Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, what_if είπε

Χαλαρα η καλυτερη super heroe movie κ φαντασου δεν τον γουσταρα καν στα κομικ

μπορω να πω οτι περασα καλυτερα με το ready player one απο οτι με το infinity war ενω περιμενα το αντιθετο

εν τω μεταξυ κοψανε ολες τις φιλοσοφικες αναζητησεις του θανου που ηταν το καλυτερο κομματι στα κομιξ

Η καλύτερη hero movie το dr. Strange? Χαλαρα κιόλας? Ουτε μια στο εκατομμύριο...

• Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η καλυτερη hero movie ειναι το dark knight(το εχει σημερα το σταρ παρεπιπτοντως) μετα βαζω winter soldier batman begins watchmen spiderman 1 2 το hulk με τον norton μου αρεσε πολυ iron man 1 και τελος το Infinity war. Δεν εχω δει black panther και civil war.

Εννοειται τα suicide squad man of steel batman vs superman ειναι τοσο σαπια που το Justice League ουτε καν το ειδα. Η marvel τουλαχιστον προσπαθει να φτιαξει ενα ωραιο συμπαν και οσοι βλεπουμε και agents of shield ολα δενουν αρμονικα χωρις πολλα κενα. Τωρα κατι τρυπες οπως πως πηγε ο hulk στον πλανητη που πηγε ο thor δεν νομιζω να εξηγηθουν και ποτε.

Δημοσ.

war machine

Παραγωγη netflix με πρωταγωνιστή Μπραντ Πιτ.Η ταινία δεν είναι πολεμική με την έννοια οτι δεν έχει καθόλου δράση .Προσπαθεί να περάσει ένα μήνυμα οτι ενας πόλεμος μπορεί να λήξει χωρίς να γίνει πόλεμος και σατιρίζει την πολιτική της Αμερικής και γενικά τον στρατό.

Πολύ αργή ταινία για τα γούστα μου και με άφησε με την εντύπωση οτι δεν έγινε τίποτα δυο ώρες που την έβλεπα.Η ερμηνεία του πιτ ήταν συμπαθητική με λιγο αλλαγμένη φωνή και με το ενα μάτι μόνιμα γουρλωμένο(έκανε τον στρατηγό που πήγε στο Αφγανιστάν για να τελειώσει τον πόλεμο).

Θα την χαρακτήριζα βαρετή αλλά η αλήθεια ειναι πως βλέπετε.Όποιος θέλει να δει πολεμική ταινία καλύτερα να την αποφύγει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Η καλυτερη hero movie ειναι το dark knight(το εχει σημερα το σταρ παρεπιπτοντως) μετα βαζω winter soldier batman begins watchmen spiderman 1 2 το hulk με τον norton μου αρεσε πολυ iron man 1 και τελος το Infinity war. Δεν εχω δει black panther και civil war.

Εννοειται τα suicide squad man of steel batman vs superman ειναι τοσο σαπια που το Justice League ουτε καν το ειδα. Η marvel τουλαχιστον προσπαθει να φτιαξει ενα ωραιο συμπαν και οσοι βλεπουμε και agents of shield ολα δενουν αρμονικα χωρις πολλα κενα. Τωρα κατι τρυπες οπως πως πηγε ο hulk στον πλανητη που πηγε ο thor δεν νομιζω να εξηγηθουν και ποτε.

για μενα ,αυτη ειναι η καλυτερη....ξαναλεω ,για μενα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, μαστερ είπε
2 ώρες πριν, Arkin είπε

για μενα ,αυτη ειναι η καλυτερη....ξαναλεω ,για μενα

Θα επρεπε να εχει τον Dr. Manhattan απεναντι ο thanos να βλεπαμε τι ψαρια θα επιανε.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 5/8/2018 στις 5:50 ΜΜ, stormrain είπε

Moλις ειδα το ισπανικο The Bar στο Νetflix. 

