Moderators stormrain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 16/9/2020 στις 6:26 ΜΜ, BlueBlade είπε The Babysitter: Killer Queen: Εντελώς μάπα. Όχι ότι το πρώτο ήταν κάποιο διαμάντι του Netflix, αλλά τουλάχιστον πέρναγαν 2 ώρες ευχάριστα. Το Sequel είναι απλά ένας αχταρμάς, γελοία πλοκή, κακό χιούμορ κτλ. Χαμένος χρόνος 2 Aμ το τελος? Έχεις δει πιο βλακωδες τελος σε sequel? H μαλλον, ξεχνα το sequel. Εχεις δει πιο βλακώδες τελος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, stormrain είπε Aμ το τελος? Έχεις δει πιο βλακωδες τελος σε sequel? H μαλλον, ξεχνα το sequel. Εχεις δει πιο βλακώδες τελος? Κοιτα να δεις με ψηνεις να το δω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, stormrain είπε Aμ το τελος? Έχεις δει πιο βλακωδες τελος σε sequel? H μαλλον, ξεχνα το sequel. Εχεις δει πιο βλακώδες τελος? Στο ορκίζομαι. Με το ζόρι θυμάμαι το τέλος, για να μην πω την ταινία γενικότερα. Ευτυχώς έγινε Delete από την μνήμη μου γρήγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 scientia potentia est Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (Ξανα)είδα το 12 Angry Men (12 ένορκοι) του 1957. Εξαιρετική σκηνοθεσία, ερμηνείες, σενάριο. Διαχρονικά μηνύματα, που υπερβαίνουν το συγκεκριμένο κόντεξτ (ένορκοι, δίκη κ.λπ.). 8,5/10. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 #Alive - 5.0 https://www.imdb.com/title/tt10620868/ Ενταξει είχε καποια καλά δείγματα, αλλά γινόντουσαν τρομερές παπάτζες σε καποια σημεία που λες τωρα δε γινονται αυτα να τα κανετε σε ταινια, ξεκολλατε Η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα μεχρι τα μισα της ταινίας, απο κει κ πέρα... Memories of Murder - 8.0 https://www.imdb.com/title/tt0353969/ Φοβερή ταινία, βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Το τοπιο και γενικοτερα το σκηνικο της καθημερινης ζωης του τόπου ηταν πολυ εκφραστικο Το περίεργο, για όσους δεν εχουν συνηθισει σε Κορεάτικο/Ιαπωνικό κινηματογράφο, χιουμορ, μειωνοταν με την πάροδο της ταινίας. Ηταν φοβερή αυτη η εναρμονιση, η ταινια ξεκινησε με χαβαλέ κ οσο εξελισοταν τα πραγματα σοβαρεβαν, το ιδιο κ οι χαρακτηρες. next στη λιστα τα: Age of Shadows https://www.imdb.com/title/tt4914580/?ref_=vp_vi_tt Battleship Island https://www.imdb.com/title/tt5969696/?ref_=ttls_li_i 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε σχέση με το Peninsula τη μπούρδα, φαίνεται θα έλεγα ταινιαρα το Alive, τουλάχιστον δε παίζανε μπόουλινγκ με τα ζομπι. Ωραίο μακιγιάζ των νεκροζωντανων, δυνατή ατμόσφαιρα μέχρι τη μέση της ταινίας. Καλή προσπάθεια και έσκασε από το πουθενά. Αν είχε βγει στη Καραντίνα θα έκανε μεγαλύτερο χαμό Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 https://www.imdb.com/title/tt7737786/?ref_=nv_sr_srsg_0 The GreenLand. εχθες σε αδειο απο κοσμο Σινεμα...