaton(που παιζει ελαχιστα) )

Αφορά τα πολιτικά γεγονότα στην περίοδο των διαδηλώσεων κατά του πολέμου στο Βιετνάμ, όπου διάφοροι χώροι/φάσματα/οργανώσεις συγκεντρώθηκαν στο Σικάγο για να διαδηλώσουν.
Από τις ταινίες εκείνες που είναι φουλ σοβαρό το περιεχόμενο και ενοχλείσαι απο την αδικία του πολιτικού-δικαστικού (ενα πράμα μεχρι και σημερα αλλα ας μη το παμε εκει) συστήματος,
που ταυτόχρονα έχει και άφθονο γέλιο με τον Κόεν εκεί που πρέπει.

Δείτε το χθες.

ωραια ταινια, αν και ηξερα την υποθεση. Οποιος εχει ποαρακολουθησει τις ταινιες και τις σειρες του Σορκιν, νομιζω οτι ξερει τι να περιμενει...Υπαρχουν κλασσικα ωραιοποιημενες καταστασεις αλλα ακομα και ετσι βλεπεται χωρις να ενοχλει(που ίσως δε θα επρεπε)

• Like 1

Ειδα ενα romcom αν και τα αποφευγω. Holidate στο Netflix

Την Emma Roberts την παω με 1.000 οποτε την ειδα πιο ευχαριστα. Ενα 6/10 νομιζω το αξιζει

spacer.png

15 χρόνια πριν, η Σούζαν Μόροου εγκατέλειψε τον πρώτο της σύζυγο, τον Έντουαρντ Σέφιλντ, έναν συγγραφέα που δεν κατάφερε ποτέ να πετύχει έκδοση. Τώρα, ζει στα μεσοαστικά προάστεια ως σύζυγος γιατρού, όταν από το πουθενά παραλαμβάνει ένα πακέτο που εμπεριέχει ένα χειρόγραφο του πρώτου μυθιστορήματος των πρώην συζύγου της. Της ζητά να το διαβάσει, καθώς πάντα τη θεωρούσε τον καλύτερο κριτή. Καθώς η Σουζάν διαβάζει, βυθίζεται στη μυθοπλαστική ζωή του Τόνι Χάστινγκς, έναν καθηγητή μαθηματικών που οδηγεί την οικογένεια του για διακοπές στο Μέιν. Αλλά καθώς η ζωή των Χάστινγκ παίρνει απρόβλεπτο δρόμο, η Σούζαν βυθίζεται ολοένα και βαθύτερα στο παρελθόν, αναγκασμένη να αντιμετωπίσει το σκοτάδι μέσα της.

8/10.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...