Εξαιρετικα ενδιαφερουσα ταινια, οι χαρακτηρες πολυ πειστικοι αν και σε κανενα δυο σημεια κινδυνευσαν να γινουν καρικατουρες. Το καλο με την ταινια ειναι πως εκει που νομιζεις πως εχεις καταλαβει τι γινεται ή τι θα γινει, σου πεταει κατι κουφες ανατροπες και σε αφηνει παγωτο. Γενικα πολυ καλη.

Με εψησες και εκατσα και την ειδα με παρεα.

Δεν μ αρεσε καθολου

Plot holes απο παντου, σεναριο για παιδακια...

και εκει που περιμενα τα Plot twists που υποσχεθηκες... ερχοταν η τζογαδορα θειτσα που ειναι ιδια με αυτη απο ρετιρε και με εκνευριζε...

hqdefault.jpg

jc0ll.jpg

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Με εψησες και εκατσα και την ειδα με παρεα.

Δεν μ αρεσε καθολου

Plot holes απο παντου, σεναριο για παιδακια...

και εκει που περιμενα τα Plot twists που υποσχεθηκες... ερχοταν η τζογαδορα θειτσα που ειναι ιδια με αυτη απο ρετιρε και με εκνευριζε...

hqdefault.jpg

jc0ll.jpg

Χαχαχα κατσε δεν ηταν plot twist

Spoiler

το οτι ο Ιsrael τελικα τους κυνηγαει? Ή πως χωριζονται σε δυο ομαδες κλπ? Και πως ολο αυτο ηταν σχεδιο της κυβερνησης μου φανηκε πολυ τρελο.

Δωσε του χρονο, it will grow into you :lol:

Καλα στο δινω για τη θειτσα, αλλα ενταξει ηταν ανατροπη το πως χειριστηκε την κατασταση.

Δημοσ.

The Fall

Παραμυθένια ιστορία, παραμυθένια σκηνοθεσία.Καταπληκτική ταινία!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Eoin είπε

The Fall

Παραμυθένια ιστορία, παραμυθένια σκηνοθεσία.Καταπληκτική ταινία!

Ναι πολύ καλή. Την είχα δει πριν αρκετά χρόνια, και τώρα τελευταία την έψαχνα αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ τον τίτλο. Μάλιστα είχα κάνει ποστ και στο νήμα για αναζήτηση ταινιών χωρίς όμως αποτέλεσμα. Εκτός από την καλή ιστορία, έχει τρομερή φωτογραφία.

Δημοσ.
Στις 10/8/2018 στις 9:20 ΜΜ, firewalker είπε

Deadpoll 2. Καλή ταινία με ωραίες αναφορές. Το πρώτο μου άρεσε περισσότερο όμως.

https://www.imdb.com/title/tt5463162/

Το ιδιο θα ελεγα και εγω.

Ενιωσα οτι "επρεπε" να πει τα οποια λογια ελεγε ο ηρωας.

Ενω στο πρωτο μαλλον εβγαιναν πιο "αληθινα"...

Τελικα το εργο ομως δεν ηταν φυσικα κακο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/8/2018 στις 4:08 ΜΜ, what_if είπε

The Body 2012

https://www.imdb.com/title/tt1937149/

Οφειλε να ειναι εκλεπτυσμενα ατμοσφαιρικο κ οχι απλα επιφανειακα νταρκ ,σκηνοθετικα αξιοπρεπης διεκπαιρεωση τπτ περισσοτερο ,στο πρωτο μισο του ηταν τοσο ανευρο που κοντεψα να το παρατησω ,το ενιωθες ομως οτι δεν μπορει να ειναι μαπα αυτη η ταινια ,εξαιρετικο σεναριο με ιδιοφυες τελειωμα που δεν προκειται να αντιληφθεις πριν το δεις , η ιδεα αδικειται οικτρα απο την εκτελεση

7,5/10 στα καταλληλα χερια θα μπορουσε να ειναι μεγαλη ταινια

ποια καταλληλα χερια φιλε μου? για Ισπανους μιλαμε ...οι ανθρωποι ειναι καθηγητες στα θριλερ.