μια βλακεια και μιση!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 23/9/2020 στις 12:39 ΜΜ, PedroG είπε εχθες σε αδειο απο κοσμο Σινεμα... το περιεργο θα ηταν να ειναι γεματος, 95% πτωση εχουν οι σινεμαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, rus είπε το περιεργο θα ηταν να ειναι γεματος, 95% πτωση εχουν οι σινεμαδες Τα θερινα μια χαρα δουλειες εκαναν το καλοκαιρι αυτο. Τα πιο πολλα δε τηρουσαν καν τα μετρα αποστασεων ουτε υγειινης και παρ'ολα αυτα λειτουργουσαν απερισπαστα καθε βραδυ με αιθουσες επικινδυνα γεματες. Τα χειμερινα σινεμα τωρα ειναι πραγματικα να τα λυπασαι... The Mule (2018) Μετρια ταινια. Ενας πολυ γερασμενος πια Κλιντ Ιστγουντ σκηνοθετει και πρωταγωνιστει αλλα μετα βιας τα καταφερνει. Η ταινια δε με απογοητευσε ιδιαιτερα μεχρι το τελος της, το οποιο οκ, ισως ειναι ιστορικα αληθες, αλλα θα επρεπε να ειχε εμπλουτιστει για ενα πιο δραματικο αποτελεσμα. 6/10 Lincoln (2012) Ισως τετοιες ιστοριες για να τις εκτιμησεις πρεπει να τις εχεις διδαχθει απο παιδι. Εγω προσωπικα δε καταλαβαινω για ποιο λογο να εχει διαρκεια 2μισι ωρων μια ταινια που δεν μας δειχνει ουτε μια μαχη του εμφυλιου. Τελοσπαντων, ειχαν πλακα τα πολιτικα ντιμπειτ στη Βουλη και η ταινια ειχε μια ομορφη κλιμακωση σε ενα γλυκοπικρο τελος. Σκηνοθεσια Σπιλμπεργκ παντα σωστη αλλα ποτέ ρισκαδορικη πια, ερμηνειες εξαιρετικες. 7/10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Επειδή αρκετοί ειδαμε το Alive Βασίλης είχε τρύπες του τύπου ....αφού βρε μεγάλε δεν...τότε πως....και νομίζω το πιο απλό ήταν το θέμα του νερού... νερό γιοκ αλλά οι πρωταγωνιστές στην τρίχα,ρούχα στην τρίχα ....για να μην αναφέρω το ευαίσθητο θέμα του "θρόνου"... 1 5αρι έτσι γιατί απλώς μας απασχόλησε 1,5 ώρα χαλαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Minority report Ναρκομανής επικεφαλής του Τμήματος Πρόληψης Εγκλήματος που συλλαμβάνει τους επίδοξους δολοφόνους πριν διαπράξουν το έγκλημα, κατηγορείται με τον ίδιο μηχανισμό για ένα έγκλημα που θα διαπράξει και προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του. Την είχα δει όταν βγήκε, μου άρεσε αρκετά, την είδα μετά από πολλά χρόνια, την βρήκα καταπληκτική, την ξαναείδα εχθές, μου μειώθηκε ο ενθουσιασμός. Αιτία για αυτό είναι ο Spielberg. Ενώ γενικά τον συμπαθώ, ο άνθρωπος απλά δεν το έχει καθόλου με την "βρωμιά" στην κινηματογράφηση. Και σε αυτό, και στο AI, και στο War of the worlds (όλες καλές έως πολύ καλές ταινίες για εμένα) κινηματογραφεί μέσα από μία οπτική φλώρικη. Πήρε την εξαιρετική ιστορία του Dick και την έκανε ιλουστρασιόν. Και η μεγάλη πίκρα είναι αυτό ακριβώς, ότι προσπάθησε να την κάνει όσο πιο βρώμικη μπορούσε, αλλά δεν τα κατάφερε, γιατί δεν μπορεί. Είναι σαν να βάζεις ένα μεσοαστό ελληνάκι να σου ζωγραφίσει τον πόλεμο. Και ο Cruise, βέβαια, δεν