Ευτυχως που τη φτιαξανε αυτοι να λες...ενα ξερο 10ρι απο μενα...σκηνοθετικα και σεναριακα ειναι αψεγαδιαστο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Deadpool 2

Mετα την ευχαριστη εκπληξη του 1 ,  εχοντας την πρωτη επαφη με το συμπαν του καθως πριν δεν τον γνωριζα καν σαν σουπερηρωα   ειδα  μετα απο πολυ καιρο μια ταινια με καλο και εξυπνο χιουμορ,  ειδικα για τους κατοικους των ΗΠΑ  πρεπει να ειναι απολαυση καυτηριαζει σχεδον τα παντα .

Η συνεχεια αν και προσπαθει πολυ να φτασει στα επιπεδα του πρωτου δεν το καταφερνει απολυτα  .Υστερει τοσο στην δραση οσο και στο χιουμορ.Παρολα αυτα παρεμενει μια καλη επιλογη και το 2ωρακι θα περασει ευχαριστα .

7,4/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 10/8/2018 στις 9:58 ΠΜ, what_if είπε

δλδ αν την δεις 1080p βλεπεις αλλη ταινια;

μερικοι θεοποιειτε τα μεσα κ χανετε την ουσια

Δεν έχει να κάνει με το ότι βλέπεις άλλη ταινία αλλά δεν την βλέπεις the way it's meant to be watched. Οταν πάω κινηματογράφο δεν πάω σχεδόν ποτέ σε ταινίες που δεν έχουν κάποιο είδος οπτικών εφέ και η συγκεκριμένη ταινία αν μη τι άλλο είναι tour de force από εφέ που βοηθάνε στο να την απολαύσεις πολύ περισσότερο από όσο θα μπορούσε κάποιος σε χαμηλότερη οπτική ποιότητα. Δεν πάω να δω και να στοχαστώ για το νόημα της ζωής που είτε το δω στα 360P είτε στα 4Κ το ίδιο και το αυτό θα είναι, πάω να δω Marvels Avengers και η ποιότητα στο οπτικό του θέματος ναι κάνει τεράστια διαφορά. 

On topic τώρα, είδα High fidelity - https://www.imdb.com/title/tt0146882/?ref_=nv_sr_1

Την είδα μετά από πολλά πολλά χρόνια και παραμένει το ίδιο κορυφαία με τότε αν όχι περισσότερο. Αναπολώ τις εποχές που είχα δικό μου δισκοπωλείο και ήταν μια απίστευτα ρομαντική περίοδος με τα καλά της και τα κακά της. Μουσική παντού και μουσική ως μέσο έκφρασης. Φοβερό χιούμορ, εξαιρετικές ερμηνείες, ρεαλιστικές καταστάσεις της εποχής και γενικά μια ταινία που μόνο παίρνεις. Δυστυχώς οι νεότεροι που δεν έχουν ιδέα από αυτήν την παλιά κουλτούρα του δισκοπωλείου και της μουσικής με τις ατέλειωτες ώρες ψαξίματος και μελέτης δεν θα τους φανεί και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ταινία. Ολοι όμως όσοι θυμάστε ακόμα εκείνες τις εποχές πριν αντικατασταθούν εντελώς από το διαδίκτυο θα την εκτιμήσετε και θα την ευχαριστηθείτε. 

Είναι από τις ταινίες που δεν μπορώ να δω αντικειμενικά γιατί με επηρεάζει και σε προσωπικό επίπεδο συνεπώς από εμένα παίρνει σίγουρα 10/10. Προτείνεται και μόνοι και με παρέα αρκεί να θυμάστε εκείνη την περίοδο για το συγκεκριμένο θέμα. 

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...