βοηθάει πολύ σε αυτό και μας έμεινε μόνο ο Farrell για να δώσει λίγη αλητεία. Τα εφέ της σε αρκετά σημεία είναι ξεπερασμένα και ψεύτικα ( πολύ άσχημη η σεκάνς με τα αυτοκινούμενα οχήματα), αλλά έχει και μερικά πολύ καλά πλάνα, όπως η έρευνα που κάνουν τα ρομπότ-αράχνες. Όλα αυτά όμως είναι γκρίνια-σχεδόν-για την γκρίνια, ο Spielberg έκανε πολύ καλή δουλειά πάνω σε μία λαμπρή σεναριακή βάση, που δεν χρειάζεται να είναι ακατανόητα περίπλοκη (γκουχ,γκουχ, Tenet), για να εγείρει τεράστιες συζητήσεις. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από Voodooman 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Voodooman είπε Minority report Ναρκομανής επικεφαλής του Τμήματος Πρόληψης Εγκλήματος που συλλαμβάνει τους επίδοξους δολοφόνους πριν διαπράξουν το έγκλημα, κατηγορείται με τον ίδιο μηχανισμό για ένα έγκλημα που θα διαπράξει και προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του. Την είχα δει όταν βγήκε, μου άρεσε αρκετά, την είδα μετά από πολλά χρόνια, την βρήκα καταπληκτική, την ξαναείδα εχθές, μου μειώθηκε ο ενθουσιασμός. Αιτία για αυτό είναι ο Spielberg. Ενώ γενικά τον συμπαθώ, ο άνθρωπος απλά δεν το έχει καθόλου με την "βρωμιά" στην κινηματογράφηση. Και σε αυτό, και στο AI, και στο War of the worlds (όλες καλές έως πολύ καλές ταινίες για εμένα) κινηματογραφεί μέσα από μία οπτική φλώρικη. Πήρε την εξαιρετική ιστορία του Dick και την έκανε ιλουστρασιόν. Και η μεγάλη πίκρα είναι αυτό ακριβώς, ότι προσπάθησε να την κάνει όσο πιο βρώμικη μπορούσε, αλλά δεν τα κατάφερε, γιατί δεν μπορεί. Είναι σαν να βάζεις ένα μεσοαστό ελληνάκι να σου ζωγραφίσει τον πόλεμο. Και ο Cruise, βέβαια, δεν βοηθάει πολύ σε αυτό και μας έμεινε μόνο ο Farrel για να δώσει λίγη αλητεία. Τα εφέ της σε αρκετά σημεία είναι ξεπερασμένα και ψεύτικα ( πολύ άσχημη η σεκάνς με τα αυτοκινούμενα οχήματα), αλλά έχει και μερικά πολύ καλά πλάνα, όπως η έρευνα που κάνουν τα ρομπότ-αράχνες. Όλα αυτά όμως είναι γκρίνια-σχεδόν-για την γκρίνια, ο Spielberg έκανε πολύ καλή δουλειά πάνω σε μία λαμπρή σεναριακή βάση, που δεν χρειάζεται να είναι ακατανόητα περίπλοκη (γκουχ,γκουχ, Tenet), για να εγείρει τεράστιες συζητήσεις. Συμφωνώ σχεδον σε ολα μια κ το εχω δει κ εγω 3-4 φορες την1η μαλιαστα το μακρινό 2003 που ειχε βγει στο σινεμά . Το θεμα ειναι οτι σα ταινία βαζει κατω άνετα το 99% των αντίστοιχων ταινιών φαντασίας δράσης εγκλήματος που εχουν βγει τα τελευταια πεντέξι χρόνια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vforvaggelis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Ma Απιστευτη μουφα! Δεν εχω να πω κατι αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Ma Απιστευτη μουφα! Δεν εχω να πω κατι αλλο... Δυστυχώς επιβεβαιώνω και γω. Χαμενος χρόνος. Την είδα προ μηνών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα